Dibucaine HCL αναισθητικό (61-12-1)

Λεπτομέρειες προϊόντος


Τι είναι η Dibucaine υδροχλωρική/Cinchocaine HCL αναισθητικό πρώτες σκόνη

Υδροχλωρική Dibucaine ή Cinchocaine HCL είναι ένα τοπικό αναισθητικό αμιδίου. Από τα πιο ισχυρά και τοξικά από το μακράς δράσης τοπικά αναισθητικά, τρέχουσα χρήση cinchocaine είναι γενικά περιορίζεται σε νωτιαίου μυελού και τοπική αναισθησία. Πωλείται με τις εμπορικές ονομασίες Cincain, Nupercainal, Nupercaine και Sovcaine. Dibucaine υδροχλωρική/Cinchocaine HCL είναι σχετικά αδιάλυτη σε αλκαλικό υδατικά διαλύματα. Dibucaine υδροχλωρική Cinchocaine HCL είναι το ενεργό συστατικό σε ορισμένα επίκαιρα hemorrhoid κρέμες όπως Proctosedyl. Είναι επίσης ένα συστατικό της το κτηνιατρικό φάρμακο Somulose, που χρησιμοποιούνται για τα ευθανασίας των αλόγων και των βοοειδών.
Φαρμακολογία του Dibucaine υδροχλωρική

Υδροχλωρική Dibucaine είναι ένα τοπικό αναισθητικό τύπου, παρόμοιες με λιδοκαΐνη.
Άλλα εμπορικά σήματα που περιέχουν Dibucaine αναισθητικό πρώτες σκόνη

Cinchocaine? Cinchocaine HCL? Dermacaine? Dibucain? Dibucaine βάσης; Υδροχλωρική Dibucaine? Nupercaine βαριά λύση? Nupercainal? Nupercaine? Sovcaine? υδροχλωρική cinchocaine?
Dibucaine υδροχλωρική αναισθητικό πρώτες σκόνη απορρόφησης

Σε γενικές γραμμές, ιονισμένο μορφές (άλατα), των τοπικών αναισθητικών δεν απορροφώνται εύκολα μέσω του άθικτου δέρματος. Ωστόσο, δύο nonionized (βάσεις) και ιονισμένο μορφών των τοπικών αναισθητικών απορροφώνται εύκολα μέσω τραυματισμένα ή εκδορές του δέρματος στη συστηματική κυκλοφορία.
Τι είναι η χρήση αναισθητικού πρώτες σκόνη Dibucaine HCL;

Χρησιμοποιείται για να μεταχειριστεί τα συμπτώματα της αιμορροΐδες ή του ορθού ερεθισμούς.

Χρησιμοποιείται για να απαλύνει τον πόνο που προκαλείται από το ηλιακό έγκαυμα και ερεθισμό του δέρματος.
Τι να κάνω πριν το χρησιμοποιήσετε Dibucaine HCL αναισθητικό πρώτες σκόνη;

Εάν έχετε μια αλλεργία σε dibucaine ή οποιοδήποτε άλλο μέρος της dibucaine αλοιφή.

Εάν είστε αλλεργικοί σε οποιαδήποτε φάρμακα όπως αυτό, οποιαδήποτε άλλα φάρμακα, τρόφιμα, ή άλλες ουσίες. Ενημερώστε το γιατρό σας σχετικά με την αλλεργία και τι σημάδια σας είχαν, όπως εξάνθημα? κνίδωση? κνησμός? δυσκολία στην αναπνοή? συριγμός? βήχα? πρήξιμο του προσώπου, χείλια, γλώσσα ή λαιμό; ή οποιαδήποτε άλλα σημάδια.
Υδροχλωρική Dibucaine χρήση και τη δοσολογία Dibucaine HCL

Μην το πάρετε από το στόμα. Dibucaine επίκαιρο προορίζεται για χρήση μόνο στο δέρμα. Μην χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο σε ανοιχτές πληγές ή τον ήλιο, windburned, ξηρά, σκασμένα ή ερεθισμένο δέρμα.

Dibucaine συνήθως εφαρμόζεται στην προσβεβλημένη περιοχή, 3 ή 4 φορές καθημερινά. Ακολουθήστε τις οδηγίες της ετικέτας σχετικά με το πόσο το φάρμακο για χρήση και πόσο συχνά.

Πριν από την εφαρμογή dibucaine, πλύνετε το δέρμα με σαπούνι και νερό. Ξεπλύνετε καλά και στεγνώστε απαλά με ένα ιστό ή μαλακό πανί.

Εφαρμογή αρκετά από το φάρμακο να καλύψει ολόκληρη την περιοχή πρέπει να αντιμετωπίζεται.

Για αιμορροΐδες: Dibucaine αλοιφή μπορεί να εφαρμοστεί προς τα έξω του ορθού. Μην τοποθετείτε το φάρμακο μέσα στον πρωκτό των ζώων. Χρήση μετά από κάθε κένωση ή μέχρι 4 φορές ανά ημέρα για τη θεραπεία hemorrhoid πόνος και κνησμός.

Πλύνετε τα χέρια σας μετά την εφαρμογή αυτού του φαρμάκου.

Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε όχι περισσότερο από 1 σωληνάριο των dibucaine την ημέρα (24 ώρες). Εάν χρησιμοποιείτε την αλοιφή σε ένα παιδί, χρησιμοποιήστε όχι περισσότερο από 1/4 από ένα σωλήνα ανά ημέρα.

Μπορείτε να καλύψετε την περιοχή του δέρματος αντιμετωπίζονται με έναν ελαφρύ επίδεσμο επίδεσμο ή γάζα. Αποφύγετε οποιαδήποτε κάλυψη που δεν επιτρέπουν στον αέρα να περάσει μέσα από αυτό, όπως το πλαστικό περικάλυμμα.
Τι μπορώ να κάνω εάν παραλείψω μια δόση Dibucaine HCL;

Βάλτε σε μια λειμμένη δόση αμέσως μόλις το σκεφτείτε.

Εάν πλησιάζει η ώρα για την επόμενη δόση, παραλείψτε τη χαμένη δόση και να επιστρέψετε στην κανονική ώρα σας. Μην τοποθετείτε σε 2 δόσεις ή επιπλέον δόσεις. Πολλές φορές dibucaine αλοιφή χρησιμοποιείται σε μια ως απαραίτητη βάση. Μην χρησιμοποιείτε πιο συχνά από ό, τι είπε ο γιατρός.
Τι πρέπει να κάνω advoid όταν χρησιμοποιείτε Dibucaine HCL;

-Αποφύγετε την έκθεση στο ηλιακό φως ή σε τεχνητές Υπεριώδεις ακτίνες (sunlamps ή κρεβάτια μαυρίσματος). Dibucaine μπορεί να κάνει το δέρμα σας πιο ευαίσθητο στον ήλιο και τα ηλιακά εγκαύματα μπορεί να οδηγήσει. Χρησιμοποιήστε ένα αντηλιακό (ελάχιστο SPF 15) και αν πρέπει να είστε έξω στον ήλιο να φοράτε προστατευτική ενδυμασία.

-Αποφύγετε να πάρει αυτό το φάρμακο στο στόμα ή στα μάτια σας. Αν το πάρετε σε οποιαδήποτε από αυτές τις περιοχές, ξεπλύνετε με νερό δεξιά μακριά. Μην χρησιμοποιείτε dibucaine επίκαιρο στις πληγές του βαθιά δέρματος ή εγκαύματα. Λάβετε ιατρική φροντίδα για την πιο σοβαρή ερεθισμούς ή τραυματισμούς.
Άλλα φάρμακα θα affact Dibucaine υδροχλωρική;

Δεν είναι πιθανό ότι άλλα φάρμακα μπορείτε να πάρετε από το στόμα ή ένεση θα έχει καμία επίδραση σε εφαρμόζονται τοπικά dibucaine. Αλλά πολλά φάρμακα μπορούν να αλληλεπιδράσουν με το άλλο. Ενημερώστε το γιατρό σας σχετικά με όλα τα σας συνταγή και over-the-counter φάρμακα, βιταμίνες, ορυκτά, φυτικά προϊόντα και φάρμακα που συνταγογραφούνται από γιατρούς άλλων. Μην ξεκινάτε ένα νέο φάρμακο χωρίς να ενημερώσει το γιατρό σας.

Αποφύγετε την εφαρμογή άλλα φάρμακα δέρματος στην ίδια περιοχή θεραπεία με dibucaine, εκτός εάν ο γιατρός σας έχει πει να.
Dibucaine παρενέργεια

Μαζί με τις αναγκαίες επιπτώσεις, dibucaine επίκαιρο μπορεί να προκαλέσει ορισμένες ανεπιθύμητες ενέργειες. Αν και δεν είναι όλες αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να προκύψει, εάν συμβούν μπορεί να χρειαστούν ιατρική φροντίδα. Παρά το γεγονός ότι ο κίνδυνος σοβαρών παρενεργειών είναι χαμηλή, όταν εφαρμόζεται στο δέρμα dibucaine, ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να προκύψει, εάν το φάρμακο απορροφάται στην κυκλοφορία του αίματός σας. Το σώμα σας μπορεί να απορροφήσει dibucaine μέσω του δέρματος, εάν χρησιμοποιείτε πάρα πολύ ή εάν εφαρμόσετε πάνω σε μεγάλες περιοχές. Δέρμα που είναι κομμένα ή ερεθισμένο μπορεί να επίσης να απορροφούν περισσότερο φάρμακο.

Σταματήσετε να χρησιμοποιείτε dibucaine αλοιφή αμέσως εάν έχετε:

πονοκέφαλο, κουρασμένο συναίσθημα, δυσκολία στην αναπνοή?

μπλε χρώματος του δέρματος?

γρήγορη ή ανώμαλες καρδιοχτύπια?

κατάσχεση (σπασμούς)? ή

αδύναμη ή ρηχή αναπνοή.

Τα παιδιά μπορούν να απορροφούν μεγαλύτερα ποσά από αυτό το φάρμακο μέσω του δέρματος και μπορεί να είναι πιο πιθανό να έχουν παρενέργειες.
Τρόπος αποθήκευσης Dibucaine;

Φυλάσσεται σε θερμοκρασία δωματίου μακριά από υγρασία και ζέστη.


Dibucaine υδροχλωρική αναισθητικό πρώτες σκόνηβίντεο


Dibucaine υδροχλωρική αναισθητικό πρώτες σκόνη προδιαγραφές:ΌνομαDibucaine υδροχλωρική
ΕμφάνισηΛευκή σκόνη
CAS

61-12-1

Δοκιμασία≥99.2%
ΔιαλυτότηταΑδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλ, διαλύεται σε οξικό οξύ, αιθυλικός εστέρας

Απώλεια κατά την ξήρανση

≤0.5%

Βαρύ μέταλλο

≤10ppm

Δοσολογία

40-80mg

Χρόνος έναρξης

20 λεπτά

Βαθμού

Φαρμακευτική βαθμού

Dibucaine υδροχλωρική αναισθητικό πρώτες σκόνηΑνταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 υψηλή ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:

(1) πρότυπο ποιότητας: USP 35


(2) καθαρότητα: > 99%


(3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με την τιμή εργοστασίων.


2 γρήγορη και ασφαλή παράδοση:

(1) δέμα να μπορούν να αποσταλούν σε 24 ώρες μετά την πληρωμή. Αριθμός παρακολούθησης που είναι διαθέσιμες


(2) ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

(1) επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνει πελάτες αισθάνονται άνετα, επαρκές απόθεμα και γρήγορη παράδοση να πληρούν την επιθυμία τους.


(2) αγορά ανάδραση και ανάδραση αγαθών θα πρέπει να εκτιμηθεί, να πληρούν την απαίτηση των πελατών είναι δική μας ευθύνη.


(3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κέρδος την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 τρεις αρχές

(1) ασφαλή παράδοση: κανάλι διαφοροποίηση, την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Και ακριβώς σε περίπτωση, διασφαλίζουν να επαναλάβετε την αποστολή.

 

2) ποτέ αλλαγή: το προϊόν θα διατηρούν πάντα υψηλής καθαρότητας, δεν θα αλλάξει, υψηλής ποιότητας είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

(3) καλές υπηρεσίες: συντομότερο δυνατόν να επιλύσει προβλήματα πελατών, έτσι ώστε οι πελάτες λαμβάνουν τα αγαθά με ασφάλεια.

Υδροχλωρική Dibucaine πρώτες σκόνη HNMR | SZOB


61-12-1 Dibucaine hydrochloride HNMR.jpg
Εξεταστική