Boldenone Cypionate (106505-90-2)

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι ηΠρώτες Boldenone cypionate σκόνη;


Boldenone cypionate είναι απλά ένας τύπος Boldenone.It είναι ένα από τα πιο κοινά αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή. Ήταν oribinally που χρησιμοποιούνται για τα ζώα όπως τα άλογα, τώρα συνήθως χρησιμοποιείται από bodybuilders και αθλητές για μη ιατρικούς λόγους τα τελευταία χρόνια.

 

Επίσης, Boldenone cypionate είναι ένα ανδρογόνο αναβολικό στεροειδές που προέρχεται από την τεστοστερόνη. Κατέχει ένα cypionate εστέρα που δημιουργεί μια σταθερή απελευθέρωση της ουσίας στο αίμα για 2 εβδομάδες. Το γεγονός αυτό καθιστά boldenone cypionate ένα εύκολο στη χρήση από πολλούς αθλητές επειδή δεν είναι επώδυνη, μετά από μια ένεση στεροειδών. Αυτό που χαρακτηρίζει την ουσία αυτή είναι το μήκος του κύκλου που είναι συνήθως περισσότερο χρόνο προκειμένου να επιτευχθεί μια αισθητή ανδρογόνο αποτέλεσμα.

 

Έρχεται σε πολλές διαφορετικές μορφές, και ενώ η βάση φαρμάκων – Boldenone – παρέχει τα ίδια οφέλη σε όλους τους τομείς, είναι το εστέρα που επισυνάπτεται σε αυτό που μπορεί να τροποποιήσει το πώς χρησιμοποιείται.

Πριν να εξετάζετε Boldenone cypionate, Εξερευνήστε τα χαρακτηριστικά και τις επιλογές που βρέθηκαν με άλλες μορφές όπως Boldenone undecylenate ή Boldenone οξικό Boldenone.

 

Boldenone Cypionate χαρακτηριστικά

Χοληστερόλη χολίνη μπορεί να προωθήσει την καθιέρωση διαδικασίες ιστών του σώματος και μπορεί να αντιστρέψει καταβολισμό. Συγκεκριμένα, προέρχεται από την τεστοστερόνη, octadecenoic οξύ χοληστερόλη, στο οποίο dodecenol κετόνη δείχνει ισχυρές μεταβολίτες και τα παράγωγα της μέτρια ανδρογόνο ιδιότητες. Το προϊόν της undecylenic οξύ χοληστερόλης έχει μια σημαντική επίδραση στην άπαχο σωματικό βάρος, την όρεξη και τα επίπεδα ενέργειας.


Boldenone cypionate σκόνη

Boldenone cypionate πρώτες σκόνη, το υλικό ofTrenbolone Enanthate, ένα είδος λευκού ή απενεργοποίηση άσπρη ή ανοικτό κίτρινο κρυσταλλική σκόνη, πολλά στεροειδή προμηθευτής προϊόντων συνήθως αγοράζουν υψηλής καθαρότητας Boldenone cypionate σκόνη σε απευθείας σύνδεση, να είναι σε όλα τα είδη της μάρκας τελικού Boldenone cypionate, τις λεπτομέρειες του το cypionate Boldenone ωμά σε SZOB όπως κατωτέρω:

Όνομα: Boldenone cypionate

CAS: 106505-90-2

Μοριακός τύπος: C26H38O3

Μοριακό βάρος: 398.58

Σημείο τήξης: 33-37° C

Θερμοκρασία αποθήκευσης.: -20° C

Χρώμα: Λευκό ή απενεργοποίηση άσπρη ή ανοικτό κίτρινο κρυσταλλική σκόνη


Boldenone 200

Boldenone 200 είναι ένα σκοτεινό κιτρινωπό ελαιώδες διάλυμα για ενδομυϊκή ένεση, η οποία περιέχει boldenone cypionate σε 10ml διάλυμα για ένεση (κυπιονική boldenone 200mg / ml). Ενέσιμο boldenone 200 USP παρέχει boldenone cypionate είναι ένα μακράς ενεργεί αναβολικό στεροειδές που χρησιμοποιείται στην κτηνιατρική ιατρική για τη θεραπεία των αλόγων. Boldenone κατέχουν σημαντικές αναβολικές ιδιότητες και ένα ελάχιστο ποσό των ανδρογόνων δραστηριότητας. Boldenone έχει ταχύτερη έναρξη δράσης? Αυτό είναι συμφέρουσα και είναι προτιμότερη από συχνές στόματος δόσεις ή ακόμα και επαναλαμβανόμενες ενέσεις. Η εστεροποίηση της ομάδας 17-βήτα-υδροξυλίου αυξάνει τη διάρκεια της δράσης του boldenone. Boldenone εστέρες στο πετρέλαιο Ενίεται ενδομυϊκά απορροφώνται αργά από τη φάση των λιπιδίων, έτσι Boldenone 200 μπορεί να χορηγείται σε διαστήματα του κάθε 2-3 εβδομάδες.
 

2. Πόσο κάνειΠρώτες Boldenone cypionate σκόνηΛειτουργεί;


RAW Boldenone cypionate σκόνη αρχική χρήση

Boldenone Cypionate είναι ένα αναβολικό στεροειδές που αναπτύχθηκε για κτηνιατρική χρήση? θα αυξήσει την κατακράτηση του αζώτου, πρωτεϊνική σύνθεση, αυξάνει την όρεξη Cutting και διεγείρει την απελευθέρωση της ερυθροποιητίνης στα νεφρά. Boldenone Cypionate βελτιώνει την γενική κατάσταση του εξασθενημένα άλογα, συμβάλλοντας έτσι στην διόρθωση απώλειες βάρους και τη βελτίωση της όρεξης. Δεν είναι υποκατάστατο για μια ισορροπημένη δίαιτα. Βέλτιστα αποτελέσματα μπορεί να αναμένεται μόνο όταν η καλή διαχείριση και διατροφή των πρακτικών που χρησιμοποιούνται. Boldenone Cypionate θα πρέπει να θεωρείται μόνο ως συμπληρωματική θεραπεία σε άλλα συγκεκριμένα και υποστηρικτική θεραπεία για ασθένειες, χειρουργικά περιστατικά και τραυματικές κακώσεις.


Boldenone cypionate είναι ένας εστέρας του boldenone και συνιστάται ως βοήθημα για τη θεραπεία της εξασθενημένα άλογα όταν μια βελτίωση σε βάρος, μαλλιά παλτό ή γενική φυσική κατάσταση είναι επιθυμητή. Εξασθένηση συχνά ακολουθεί ασθένεια ή ενδέχεται να προκύψει μετά από υπερκόπωση και υπερπροσπάθεια.


Boldenone Cypionate ήταν synthetisized σε μια προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας μακροπρόθεσμος εισφέρει σε θέση methandienone (dianabol), στην πραγματικότητα boldenone πράξεις τίποτα σαν methandrostenolone. Έχει ένα πολύ μεγάλο χρόνο ημιζωής, και μπορεί να εμφανιστούν σε ένα στεροειδές δοκιμή έως 1,5 ετών, λόγω της μακράς undecylenate εστέρα που επισυνάπτεται η μητρική στεροειδές. Ίχνη του φαρμάκου μπορεί να ανιχνευθεί εύκολα για μήνες μετά την διακοπή χρήσης.


Ακατέργαστη σκόνη cypionate Boldenone οφέλη για bodybuilding

Boldenone cypionate είναι ένα αποτελεσματικό αναβολικό ανδρογόνο στεροειδές που διατίθεται σε διαφορετικά «μορφές» βάσει του εστέρα που επισυνάπτεται σε αυτό.


Το συνθετικό αναβολικό ανδρογόνο στεροειδές που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στεροειδή που χρησιμοποιούνται από αθλητές σήμερα και παρέχει μια σειρά από οφέλη που περιλαμβάνουν:


αυξημένη πιθανότητα για ανάπτυξη ιστών (μυς)

αναστέλλει τον καταβολισμό μυών

προωθεί την κατακράτηση της μάζας κέρδη μυών

αύξηση ερυθρών αιμοσφαιρίων σύνθεση

προώθηση της παραγωγής πρωτεϊνών

Παρά τα πλεονεκτήματά της, όσοι ενδιαφέρονται για τη λήψη boldenone για έναν κύκλο κοπής πρέπει να γνωρίζουν ότι η Ένωση έχει ποτέ δεν προορίζεται, ούτε έγκριση για χρήση στον άνθρωπο.


Είναι ένα στεροειδές κτηνιατρική βαθμού, πιο συγκεκριμένα επικεντρώθηκε στην θεραπεία των αλόγων.

Ένα κοινό όνομα μάρκα που συνδέονται με την Boldenone cypionate είναι Equipoise – χρησιμοποιείται κυρίως σε άλογα ή μεγάλα ζώα.
 

3. Πώς να χρήση πρώτων Boldenone cypionate σκόνη;


Boldenone Cypionate κύκλος δόσεις

Βρίσκοντας την κατάλληλη δοσολογία cypionate Boldenone που παρέχει αποτελέσματα μπορεί να είναι δυσνόητο, γιατί τόσοι πολλοί άλλοι παράγοντες για τα εν λόγω αποτελέσματα πρέπει να θεωρηθεί.

Ορισμένοι χρήστες παρατηρήσετε αλλαγές από την δεύτερη ή την τρίτη εβδομάδα. Άλλο κράτος που χρειάζονται για να το χρησιμοποιήσετε για τέσσερις με πέντε εβδομάδες για βέλτιστα αποτελέσματα.


Προτεινόμενες δόσεις κατά μέσο όρο 100 mg, με κάποια ισχυριζόμενος ότι τίποτα λιγότερο, όπως 50 mg, δεν θα παράσχει ουσιαστική επίπτωση αν δεν προστίθεται σε μια άλλη μορφή της τεστοστερόνης.


Ένας bodybuilder χρησιμοποιώντας Boldenone cypionate είναι συχνά συνιστάται να το χρησιμοποιήσει στην ίδια δόση όπως κάποιος θα χρησιμοποιήσει τεστοστερόνη cypionate διότι παρέχει τα ίδια αποτελέσματα όσον αφορά την ενεργή και half-life υπολογιζόμενες διάρκειες.


Bodybuilders χρησιμοποιούν συνήθως Equipoise (Boldenone undecylenate) κολλήσει μέσα σε 200 mg έως 400 mg κάθε εβδομάδα, διαιρώντας δόση σε δύο ή τρεις ενέσεις για να αποφευχθούν οι παρενέργειες όπως ερεθισμός του δέρματος ή μεταφρασμένη πόνος στο σημείο της ένεσης.

Bodybuilders που χρησιμοποιούν τεστοστερόνη cypionate βρει ότι διαθέτει το μεγαλύτερο κύμα της «δραστικότητας» μέσα σε τέσσερις ημέρες, στη συνέχεια μια πτώση, αλλά με μακροχρόνιες συνέπειες που κατά μέσο όρο τρεις έως τέσσερις εβδομάδες.


Κορμιά συχνά δόση με τεστοστερόνη cypionate που κυμαίνονται οπουδήποτε από 200 mg έως 600 mg ανά εβδομάδα.

Χρησιμοποιώντας Boldenone cypionate ή οποιαδήποτε μορφή της boldenone κυμαίνονται, ανάλογα με τις προσωπικές προτιμήσεις, κύκλοι μπορεί να διαρκέσει οπουδήποτε από 6 έως 12 εβδομάδες ή περισσότερο


Boldenone cypionateHalf ζωή

Boldenone cypionate vs EQ undecylenateFollowing είναι ένα παράδειγμα του half-life (ανάλογα με την δοσολογία) αρκετές κοινές εστέρων που επισυνάπτεται στην boldenone:

Boldenone cypionate ημίσειας ζωής – αργή ενεργεί εστέρα με χρόνο ημίσειας ζωής 8 με 10 ημέρες

Acetate-περίπου 24 ώρες

μεγάλο χρόνο ημιζωής undecylenate – (ισορροπία) – 3 να 4 εβδομάδες

Enanthate-εστέρα σχετικά αργή ενεργεί με χρόνο ημίσειας ζωής 8 με 10 ημέρες

προπιονικό-εστέρα ταχείας δράσης με ένα χρόνο ημίσειας ζωής των 3 έως 4 ημέρες

Phenylpropionate – πολύ μεγάλο χρόνο ημιζωής για τους περισσότερους, με χρόνο ημιζωής μία έως τρεις εβδομάδες

 

Boldenone Cypionate κριτικές

Boldenone είναι ένα αναβολικό ανδρογόνο στεροειδές που χρησιμοποιείται συνηθέστερα στην κτηνιατρική περιβάλλοντα από ανθρώπους που βασίζεται θεραπείες. Boldenone Cypionate, όπως άλλα συνθετικά αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή, είναι σχεδιασμένο να μιμείται τις επιδράσεις της τεστοστερόνης.

 

Η τεστοστερόνη είναι η κύρια ανδρική ορμόνη, υπεύθυνη για την ανάπτυξη και τη συντήρηση των αρσενικών χαρακτηριστικών φύλων. Παρέχει δραστικότητα για σεξ χαρακτηριστικό ανάπτυξη και ανάπτυξη ιστών.


Ανάλογα με τον κατασκευαστή και η χώρα όπου γίνεται, μπορεί να βρεθεί σε ενέσιμη ή από του στόματος μορφές. Πριν επιλέξετε οποιαδήποτε μορφή της boldenone, γνωρίζετε τη διαφορά μεταξύ τους. Η διαφορά αυτή θα προσδιοριστούν μέσω του εστέρα.


Boldenones cypionate (και άλλες μορφές) στις ΗΠΑ είναι υποδειγμένο μόνο για κτηνιατρική χρήση.


Boldenone Cypionate μαγειρική συνταγή

Boldenone Cypionate για 25 ml @ 200mg/ml

5 γραμμάρια σε σκόνη

16.25ml σουσαμέλαιο

1,25 ml ΒΑ 5%

3,75 ml BB 15%
 

4. ΔοσολογίαofΠρώτες Boldenone cypionate σκόνη


Κορμιά συχνά δόση με Boldenone cypionate που κυμαίνονται οπουδήποτε από 200mg έως 600 mg ανά week.100mg - 300mg μια φορά, δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα.


Η μέση δόση του Boldenone cypionate είναι 200-600mgs ανά εβδομάδα. Χρησιμοποιούταν από τους αθλητές και bodybuilders για την αύξηση της αντοχής, της μυϊκής μάζας και την παραγωγή των ερυθρών αιμοσφαιρίων στο σώμα. Κατά την ιατρική χρήση, equipoise μπορεί να προωθήσει την ερυθροποιητίνη (EPO) τόνωση παράγοντας που, με τη σειρά του, διεγείρει την ανάπτυξη του μυελού των οστών που οδηγεί σε αυξημένη παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων.

5. ΠροειδοποίησηofΠρώτες Boldenone cypionate σκόνη


Boldenone Cypionate είναι αρκετά ήπιες παρενέργειες, αλλά εξακολουθεί να έχει κάποια - ακριβώς ο τρόπος που οποιοδήποτε στεροειδές θα. Αυτές οι παρενέργειες είναι κοινές με τα περισσότερα στεροειδή: ακμή, αφύσικη τριχοφυΐα, λιπαρό δέρμα, προστάτη, βραχνάδα ή εμβάθυνση της φωνής, τριχοφυΐα αφύσικη και ασυνήθιστη τριχόπτωση. Οποιαδήποτε κατάχρηση μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές παρενέργειες.
 

6. Ποιες είναι οιtΑυτός πιθανές παρενέργειεςofΠρώτες Boldenone cypionate σκόνη;


Σε σύγκριση με άλλα στεροειδή anaboloc, Boldenone cypionate έχει μικρότερη πλευρά εφέ, ακόμα κι αν, μπορεί να βλάψει το σώμα σας. Παρενέργειες του Boldenone cypionate είναι όπως:


Παρενέργειες που σχετίζονται με Boldenone cypionate είναι παρόμοια με εκείνα της οποιαδήποτε μορφή της τεστοστερόνης. Τα πιο συνηθισμένα περιλαμβάνουν:


Καταστολή της ενδογενούς τεστοστερόνης

Οι αλλαγές στα επίπεδα των λιπιδίων (χοληστερόλης) που μπορεί να έχει μια πολύ επιζήμια επίδραση στην καρδιαγγειακή υγεία και την ευεξία

Δυνατότητες για το ανδρόγυνο ενεργοποιείται αλωπεκία (απώλεια μαλλιών ή αρσενική φαλάκρα σχεδίων)

Ορισμένοι χρήστες ισχυρίζονται υπάρχει Boldenone Cypionate PIP (πόνος μετά την ένεση) που μπορεί να είναι αρκετά κακό

{$*$100$*$}

7. {$*$101$*$}{$*$102$*$}{$*$103$*$}{$*$104$*$}{$*$105$*$}


{$*$106$*$}

{$*$107$*$}

 

{$*$108$*$}

{$*$109$*$}

 

{$*$110$*$}

{$*$111$*$}

{$*$112$*$}


{$*$113$*$}

{$*$114$*$}

{$*$115$*$}

{$*$116$*$}
{$*$117$*$}{$*$118$*$}


{$*$119$*$}{$*$120$*$}{$*$121$*$}
{$*$122$*$}{$*$123$*$}
{$*$124$*$}

106505-90-2

{$*$125$*$}≥99%
{$*$126$*$}{$*$127$*$}

{$*$128$*$}

≤0.5%

{$*$129$*$}

{$*$130$*$}

{$*$131$*$}

{$*$132$*$}

{$*$133$*$}

{$*$134$*$}

{$*$135$*$}

{$*$136$*$}

{$*$137$*$}{$*$138$*$}


{$*$139$*$}

{$*$140$*$}


{$*$141$*$}


{$*$142$*$}


{$*$143$*$}

{$*$144$*$}


{$*$145$*$}


{$*$146$*$}

{$*$147$*$}


{$*$148$*$}


{$*$149$*$}


{$*$150$*$}

{$*$151$*$}


{$*$152$*$}


{$*$153$*$}

{$*$154$*$}


106505-90-2 Boldenone cypionate HNMR.jpg
Εξεταστική