Βουπιβακαΐνης HCL (14252-80-3)

Λεπτομέρειες προϊόντος


HCL βουπιβακαΐνης αναισθητικό πρώτες σκόνη

Βουπιβακαΐνης hcl είναι ένα μακράς δράσης τοπικό αναισθητικό. Προσθήκη του επινεφρίνη έτσι είναι σπάνια απαιτείται. Μπλοκάρει την έναρξη και την μετάδοση των νευρικών ερεθισμάτων στον τόπο της αίτησης σταθεροποιώντας νευρωνικής μεμβράνης. Η Ένωση είναι τελικά μεταβολίζεται στο ήπαρ. Ανάλογα με την τοποθεσία των εγχύσεων και τη χρησιμοποιηθείσα συγκέντρωση, αναισθησία συνήθως διαρκεί 2-4 ώρες. Δοσολογία του HCL βουπιβακαΐνης αναισθητικό πρώτες σκόνη

Η δόση του κάθε τοπικού αναισθητικού που χορηγείται ποικίλλει ανάλογα με το αναισθητικό διαδικασία, πρέπει να αναισθητοποιηθεί η περιοχή, η αγγείωση των ιστών, ο αριθμός των νευρώνων τμημάτων να αποκλειστεί, το βάθος της αναισθησίας και ο βαθμός μυϊκής χαλάρωσης που απαιτείται, την διάρκεια της αναισθησίας επιθυμητό, ατομική ανοχή και τη φυσική κατάσταση του ασθενούς. Πρέπει να χορηγείται η μικρότερη δόση και συγκέντρωση που απαιτείται για να παράγουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι δόσεις του Sensorcaine θα πρέπει να μειωθεί για ηλικιωμένους ή εξασθενημένους ασθενείς και σε ασθενείς με καρδιακή ή ηπατική νόσο. Θα πρέπει να αποφεύγεται η ταχεία έγχυση ενός μεγάλου όγκου του διαλύματος τοπικό αναισθητικό και κλασματική (επαυξητική) δόσεις θα πρέπει να χρησιμοποιείται όταν είναι εφικτό.


Για συγκεκριμένες τεχνικές και τις διαδικασίες, ανατρέξτε τυπικά βιβλία.

Έχουν υπάρξει αναφορές ανεπιθύμητων συμβάντων για chondrolysis σε ασθενείς που λαμβάνουν οδούς χορήγησης ενδοαρθρικές εγχύσεις των τοπικών αναισθητικών μετά από Αρθροσκοπική και άλλες χειρουργικές επεμβάσεις. Sensorcaine δεν έχει εγκριθεί για τη χρήση αυτή.


Σε συνιστώμενες δόσεις, Sensorcaine (βουπιβακαΐνης HCl) παράγει πλήρη αισθητηριακή μπλοκ, αλλά η επίδραση στη λειτουργία του κινητήρα διαφέρει μεταξύ οι τρεις συγκεντρώσεις.


0,25% - όταν χρησιμοποιείται για το ουραίο, επισκληρίδιο ή περιφερικό νεύρο μπλοκ, παράγει ατελής μπλοκ του κινητήρα. Πρέπει να χρησιμοποιείται για τις πράξεις σε ποια μυς χαλάρωση δεν είναι σημαντικό, ή όταν χρησιμοποιείται ταυτόχρονα ένα άλλο μέσο παροχής χαλάρωση των μυών. Έναρξη της δράσης μπορεί να είναι πιο αργή από ό, τι με το 0,5% ή 0.75% λύσεις.


0,5% - παρέχει κινητήρα τον αποκλεισμό ουραίο, επισκληρίδιο, ή μπλοκ νεύρο, αλλά η χαλάρωση των μυών μπορεί να είναι ανεπαρκείς για τις πράξεις στις οποίες πλήρη μυϊκή χαλάρωση είναι απαραίτητη.

0,75% - παράγει πλήρη μπλοκ του κινητήρα. Πιο χρήσιμο για επισκληρίδιο μπλοκ σε κοιλιακές επεμβάσεις όπου απαιτείται από πλήρη μυϊκή χαλάρωση και οπισθοβολβική αναισθησία. Όχι για μαιευτική αναισθησία.


Η διάρκεια της αναισθησίας με Sensorcaine είναι τέτοια που για τις περισσότερες ενδείξεις, μία εφάπαξ δόση είναι επαρκής.


Όριο μέγιστη δόση πρέπει να εξατομικευθεί σε κάθε περίπτωση μετά την αξιολόγηση, το μέγεθος και τη φυσική κατάσταση του ασθενούς, καθώς και το συνηθισμένο ποσοστό συστηματική απορρόφηση από ένα συγκεκριμένο ένεσης. Μέχρι σήμερα οι περισσότεροι εμπειρία είναι με εφάπαξ δόσεις Sensorcaine έως 225 mg με επινεφρίνη 1:200,000 και 175 mg χωρίς επινεφρίνη? περισσότερο ή λιγότερο φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανάλογα με την εξατομίκευση της κάθε περίπτωσης.


Αυτές οι δόσεις μπορεί να επαναληφθεί μέχρι μία φορά κάθε τρεις ώρες. Σε κλινικές μελέτες μέχρι σήμερα, οι συνολικές ημερήσιες δόσεις έχουν έως 400 mg. Έως ότου αποκτηθεί περαιτέρω πείρα, αυτή η δόση δεν πρέπει να υπερβαίνεται σε 24 ώρες. Η διάρκεια του αναισθητικού αποτελέσματος μπορεί να παραταθεί από την προσθήκη του επινεφρίνη.


Οι δόσεις του πίνακα 1 γενικά έχουν αποδειχθεί ικανοποιητικά και συνιστώνται ως οδηγός για χρήση σε ο μέσος ενήλικος. Αυτές οι δόσεις θα πρέπει να μειωθεί για τους ηλικιωμένους ή εξασθενημένους ασθενείς. Έως ότου αποκτηθεί περαιτέρω πείρα, Sensorcaine δεν συνιστάται για τους παιδιατρικούς ασθενείς ηλικίας κάτω των 12 ετών. Sensorcaine αντενδείκνυται για μαιευτικές paracervical μπλοκ, και δεν συνιστάται για την ενδοφλέβια περιφερειακή αναισθησία (Bier μπλοκ).
Τι πρέπει να αποφεύγω μετά τη λήψη βουπιβακαΐνης HCL αναισθητικό πρώτες σκόνη; 

Αυτό το φάρμακο μπορεί να προκαλέσει μούδιασμα πάνω από ένα μεγάλο μέρος του σώματός σας. Να προσέξουμε να αποφύγουμε τραυματισμό πριν το συναίσθημα έχει επιστρέψει εντελώς.

Μετά από μια οδοντιατρική διαδικασία, αποφεύγετε να τρώτε, τσίχλα, ή πίνοντας ένα ζεστό ρόφημα, μέχρι το στόμα σας είναι πλέον μουδιάσει.
ΠροειδοποιήσειςHCL βουπιβακαΐνης αναισθητικό πρώτες σκόνη:

0,75% συγκέντρωση δεν συνιστάται για μαιευτική αναισθησία: καρδιακή ανακοπή με δύσκολη ανάνηψης ή θάνατος έχει συμβεί. Πρέπει να χορηγείται υπό την επίβλεψη από έμπειρους κλινικούς ιατρούς. Έχουν διασωλήνωση, τεχνητή αναπνοή, οξυγόνο θεραπείας και αντιστροφή πράκτορες διαθέσιμα. Solns που περιέχουν αντιμικροβιακό συντηρητικά: μην χρησιμοποιείτε για επισκληρίδιο ή ουραίο αναισθησία. IV περιφερειακή αναισθησία (Bier Block): δεν προτείνεται. Καρδιαγγειακή νόσο. Ηπατική ή νεφρική δυσλειτουργία. Παρακολούθηση ζωτικών σημείων καρδιαγγειακές και αναπνευστικές. Κακοήθης υπερθερμία. Διοίκηση της κεφαλής και του τραχήλου. Εργασία και την παράδοση. Εγκυμοσύνη (Cat.C). Μητέρες που θηλάζουν: δεν συνιστάται.
Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της βουπιβακαΐνης HCL(14252-80-3) αναισθητικό πρώτες σκόνη;

Λάβετε επείγουσα ιατρική βοήθεια εάν έχετε κάποιο από αυτά τα σημάδια μιας αλλεργικής αντίδρασης: κνίδωση, κόκκινο εξάνθημα, κνησμός? φτάρνισμα, δυσκολία στην αναπνοή? σοβαρή ζάλη, έμετος; οίδημα του προσώπου, χείλη, γλώσσα ή λαιμό.

Πείτε τους υπευθύνους περίθαλψής σας αμέσως εάν έχετε οποιαδήποτε από αυτές τις σοβαρές παρενέργειες:

 1. αίσθημα ανήσυχος, ανήσυχος, ταραγμένος, ή σαν εσένα θα μπορούσε να περάσει έξω?

 2. προβλήματα με την ομιλία ή την όραση;

 3. κουδούνισμα στα αυτιά, μεταλλική γεύση, μούδιασμα ή μυρμηκίαση γύρω από το στόμα, ή δονήσεις?

 4. κατάσχεση (σπασμούς)?

 5. αδύναμη ή ρηχή αναπνοή?

 6. γρήγορο καρδιακό ρυθμό, λαχάνιασμα, αίσθημα ασυνήθιστα ζεστό?

 7. αργός καρδιακός ρυθμός, αδύναμο σφυγμό?

 8. στην ούρηση σε λιγότερο από το συνηθισμένο ή καθόλου.

Λιγότερο σοβαρές παρενέργειες περιλαμβάνουν:

 1. ναυτία, έμετος,

 2. ρίγη ή τρέμουλο?

 3. πονοκέφαλο? ή

 4. πόνο στην πλάτη.

Δεν πρόκειται για μια πλήρη λίστα των παρενεργειών, και άλλοι μπορεί να προκύψει. Καλέστε το γιατρό σας για ιατρική συμβουλή σχετικά με τις παρενέργειες. Μπορείτε να αναφέρετε παρενέργειες στο FDA στο 1-800-FDA-1088.
Τι άλλα ναρκωτικά θα επηρεάσει βουπιβακαΐνης hcl αναισθητικό πρώτες σκόνη; 

Ενημερώστε το γιατρό σας σχετικά με όλα τα άλλα φάρμακα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, ιδιαίτερα:

 1. το αίμα λεπτότερες όπως η βαρφαρίνη (Coumadin, Jantoven)?

 2. ερυσιβώδους ιατρικής όπως εργοταμίνη (Ergomar, Cafergot, Migergot), διϋδροεργοταμίνη (D.H.E. 45, Migranal), εργονοβίνη (Ergotrate) ή µεθυλεργονοβίνη (Methergine)?

 3. αντικαταθλιπτικά όπως η αμιτριπτυλίνη (Elavil, Vanatrip, Limbitrol), δοξεπίνη (Sinequan, Silenor), amoxapine (Asendin), κλομιπραμίνη (Anafranil), δεσιπραμίνη (Norpramin), η αμιτριπτυλίνη (Elavil, Vanatrip, Limbitrol), δοξεπίνη (Sinequan, Silenor) ιμιπραμίνη (Janimine, Tofranil), νορτριπτυλίνη (Pamelor), προτριπτυλίνης (Vivactil) ή trimipramine (Surmontil)?

 4. ένας αναστολέας της ΜΑΟ όπως η φουραζολιδόνη (Furoxone), ισοκαρβοξαζίδη (Marplan), φαινελζίνη (Nardi), η ρασαγιλίνη (Azilect), selegiline (Eldepryl, Emsam, Zelapar) ή τρανυλκυπρομίνη (Parnate)? ή

 5. α δακτυλίων όπως η χλωροπρομαζίνη (Thorazine), Φλουφαιναζίνη (Permitil, Prolixin), η περφαιναζίνη (Trilafon), prochlorperazine (Compazine, Compro), Προμεθαζίνη (Pentazine, Phenergan, Anergan, Antinaus), θειοριδαζίνη (Mellaril), ή trifluoperazine (Stelazine).

Αυτή η λίστα δεν είναι πλήρης και άλλα φάρμακα μπορεί να αλληλεπιδράσουν με bupivacaine. Ενημερώστε το γιατρό σας σχετικά με όλα τα φάρμακα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Αυτό περιλαμβάνει συνταγών, over-the-counter, βιταμινών και φυτικών προϊόντων. Μην ξεκινάτε ένα νέο φάρμακο χωρίς να ενημερώσει το γιατρό σας.
Αγοράστε βουπιβακαΐνης hcl αναισθητικό ακατέργαστη σκόνη σε απευθείας σύνδεση

Επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας φαρμακείο και να συμπληρώσετε μια παραγγελία βουπιβακαΐνης hcl αναισθητικό πρώτων υλών. Ορισμός τόπου παράδοσης, η ποσότητα του προϊόντος και του τρόπου πληρωμής. Κατά την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Θα παραδοθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών.
HCL βουπιβακαΐνης αναισθητικό πρώτες σκόνηβίντεο


HCL βουπιβακαΐνης αναισθητικό πρώτες σκόνη προδιαγραφές:ΌνομαΒουπιβακαΐνης HCL
ΕμφάνισηΛευκή σκόνη
CAS

14252-80-3

Δοκιμασία≥99.2%
ΔιαλυτότηταΑδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλ, διαλύεται σε οξικό οξύ, αιθυλικός εστέρας

Απώλεια κατά την ξήρανση

≤0.5%

Βαρύ μέταλλο

≤10ppm

Δοσολογία

40-80mg

Χρόνος έναρξης

20 λεπτά

Βαθμού

Φαρμακευτική βαθμού

Βουπιβακαΐνης HCLαναισθητικό πρώτες σκόνη Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:1 υψηλή ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:

(1) πρότυπο ποιότητας: USP 35


(2) καθαρότητα: > 99%


(3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με την τιμή εργοστασίων.


2 γρήγορη και ασφαλή παράδοση:

(1) δέμα να μπορούν να αποσταλούν σε 24 ώρες μετά την πληρωμή. Αριθμός παρακολούθησης που είναι διαθέσιμες


(2) ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

(1) επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνει πελάτες αισθάνονται άνετα, επαρκές απόθεμα και γρήγορη παράδοση να πληρούν την επιθυμία τους.


(2) αγορά ανάδραση και ανάδραση αγαθών θα πρέπει να εκτιμηθεί, να πληρούν την απαίτηση των πελατών είναι δική μας ευθύνη.


(3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κέρδος την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 τρεις αρχές

(1) ασφαλή παράδοση: κανάλι διαφοροποίηση, την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Και ακριβώς σε περίπτωση, διασφαλίζουν να επαναλάβετε την αποστολή.

 

2) ποτέ αλλαγή: το προϊόν θα διατηρούν πάντα υψηλής καθαρότητας, δεν θα αλλάξει, υψηλής ποιότητας είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

(3) καλές υπηρεσίες: συντομότερο δυνατόν να επιλύσει προβλήματα πελατών, έτσι ώστε οι πελάτες λαμβάνουν τα αγαθά με ασφάλεια.

HCL βουπιβακαΐνης αναισθητικό πρώτες σκόνη HNMR | SZOB


Bupivacaine HCL(14252-80-3)anesthetic raw powde HNMR.jpg
Εξεταστική