Anastrozole(Arimidex) σκόνη (120511-73-1)

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι πρώτες Anastrozole σκόνη;


Anastrozole, πωλούνται υπό την εμπορική ονομασία Arimidex, μεταξύ άλλων, είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται παράλληλα με άλλες θεραπείες για τον καρκίνο του μαστού. Συγκεκριμένα χρησιμοποιείται για τον καρκίνο του μαστού με θετικούς ορμόνη. Έχει χρησιμοποιηθεί επίσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού σε εκείνους που διατρέχουν υψηλό κίνδυνο. Είναι λαμβάνεται από το στόμα.


Αναστροζόλη είναι ένα φάρμακο θεραπείας του καρκίνου και είναι επίσης γνωστό με το εμπορικό σήμα, Arimidex.

Είναι μια θεραπεία για την μετεμμηνοπαυσιακών γυναικών με καρκίνο μαστού που είναι ορμονοευαίσθητο.


Στοματικό δισκίο Anastrozole είναι διαθέσιμο ως το φάρμακο ονόματος εταηρείας Arimidex και ένα γενόσημο φάρμακο. Τα γενικά φάρμακα συνήθως κοστίζουν λιγότερο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτά ενδέχεται να μην διατίθεται στην ίδια πλεονεκτήματα ή μορφές δοσολογίας όπως η επωνυμία έκδοση.

 

Συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν εξάψεις, αλλαγμένη διάθεση, πόνος στις αρθρώσεις και ναυτία. Σοβαρές παρενέργειες περιλαμβάνουν αυξημένο κίνδυνο καρδιακής νόσου και οστεοπόρωσης. Χρήση κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι γνωστή για να βλάψει το μωρό. Anastrozole είναι στην παρεμπόδιση της αρωματάσης οικογένεια των φαρμάκων. Δρα αναστέλλοντας τη δημιουργία των οιστρογόνων.
 

2. Πώς ακατέργαστης Anastrozole σκόνη λειτουργεί


Anastozole μειώνει την ποσότητα των οιστρογόνων στο σώμα. Το γυναικείο φύλο ορμόνες οιστρογόνα και την προγεστερόνη διεγείρουν πολλούς καρκίνους του μαστού να αυξάνεται. Η μείωση του επιπέδου των οιστρογόνων μπορεί να σταματήσει ή να επιβραδύνει την ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων του μαστού.

 

Anastrozole αποκλείει μια διαδικασία που ονομάζεται μύρωμα που αλλάζει ορμονών που ονομάζονται ανδρογόνα σε οιστρογόνα. Αυτό συμβαίνει κυρίως στο λιπώδη ιστό, των μυών και του δέρματος και χρειάζεται ένα συγκεκριμένο ένζυμο που ονομάζεται αρωματάσης.

 

Ορμόνες είναι χημικές ουσίες που παράγονται από αδένες του σώματος, που εισέρχονται στην κυκλοφορία του αίματος και μπορεί να προκαλέσει επιπτώσεις σε άλλα μέρη του σώματος. Για παράδειγμα, την ορμόνη τεστοστερόνη γίνεται στους όρχεις και είναι υπεύθυνη για ανδρικά χαρακτηριστικά όπως η εμβάθυνση φωνή και αυξημένη τριχοφυϊα. Η χρήση ορμονικής θεραπείας για τη θεραπεία του καρκίνου βασίζεται στην παρατήρηση ότι ανάπτυξη των καρκινικών κυττάρων μπορεί να εξαρτάται εν μέρει από ορμόνη δεσμευτική σε υποδοχείς στην επιφάνεια των κυττάρων του καρκίνου.

 

Ορμόνη θεραπείες μπορεί να λειτουργήσει μέσω μεθόδων όπως τη διακοπή της παραγωγής ορισμένων μια ορμόνη ή παρεμβαίνει με ορμόνη δεσμευτική για τον καρκίνο κυττάρων υποδοχέα. Οι διαφορετικοί τύποι θεραπείες ορμονικής κατηγοριοποιούνται από τη λειτουργία τους ή/και τον τύπο της ορμόνης που επηρεάζεται.

 

Anastrozole είναι ένας αναστολέας της αρωματάσης. Αυτό σημαίνει ότι αναστέλλει το ένζυμο αρωματάση (βρέθηκαν σε μυών του σώματος, δέρματος, του μαστού και λίπος), που χρησιμοποιείται για τη μετατροπή των ανδρογόνων (ορμόνες που παράγονται από τα επινεφρίδια) σε οιστρογόνα. Καρκινικών κυττάρων εξαρτάται από τα οιστρογόνα λιγότερο αυξάνονται όταν υπάρχει χωρίς οιστρογόνα.

 

Anastrozole ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που ονομάζονται αναστολείς της αρωματάσης. Μπλοκάρουν την παραγωγή των οιστρογόνων, η οποία είναι μια βασική διεγέρτης του καρκίνου του μαστού. Μια κατηγορία φαρμάκων αναφέρεται σε φάρμακα που λειτουργούν με παρόμοιο τρόπο. Έχουν μια παρόμοια χημική δομή και χρησιμοποιούνται συχνά για τη θεραπεία σε παρόμοιες συνθήκες.

 

Σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες, ένα ένζυμο που ονομάζεται αρωματάσης αλλαγές ορμονών που ονομάζονται ανδρογόνα σε οιστρογόνων ορμονών. Πολλούς όγκους καρκίνου του μαστού αυξάνονται όταν υπάρχει οιστρογόνων. Anastrozole σταματά αρωματάσης από το να εργάζονται. Αυτό μειώνει την ποσότητα των οιστρογόνων στο σώμα σας και στον ιστό του καρκίνου.
 

3. Πώς να χρησιμοποιήσετεAnastrozole πρώτες σκόνη?

Anastrozole χρησιμοποιείται με άλλες θεραπείες, όπως η χειρουργική επέμβαση ή ακτινοβολίες, για τη θεραπεία νωρίς τον καρκίνο του μαστού σε γυναίκες που έχουν βιώσει την εμμηνόπαυση (αλλαγή της ζωής, τέλος του μηνιαία έμμηνο ρύση). Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται επίσης σε γυναίκες που έχουν βιώσει την εμμηνόπαυση, ως πρώτη θεραπεία του καρκίνου του μαστού που έχει εξαπλωθεί στο πλαίσιο του μαστού ή σε άλλες περιοχές του σώματος. Αυτό το φάρμακο χρησιμοποιείται επίσης για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού σε γυναίκες, των οποίων ο καρκίνος του μαστού έχει επιδεινωθεί μετά από λήψη ταμοξιφαίνης (Nolvadex). Anastrozole είναι σε μια κατηγορία φαρμάκων που ονομάζεται αναστολείς αρωματάσης nonsteroidal. Λειτουργεί μειώνοντας την ποσότητα των οιστρογόνων στο σώμα κάνει. Αυτό μπορεί να επιβραδύνει ή να σταματήσει την ανάπτυξη πολλών τύπων των κυττάρων του καρκίνου του μαστού που χρειάζεται οιστρογόνα για να αναπτυχθούν.

 

Anastrozole έρχεται ως ένα δισκίο για να λάβουν από το στόμα. Είναι συνήθως λαμβάνεται μία φορά την ημέρα με ή χωρίς τροφή. Πάρτε anastrozole σε περίπου την ίδια ώρα κάθε μέρα. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην ετικέτα της συνταγής σας προσεκτικά και ρωτήστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό να εξηγήσει οποιοδήποτε τμήμα δεν καταλαβαίνετε. Πάρτε ακριβώς όπως κατευθύνεται anastrozole. Περισσότερο ή λιγότερο δεν παίρνουν αυτό ή να το πάρετε πιο συχνά από ό, τι προβλέπεται από το γιατρό σας.

 

Πριν από τη λήψη anastrozole,

Πες τον γιατρό και τον φαρμακοποιό σας εάν είστε αλλεργικοί σε anastrozole, ή οποιαδήποτε άλλα φάρμακα, ή σε οποιοδήποτε από τα συστατικά του anastrozole. Ρωτήστε τον φαρμακοποιό σας για μια λίστα των συστατικών.


Πείτε το γιατρό και φαρμακοποιό σας τι άλλη συνταγή και nonprescription φάρμακα, βιταμίνες, συμπληρώματα διατροφής και φυτικά προϊόντα που παίρνετε ή σχεδιάζετε να πάρετε. Να είστε βέβαιος να αναφέρουμε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα: φάρμακα που περιέχουν οιστρογόνα όπως η θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης (HRT) και ορμονικά αντισυλληπτικά (χάπια ελέγχου των γεννήσεων, patches, δαχτυλίδια και ενέσεις)? η ραλοξιφαίνη (Evista)? και ταμοξιφαίνη (Nolvadex). Ο γιατρός σας μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε τις δόσεις των φαρμάκων σας ή να σας παρακολουθεί προσεκτικά για ανεπιθύμητες ενέργειες.


Ενημερώστε το γιατρό σας εάν έχετε ή είχατε ποτέ υψηλή χοληστερόλη, οστεοπόρωση (κατάσταση στην οποία τα οστά είναι εύθραυστη και σπάει εύκολα), ηπατική, ή καρδιακή νόσο.

θα πρέπει να γνωρίζετε ότι anastrozole μόνο πρέπει να λαμβάνεται από γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε εμμηνόπαυση και δεν μπορεί να μείνει έγκυος. Ωστόσο, εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε, εσείς πρέπει να ενημερώστε το γιατρό σας πριν αρχίσετε να παίρνετε αυτό το φάρμακο. Anastrozole μπορεί να βλάψει το έμβρυο.

 

Anastrozole χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού. Χρησιμοποιείται μόνο σε γυναίκες που έχουν περάσει από την εμμηνόπαυση. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιείται για:

αντιμετώπιση του πρώιμου καρκίνου του μαστού. Αυτό δίνεται σε γυναίκες με καρκίνο του μαστού υποδοχείς-θετικά ή άγνωστη ορμόνη μετά από χειρουργική επέμβαση ή συμπληρωματικά με άλλες θεραπείες.


Αρχική ή πρώτη θεραπεία του καρκίνου του μαστού που έχει κάνει μετάσταση (εξαπλωθεί σε άλλα μέρη του σώματος). Χρησιμοποιείται σε γυναίκες με καρκίνο μαστού με θετικούς ορμόνη, ή γυναίκες, στους οποίους δεν είναι γνωστές οι υποδοχείς ορμονών.


θεραπεία του προχωρημένου καρκίνου του μαστού. Δίνεται όταν σας ασθένεια έχει προχωρήσει, ακόμη και μετά την πρόωρη απάντηση με καρκίνο του φάρμακο ταμοξιφαίνη.


Anastrozole δεν λειτουργεί καλά σε γυναίκες με καρκίνο μαστού με αρνητικούς υποδοχείς οιστρογόνων. Επίσης δεν λειτουργεί καλά σε γυναίκες των οποίων οι φορείς δεν ανταποκρίνονται στη θεραπεία με ταμοξιφαίνη.

4. Δοσολογίαoακατέργαστη σκόνη Anastrozole f


Χρήση σε άνδρες

Anastrozole έχει δοκιμαστεί για τη μείωση των οιστρογόνων, συμπεριλαμβανομένης της οιστραδιόλης, στους άνδρες. Περίσσεια οιστραδιόλη στους άνδρες μπορεί να προκαλέσει καλοήθης υπερπλασία του προστάτη, γυναικομαστία και συμπτώματα υπογοναδισμό. Μπορεί επίσης να συμβάλει σε αυξημένο κίνδυνο για εγκεφαλικό επεισόδιο, καρδιακή προσβολή, χρόνιας φλεγμονής, διεύρυνση του προστάτη και του καρκίνου του προστάτη. Μερικοί αθλητές και τους κατασκευαστές σώμα χρησιμοποιήσετε anastrozole ως μέρος της τους κύκλου στεροειδών για τη μείωση και την πρόληψη των συμπτωμάτων της περίσσειας οιστρογόνου--γυναικομαστία, συναισθηματική αστάθεια και κατακράτηση νερού. Μελέτη στοιχεία υποδηλώνουν δόσεις των 0,5 mg και 1 mg την ημέρα οιστραδιόλης ορού μειωθεί κατά περίπου 50% στους άνδρες, που διαφέρει σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες.

 

Χρήση σε παιδιά

Anastrozole μπορεί να χρησιμοποιηθεί off-label στα παιδιά με πρώιμη εφηβεία, ή παιδιά με εφηβεία γυναικομαστία. Μετά την έναρξη της εφηβείας, η επιφύσεων πλάκα αρχίζει να κλείσει λόγω αυξημένο ποσό της παραγωγής οιστρογόνων διαφυγή τοπικό μεταβολισμό και την εξάπλωση στο κυκλοφορικό σύστημα. Φαίνεται να επιβραδύνει τη διαδικασία αυτή, και να αυξήσει ενήλικες ύψος πρόβλεψη στην εφηβική αρσενικά αντιμετωπίζεται με βάση τις πρωτεΐνες πεπτιδικές ορμόνες για τη θεραπεία της ανεπάρκειας αυξητικής ορμόνης.

5. Προειδοποίησηof raw αναστροζόλησκόνη

Εάν τα συμπτώματα ή προβλήματα υγείας δεν παίρνουν καλύτερα ή καταστούν χειρότερες, καλέστε το γιατρό σας.

Μην μοιράζεστε ναρκωτικά σας με τους άλλους και δεν λαμβάνει ναρκωτικά κάποιου άλλου.

Κρατήστε μια λίστα με όλα τα φάρμακα σας (συνταγή, φυσικά προϊόντα, βιταμίνες, OTC) μαζί σας. Δώστε αυτή τη λίστα στο γιατρό σας.

Μιλήστε με το γιατρό πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε νέο φάρμακο, συμπεριλαμβανομένων συνταγή ή Εξωχρηματιστηριακά, φυσικά προϊόντα ή βιταμίνες.


Ορισμένα φάρμακα μπορεί να έχουν ένα άλλο φύλλο ενημέρωσης του ασθενή. Συμβουλευτείτε τον φαρμακοποιό σας. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το φάρμακο αυτό, παρακαλούμε να μιλήσετε με το γιατρό σας, νοσοκόμα, τον φαρμακοποιό ή άλλο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης.


Αν νομίζετε ότι έχει υπάρξει υπερδοσολογίας, καλέστε το κέντρο δηλητηριάσεων σας ή λάβετε ιατρική φροντίδα αμέσως. Είστε έτοιμοι να πείτε ή να δείξετε τι λήφθηκε, πόσο πολύ, και όταν αυτό συνέβη.


Αυτές οι πληροφορίες δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για να αποφασίσει εάν πρέπει ή όχι να λάβει anastrozole ή οποιοδήποτε άλλο φάρμακο. Μόνο ο πάροχος υγειονομικής περίθαλψης έχει την γνώση και την κατάρτιση να αποφασίσει ποια φάρμακα που είναι κατάλληλα για ένα συγκεκριμένο ασθενή. Αυτές οι πληροφορίες δεν προσυπογράφει οποιοδήποτε φάρμακο ως ασφαλή, αποτελεσματικά ή εγκριθεί για τη θεραπεία κάθε κατάσταση του ασθενούς ή της υγείας. Αυτό είναι μόνο μια σύντομη περίληψη των γενικές πληροφορίες σχετικά με αυτό το φάρμακο.


Δεν περιλαμβάνει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις πιθανές χρήσεις, οδηγίες, προειδοποιήσεις, προφυλάξεις, αλληλεπιδράσεις, δυσμενείς επιπτώσεις ή τους κινδύνους που ενδέχεται να ισχύουν για την αναστροζόλη. Αυτές οι πληροφορίες δεν είναι εξειδικευμένες ιατρικές συμβουλές και δεν αντικαθιστούν τις πληροφορίες που λαμβάνετε από τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης. Πρέπει να μιλάτε με τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης για πλήρεις πληροφορίες σχετικά με τους κινδύνους και τα οφέλη από τη χρήση αυτού του φαρμάκου.

 

Καρδιοπάθεια προειδοποίηση: Εάν έχετε πρώιμο καρκίνο του μαστού και μια ιστορία της απόφραξη στις αρτηρίες σας καρδιά, anastrozole μπορεί να προκαλέσει χαμηλή αρτηριακή ροή προς την καρδιά σας. Καλέστε το γιατρό σας αμέσως εάν έχετε συμπτώματα, τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν:

δυσκολία στην αναπνοή

πρήξιμο στα πόδια και τα πόδια σας

επιδείνωση του πόνου στο στήθος

Χαμηλή οστική πυκνότητα κινδύνου: αναστροζόλη μπορεί να μειώσει την οστική πυκνότητα σε χαμηλότερη σπονδυλική σας στήλη και τους γοφούς. Ο γιατρός σας θα παρακολουθεί σας οστική πυκνότητα, ενώ παίρνετε αυτό το φάρμακο.

Χοληστερόλη προειδοποίηση: αναστροζόλη μπορεί να προκαλέσει τα επίπεδα χοληστερόλης σας να αυξάνεται. Υψηλότερα επίπεδα χοληστερόλης σας θέσει σε αυξημένο κίνδυνο καρδιακής νόσου.

 

Anastrozole δισκίου από το στόμα μπορεί να αλληλεπιδράσει με άλλα φάρμακα, βιταμίνες ή βότανα που μπορεί να παίρνετε. Αλληλεπίδραση είναι όταν μια ουσία αλλάζει τον τρόπο που λειτουργεί ένα φάρμακο. Αυτό μπορεί να είναι επιβλαβής ή να αποτρέψετε το φάρμακο να λειτουργεί καλά.

 

Για να αποφύγετε αλληλεπιδράσεις, ο γιατρός σας θα πρέπει να διαχειριστείτε όλες τα φάρμακά σας προσεκτικά. Να είστε βέβαιος να ενημερώσετε το γιατρό σας σχετικά με όλα τα φάρμακα, βιταμίνες ή βότανα που παίρνετε. Για να μάθετε πώς αυτό το φάρμακο μπορεί να αλληλεπιδράσουν με κάτι άλλο που παίρνετε, μιλήστε με το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας.
 

6. Ποιες είναι οιtΑυτός πιθανές παρενέργειεςoακατέργαστη σκόνη Anastrozole f;

Σημάδια μιας αλλεργικής αντίδρασης, όπως εξάνθημα? κνίδωση? κνησμός? κόκκινα, πρησμένα, φουσκάλες ή απολέπιση δέρματος με ή χωρίς πυρετό? συριγμός? σφίξιμο στο στήθος ή στο λαιμό? δυσκολία στην αναπνοή ή την ομιλία; ασυνήθιστο βραχνάδα? ή πρήξιμο από το στόμα, πρόσωπο, χείλη, γλώσσα ή λαιμό.

Σημάδια της χαμηλής διάθεσης (κατάθλιψη), τις σκέψεις του σκοτώνοντας τον εαυτό σας, νευρικότητα, συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, νομίζοντας ότι δεν είναι φυσιολογικό, άγχος ή έλλειψη ενδιαφέροντος για τη ζωή.

Συμπτώματα ηπατικών προβλημάτων όπως σκούρα ούρα, αίσθημα κόπωσης, δεν είναι πεινασμένοι, αναστατωμένο στομάχι ή πόνος στο στομάχι, ανοιχτόχρωμα κόπρανα, εμετό, ή κίτρινο δέρμα ή τα μάτια.


Σημάδια υψηλά επίπεδα ασβεστίου όπως αδυναμία, σύγχυση, αίσθημα κόπωσης, πονοκέφαλο, στομαχικές διαταραχές και ρίχνοντας επάνω, σκληρά κόπρανα (δυσκοιλιότητα), ή πόνος στα οστά.

Δύσπνοια, ένα μεγάλο βάρος κέρδος, ή πρήξιμο στα χέρια ή στα πόδια.


Αδυναμία σε 1 πλευρά του σώματος, προβλήματα ομιλίας ή σκέψης, αλλαγή της ισορροπίας, γέρνοντας στη μία πλευρά του προσώπου, ή θολή όραση.

Οίδημα, ζεστασιά, μούδιασμα, αλλαγή χρώματος, ή πόνος στο ένα πόδι ή χέρι.

Πολύ κακή πονοκέφαλο.


Ένα κάψιμο, μούδιασμα ή μυρμήγκιασμα αίσθηση ότι δεν είναι φυσιολογικό.

Πόνος στο στήθος ή πίεση.

Έναν κτύπο της καρδιάς που δεν αισθάνεται φυσιολογικό.

Αλλαγές διάθεσης.

Πολύ κακή ζάλη ή λιποθυμία.

Ούρηση πιο συχνά.

Πόνος κατά την ούρηση.

Αισθάνεται πολύ κουρασμένος ή αδύναμος.

Πρησμένο αδένα.

Κολπική αιμορραγία που δεν είναι φυσιολογικό.

Κολπική κνησμός ή κολπικές εκκρίσεις.

Άνθρωποι που είχαν ποτέ ένα μπλοκ στο τους σκάφη αίματος καρδιών (ισχαιμική καρδιακή νόσο) μπορεί να έχουν περισσότερα συμπτώματα από προβλήματα με τη ροή του αίματος προς την καρδιά. Καλέστε το γιατρό σας αμέσως εάν έχετε πόνο νέα ή χειρότερα στο στήθος ή δυσκολία στην αναπνοή. 

 

7. Αγοράστε αναστροζόληΑκατέργαστη σκόνηfROMSZOB

 Επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας φαρμακείο και να συμπληρώσετε μια παραγγελία Anastrozole πρώτων υλών.

 Ορισμός τόπου παράδοσης, η ποσότητα του προϊόντος και του τρόπου πληρωμής.

 Κατά την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

 Θα σταλεί μέσα σε 12 ώρες.

 
πρώτες Anastrozole σκόνηβίντεο

ακατέργαστη σκόνη Anastrozole προδιαγραφές:ΌνομαAnastrozole
ΕμφάνισηΛευκό ή απενεργοποίηση άσπρη ή ανοικτό κίτρινο κρυσταλλική σκόνη
CAS

120511-73-1

Δοκιμασία≥99%
Διαλυτότηταδιαλυτό σε αιθανόλη, αιθυλικός αιθέρας, ακετόνη, οξικός αιθυλεστέρας, αδιάλυτο σε νερό

Απώλεια κατά την ξήρανση

≤0.5%

Βαρύ μέταλλο

≤10ppm

Δοσολογία

1mg

Χρόνος έναρξης

20 λεπτά

Βαθμού

Φαρμακευτική βαθμού

rawAnastrozoleσκόνη ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:1 υψηλή ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:

(1) πρότυπο ποιότητας: USP 35


(2) καθαρότητα: > 99%


(3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με την τιμή εργοστασίων.


2 γρήγορη και ασφαλή παράδοση:

(1) δέμα να μπορούν να αποσταλούν σε 24 ώρες μετά την πληρωμή. Αριθμός παρακολούθησης που είναι διαθέσιμες


(2) ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

(1) επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνει πελάτες αισθάνονται άνετα, επαρκές απόθεμα και γρήγορη παράδοση να πληρούν την επιθυμία τους.


(2) αγορά ανάδραση και ανάδραση αγαθών θα πρέπει να εκτιμηθεί, να πληρούν την απαίτηση των πελατών είναι δική μας ευθύνη.


(3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κέρδος την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 τρεις αρχές

(1) ασφαλή παράδοση: κανάλι διαφοροποίηση, την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Και ακριβώς σε περίπτωση, διασφαλίζουν να επαναλάβετε την αποστολή.


2) ποτέ αλλαγή: το προϊόν θα διατηρούν πάντα υψηλής καθαρότητας, δεν θα αλλάξει, υψηλής ποιότητας είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.


(3) καλές υπηρεσίες: συντομότερο δυνατόν να επιλύσει προβλήματα πελατών, έτσι ώστε οι πελάτες λαμβάνουν τα αγαθά με ασφάλεια.

RAW αναστροζόλησκόνη HNMR | SZOB


120511-73-1 Anastrozole HNMR.jpg
Εξεταστική