4-Αμινοπυριδίνη CAS: 504-24-5

4-Αμινοπυριδίνη CAS: 504-24-5
Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή Περίπου 4-Αμινοπυριδίνη CAS: 504-24-5:

Η 4-αμινοπυριδίνη (4-ΑΡ, ΙΝΝ φαμπριδίνη, USAN δαλφαμπριδίνη) είναι μια οργανική ένωση με τον χημικό τύπο C5H4N-NH2. Το μόριο είναι μία από τις τρεις ισομερείς αμίνες πυριδίνης. Χρησιμοποιείται ως ερευνητικό εργαλείο, στο χαρακτηρισμό υποτύπων του διαύλου καλίου. Έχει επίσης χρησιμοποιηθεί ως φάρμακο για τη διαχείριση μερικών από τα συμπτώματα της σκλήρυνσης κατά πλάκας και ενδείκνυται για τη συμπτωματική βελτίωση του περπατήματος σε ενήλικες με διάφορες παραλλαγές της νόσου. Υλοποιήθηκε κλινικές δοκιμές Φάσης ΙΙΙ από το 2008 και η Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ενέκρινε την ένωση στις 22 Ιανουαρίου 2010. [5] Η Fampridine κυκλοφορεί στην αγορά ως Αμπύρα (προφέρεται "am-PEER-ah", σύμφωνα με την ιστοσελίδα του κατασκευαστή) στις Ηνωμένες Πολιτείες από την Acorda Therapeutics [5] [6] και ως Fampyra στην Ευρώπη. Στον Καναδά, το φάρμακο έχει εγκριθεί για χρήση από την Health Canada από τις 10 Φεβρουαρίου 2012. Hot tags: Τρυγική ολτεροδίνη .

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα :

1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35

2) Καθαρότητα:> 99%

3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.

2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης

2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.

3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.

2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.

3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.

4 Τρεις αρχές:

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Προβλήματα ποιότητας προϊόντων

Συχνές ερωτήσεις

Σχετικά προϊόντα
Ενδιάμεσα
API
Προορμόνη
SARMS Raws

4-Αμινοπυριδίνη CAS: 504-24-5 λεπτομερείς πληροφορίες

 • όνομα προϊόντος 4-Αμινοπυριδίνη
  Αριθμός CAS 504-24-5
  Χημική ονομασία γ-αμινοπυριδίνη. 4-πυριδυλαμίνη. Αμινο-4-πυριδίνη; πυριδιν-2-αμίνη; (2,4,5-τριχλωροφαινοξυ) οξικό οξύ- (2,4-διχλωροφαινοξυ) οξικό οξύ (1: 1). 4-αμινοπυριδίνιο. Φαμπριδίνη
  Μοριακός τύπος C5H6N2
  Μοριακό βάρος 94.1160
  Σημείο βρασμού 255,2 ° C στα 760 mmHg
  Καθαρότητα > 99%
  Περιγραφή Λευκή ή υπόλευκη ή ανοιχτοκίτρινη κρυσταλλική σκόνη
  Πακέτο Ασφάλεια και διαφοροποίηση
  Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 10g
  Τιμή Διαπραγμάτευση
 •   Διαρθρωτικός τύπος:

 • 4-Αμινοπυριδίνη, CAS: 504-24-5

  4-Αμινοπυριδίνη Χημικές ιδιότητες

Εξεταστική