Σπίτι > Σχετικά με εμάς


ΕΙΣΑΓΩΓΉ
Shenzhen OK Biotech Τεχνολογίας Co, Ltd.has έχει καθιερωθεί ως μια ολοκλήρωση της βιομηχανίας και του εμπορίου πρωτοπόρος Corporation, βρίσκεται στο Shenzhen, επαρχία Γκουανγκντόνγκ, Κίνα ΛΔΚ.

Σχετικά με εμάς
Luohe, Henan Επαρχία είναι βάση παραγωγής μας. Luohe OK Biotech Τεχνολογίας Co, Ltd.is που καλύπτει μια έκταση 10,000 τετραγωνικών μέτρων, με περισσότερα από 200 επιτελεία. Τότε από την ίδρυσή μας, έχουμε εργαστεί με φήμης πανεπιστήμια στην ηπειρωτική χώρα και χτισμένο δικό μας έρευνας και ανάπτυξης Center.With μια σειρά από γιατρούς ως κύριες τεχνικές ραχοκοκαλιά, περισσότερα από 30 από αυτούς είναι ανώτεροι μηχανικοί ή μηχανικοί. Έχουμε μια πολύ reasonablel ταλέντο δομή. Μας έχουν απονεμηθεί asandquot? Εξαιρετική enterpriseandquot Luohe, από την κυβέρνησή μας για πολλές φορές λόγω της εξελιγμένης τεχνολογίας.

Ραβδί toandquot? Οι άνθρωποι πρώτα, ειλικρινής καριέρα andquot; από την ίδρυσή μας, συνδυάζουμε την προηγμένη τεχνολογία των κορυφαίων πανεπιστημίων και μέθοδοι διαχείρισης με την πρακτική της ηπειρωτικής επιχείρηση να κρατήσει εκκρεμή ανταγωνιστικότητας σε άγριο ανταγωνισμό και να συνειδητοποιήσουν την σταθερή ανάπτυξη με γρήγορη ταχύτητα. Έχουμε ήταν αφιερωμένη για την καινοτομία, την παραγωγή και την εξαγωγή των προϊόντων στεροειδών ορμονών. Σήμερα έχουμε σειρά των στεροειδών και ορμονών προϊόντα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς. Μέχρι τώρα, έχουμε επαφή με NOVATIS TEVA, η SANOFI, κλπ.

Δοκιμάζουμε το καλύτερό μας για να παράγει τα υψηλότερα στάνταρ προϊόντα να ανταποκριθεί στις παγκόσμιες αγορές, ικανοποιώντας την απαίτηση του GMP (ορθή παρασκευαστική πρακτική) τόσο για το φυτό και τα προϊόντα.

Υπάρχουν επί του παρόντος, πρωτοποριακή και παράγεται ουσία ορμόνη σειρές και σειρές στεροειδών ορμονών. Διατηρούμε την εξαγωγή πολύ σταθερό όγκο επειδή ποιότητας μας πληρούν τις προδιαγραφές της φαρμακοποιίας όπως Ηνωμένες Πολιτείες φαρμακοποιίας και της Ευρωπαϊκής Φαρμακοποιίας.