Ανδροστερόνη (53-41-8)

Ανδροστερόνη (53-41-8)
Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι Ανδροστερόνη πρώτες σκόνη?


Ανδροστερόνη είναι ένα από τα ανδρογόνα, που είναι στεροειδείς ορμόνες που επηρεάζουν η αρρενοποίηση του εμβρύου και το παιδί και που διατηρούν ή να δημιουργήσετε αρρενωπός γνωρίσματα σε ενήλικες. Η τεστοστερόνη είναι το πιο ενεργό και άφθονη των ανδρογόνων. Ανδροστερόνη αρχικά απομονώθηκε από αρσενικό ούρων σε πολύ μικρές ποσότητες. Πολλοί επιστήμονες πιστεύουν ότι είναι ένα μεταβολικό υποπροϊόν της η κατανομή της τεστοστερόνης, και πολλοί επιστήμονες που μελετούν φερομόνες νομίζω ότι θα μπορούσε να είναι ενεργός στις ανθρώπινες σχέσεις.


Ένα μόριο Ανδροστερόνη είναι πολύ παρόμοιο με την τεστοστερόνη. Αποτελείται από τρεις έξι ατόμων άνθρακα δαχτυλιδιών και ένα πέντε μέλος δαχτυλίδι εντάχθηκαν μαζί κοινές όψεις. Ο μοριακός τύπος είναι C19 H30 O2. Έχει ένα β-ισομερές που ονομάζεται epiandrosterone, στην οποία μια ομάδα υδροξυλίου καταλαμβάνει μια διαφορετική γεωμετρική θέση. Η αναλογία της ανδροστερόνης να epiandrosterone θεωρείται σημαντικό πώς αρρενωπή συμπεριφορά ερμηνεύεται από τους άλλους.


Οι φερομόνες είναι καλά-γνωστός στη συμπεριφορά εντόμων. Τους ρόλο στην προστασία από έντομα ζευγάρωμα, πλοήγησης και φωλιά έχει μελετηθεί και δραστικές ενώσεις έχουν απομονωθεί. Οι φερομόνες είναι η βάση του κάποιο έντομο δολώματα. Επιπτώσεις τους στα πρότυπα συμπεριφοράς θηλαστικό είναι λιγότερο καλά κατανοητό.

 

2. Πώς λειτουργεί η Ανδροστερόνη κάνει πρώτες σκόνη; 


Ανδροστερόνη δεν πρέπει να συγχέεται με ανδροστενόνη ή ανδροστενόλης, δύο κοινά συστατικά των προϊόντα φερορμονών διαθέσιμα στο εμπόριο. Ανδροστενόνη ήταν η πρώτη φερομόνη πρέπει να απομονωθεί από θηλαστικά. Βρίσκεται στον ανθρώπινο ιδρώτα και στα ούρα και βρίσκεται σε υψηλές συγκεντρώσεις στο σάλιο των αρσενικών χοίρων. Είναι ένα συστατικό των προϊόντων που πωλούνται στους χοιροτρόφους να προσδιορίσετε τη χρονική στιγμή της τεχνητής γονιμοποίησης για χοιρομητέρες. Ανδροστενόλης βρίσκεται στις ίδιες θέσεις ως ανδροστενόνη και επίσης σε τρούφες, μύκητες που αναπτύσσονται σε υπόγεια και ότι οι χοίροι υπερέχουν στην εντόπιση.Σε προϊόντα φερορμονών, Ανδροστερόνη προστίθεται στο σήμα τον ανδρισμό και την αίσθηση της αξιοπιστίας και προστασίας, όπως αυτή που δημιουργείται από το «άλφα αρσενικό». Πιστεύεται να δημιουργήσει τα συναισθήματα της δύναμης, χωρίς επιθετικότητα. Επίσης προτείνεται ότι ανεβάζει την διάθεση και την εμπιστοσύνη των γυναικών φορούν. Η αναλογία της ανδροστερόνης και epiandrosterone πιστεύεται ότι είναι σημαντικό για bodybuilding προϊόντα. Οι χρήστες πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτά τα μόρια είναι πολύ δύσκολο να γίνει διάκριση μεταξύ χημικώς, και ως εκ τούτου, ακριβείς αναλύσεις είναι δύσκολο να προσδιοριστεί.


 
3. Πώς να χρησιμοποιήσετεΑνδροστερόνη πρώτες σκόνη?

Ανδροστερόνη είναι ένα πολύ ευπροσάρμοστο prohormone με πολλά οφέλη της χρήσης του. Ανδροστερόνη είχε συμπεριληφθεί στην αρχική έκδοση του LG Επιστημών T-911 για την ώθηση προ-προπόνηση που παρέχει και συμπεριλήφθηκε επίσης σε χαμηλή δόση σε μια προηγούμενη έκδοση του LG-Επιστημών Formadrol Extreme για τις ιδιότητες αντι-οιστρογόνο. Επί του παρόντος, τόσο epiandrosterone και Ανδροστερόνη είναι διαθέσιμα στη δοκιμή prohormone Epi-1. Για να πάρετε αυτό το προϊόν, απλά κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα.


 

Όπως και με όλα τα ανδρογόνα στεροειδή, σωστή διατροφή και το βάρος της κατάρτισης που απαιτούνται για διόγκωσης κατά τη διάρκεια ενός κύκλου Ανδροστερόνη. Επειδή έχει αρκετά ήπια αποτελέσματα, υπερκατανάλωση τροφής μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε αύξηση του σωματικού λίπους, και αν και στερείται οιστρογονική ιδιότητες, τρώει πάρα πολύ αλάτι, ενώ διόγκωσης μπορεί να οδηγήσει σε πρήξιμο και φούσκωμα από διατηρούνται νερού που κρύβει άπαχο μυϊκό ιστό. Παρόλο που η Ανδροστερόνη δεν επιτρέπουν bodybuilders να εργαστούν περισσότερο από το συνηθισμένο, τις ιδιότητες για την καταπολέμηση κούραση επιτρέπουν αρσιβαρίστες να επικεντρωθεί περισσότερο σε όλη μια προπόνηση, καθιστώντας κάθε προπόνηση πιο αποτελεσματική. Τις μέρες μακρυά από το γυμναστήριο, η Ανδροστερόνη βοηθά στην αναδόμηση των ιστών και βοηθά στην επιτάχυνση της ανάκαμψης.

 


√. ακόμη και για τους αθλητές που δεν είναι απαραίτητα διογκωτικοί up αλλά απλά θέλουν να απολαύσουν την καλύτερη αθλητική απόδοση, η Ανδροστερόνη παρέχει την ώθηση στην ψυχική και σωματική ενέργεια που απαιτείται για να ενισχύσει την απόδοση.√. δύναμη κέρδη όσο το 5 έως 20 τοις εκατό κατά τη διάρκεια ενός κύκλου Ανδροστερόνη έξι εβδομάδων έχουν καταγραφεί στην επιστημονική βιβλιογραφία, παρά το γεγονός ότι η αύξηση αυτή συνοδεύει πάντα ένα κέρδος του βάρους σωμάτων.√. βάρος κέρδη από Ανδροστερόνη γενικά προέρχονται από άπαχο ιστό, εκτός εάν ένας αθλητής καταναλώνει πάρα πολλές θερμίδες, πολύ γρήγορα να είναι σε θέση να χτίσει το μυ από το πλεόνασμα.√. κατά τη διάρκεια μιας περιόδου πλεόνασμα θερμίδων που καταναλώνουν, σωματικού λίπους δεν μειώνεται λόγω των επιπτώσεων της Ανδροστερόνη, σύμφωνα με την επιστημονική βιβλιογραφία.


 

Για τους αθλητές ποδηλασίας Ανδροστερόνη κατά τη διάρκεια μιας φάσης κοπής, σωματικού λίπους μειώνεται ως συνήθως, και διατηρείται περισσότερο άπαχο ιστό από ό, τι χωρίς ένα συμπλήρωμα ορμόνη. Επειδή ανδρογόνα στεροειδή αυξήσει την εστίαση και να μειώσει την κούραση, μπορεί να παρουσιαστεί ελαφρά επιτάχυνση της απώλειας λίπους του σώματος, αλλά χάνουν μάζα πολύ γρήγορα πάρα πολύ λίπος μπορεί ακόμα να οδηγήσει σε απώλεια άπαχου ιστού.Ανδροστερόνη είναι ένα καλό συμπλήρωμα να λάβει κατά την κοπή πριν από ένα διαγωνισμό bodybuilding, επειδή οδηγεί σε σκληρό, στεγνό μυών με εξαιρετική ορισμό. Λόγω της έλλειψης της οιστρογονική ιδιότητες, Ανδροστερόνη δεν προκαλεί κατακράτηση νερού, και ως εκ τούτου, δεν οδηγεί σε μια ταχεία αύξηση της μυϊκής μάζας. Είναι συνήθως διαρκεί αρκετές εβδομάδες για να αρχίσετε να βλέπετε μέτρια κέρδη που συνεχίζουν μέχρι το τέλος ενός κύκλου.


 

→. επειδή Ανδροστερόνη είναι ένα προ-ορμόνη συμπλήρωμα και βρίσκεται φυσικά στο σώμα, όχι εύκολα εντοπιστεί με εξετάσεις αίματος και συνεπώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε επαγγελματικό αθλητισμό.

Για μέγιστη άλιπης μυϊκής μάζας κατά τη διάρκεια ενός κύκλου Ανδροστερόνη, στοίβαγμα με ένα σύνθετο αρωμάτισμα ή προγεστερονική συνιστάται.→. μυϊκού ιστού που αποκτήθηκε στη διάρκεια ενός κύκλου Ανδροστερόνη είναι σχετικά εύκολο να διατηρήσει επειδή δεν προέρχεται από νερό-βάρους, που συνήθως πηγαίνει μακριά όταν bodybuilders αρχίζουν κοπής.→. για το λόγο αυτό, άπαχου ιστού που αποκτήθηκε στη διάρκεια ενός κύκλου Ανδροστερόνη είναι πιο περιορισμένη σε σχέση με άλλα αναβολικά στεροειδή.


4. Δοσολογίαof Ανδροστερόνη πρώτες σκόνη


Ενώ τόσο ανδροστερόνη και epiandrosterone μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια κάψουλα, Ανδροστερόνη μπορεί να είναι πιο ισχυρή όταν χρησιμοποιείται ως ένα υπογλώσσια (όπου απορροφάται μέσω των ιστών κάτω από τη γλώσσα απευθείας στη ροή του αίματος) και epiandrosterone φαίνεται ελπιδοφόρο για χρήση ως ένα διαδερμικά (όπου εφαρμόζονται και απορροφάται από το δέρμα).


Για το λόγο αυτό, προϊόντα Ανδροστερόνη είναι συχνά πωλούνται ως μια παστίλια να διαλυθεί αργά στο στόμα. Η τυπική περιοχή δοσολογίας για Ανδροστερόνη είναι 300-400 mg/ημέρα, αν και ορισμένοι μπορεί να δόση υψηλότερη. Αυτό είναι καλύτερο να χρησιμοποιείται σε κύκλους 4-6 εβδομάδα, με μια ήπια πάνω από το counter θεραπεία μετα-κύκλων για να ακολουθήσουν, όπως μια όλα-σε-ένα test booster και οιστρογόνα blocker, των οποίων υπάρχουν πολλά να επιλέξουν από.


5. Προειδοποίησηof Ανδροστερόνη πρώτες σκόνη


. Τα ανδρογόνα είναι τα στεροειδή του ανδρικού φύλου. Αυξάνουν τις τρίχες του σώματος, του προσώπου τρίχα και ακμής? εμβαθύνουν τη φωνή? ενισχυθεί η ανάπτυξη του προστάτη? και να προωθήσει την ανάπτυξη των μυών. Το πιο γνωστό ανδρογόνων είναι η τεστοστερόνη..Ανδροστενεδιόνη είναι ένα στεροειδές. Στο σώμα, μετατρέπεται σε τεστοστερόνη. Μπορεί επίσης να μετατραπεί σε το γυναικείο φύλο στεροειδές, οιστρογόνα, σε αγόρια και κορίτσια..Ανδροστενεδιόνη δεν είναι ένα απαγορευμένο ανδρογόνων στεροειδών στο μπέιζμπολ, αλλά αυτό απαγορεύεται σε περισσότερα άλλα αθλήματα, τόσο στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό..Ανδροστενεδιόνη δεν μπορεί να είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής, δεδομένου ότι δεν είναι μέρος της μια κανονική διατροφή..Το σώμα έχει τη δική του Σοφία. Πάρα πολύ ανδρογόνων σβήνει από την παραγωγή του σώματος της τεστοστερόνης. Αυτό μπορεί να επηρεάσει τη φυσιολογική λειτουργία των όρχεων - «συρρικνώνεται σας σταφύλια σε σταφίδες.»


.Η χρήση των ανδρογόνων είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο στους εφήβους στους οποίους είναι γνωστό για να ανακόψουν την ανάπτυξη.

 
6. Ποιες είναι οιtΑυτός πιθανές παρενέργειεςoστ οι πρώτες σκόνη Ανδροστερόνη;


Αν παίρνετε πραγματικά Ανδροστερόνη, ή σχεδιάζουν να το παίρνετε, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι πολλοί που παίρνουν στεροειδή συνειδητοποιούν κάποιο βαθμό ψυχολογικής συμβιβασμού τόσο καιρό και σύντομη μακροπρόθεσμα τους μετά τη χορήγηση. Πολλοί που έχουν λάβει αυτό το στεροειδές, ή οποιοδήποτε στεροειδές για το θέμα αυτό, συνήθως να πείσει τον εαυτό τους ότι δεν θα συμβεί σε αυτά. Ακόμα και αν πιστεύουν ότι αυτό θα συμβεί σε τους, οι αθλητές και ανυψωτές βάρους πειστούν ότι το όφελος για αυτούς, από τη λήψη στεροειδών, ξεπερνά κατά πολύ τις πιθανές παρενέργειες.

 


Όταν αποφασίζετε να πάρετε Ανδροστερόνη, θα βρείτε ότι σταδιακά θα γίνεις πιο επιρρεπείς να αισθάνεται πολύ κυκλοθυμική και επιθετική. Ως ανδρογόνο στεροειδές, Ανδροστερόνη μπορεί να προκαλέσει τα συναισθήματά σας και τα συναισθήματα να διατρέξουν όλη την κλίμακα του αίσθημα κατάθλιψης, επιθετική, ή ακόμη έχοντας ακλόνητη αυτοκτονικές σκέψεις. Είναι αυτό πολύ απρόβλεπτο των συναισθημάτων και των συγκινήσεων που μπορεί να έχει πολύ αρνητικές επιπτώσεις στις σχέσεις και την κοινωνική ζωή. Στην πραγματικότητα, πολλοί στεροειδών χρήστες βρίσκουν ότι είναι απλά σε θέση να προβούν σε ουσιαστικές ανθρώπινες αλληλεπιδράσεις. Εξαιτίας αυτού, θεωρούν πολλάκις εξαιρετικά απομονωμένα στις συνεχιζόμενες μάχες τους ενάντια τις δικές τους σκέψεις.
 


7. Αγοράστε ΑνδροστερόνηΑκατέργαστη σκόνη fROMSZOB


Επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας φαρμακείο και να συμπληρώσετε μια παραγγελία Ανδροστερόνη πρώτων υλών.

Ορισμός τόπου παράδοσης, η ποσότητα του προϊόντος και του τρόπου πληρωμής.

Κατά την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Θα σταλεί μέσα σε 12 ώρες.

 
Ανδροστερόνηακατέργαστη σκόνηβίντεο

Ακατέργαστη σκόνη Ανδροστερόνη προδιαγραφές:ΌνομαΑνδροστερόνη
ΕμφάνισηΛευκή σκόνη
CAS

 53-41-8

Δοκιμασία≥99.2%
ΔιαλυτότηταΑδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλ, διαλύεται σε οξικό οξύ, αιθυλικός εστέρας

Απώλεια κατά την ξήρανση

≤0.5%

Βαρύ μέταλλο

≤10ppm

Δοσολογία

200-400mg

Χρόνος έναρξης

20 λεπτά

Βαθμού

Φαρμακευτική βαθμού

Ανδροστερόνη πρώτες σκόνηΑνταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 υψηλή ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:

(1) πρότυπο ποιότητας: USP 35


(2) καθαρότητα: > 99%


(3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με την τιμή εργοστασίων.


2 γρήγορη και ασφαλή παράδοση:

(1) δέμα να μπορούν να αποσταλούν σε 24 ώρες μετά την πληρωμή. Αριθμός παρακολούθησης που είναι διαθέσιμες


(2) ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

(1) επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνει πελάτες αισθάνονται άνετα, επαρκές απόθεμα και γρήγορη παράδοση να πληρούν την επιθυμία τους.


(2) αγορά ανάδραση και ανάδραση αγαθών θα πρέπει να εκτιμηθεί, να πληρούν την απαίτηση των πελατών είναι δική μας ευθύνη.


(3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κέρδος την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 τρεις αρχές

(1) ασφαλή παράδοση: κανάλι διαφοροποίηση, την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Και ακριβώς σε περίπτωση, διασφαλίζουν να επαναλάβετε την αποστολή.

 

2) ποτέ αλλαγή: το προϊόν θα διατηρούν πάντα υψηλής καθαρότητας, δεν θα αλλάξει, υψηλής ποιότητας είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

(3) καλές υπηρεσίες: συντομότερο δυνατόν να επιλύσει προβλήματα πελατών, έτσι ώστε οι πελάτες λαμβάνουν τα αγαθά με ασφάλεια.

Ανδροστερόνη πρώτες σκόνη HNMR | SZOB


53-41-8 Androsterone HNMR.jpg
Εξεταστική