Cetilistat (282526-98-1)

Cetilistat (282526-98-1)
Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η ακατέργαστη σκόνη Cetilistat ;


Το Cetilistat είναι φάρμακο σχεδιασμένο για τη θεραπεία της παχυσαρκίας. Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως το παλαιότερο φάρμακο ορλιστάτης (Xenical) αναστέλλοντας την παγκρεατική λιπάση, ένα ένζυμο που διασπά τα τριγλυκερίδια στο έντερο. Χωρίς αυτό το ένζυμο, τα τριγλυκερίδια από τη δίαιτα εμποδίζονται να υδρολυθούν σε απορροφήσιμα ελεύθερα λιπαρά οξέα και αποβάλλονται χωρίς δίαιτα.

 

Το Cetislim, επίσης γνωστό ως Cetilstat, είναι ένα φάρμακο απώλειας βάρους που μπορεί να συνταγογραφείται για εκείνους που είναι σημαντικά υπέρβαροι. Λειτουργεί με το μπλοκάρισμα του λίπους ώστε να μην υποστεί πέψη ή να απορροφηθεί στο σώμα. Κατατάσσεται ως αναστολέας λιπάσης. Λειτουργεί με το πεπτικό σύστημα για να μπλοκάρει ένα ένζυμο που ονομάζεται Lipase ότι το σώμα χρειάζεται λιπώδη λιπάσματα. Είναι παρόμοιο με το Xenical (Orlistat), αλλά είναι καλύτερα ανεκτό από τους περισσότερους ανθρώπους.

 

Σε μελέτες σε ανθρώπους, το cetilistat αποδείχθηκε ότι προκαλεί παρόμοια απώλεια βάρους στην ορλιστάτη, αλλά παρήγαγε παρόμοιες παρενέργειες όπως ελαιώδη, χαλαρά κόπρανα, ακράτεια κοπράνων, συχνές κινήσεις του εντέρου και μετεωρισμός. Είναι πιθανό ότι θα ισχύουν οι ίδιες προφυλάξεις σε περίπτωση που η απορρόφηση λιποδιαλυτών βιταμινών και άλλων λιποδιαλυτών θρεπτικών ουσιών μπορεί να ανασταλεί, απαιτώντας τη χρήση συμπληρωμάτων βιταμινών για την αποφυγή ανεπαρκειών.

 

Το Cetilistat ολοκλήρωσε τις δοκιμές Φάσης 1 και 2 στη Δύση και βρίσκεται σήμερα σε δοκιμές Φάσης 3 στην Ιαπωνία, όπου συνεργάζεται με την Takeda. Η Norgina BV απέκτησε τώρα τα πλήρη δικαιώματα σε όλο τον κόσμο από το Alizyme μετά την είσοδό της στη διοίκηση.
 

2. Πώς γίνεται η ακατέργαστη σκόνη Cetilistat   Λειτουργεί ;


Το Cetistlim (Cetilistat) είναι φάρμακο απώλειας βάρους που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με δίαιτα χαμηλών θερμίδων. Λειτουργεί με την παρεμπόδιση μιας σημαντικής ποσότητας λίπους από το να αφομοιωθεί και να απορροφηθεί στο σώμα. Αυτό το φάρμακο ταξινομείται ως αναστολέας της λιπάσης και λειτουργεί απευθείας στο πεπτικό σύστημα όπου εμποδίζει τη δράση ενός λιπολυτικού ενζύμου που ονομάζεται λιπάση. Αυτές οι λιπάσες είναι αυτό που το σώμα χρησιμοποιεί για να αφομοιώσει το λίπος.

 

Ο στόχος του Cetislim είναι να προσφέρει μια μέθοδο δύο τρόπων απώλειας βάρους και υγιεινής. Πρώτον, εμποδίζει το λίπος όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Δεύτερον, αυτή η μέθοδος απώλειας βάρους συνδυάζεται με μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων με πολλούς περιορισμούς στην τροφή. Η ιδέα είναι επίσης να εμποδιστεί το σώμα να πάρει περισσότερα τρόφιμα που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε λίπος. Δίνοντας στο σώμα την τροφή που μπορεί να χρησιμοποιήσει για καύσιμα ένα άτομο έχει περισσότερη ενέργεια και ενισχύει το μεταβολισμό.

 

Εκτός από τη χρήση του φαρμάκου και της διατροφής, ένα άτομο πρέπει να αναπτύξει καλύτερες γενικές συνήθειες του τρόπου ζωής. Αυτό περιλαμβάνει την σωστή κατανάλωση, τον έλεγχο της μερίδας και την καθημερινή άσκηση. Μπορεί να αναπτυχθεί ένα προσαρμοσμένο σχέδιο δράσης μεταξύ του ασθενούς και του γιατρού.

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε την ακατέργαστη σκόνη Cetilistat ;


Πριν χρησιμοποιήσετε το Cetilistat, ενημερώστε το γιατρό σας σχετικά με την τρέχουσα λίστα των φαρμάκων σας, τα προϊόντα που προσφέρονται (π.χ. βιταμίνες, συμπληρώματα βοτάνων κ.λπ.), αλλεργίες, προϋπάρχουσες ασθένειες και τρέχουσες συνθήκες υγείας (π.χ. εγκυμοσύνη, επερχόμενη χειρουργική επέμβαση κ.λπ.) . Ορισμένες συνθήκες υγείας μπορεί να σας κάνουν πιο ευαίσθητους στις παρενέργειες του φαρμάκου. Πάρτε σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας ή ακολουθήστε την κατεύθυνση που αναγράφεται στο ένθετο προϊόντος. Η δοσολογία βασίζεται στην κατάστασή σας. Ενημερώστε το γιατρό σας εάν η κατάστασή σας επιμένει ή επιδεινώνεται. Σημαντικά σημεία συμβουλευτικής αναφέρονται παρακάτω.


Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν πάσχετε από διαβήτη ή παίρνετε άλλα φυτικά ή θρεπτικά προϊόντα

Φάτε μια υγιεινή, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά διατροφή και ασκείστε ενώ παίρνετε αυτό το φάρμακο

Ακολουθήστε την άσκηση και τη δίαιτα χαμηλών λιπαρών ενώ παίρνετε αυτό το φάρμακο

Εάν λαμβάνετε λεβοθυροξίνη και / ή κυκλοσπορίνη, ξεχωριστή χορήγηση αυτών των φαρμάκων και αυτού του φαρμάκου για τουλάχιστον 4 ώρες

Πάρτε την κάψουλα μέσα σε 1 ώρα μετά ή κατά τη διάρκεια κύριου γεύματος.


Το Cetislim που περιέχει το ενεργό συστατικό cetilistat θεωρείται τύπος φαρμάκου αναστολέα λιπάσης. Το φάρμακο λειτουργεί μπλοκάροντας τον μεταβολισμό του λίπους μέσα στα τρόφιμα, έτσι ώστε να μην το αφομοιώσετε και το άπαχο λίπος θα περάσει μέσα από το σώμα σε κίνηση του εντέρου. Οι κάψουλες πρέπει να χρησιμοποιούνται μαζί με δίαιτα χαμηλών θερμίδων, χαμηλής περιεκτικότητας σε λιπαρά και κατάλληλο πρόγραμμα άσκησης για τη θεραπεία της παχυσαρκίας. Η μείωση της πρόσληψης θερμίδων και η διατήρηση του σωματικού βάρους μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη και τη θεραπεία καταστάσεων όπως η υψηλή χοληστερόλη, ο διαβήτης, η υπέρταση και οι καρδιακές παθήσεις.


Το Cetislim λαμβάνεται συνήθως από το στόμα σύμφωνα με οδηγίες του γιατρού. Το φάρμακο μπορεί να ληφθεί με, κατά τη διάρκεια ή ακόμα και μέχρι 1 ώρα μετά από κάθε κύριο γεύμα. Εάν παραλείψετε ένα γεύμα, μην πάρετε το φάρμακο. Καταπιείτε τα καψάκια ολόκληρα με ένα ποτήρι νερό. Επικοινωνήστε με έναν γιατρό για τη σωστή δοσολογία και τη διάρκεια της θεραπείας, καθώς θα εξαρτηθεί από την κατάσταση των ασθενών και την απόκριση τους στη θεραπεία.

4. Δοσολογία ακατέργαστης σκόνης Cetilistat


Το Cetislim (Cetilistat) παρέχεται ως κάψουλες αντοχής 60mg για χορήγηση από το στόμα. Το φάρμακο λαμβάνεται με τα γεύματα για να εξασφαλιστεί ότι μπορεί να λειτουργήσει ενώ το φαγητό πέφτει, έτσι ώστε η απορρόφηση του λίπους από τη δίαιτα να μπορεί να μειωθεί αποτελεσματικά. Ο γιατρός σας θα σας συμβουλέψει για το πόσο φάρμακο πρέπει να παίρνετε με κάθε δόση, καθώς και για την απαιτούμενη ημερήσια δόση. Είναι πολύ σημαντικό να ακολουθείτε αυτές τις οδηγίες. Μην πάρετε περισσότερο από ό, τι σας λέει ο γιατρός σας.

 

Οι κάψουλες Cetislim προσφέρονται σε ισχύ 60 mg. Η δόση πρέπει να λάβει μία κάψουλα με κάθε γεύμα. Μην παραλείπετε τα γεύματα και δεν παίρνετε περισσότερο από το φάρμακο από το συνταγογραφούμενο. Η λήψη του Cetislim με τροφή μπορεί να βοηθήσει να εμποδίσει το λίπος από αυτό που τρώτε από το να απορροφάται στο σώμα. Βεβαιωθείτε ότι συνεργάζεστε με τον γιατρό σας για να βεβαιωθείτε ότι τρώτε τα σωστά τρόφιμα και ότι παίρνετε αυτό το φάρμακο όπως θα έπρεπε.

5. Προειδοποίηση της ακατέργαστης σκόνης Cetilistat


Δεν συνιστάται η λήψη περισσότερων από 3 καψακίων εντός 24 ωρών.

 

Αμέσως προχωρήστε στο πλησιέστερο τμήμα έκτακτης ανάγκης εάν πάσχετε από αλλεργική αντίδραση. Τα συμπτώματα που συνήθως σχετίζονται με μια τέτοια αντίδραση περιλαμβάνουν δυσκολία στην αναπνοή ή κατάποση, σφίξιμο στο στήθος, οίδημα, δερματικά εξανθήματα και κυψέλες.

 

Το Cetislim δεν είναι πάντα κατάλληλο για όλους τους ασθενείς. Πάντα συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, προσπαθείτε να συλλάβετε, χρησιμοποιώντας οποιοδήποτε άλλο φάρμακο (συνταγή ή μη συνταγογραφούμενα φάρμακα), χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε φυτικά προϊόντα ή συμπληρώματα ή εάν έχετε αλλεργίες ή άλλες μορφές υγείας προβλήματα.

 

Η σωστή δοσολογία και η συνταγή εξαρτώνται συνήθως από τον ασθενή και την κατάσταση που αντιμετωπίζεται. Μη ρυθμίζετε τη δοσολογία σας χωρίς την έγκριση του παρόχου υγειονομικής περίθαλψης. Αυτό το προϊόν προορίζεται μόνο για χρήση σύμφωνα με τις οδηγίες και οδηγίες.

 

Παρόλο που το Cetilistat μπορεί να βοηθήσει τους υπέρβαρους ασθενείς να χάσουν βάρος και κατά συνέπεια να μειώσουν τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη ή άλλων σοβαρών παθήσεων που σχετίζονται με την παχυσαρκία, θα σας συμβουλεύσει επίσης ο παθολόγος να καταναλώνει δίαιτα χαμηλών θερμίδων και να ασκεί τακτικά.

 

Η κατανάλωση τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος θα αυξήσει τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρονται παραπάνω. Μια τέτοια δίαιτα μπορεί επίσης να οδηγήσει σε σοβαρό κοιλιακό πόνο και δυσπεψία. Βεβαιωθείτε ότι συμμετέχετε μόνο σε σωματική άσκηση που ο γιατρός σας λέει ότι είστε σε θέση να κάνετε. Καθώς το επίπεδο φυσικής κατάστασης αυξάνεται και το βάρος σας μειώνεται, μπορείτε να προσθέσετε πιο δύσκολη σωματική δραστηριότητα στο μίγμα.

 

Άτομα με διαβήτη ή καρδιακά προβλήματα μπορεί να μην είναι σε θέση να πάρουν αυτό το φάρμακο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμβουλευτεί το γιατρό σας για όλες τις ανησυχίες σας για την υγεία. Πρέπει επίσης να γνωρίζουν τα φάρμακα ή τα συμπληρώματα βοτάνων που παίρνετε ήδη.
 

6. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της ακατέργαστης σκόνης Cetilistat;


Οι ασθενείς που χρησιμοποιούν Cetislim ενδέχεται να αντιμετωπίσουν ανεπιθύμητες παρενέργειες όπως:

 

Πόνος στο ορθό

Αέριο με απαλλαγή

Διάρροια

Πονοκέφαλοι

Κακή ρύθμιση του εντέρου

Αυξημένος αριθμός κινήσεων του εντέρου

Επείγουσα ανάγκη να υπάρξει κίνηση του εντέρου

Λιπαρό σημείο

Λιπαρά ή λιπαρά κόπρανα

 

Επικοινωνήστε με έναν γιατρό αμέσως, εάν οι ανεπιθύμητες ενέργειες παραμένουν ή αντιμετωπίζουν πιο σοβαρές παρενέργειες όπως:

 

Σκούρο χρώμα ούρων

Ικτερός

Πόνος στο πάνω δεξιά μέρος του στομάχου

Απώλεια της όρεξης

Υπερβολική κόπωση

Σοβαρός πόνος στο στομάχι

Δυσκολία στην αναπνοή ή στην κατάποση

 

Οι ασθενείς που υποβάλλονται σε θεραπεία για παχυσαρκία με το Cetislim (Cetilistat) θα μπορούσαν να υποφέρουν από ανεπιθύμητες ενέργειες. Πρέπει να ενημερώσετε το γιατρό σας εάν συμβεί αυτό. Μερικά παραδείγματα δίνονται εδώ:

 

Ρινική συμφόρηση

Συχνή αφόδευση

Steatorrhea (ελαιούχα κόπρανα)

Τοποθέτηση των εσώρουχων

Προβλήματα που ελέγχουν τις κινήσεις του εντέρου

Παρόλο που οι ήπιες αντιδράσεις γενικά θεωρούνται πιο συχνές, μπορεί επίσης να εμφανιστούν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες. Συμβουλευτείτε αμέσως το γιατρό σας σε περίπτωση που συμβεί αυτό.
 

Cetilistat ακατέργαστη σκόνη - Συχνές Ερωτήσεις

 

1. Είναι η πρώτη σκόνη Cetilistat ασφαλής για κατανάλωση ή εφαρμογή όταν είναι έγκυος;
Οχι
 
2. Είναι ασφαλές το Cetilistat κατά το θηλασμό;

Συζητήστε τους κινδύνους και τα οφέλη με το γιατρό σας.


 

3. Πρέπει να καταναλώσω το Cetilistat άδειο στομάχι, πριν από το φαγητό ή μετά από φαγητό;

οι χρήστες έχουν αναφέρει συχνότερα ότι καταναλώνουν Cetilistat πριν από την τροφή. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην αντικατοπτρίζει πώς θα πρέπει να καταναλώνετε αυτό το φάρμακο. Ακολουθήστε τις συμβουλές του γιατρού σας για το πώς θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο. για να ανακαλύψετε τι άλλοι ασθενείς αναφέρουν ως χρονοδιάγραμμα χρήσης του Cetilistat.

 

4. Είναι ασφαλές να οδηγείτε ή να χειρίζεστε βαριά μηχανήματα κατά την κατανάλωση;

Εάν εμφανίσετε υπνηλία, ζάλη, υπόταση ή πονοκέφαλο ως παρενέργειες όταν χρησιμοποιείτε το φάρμακο Cetilistat, τότε μπορεί να μην είναι ασφαλές να οδηγείτε όχημα ή να χειρίζεστε βαριά μηχανήματα. Κάποιος δεν θα πρέπει να οδηγεί όχημα εάν η χρήση του φαρμάκου σας κάνει να νιώσετε υπνηλία, ζάλη ή να μειώσετε την αρτηριακή σας πίεση εκτεταμένα. Οι φαρμακοποιοί συμβουλεύουν επίσης τους ασθενείς να μην πίνουν αλκοόλ με φάρμακα, καθώς το αλκοόλ εντείνει τις παρενέργειες της νωθρότητας. Ελέγξτε για αυτές τις επιδράσεις στο σώμα σας όταν χρησιμοποιείτε το Cetilistat. Συμβουλευτείτε πάντοτε τον γιατρό σας για συστάσεις σχετικά με το σώμα και τις συνθήκες υγείας σας.

 

5. Είναι αυτό το φάρμακο ή το προϊόν εθιστικό ή συνήθεια;

Τα περισσότερα φάρμακα δεν έρχονται με πιθανότητα εθισμού ή κατάχρησης. Συνήθως, η κυβέρνηση κατηγοριοποιεί τα φάρμακα που μπορεί να είναι εθιστικά ως ελεγχόμενες ουσίες. Παραδείγματα περιλαμβάνουν το χρονοδιάγραμμα Η ή Χ στην Ινδία και το πρόγραμμα ΙΙ-V στις ΗΠΑ. Συμβουλευτείτε το πακέτο προϊόντων για να βεβαιωθείτε ότι το φάρμακο δεν ανήκει σε τέτοιες ειδικές κατηγορίες φαρμάκων. Τέλος, μην αυτοθεραπεύετε και αυξάνετε την εξάρτηση του σώματος από τα φάρμακά σας χωρίς τη συμβουλή ενός γιατρού.


6. Μπορεί να σταματήσει αμέσως ή πρέπει να βγάλω αργά την κατανάλωση;

Ορισμένα φάρμακα πρέπει να είναι λεπτυνόμενα ή δεν μπορούν να σταματήσουν αμέσως λόγω των επιπτώσεων επαναφοράς. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για συστάσεις σχετικά με το σώμα, την υγεία και τα άλλα φάρμακα που μπορεί να χρησιμοποιείτε.
 

Άλλες σημαντικές πληροφορίες για το Cetilistat


Λείπει μια δόση

Σε περίπτωση που χάσετε μια δόση, χρησιμοποιήστε το αμέσως μόλις παρατηρήσετε. Εάν είναι κοντά στο χρόνο της επόμενης δόσης, παραλείψτε τη χαμένη δόση και συνεχίστε το πρόγραμμα δοσολογίας. Μην χρησιμοποιείτε επιπλέον δόση για να αναπληρώσετε τη χαμένη δόση. Εάν λείπουν τακτικά δόσεις, σκεφτείτε να ρυθμίσετε ένα συναγερμό ή να ζητήσετε από ένα μέλος της οικογένειας να σας υπενθυμίσει. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να συζητήσετε τις αλλαγές στο δοσολογικό σας σχήμα ή ένα νέο πρόγραμμα για να αναπληρώσετε τις χαμένες δόσεις, αν έχετε χάσει πάρα πολλές δόσεις πρόσφατα.

 

Υπερδοσολογία του Cetilistat

Μην χρησιμοποιείτε περισσότερο από τη συνταγογραφούμενη δόση. Η λήψη περισσότερων φαρμάκων δεν θα βελτιώσει τα συμπτώματά σας. μάλλον μπορεί να προκαλέσουν δηλητηρίαση ή σοβαρές παρενέργειες. Αν υποψιάζεστε ότι εσείς ή οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να έχετε υπερβολική δόση του Cetilistat, παρακαλούμε επισκεφθείτε το τμήμα έκτακτης ανάγκης του πλησιέστερου νοσοκομείου ή νοσηλευτικού ιδρύματος. Φέρτε μαζί σας ένα κιβώτιο φαρμάκου, ένα δοχείο ή μια ετικέτα για να βοηθήσετε τους γιατρούς με τις απαραίτητες πληροφορίες.


Μην χορηγείτε τα φάρμακά σας σε άλλα άτομα, ακόμη και αν γνωρίζετε ότι έχουν τις ίδιες παθήσεις ή φαίνεται ότι μπορεί να έχουν παρόμοιες καταστάσεις. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερδοσολογία.

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή το φαρμακοποιό σας ή πακέτο προϊόντων για περισσότερες πληροφορίες.

 
Αποθήκευση του Cetilistat

Φυλάσσετε τα φάρμακα σε θερμοκρασία δωματίου, μακριά από τη θερμότητα και το άμεσο φως. Μην καταψύχετε τα φάρμακα εκτός εάν απαιτείται από το ένθετο. Φυλάξτε τα φάρμακα μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα.

Μην ξεπλύνετε τα φάρμακα κάτω από την τουαλέτα ή τα ξεπλύνετε σε αποχέτευση, εκτός εάν σας το ζητήσετε. Τα φάρμακα που απορρίπτονται με αυτόν τον τρόπο ενδέχεται να μολύνουν το περιβάλλον. Συμβουλευτείτε τον φαρμακοποιό ή τον γιατρό σας για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να απορρίψετε το Cetilistat με ασφάλεια.

 
Έληξε το Cetilistat

Η λήψη μιας εφάπαξ δόσης Cetilistat που έχει λήξει είναι απίθανο να προκαλέσει ανεπιθύμητη ενέργεια. Ωστόσο, παρακαλείστε να συζητήσετε με τον κύριο πάροχο υγείας ή τον φαρμακοποιό σας για σωστές συμβουλές ή αν αισθάνεστε άρρωστοι ή άρρωστοι. Το ληφθέν φάρμακο μπορεί να καταστεί αναποτελεσματικό για τη θεραπεία των συνθηκών που έχετε ορίσει. Για να είστε από την ασφαλή πλευρά, είναι σημαντικό να μην χρησιμοποιείτε το φάρμακο που έχει λήξει. Εάν έχετε μια χρόνια ασθένεια που απαιτεί τη συνεχή λήψη φαρμάκων, όπως η καρδιακή κατάσταση, οι επιληπτικές κρίσεις και οι απειλητικές για τη ζωή αλλεργίες, είστε πολύ πιο ασφαλείς διατηρώντας επαφή με τον πρωτοβάθμιο πάροχο υγειονομικής περίθαλψης έτσι ώστε να έχετε μια νέα προσφορά ανεπεξέργαστων φαρμάκων.

7. Αγοράστε το Cetilistat Raw Powder για το SZOB


  Επισκεφθείτε το φαρμακείο μας στο διαδίκτυο και συμπληρώστε μια σειρά πρώτων υλών Cetilistat.

  Ορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

Σε διάστημα 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Θα σταλεί εντός 12 ωρών.
Cetilistat ακατέργαστη σκόνη βίντεο

Cetilistat ακατέργαστη σκόνη Προδιαγραφές:Ονομα Cetilistat
Εμφάνιση Λευκή ή υπόλευκη ή ανοιχτοκίτρινη κρυσταλλική σκόνη
Cas

282526-98-1

Χημική δοκιμή ≥99%
Διαλυτότητα Αδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλη, διαλυτό σε οξεικό οξύ, αιθυλεστέρα

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

60 mg (10 κάψουλες)

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

Cetilistat ακατέργαστη σκόνη Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Ακατέργαστη σκόνη Cetilistat HNMR | SZOB


282526-98-1 Cetilistat.jpg
Εξεταστική