Η οξική αμπιρατερόνη CAS:154229-18-2

Η οξική αμπιρατερόνη CAS:154229-18-2
Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή της οξικής αμπιρατερόνης CAS:154229-18-2:

Οξικής αμπιρατερόνης (INN, USAN, ΑΠΑΓΌΡΕΥΣΗ, JAN) (εμπορικό σήμα ονόματα Zytiga, Abiratas, Abretone, Abirapro) είναι ένας αναστολέας της CYP17A1 στεροειδή και κατά επέκταση σύνθεση αναστολέας των ανδρογόνων που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με πρεδνιζόνη σε μεταστατικό, ανθεκτικό στον ευνουχισμό καρκίνο του προστάτη (προηγουμένως ονομάζεται ορμόνη-ανθεκτικό ή ορμόνη πυρίμαχα καρκίνο του προστάτη) – δηλαδή, τον καρκίνο του προστάτη δεν ανταποκρίνεται σε στέρηση ανδρογόνων ή θεραπεία με ανταγωνιστές των υποδοχέων ανδρογόνων. Είναι ένα προφάρμακο σε του δραστικού παράγοντα αμπιρατερόνη, και διατίθεται στο εμπόριο από Janssen βιοτεχνολογίας υπό την εμπορική ονομασία Zytiga. Επιπλέον, Intas φαρμακευτικών αγορών το φάρμακο με την επωνυμία Abiratas, Cadila φαρμακευτικών προϊόντων εμπορεύεται το φάρμακο, όπως Abretone και Glenmark φαρμακευτικών προϊόντων ως Abirapro.Hot Ετικέτες:Αιθινυλοιστραδιόλη.

Η οξική αμπιρατερόνη εγκρίθηκε από το Ηνωμένες Πολιτείες Food and Drug Administration στις 28 Απριλίου, 2011.The FDA δελτίο τύπου έκανε αναφορά σε μια φάσης ΙΙΙ κλινική δοκιμή στην οποία αμπιρατερόνη χρήση συνδέθηκε με μια Διάμεση επιβίωση 14.8 μήνες έναντι 10,9 μήνες με εικονικό φάρμακο. η μελέτη διακόπηκε νωρίς λόγω της επιτυχούς έκβασης.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

1 υψηλή ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:

(1) πρότυπο ποιότητας: USP 35

(2) καθαρότητα: > 99%

(3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με την τιμή εργοστασίων.

2 γρήγορη και ασφαλή παράδοση:

(1) δέμα να μπορούν να αποσταλούν σε 24 ώρες μετά την πληρωμή. Αριθμός παρακολούθησης που είναι διαθέσιμες

(2) ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφοράς για την επιλογή σας.

3 έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

(1) επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνει πελάτες αισθάνονται άνετα, επαρκές απόθεμα και γρήγορη παράδοση να πληρούν την επιθυμία τους.

(2) αγορά ανάδραση και ανάδραση αγαθών θα πρέπει να εκτιμηθεί, να πληρούν την απαίτηση των πελατών είναι δική μας ευθύνη.

(3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κέρδος την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.

4 τρεις αρχές:

(1) ασφαλή παράδοση: κανάλι διαφοροποίηση, την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Και ακριβώς σε περίπτωση, διασφαλίζουν να επαναλάβετε την αποστολή.

2) ποτέ αλλαγή: το προϊόν θα διατηρούν πάντα υψηλής καθαρότητας, δεν θα αλλάξει, υψηλής ποιότητας είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

(3) καλές υπηρεσίες: συντομότερο δυνατόν να επιλύσει προβλήματα πελατών, έτσι ώστε οι πελάτες λαμβάνουν τα αγαθά με ασφάλεια.

Πρόβλημα ποιότητας προϊόντος

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Συναφή προϊόντα
API

Η οξική αμπιρατερόνη CAS:154229-18-2 λεπτομερώς πληροφορίες

 • Όνομα προϊόντος Η οξική αμπιρατερόνη
  Αριθμός CAS 154229-18-2
  Χημική ονομασία (Οξική 3)-17-(3-Pyridinyl)androsta-5,16-dien-3-ol (εστέρας)? Η οξική αμπιρατερόνη? CB 7630? (3beta,8xi,9xi,14xi)-17-(pyridin-3-yl)androsta-5,16-dien-3-yl οξικό
  Μοριακός τύπος C26H33Όχι2
  Μοριακό βάρος 391.5457
  Σημείο βρασμού 506.7° C σε 760 mmHg
  Αγνότητα >99%
  Περιγραφή Λευκό ή απενεργοποίηση άσπρη ή ανοικτό κίτρινο κρυσταλλική σκόνη
  Πακέτο Ασφάλεια και διαφοροποίηση
  Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 10g
  Τιμή Διαπραγμάτευση
 •  Συντακτικός τύπος:

 • Abiraterone Acetate, CAS:154229-18-2

  Χημικές ιδιότητες της οξικής αμπιρατερόνης

Εξεταστική