Bacillus Subtilis (CAS 68038-70-0)

Bacillus Subtilis (CAS 68038-70-0)
Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφές για τον Bacillus Subtilis CAS 68038-70-0

Το Bacillus subtilis, γνωστό και ως Bacillus ή βακίλος του χόρτου, είναι ένα θετικό κατά Gram, θετικό σε καταλάση βακτήριο, το οποίο βρίσκεται στο έδαφος και στο γαστρεντερικό σωλήνα των μηρυκαστικών και των ανθρώπων. Ένα μέλος του γένους Bacillus, Β. Subtilis είναι σχήματος ράβδου και μπορεί να σχηματίσει ένα σκληρό προστατευτικό ενδοσπόριο, επιτρέποντάς του να ανέχεται ακραίες περιβαλλοντικές συνθήκες. Ο B. subtilis έχει ταξινομηθεί ιστορικά ως υποχρεωτικός αερόβιος, αν και υπάρχουν στοιχεία ότι είναι ένα προαιρετικό αερόβιο. Το Β. Subtilis θεωρείται το καλύτερο μελετώμενο κατά Gram βακτήριο και ένας πρότυπος οργανισμός για τη μελέτη της αντιγραφής του βακτηριακού χρωμοσώματος και της κυτταρικής διαφοροποίησης. Είναι ένας από τους βακτηριακούς πρωταθλητές στην εκλεκτική παραγωγή ενζύμων και χρησιμοποιείται σε βιομηχανική κλίμακα από εταιρείες βιοτεχνολογίας.


images.jpg1. Η ανάπτυξη των βακτηρίων κατά τη διαδικασία του Bacillus subtilis, του πολυμυξινικού στοιχείου, της νυστατίνης, της γραμιμιδίνης και άλλων δραστικών ουσιών, αυτών των δραστικών ουσιών στα παθογόνα βακτηρίδια ή στα βακτηριακά παθογόνα έχουν αναστείλει.
2. Ο Bacillus subtilis καταναλώνει γρήγορα ελεύθερο οξυγόνο στο περιβάλλον, με αποτέλεσμα το εντερικό χαμηλό οξυγόνο, προάγει την υγιή ανάπτυξη αναερόβιων βακτηριδίων και παράγει γαλακτικό οξύ και άλλα οργανικά οξέα, μειώνει την τιμή του εντερικού ΡΗ εμμέσως εμποδίζει την ανάπτυξη άλλων βακτηρίων.
3. Τόνωση της ανάπτυξης και ανάπτυξης των ανοσολογικών οργάνων και των ενεργοποιημένων λεμφοκυττάρων t και b και αύξηση του επιπέδου της ανοσοσφαιρίνης και των αντισωμάτων, κυτταρική ανοσία και χυμική ανοσία, αύξηση της ανοσίας των αγελών.
4. Μειωμένη εντερική ασθένεια κοτόπουλου που συνέβη, ειδικά σε διάρροια ελέγχου και δυσεντερία βακτηριδίων έχει καλή ρόλο, στη σαλμονέλα του ελέγχου αποτέλεσμα προφανώς? τη βελτίωση της χρήσης των ζωοτροφών, τη μείωση του κόστους παραγωγής, τη βελτίωση των στρώσεων που παράγονται αυγό ποσοστό, να βελτιώσει το κοτόπουλο της ημέρας αυξήθηκε βαριά? τη βελτίωση της ποιότητας των ζωικών προϊόντων, τη μείωση των αυγών στο σουλφίδιο διαφθοράς του αριθμού, στην παραγωγή κοτόπουλου και την εκκόλαψη αυγών ευνοϊκή? περιβάλλον καλλιέργειας καθαρισμού, μειωμένα κίνητρα εκκίνησης. Σε μηρυκαστικά
5. Σύνθεση βιταμινών Β1, Β2, Β6, νιασίνης και άλλων βιταμινών β, βελτιώνουν την ενδοπεριτοναϊκή δράση στο σώμα και τη δραστηριότητα των μακροφάγων.
6. Τόνωση της ανάπτυξης των ριζών, προώθηση της ανάπτυξης και της απόδοσης των καλλιεργειών, βελτίωση της ποιότητας των καλλιεργειών.
7. Βελτίωση του μικρο-οικολογικού περιβάλλοντος του εδάφους, προώθηση του σχηματισμού συσσωματωμάτων, βελτίωση της υφής του εδάφους.


Bacillus Subtilis, CAS 68038-70-0Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα :
1.High ποιότητα με ανταγωνιστική τιμή:
 1. Πρότυπο ποιότητας: USP 35

 2. Καθαρότητα:> 99%

 3. Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2. Ταχεία και ασφαλής παράδοση:
 1. Το δέμα μπορεί να αποσταλεί σε 24 ώρες μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης

 2. Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3.We έχουν πελάτες σε όλο τον κόσμο:
 1. Η επαγγελματική εξυπηρέτηση και η πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να νιώθουν άνετα, επαρκή αποθήκη και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.

 2. Η ανατροφοδότηση της αγοράς και η ανατροφοδότηση των αγαθών θα εκτιμηθούν, καθώς η απαίτηση των πελατών είναι η ευθύνη μας.

 3. Υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο

 4. από τους πελάτες.


4.Τρεις αρχές:
 1. Ασφαλής παράδοση: Δυνατότητα διαφοροποίησης των καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και για κάθε περίπτωση, βεβαιωθείτε για την εκ νέου αποστολή.

 2. Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 3. Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατόν να επιλυθούν τα προβλήματα των πελατών, έτσι ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.Προβλήματα ποιότητας προϊόντων   Συχνές ερωτήσεις

Καυτές ετικέτες: Φωσφορικό νάτριο δεξαμεθαζόνης


Ενδιάμεση API       Προορμόνη      SARMS Raws


Εξεταστική