Οξική Abiraterone CAS: 32138-69-5

Οξική Abiraterone CAS: 32138-69-5
Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή Σχετικά με την αμιρατερόνη Οξική ένωση CAS: 32138-69-5:

Η αμιρατερόνη (INN, USAN, BAN, JAN) (εμπορικές ονομασίες Zytiga, Abiratas, Abretone, Abirapro) είναι ένας στεροειδής αναστολέας CYP17A1 και αναστολέας σύνθεσης ανδρογόνων που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με πρεδνιζόνη στον μεταστατικό καρκίνο του προστάτη ανθεκτικός σε ορμόνες ή ανθεκτικός στην ορμόνη καρκίνος του προστάτη) - δηλαδή ο καρκίνος του προστάτη που δεν ανταποκρίνεται σε στέρηση ανδρογόνου ή σε θεραπεία με ανταγωνιστές υποδοχέων ανδρογόνων. Πρόκειται για ένα προφάρμακο του δραστικού παράγοντα abiraterone και διατίθεται στο εμπόριο από την Janssen Biotech υπό την εμπορική ονομασία Zytiga. Επιπλέον, η Intas Pharmaceuticals διαθέτει στο εμπόριο το φάρμακο υπό την εμπορική ονομασία Abiratas, η Cadila Pharmaceuticals εμπορεύεται το φάρμακο ως Abretone και το Glenmark Pharmaceuticals ως Abirapro.Hot tags: Finasteride .

Η οξική αμυρατερόνη εγκρίθηκε από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων στις 28 Απριλίου 2011. Το δελτίο τύπου της FDA έκανε αναφορά σε κλινική δοκιμή φάσης ΙΙΙ, στην οποία η χρήση abiraterone συσχετίστηκε με μέση επιβίωση 14,8 μηνών έναντι 10,9 μηνών με εικονικό φάρμακο. η μελέτη σταμάτησε νωρίς λόγω της επιτυχούς έκβασης.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα :

1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35

2) Καθαρότητα:> 99%

3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.

2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης

2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.

3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.

2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.

3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.

4 Τρεις αρχές:

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Προβλήματα ποιότητας προϊόντων

Συχνές ερωτήσεις

Σχετικά προϊόντα
Ενδιάμεσα
API
Προορμόνη
SARMS Raws

Abiraterone Acetate CAS: 32138-69-5 λεπτομερείς πληροφορίες

 • όνομα προϊόντος 17- (3-πυριδυλο) -5,16-ανδροσταδιεν-3β-οξικό άλας
  Αριθμός CAS 154229-18-2
  Χημική ονομασία (3) -17- (3-πυριδινυλ) ανδροστα-5,16-διεν-3-όλη οξικό (εστέρας); Οξεική Abiraterone; CB 7630; (3β, 8υ, 9υ, 14ξ) -17- (πυριδιν-3-υλ) ανδροστα-5,16-διεν-3-υλο οξικού
  Μοριακός τύπος C26H33NO2
  Μοριακό βάρος 391.5457
  Σημείο βρασμού 506,7 ° C σε 760 mmHg
  Καθαρότητα > 99%
  Περιγραφή Λευκή ή υπόλευκη ή ανοιχτοκίτρινη κρυσταλλική σκόνη
  Πακέτο Ασφάλεια και αφοπλισμός
  Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 10g
  Τιμή Διαπραγμάτευση
 •   Διαρθρωτικός τύπος:

 • Οξική Αμπιρατερόνη, CAS: 32138-69-5

  Οξική Αμπιτατερόνη Χημικές ιδιότητες

Εξεταστική