Turinabol (Tbol) σκόνη (855-19-6)

Turinabol (Tbol) σκόνη (855-19-6)
Λεπτομέρειες προϊόντος

Turinabol(Tbol)(ασφαλές και αποτελεσματικό στεροειδή)1. Τι είναι ηTurinabol(Tbol) σε σκόνη?


Turinabol, επίσης γνωστή ως Tbol, είναι το όνειρο του στόματος στεροειδών από εκείνους που θέλουν να βιώσουν την αποτελεσματικότητα της το θρυλικό dianabol σε συνδυασμό με την ασφάλεια των anavar. Στην πραγματικότητα, είναι η λιγότερο γνωστή έκδοση του dianabol, και παρά αυτό οικειότητα, είναι πολύ διαφορετικά για τους ενέργεια, εφαρμογές και επιπτώσεις στην υγεία του αθλητή. Ως εκ τούτου, αυτό είναι ένα αναβολικό ανδρογόνο στεροειδές (AAS) που απολύτως αξίζει να πάρει την κατάλληλη προσοχή.

2. Πώς κάνει ωμάTurinabol(Tbol) σε σκόνηΛειτουργεί;


Τα αναβολικά στεροειδή είναι απλά μια συνθετική εκδοχή του την φυσικά παραγόμενη ορμόνη, η τεστοστερόνη. Η τεστοστερόνη είναι η ορμόνη που είναι ο καταλύτης πίσω η μεγάλη μεταμόρφωση που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια της εφηβείας και εφήβων χρόνια. Όπως το σώμαsπαραγωγή της τεστοστερόνης αυξάνεται, την ικανότητα του σώματος να αυξήσει μυϊκή μάζα, τη δύναμη και την οστική πυκνότητα αυξάνει σε αλληλογραφία. Αναβολικά στεροειδή χρησιμεύσει για να ενισχυθεί αυτή η φυσική διαδικασία σε νεότερους άνδρες κάτω των τριάντα ετών.

 

Όταν ένα άτομο φτάσει στην ηλικία των τριάντα, η ικανότητά του να παράγει φυσικά τεστοστερόνης σε υγιή επίπεδα αρχίζει να διαλυθεί όσο περνάει ο καιρός. Αυτό είναι όταν Turinabol μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συμπληρώσει το σώμαs φυσική παραγωγή τεστοστερόνης. Όταν γίνεται σωστά, μπορεί να επιτρέψει τη χρήση του Turinabol, bodybuilders και άλλους αθλητές για να μεγιστοποιήσετε την αναβολική διαδικασία που συνδέεται με τους θεραπευτική αγωγή κατάρτισης.

 

Turinabol είναι ένα παράγωγο του dianabol που έχει υποστεί ορισμένες τροποποιήσεις στη χημική δομή του. Η σημαντική διαφορά μεταξύ των δύο στεροειδών είναι η παρουσία του 4-χλωρο αλλοίωση σε turinabol, η οποία του δίνει ιδιότητες αθέατο με dianabol. Στην πραγματικότητα, αυτή η μεταβολή μπορεί επίσης να παρατηρηθεί με Clostebol. Χάρη σε αυτή η πρόσθετη δομή, turinabol δεν μπορεί να αλληλεπιδράσει με το ένζυμο αρωματάσης, η οποία καθιστά αδύνατη για να μετατρέψει σε οιστρογόνα αυτό το στεροειδές. Έτσι, ο χρήστης δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τέτοιες οιστρογονική παρενέργειες, όπως κατακράτηση νερού, γυναικομαστία, αυξημένη αρτηριακή πίεση και συσσώρευση υποδόριου λίπους. Για το λόγο αυτό, καμία αναστολείς της αρωματάσης (AI) απαιτούνται όταν χρησιμοποιείται tbol, μόνα τους ή μαζί με άλλα μη-στεροειδή αρωμάτισμα.

 

Επιπλέον, tbol εξαιρετικά αδύναμα δεσμεύει το ένζυμο 5-άλφα reductase, το οποίο είναι υπεύθυνη για τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστερόνη (DHT). Ως εκ τούτου, δεδομένου ότι η πιο ανδρογόνες παρενέργειες που προκαλούνται από DHT, αυτά δεν θα πραγματοποιηθεί με turinabol. Αυτό είναι καλή είδηση για εκείνους που έχουν μια προδιάθεση για την αρσενική φαλάκρα σχεδίων και της ακμής. Επιπλέον, turinabol παρουσιάζει ένα διπλό δεσμό μεταξύ άνθρακα 1 και 2, μειώνοντας ακόμη περισσότερο ανδρογόνο δραστηριότητα.

 

Ως αποτέλεσμα, η turinabol προσφέρει πολύ πιο λιτή και πιο ξηρό κέρδη από ό, τι κάνει dianabol, και το σημαντικότεροένα υψηλότερο ποσοστό από αυτά τα κέρδη θα keepable μετά την ολοκλήρωση του κύκλου. Εκείνες που χρησιμοποιούνται για τον τρόπο δράσης του dianabol δεν θα πάρει τόσο γρήγορα και δραστικά τα οφέλη, αλλά το μυϊκό σύστημα θα έχει μια εξαιρετική ποιότητα. Η διαφορά αυτή φέρνει μαζί μια πολύ δημοφιλής παρερμηνεία, η οποία ισχυρίζεται ότι dianabol είναι πολύ πιο ισχυρή από ό, τι turinabol είναι. Ωστόσο, αυτό δεν είναι εντελώς αλήθεια, επειδή γρήγορα κέρδη dianabol είναι ως επί το πλείστον νερό και το λίπος συσσώρευση που θα χαθούν αμέσως μετά το τέλος του κύκλου. Από την άλλη πλευρά, του turinabol κέρδη δεν περιέχουν νερό ή λίπος, δίνοντάς τους μια υψηλότερη αντοχή και ποιότητα.
 

3. Πώς να χρησιμοποιήσετεTurinabol(Tbol) σε σκόνη?


Υπάρχουν πολυπληθής πλεονεκτήματα που συνδέονται με τη χρήση του Turinabol? πάρα πολλές για να αναφέρω εδώ, αλλά για τους εκκινητές είναι μερικά από τα κορυφαία οφέλη:

 

Μεγαλύτερη σταθερότητα στο δρόμο κέρδος και ορμονικά προβλήματα?

Λιγότερη πίεση στις αρθρώσεις και τους συνδέσμους;

Μεγαλύτερη προβλεψιμότητα και ελεγξιμότητας?

Λιγότερη κατακράτηση νερού?

 

Επειδή το Turinabol έχει γύρω από για τόσο πολύ καιρό έχει υπάρξει ένα σημαντικό ποσό της έρευνας που διεξάγεται σε αυτό. Τι επιστήμονας έχουν βρει είναι ότι όταν αυτό το στεροειδές είναι ληφθούν στη μετριοπάθεια (10 mg / άνω των έξι εβδομάδων), χωρίς αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία ή παρενέργειες έχουν αναφερθεί. Turinabol μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να μειώσει SHBG, η οποία επιτρέπει στο σώμα να χρησιμοποιήσει τεστοστερόνη, πιο αποδοτικά και αποτελεσματικά.

 

Εκτός από τις επιστημονικές μελέτες που αποκάλυψε ότι όταν λαμβάνεται σωστά, Turinabol δεν είναι ασφαλής, υπήρξαν επίσης μελέτες που αποκάλυψαν ότι παρά την αργή και σταδιακή διαδικασία που σχετίζεται με αυτό το συγκεκριμένο στεροειδές, θα μπορούσε να εξακολουθεί να είναι εξαιρετικά αποτελεσματική για τους αθλητές που ψάχνουν για σημαντικά οφέλη στην απόδοση. Οι ειδικοί προειδοποιούν κατά της αύξησης της δοσολογίας σε ακραία επίπεδα με σκοπό την ενίσχυση των αποτελεσμάτων. Βασικά, που επιτυγχάνεται μέσω αυτής της διαδικασίας θα είναι ελάχιστη σε σύγκριση με τους κινδύνους που εμπλέκονται. Αυτές οι μελέτες αποκάλυψαν ότι οι αθλητές ήταν αποτελεσματική στην επίτευξη σημαντικά κέρδη χωρίς να χρειάζεται να αυξήσει τη δοσολογία ή να παρατείνει την κύκλους.

 

Ένα πράγμα που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι η επιτυχία είναι ιδιαίτερα εξαρτάται από την εφαρμογή κατάλληλου εκπαιδευτικού προγράμματος με τη συμπλήρωση του στεροειδούς. Ακόμη και το πιο αποτελεσματικό στεροειδές δεν θα παραγάγουν βέλτιστα αποτελέσματα χωρίς ένα πρόγραμμα προπόνησης. Επειδή αυτό το στεροειδές δεν είναι τόσο εμφατικό στα αποτελέσματα, η ένταση και η διάρκεια των προπονήσεων δεν μπορεί να είναι τόσο μεγάλη όσο με μερικά άλλα στεροειδή. Χρόνους αποκατάστασης ενδέχεται να αυξηθεί ελαφρά, αλλά τη σταθερότητα που έχει αποκτηθεί με τη χρήση αυτού του προϊόντος πάνω από κάνει για την πιο αργή αποτελέσματα.

 

Για τον αθλητή που αναζητά σταθερά, σταθερά κέρδη, με ελάχιστους κινδύνους, Turinabol σίγουρα πρέπει να είναι κάτι που θεωρούν. Αυτό μπορεί να μην φυσήξει μακριά έξω από το κουτί, αλλά θα είναι περισσότερο από ικανοποιημένος με αυτό σε βάθος χρόνου.
 

4. Δοσολογίαof ωμάTurinabol(Tbol) σε σκόνη


Η μέση δόση αρσενικό της turinabol διαμένει στην περιοχή του 25-50 mgs ανά ημέρα. Υπάρχουν κάποιοι αθλητές που θα διαρκέσει έως και 60-80 mgs καθημερινά, αλλά τα επιπλέον οφέλη δεν είναι εμφανή αρκετά σε σύγκριση με το πρόσθετους κινδύνους. Όπως αναφέρθηκε, λόγω της ηπατικής τοξικότητας, η διάρκεια του κύκλου δεν πρέπει να υπερβαίνει 6 εβδομάδες.

 

Παρά το γεγονός ότι turinabol θεωρείται συχνά ως ένα στεροειδές κοπής, θα ήταν πιο σωστό να το ονομάσουμε έναάπαχο gainerήκαθαρό bulker.Αυτό έχει να κάνει με tbol είναι μια σχετικά καλή μάζα κερδισμένος, και δεδομένου ότι δεν υπάρχει καμία παρακράτηση ΝΕΡΟΥ, τα κέρδη θα είναι καταπληκτικής ποιότητας. Σε αντίθεση με dianabol, tbol απαιτεί κάποιο χρόνο και υπομονή για τα αποτελέσματα να δει, αλλά σίγουρα θα εμφανιστούν σε ένα σταθερό και σταθερό τρόπο.

 

Turinabolμισή ζωή s είναι πολύ μεγάλη16 ώρες, που επιτρέπει στο χρήστη να το πάρετε μόνο μία φορά ανά ημέρα. Ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι αθλητές που προσπαθούν να επιτύχουν τέλεια επίπεδα της δραστικής ουσίας στο αίμα από τη διαίρεση της δοσολογίας σε δύο μέρη που λαμβάνονται κάθε 12 ώρες.

 Turinabol μόνο κύκλος

 

  Turinabol

1η εβδομάδα 60mg (ανά ημέρα)

Εβδομάδα 2 60mg (ανά ημέρα)

Εβδομάδα 3 60mg (ανά ημέρα)

Εβδομάδα 4 60mg (ανά ημέρα)

5η εβδομάδα 60mg (ανά ημέρα)

Εβδομάδα 6 60mg (ανά ημέρα)

Εβδομάδα 7 60mg (ανά ημέρα)

8η εβδομάδα 60mg (ανά ημέρα)

9η εβδομάδα PCT

Εβδομάδα 10 PCT

 Κρατώντας το απλό: Sustanon 250 με Turinabol

 

  Turinabol Sustanon 250

1η εβδομάδα 40mg (ανά ημέρα) 500mg (ανά εβδομάδα)

Εβδομάδα 2 40mg (ανά ημέρα) 500mg (ανά εβδομάδα)

Εβδομάδα 3 40mg (ανά ημέρα) 500mg (ανά εβδομάδα)

Εβδομάδα 4 40mg (ανά ημέρα) 500mg (ανά εβδομάδα)

5η εβδομάδα 40mg (ανά ημέρα) 500mg (ανά εβδομάδα)

Εβδομάδα 6 40mg (ανά ημέρα) 500mg (ανά εβδομάδα)

Εβδομάδα 7 40mg (ανά ημέρα) 500mg (ανά εβδομάδα)

8η εβδομάδα 40mg (ανά ημέρα) 500mg (ανά εβδομάδα)

9η εβδομάδα   500mg (ανά εβδομάδα)

Εβδομάδα 10   500mg (ανά εβδομάδα)

11η εβδομάδα   500mg (ανά εβδομάδα)

12η εβδομάδα   500mg (ανά εβδομάδα)

Εβδομάδα 13    

Εβδομάδα 14    

Εβδομάδα 15 PCT

Εβδομάδα 16 PCT

Εβδομάδα 17 PCT

 Μαζική κύκλο οικοδόμησης: δοκιμή Ε, Deca και Turinabol

 

  Turinabol Τεστοστερόνη Enanthate Deca-Durabolin

1η εβδομάδα 40mg (ανά ημέρα) 500mg (ανά εβδομάδα) 400mg (ανά εβδομάδα)

Εβδομάδα 2 40mg (ανά ημέρα) 500mg (ανά εβδομάδα) 400mg (ανά εβδομάδα)

Εβδομάδα 3 40mg (ανά ημέρα) 500mg (ανά εβδομάδα) 400mg (ανά εβδομάδα)

Εβδομάδα 4 40mg (ανά ημέρα) 500mg (ανά εβδομάδα) 400mg (ανά εβδομάδα)

5η εβδομάδα 40mg (ανά ημέρα) 500mg (ανά εβδομάδα) 400mg (ανά εβδομάδα)

Εβδομάδα 6 40mg (ανά ημέρα) 500mg (ανά εβδομάδα) 400mg (ανά εβδομάδα)

Εβδομάδα 7 40mg (ανά ημέρα) 500mg (ανά εβδομάδα) 400mg (ανά εβδομάδα)

8η εβδομάδα 40mg (ανά ημέρα) 500mg (ανά εβδομάδα) 400mg (ανά εβδομάδα)

9η εβδομάδα   500mg (ανά εβδομάδα) 400mg (ανά εβδομάδα)

Εβδομάδα 10   500mg (ανά εβδομάδα) 400mg (ανά εβδομάδα)

11η εβδομάδα   500mg (ανά εβδομάδα) 400mg (ανά εβδομάδα)

12η εβδομάδα   500mg (ανά εβδομάδα) 400mg (ανά εβδομάδα)

Εβδομάδα 13      

Εβδομάδα 14      

Εβδομάδα 15 PCT

Εβδομάδα 16 PCT

Εβδομάδα 17 PCT 

Πάρει τεμαχισμένο κύκλου: σφήνα, Tren και Turinabol

 

  Turinabol Προπιονική τεστοστερόνη Οξική τρεμπολόνη

1η εβδομάδα 60mg (ανά ημέρα) 350mg (ανά εβδομάδα) 400mg (ανά εβδομάδα)

Εβδομάδα 2 60mg (ανά ημέρα) 350mg (ανά εβδομάδα) 400mg (ανά εβδομάδα)

Εβδομάδα 3 60mg (ανά ημέρα) 350mg (ανά εβδομάδα) 400mg (ανά εβδομάδα)

Εβδομάδα 4 60mg (ανά ημέρα) 350mg (ανά εβδομάδα) 400mg (ανά εβδομάδα)

5η εβδομάδα 60mg (ανά ημέρα) 350mg (ανά εβδομάδα) 400mg (ανά εβδομάδα)

Εβδομάδα 6 60mg (ανά ημέρα) 350mg (ανά εβδομάδα) 400mg (ανά εβδομάδα)

Εβδομάδα 7 60mg (ανά ημέρα) 350mg (ανά εβδομάδα) 400mg (ανά εβδομάδα)

8η εβδομάδα 60mg (ανά ημέρα) 350mg (ανά εβδομάδα) 400mg (ανά εβδομάδα)

9η εβδομάδα   350mg (ανά εβδομάδα) 400mg (ανά εβδομάδα)

Εβδομάδα 10   350mg (ανά εβδομάδα) 400mg (ανά εβδομάδα)

11η εβδομάδα PCT (3 μέρες μετά την τελευταία βολή)

12η εβδομάδα PCT

Εβδομάδα 13 PCT

5. Προειδοποίησηof ωμάTurinabol(Tbol) σε σκόνη


Ίσως, η turinabol είναι ένα από τα ασφαλέστερα στεροειδή όσον αφορά τις παρενέργειες, και είναι συχνά σε σύγκριση με Anavar και Primobolan σε αυτήν την ακριβή πτυχή. Ωστόσο, ακριβώς όπως όλα τα στεροειδή, tbol δεν είναι παρενέργεια δωρεάν, και υπάρχουν ορισμένα θέματα που πρέπει να θυμάστε όταν το χρησιμοποιείτε.

 

Πρώτα και κύριαόλα τα στεροειδή προκαλούν καταστολή και turinabol είναι δεν αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα αυτό. Ως εκ τούτου, φυσική τεστοστερόνη ενισχυτών πρέπει να περιληφθούν ως παρελκόμενα κατά τη διάρκεια tbol κύκλους, όπως Nolvadex ή/και HCGenerate ES. Επιπλέον, μια θέση κύκλο θεραπείας (PCT) πρέπει πάντα να πραγματοποιείται μετά ένα στεροειδές κύκλο. Διαφορετικά, το σώμα δεν θα είναι σε θέση να ανακάμψει πλήρως και φυσική παραγωγή τεστοστερόνης μπορεί να καταλήξει οριστικά καταστέλλεται.
 

6. Ποιες είναι οιtΑυτός πιθανές παρενέργειεςof Turinabol(Tbol) πρώτες σκόνη?


Παρόμοια με όλα τα άλλα στεροειδή, Turinabol έχουν κάποιες παρενέργειες που σχετίζονται με αυτό. Ανδρογόνο παρενέργειες είναι κοινές, αλλά μόνο σε υψηλότερες δόσεις. Αυτές οι ανδρογόνες παρενέργειες περιλαμβάνουν ακμή, η επιθετικότητα και οργή. Ωστόσο, αυτές οι παρενέργειες μπορεί να αποφευχθεί με τη λήψη χαμηλότερες δόσεις. Μια άλλη παρενέργεια που σχετίζεται με το turinabol είναι ότι σε μεγάλο βαθμό καταστέλλει τη φυσική παραγωγή της τεστοστερόνης στο σώμα. Η τεστοστερόνη σε εξαιρετικά σημαντικό για το σώμα για να λειτουργήσει σωστά, επομένως, ένα post κύκλου θεραπείας του Nolvadex ή Clomid συνιστάται να επαναφέρετε τη φυσική παραγωγή της τεστοστερόνης.

 

Πωλούνται σε απευθείας σύνδεση Turinabol είναι προφορική στη φύση, ως εκ τούτου, θα ήταν πολύ τοξικό για το συκώτι. Οποιοδήποτε άτομο έχοντας αδύναμη ήπατος ή έχετε οποιοδήποτε είδος του ήπατος προβλήματα θα πρέπει αυστηρά να αποφεύγουν τη λήψη Turinabol ή οποιαδήποτε άλλη Προφορική στεροειδή. Turinabol επίσης επηρεάζει αρνητικά τα επίπεδα της χοληστερόλης. Αυξάνει την LDL χοληστερόλη και μειώνει την HDL χοληστερόλη. Αυτό επηρεάζει αρνητικά τα συνολικά επίπεδα χοληστερόλης και οι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τις διακυμάνσεις στα επίπεδα αρτηριακής πίεσης τους. Για να αποφύγετε αυτά τα παρενέργεια, οι χρήστες πρέπει να τρώνε υγιεινά και πρέπει να εκτελέσετε κάποια καρδιοαναπνευστική άσκηση καθημερινά.
 

7. ΑγοράστεTurinabol(Tbol) Ακατέργαστη σκόνη fROMSZOB


→ Επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας φαρμακείο και να συμπληρώσετε μια παραγγελία των Turinabol(Tbol) πρώτων υλών.

 Ορισμός τόπου παράδοσης, η ποσότητα του προϊόντος και του τρόπου πληρωμής.

→ Κατά την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

→ θα σταλεί μέσα σε 12 ώρες.

Turinabol(Tbol)ακατέργαστη σκόνηβίντεο

Turinabol(Tbol)ακατέργαστη σκόνη:ΌνομαTamoxifen Citrate/Nolvadex
ΕμφάνισηΛευκό ή απενεργοποίηση άσπρη ή ανοικτό κίτρινο κρυσταλλική σκόνη
CAS

54965-24-1

Δοκιμασία≥99%
ΔιαλυτότηταΑδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλ, διαλύεται σε οξικό οξύ, αιθυλικός εστέρας

Απώλεια κατά την ξήρανση

≤0.5%

Βαρύ μέταλλο

≤10ppm

Δοσολογία

60mg (10 κάψουλες)

Χρόνος έναρξης

10mg - 20mg

Βαθμού

Φαρμακευτική βαθμού

Turinabol(Tbol)σκόνηΑνταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 υψηλή ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:

(1) πρότυπο ποιότητας: USP 35


(2) καθαρότητα: > 99%


(3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με την τιμή εργοστασίων.


2 γρήγορη και ασφαλή παράδοση:

(1) δέμα να μπορούν να αποσταλούν σε 24 ώρες μετά την πληρωμή. Αριθμός παρακολούθησης που είναι διαθέσιμες


(2) ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

(1) επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνει πελάτες αισθάνονται άνετα, επαρκές απόθεμα και γρήγορη παράδοση να πληρούν την επιθυμία τους.


(2) αγορά ανάδραση και ανάδραση αγαθών θα πρέπει να εκτιμηθεί, να πληρούν την απαίτηση των πελατών είναι δική μας ευθύνη.


(3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κέρδος την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 τρεις αρχές

(1) ασφαλή παράδοση: κανάλι διαφοροποίηση, την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Και ακριβώς σε περίπτωση, διασφαλίζουν να επαναλάβετε την αποστολή.

 

2) ποτέ αλλαγή: το προϊόν θα διατηρούν πάντα υψηλής καθαρότητας, δεν θα αλλάξει, υψηλής ποιότητας είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

(3) καλές υπηρεσίες: συντομότερο δυνατόν να επιλύσει προβλήματα πελατών, έτσι ώστε οι πελάτες λαμβάνουν τα αγαθά με ασφάλεια.

Turinabol(Tbol)σκόνη HNMR | SZOB


855-19-6 Clostebol Acetate.png
Εξεταστική