Κλενβουτερόλη (Clen) HCL σκόνη (21898-19-1)

Λεπτομέρειες προϊόντος


Περιγραφή Περί της Κλενβουτερόλης HCL Powder


Η κρέμα κλενβουτερόλης (Spiropent) είναι ένα είδος φαρμάκου βήτα αγωνιστή που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του άσθματος και το σκοπό της άσκησης για να χάσει βάρος. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να βελτιώσει την απόδοση στην άσκηση αντοχής.
Δοσολογία και κυκλοποίηση κόνεως Clenbuterol HCL


Η αποτελεσματική δόση hcl κυμαίνεται από 20 μικρογραμμάρια ημερησίως ως το ελάχιστο 40-140 mg / ημέρα, ως πιο κοινές τιμές. Πιστεύω ότι τα καλύτερα 40 μικρογραμμάρια / την ημέρα και τα αποτελέσματα της αξιολόγησης σε συνεχή βάση, προσθέστε μια δόση 20 μικρογράμματα.Πολλοί χρήστες ρυθμίζουν τα επίπεδα δόσης τα χέρια άρχισαν να ταρακουνήσει, αλλά μπορεί να βελτιώσει σημαντικά τη δόση για τη μείωση του βάρους είναι πολύ λιγότερο από αυτό.


Η κόνις Clenbuterol HCL θα πρέπει να κυκλοφορεί αντί για συνεχή χρήση ή για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά δεν είναι απαραίτητο το ακριβές μοντέλο κύκλου. Η χρήση του χρόνου γενικά από 2 έως 8 εβδομάδες.


Η χρήση του χρόνου ως δύο εβδομάδες ή περισσότερο στη δόση της απευαισθητοποίησης είναι πολύ περισσότερο από 40 μικρογραμμάρια / ημέρα. Αυτό μπορεί να αποφευχθεί με 1 mg κετοτιφέν για μία φορά την ημέρα, κατά προτίμηση πριν τη συνταξιοδότηση.


Όπως Clenbuterol HCL σκόνη για να καθαρίσετε το σώμα αργά, γρήγορο μοτίβο κυκλοφορίας θα οδηγήσει σε κλενβουτερόλη δεν καθαρίσετε το σύστημα.


Σε ανθεκτικές αθλητικές δραστηριότητες, η σκόνη Clenbuterol HCL πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο σε χαμηλές δόσεις, όπως τα 20 έως 40 μικρογραμμάρια. Η υψηλή δόση κλενβουτερόλης μπορεί να υποβαθμίσει την απόδοση.


Για την απλούστευση των ζητημάτων, οι χρήσεις Clenbuterol HCL σε σκόνη μπορούν να χωριστούν σε δύο γενικές κατηγορίες: ιατρική και αθλητική / σωματική απόδοση.


Το πρωτογενές ιατρικό όφελος του ατόμου είναι ότι μπορεί να θεραπεύσει περιπτώσεις φλεγμονώδους νόσου των αεραγωγών (IAD) και περιοδικής απόφραξης των αεραγωγών (RAO). Το μέλος μπορεί επίσης να συνταγογραφείται από γιατρούς για τη θεραπεία ορισμένων περιπτώσεων βρογχοπνευμονίας. Ως μέτριος Β2-αδρενεργικός αγωνιστής, τα αποτελέσματά του εξαρτώνται από τη δοσολογία.


Η σκόνη κλενβουτερόλης HCL είναι ένα βρογχοδιασταλτικό, επομένως χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του χρόνιου άσθματος και άλλων καρδιαγγειακών παθήσεων.


Τα οφέλη του ατόμου για τους αθλητές είναι πιο γνωστά από τα ιατρικά και έτσι χρησιμοποιούνται συχνά.


Η κλενβουτερόλη HCL απώλεια βάρους σε σκόνη είναι η πιο γνωστή από όλα τα οφέλη της, αλλά σε αντίθεση με τα χάπια διατροφής, το μέλος επιτρέπει στο σώμα σας να διατηρήσει τη μυϊκή μάζα και τη δύναμή του.


Ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι bodybuilders είναι η εξισορρόπηση της ανάγκης να χάσουν το λίπος του σώματος χωρίς να πέσουν οι άπαχοι μύες, κάτι που είναι πολύ δύσκολο να γίνει.


Ωστόσο, με το μέλος αυτό είναι δυνατό. Ένα άλλο λιγότερο γνωστό όφελος του ατόμου είναι ότι βοηθά τους αθλητές με πνευμονική αιμορραγία (EIPH) που προκαλούνται από την άσκηση.

Εδώ είναι μερικές από τις άλλες χρήσεις του:


Η σκόνη κλενβουτερόλης HCL χρησιμοποιείται συχνά κατά τη διάρκεια του κύκλου κοπής ενός bodybuilder επειδή αυξάνει τη θερμοκρασία του σώματός σας, ενισχύοντας το μεταβολισμό και την καύση θερμίδων. Το μέλος είναι επίσης αποτελεσματικό όταν πρόκειται να μειώσει το σπλαχνικό και το κοιλιακό λίπος και όταν βρίσκεστε σε ένα κύκλο κοπής ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.


Το μέλος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να επιταχύνει την αποκατάσταση, γι 'αυτό και κάποιοι το χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια μιας θεραπείας μετά τον κύκλο μετά τη χρήση άλλων στεροειδών.


Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν μόνο για απώλεια βάρους. Είναι ικανό περισσότερο από αυτό, αλλά είναι δυνατόν να πάρει μόνο μέλος για να κάψει θερμίδες. Ο ίδιος ο ίδιος δεν θα κάνει το τέχνασμα φυσικά, καθώς θα πρέπει επίσης να ασχοληθείτε, αλλά η λήψη του μέλους θα ενισχύσει τα αποτελέσματα.


Η σκόνη κλενβουτερόλης HCL βελτιώνει επίσης τον τρόπο με τον οποίο μεταφέρεται το οξυγόνο στο σώμα σας. Το οξυγόνο είναι ζωτικής σημασίας για διάφορες σωματικές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της απώλειας βάρους, καθώς το οξυγόνο που έχει το σώμα σας, τόσο πιο αποτελεσματική θα είναι η μυϊκή σας ανάπτυξη και η καύση θερμίδων. Το μέλος διεγείρει επίσης το κεντρικό νευρικό σύστημα του σώματός σας και δουλεύει στους υποδοχείς βήτα-2, βελτιώνοντας την ανάπτυξη των μυών.

Χρήση και άλλα οφέλη
Πότε πρέπει να χρησιμοποιείτε σκόνη Clenbuterol HCL


Όταν η σκόνη Clenbuterol HCL πρέπει να χρησιμοποιηθεί για τη μείωση του βάρους χρειάζονται ειδική ταχύτητα σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα, αν χρειάζεστε ή σκοπεύετε να χάσετε μόνο μία λίβρα λίπους την εβδομάδα, υπάρχει μια καλύτερη μέθοδος από τη χρήση της κλενβουτερόλης. Οι προσπάθειες απώλειας βάρους έχουν μεγιστοποιηθεί ή σχεδόν μεγιστοποιηθούν, ωστόσο, η σκόνη Clenbuterol HCL σε σκόνη μπορεί να προσθέσει μια άλλη απώλεια μιας λίβρας την εβδομάδα.


Clenbuterol hcl powder
Μηχανισμός δράσης του HCL κλενβουτερόλης και παρόμοιων φαρμάκων


Η κλενβουτερόλη διεγείρει τον υποδοχέα βήτα 2, ο οποίος αυξάνει περαιτέρω το μεταβολικό ρυθμό, αυξάνει τη λιπόλυση. Η αλβουμυλομυκίνη και το άλλο φάρμακο δρουν επίσης τη σαλβουτερόλη, η εφεδρίνη είναι εξίσου αποτελεσματική. Η λεντενιτερόλη είναι διαφορετική από άλλες ενώσεις μέσω πολύ μακράς ημίσειας ζωής, το βάρος, λίγοι άνθρωποι θα επιλέξουν να κατευθύνουν την εφεδρίνη πριν πάτε για ύπνο, για παράδειγμα - αλλά μπορεί επίσης να είναι υπεύθυνος για την μεγαλύτερη τάση της απευαισθητοποίησης.

Παρενέργειες της κλενβουτερόλης

Η χρήση της κλενβουτερόλης συνήθως αισθάνεται «νευρικό», κουνώντας τα χέρια. Η ταχύτητα και η αρτηριακή πίεση. Η επιστημονική βιβλιογραφία δίνει ορισμένους λόγους να φοβάται ότι η μακροχρόνια χρήση μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακή υπερτροφία.

Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα είναι η υψηλή αρτηριακή πίεση ή / και ο καρδιακός ρυθμός · Οι δύο τιμές πρέπει να παρακολουθούν τη χρήση της κλενβουτερόλης.
Συνοπτική ακατέργαστη κόνις Clenbuterol HCL


Η κλενβουτερόλη μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική βοήθεια για την απώλεια βάρους. Ο προτιμώμενος τρόπος είναι να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε 40 μικρογραμμάρια την ημέρα και να αυξήσετε τη δόση των 20 μικρογραμμάρια ημερησίως μόνο όταν είναι απαραίτητο, χρησιμοποιήστε όχι περισσότερο από 140 mg / ημέρα.


Clenbuterol HCL raw powder
Εφαρμογές Crunbuterol HCL ακατέργαστη σκόνη:


Αρχικά, αναπτύχθηκε για να αποτρέψει και να θεραπεύσει τη σπατάλη μυών, καθώς και την οστεοπόρωση. Ωστόσο, οι αθλητές χρησιμοποιούν σήμερα οστάρνο ως ενισχυτή απόδοσης για να τους δώσουν ένα πλεονέκτημα σε σχέση με τον ανταγωνισμό τους. Δεδομένου ότι δεν θα προκαλέσουν προβλήματα βιολίωσης στις γυναίκες, το ostarine μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από θηλυκά όσο και από άνδρες
Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ακατέργαστη σκόνη Clenbuterol HCL


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35

2) Καθαρότητα:> 99%

3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης

2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.

2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.

3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές:

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Clenbuterol HCL βίντεο σε σκόνη

Ονομασία προϊόντος: Clenbuterol HCL powder (Clen powder)


Συνώνυμα: ΝΑΒ 365CL · υδροχλωρική 4-αμινο-άλφα - ((τριτ-βουτυλαμινο) μεθυλ) -3,5-διχλωροβενζυλαλκοόλη.

4-αμινο-άλφα - ((τριτ-βουτυλαμινο) μεθυλ) -3,5-διχλωρο-βενζυλαλκομομονοϋδρο;

4-αμινο-άλφα - ((τριτ-βουτυλαμινο) μεθυλ) -3,5-διχλωρομεθάνιο υδροχλωρική λοβοβενζυλική αλκοόλη · κλενβουτεροχλωρο-υδροχλωρική ·

nab365 · υδροχλωρικό φυλλικό · σπιροπέντε

CAS: 21898-19-1

MF: C12H19Cl3N2O

MW: 313,65

EINECS: 244-643-7

Κατηγορίες Προϊόντων: Ενεργά Φαρμακευτικά Συστατικά, Ενδιάμεσα & Φτηνά Χημικά, Φαρμακευτικά,

Αδρενοδέκτης · Αμίνες · Αρωματικά · υλικό φαρμάκου χύδην

Mol Αρχείο: 21898-19-1Clenbuterol HCL powder(Clen powder)Κόνις Clenbuterol HCL (σκόνη Clenbuterol)


Χημικές ιδιότητες

Σημείο τήξεως 174-175,5 ° C

θερμοκρασία αποθήκευσης. 2-8 ° C

Αναφορά βάσης δεδομένων CAS21898-19-1 (Αναφορά βάσης δεδομένων CAS)

Οδηγίες ασφαλείας

Κωδικοί κινδύνου T, F

Δήλωση Κινδύνου 25-39 / 23/24 / 25-23 / 24 / 25-11

Δήλωση Ασφάλειας 22-36 / 37 / 39-45-36 / 37-16

RIDADR UN 2811 6.1 / PG 3

WGK Γερμανία 3

RTECS DN3180000

HazardClass 6.1 (b)

PackingGroup III
Κόνις HCL κλενβουτερόλης (σκόνη Clenbuterol) HNMR | SZOB


Clenbuterol HCL σε σκόνη HNMR 

Εξεταστική