DMAA (13803-74-2)

DMAA (13803-74-2)
Λεπτομέρειες προϊόντος

Ακατέργαστη σκόνη DMAA


1.Τι είναι ηDMAA raw powde?

DMAA (1,3-dimethylamylamine) είναι μια αμφεταμίνη παράγωγο που έχει χρησιμοποιηθεί ευρέως σε αθλητικά συμπληρώματα που πωλούνται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επίσης γνωστό ως methylhexanamine ή εκχύλισμα γερανιού, DMAA είναι συχνά touted ως ένα «φυσικό» διεγερτικό, με πολλά ισχυρίστηκε λειτουργικές χρήσεις, όπως ένα κτίριο σώμα ενίσχυση, ένα αθλητικό βελτιωτικό απόδοσης και μια ενίσχυση απώλεια βάρους. Παρά το γεγονός ότι DMAA σε ένα χρόνο είχε εγκριθεί ως φάρμακο για ρινική αποσυμφόρηση, αναγνωρίζεται σήμερα καμία ιατρική χρήση των DMAA. FDA δεν είναι ενήμεροι για κάθε αξιόπιστη επιστήμη αναφέροντας ότι DMAA υπάρχει φυσικά στα φυτά.


Διαιτητικά συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν DMAA είναι παράνομα και η εμπορία τους παραβιάζει το νόμο. Με βάση τα επιστημονικά δεδομένα αξιολόγηση από FDA, DMAA δεν είναι ενός διαιτητικού συστατικού.

Dimethylamylamine είναι ένα φάρμακο που κάνει συνθετικά σε εργαστήριο. Χρησιμοποιήθηκε αρχικά ως ένα ρινικό αποσυμφορητικό.


Σήμερα, dimethylamylamine πωλείται ως συμπλήρωμα διατροφής που χρησιμοποιείται για το έλλειμμα-υπερκινητική διαταραχή προσοχής (ADHD), απώλεια βάρους, βελτίωση της αθλητικής απόδοσης και body-buildingMethylhexanamine, κοινώς γνωστό ως 1,3-dimethylamylamine ή DMAA, εφευρέθηκε και αναπτύχθηκε από την Eli Lilly and Company και ήταν στο εμπόριο από Lilly ως εισπνεόμενα ρινικό αποσυμφορητικό φαρμακευτική ναρκωτικών από το 1944 μέχρι Lilly απέσυρε εθελοντικά από την αγορά των 1983. Methylhexanamine είναι μια έμμεση συμπαθομιμητική φάρμακο.


Από 2006 methylhexanamine έχει διατεθεί εκτενώς με πολλά ονόματα ως ενέργειας-ενίσχυση συμπλήρωμα διατροφής σύμφωνα με τον ισχυρισμό ότι είναι παρόμοια με ορισμένες ενώσεις που βρίσκονται στα γεράνια, αλλά η ασφάλεια του έχει αμφισβητηθεί ως έναν αριθμό των ανεπιθύμητων ενεργειών και στο τουλάχιστον 5 οι θάνατοι έχουν συσχετιστεί με τα συμπληρώματα methylhexanamine περιέχουν. [2] έχει απαγορευτεί από πολλές αθλητικές αρχές και κυβερνητικές υπηρεσίες.


Ορισμένα προϊόντα ισχυρίζονται ότι dimethylamylamine προέρχεται φυσικά από rose geranium oil. Συμπληρώματα που περιέχουν αυτό το συστατικό μερικές φορές λίστα αμπερόριζα, έλαιο γερανιού ή Γεράνι μίσχους στην ετικέτα. Ωστόσο, η εργαστηριακή ανάλυση δείχνει ότι αυτό το φάρμακο πιθανότατα δεν προέρχονται από φυσική πηγή αυτή.


Πιστεύεται ότι αυτοί οι κατασκευαστές έχουν προστεθεί τεχνητά αυτό το φάρμακο να το συμπλήρωμα αντί να απόκτησή από φυσική πηγή. Dimethylamylamine θεωρείται ένα φάρμακο στον Καναδά δεν επιτρέπεται στα συμπληρώματα διατροφής ή φυσικά προϊόντα υγείας.


Πολλοί αθλητές παίρνουν dimethylamylamine να βελτιώσει τις επιδόσεις. Ωστόσο, dimethylamylamine προστέθηκε στον κατάλογο απαγορευμένων ουσιών τον Παγκόσμιο Οργανισμό αντί-ντόπινγκ της για το 2010. Ως εκ τούτου, ανταγωνιστικούς αθλητές θα πρέπει να αποφεύγουν τη λήψη αυτό.

2. Πόσο κάνειDMAA raw powdeΛειτουργεί;

Dimethylamylamine πιστεύεται ότι έχουν διεγερτικές επιδράσεις παρόμοιες με αποσυμφορητικά όπως η ψευδοεφεδρίνη, εφεδρίνη και άλλοι. Μερικοί υποστηρικτές λένε ότι είναι μια ασφαλέστερη εναλλακτική λύση για την εφεδρίνη. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία επιστημονική πληροφορία προς τα πίσω σε αυτήν την αξίωση.


1,3-dimethylamylamine (DMAA) είναι ένα συνθετικά παραγόμενο νευρωνικά διεγερτικό που χρησιμοποιείται ως βασικό συστατικό σε συμπληρώματα διατροφής για να βελτιώσουν την αθλητική απόδοση και να παρέχουν αυξημένη ενέργεια. Όσον αφορά τη χημική δομή, είναι παρόμοια με εφεδρίνη.

Είναι επίσης γνωστή ως methylhexanamine και μπορεί να διαπραγματεύονται με τις ονομασίες Forthane και Geranamine.


Αν και αρχικά εισήχθη ως ένα ρινικό αποσυμφορητικό, χρησιμοποιείται τώρα για διάφορους λόγους συμπεριλαμβανομένης της ως συμπλήρωμα για την ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης, απώλεια βάρους, και έλλειμμα-υπερκινητική διαταραχή προσοχής (ADHD). Μερικοί bodybuilders χρησιμοποιούν ΫΜΑΑ ως διεγερτικό προ-προπόνηση, καθώς και.
 

3. Πώς να χρήση DMAA raw powde;

Με βάση κάποιες από τις αξιώσεις που γίνονται από τους κατασκευαστές των προϊόντων με βάση το DMAA ή συμπληρώματα, 1,3-dimethylamylamine μπορεί να ειπωθεί για να εξυπηρετήσει κυρίως ως διεγερτικό του κεντρικού νευρικού συστήματος. Τα πιθανά οφέλη των εν λόγω προϊόντων συνδέονται κυρίως με την ενίσχυση της γνωστικής ικανότητας.


Στους απλούς όρους, η χρήση του 1,3-dimethylamylamine μπορεί να οδηγήσει σε μια αύξηση στην ενέργεια και την εστίαση. Οφείλεται σε αυτά τα δήθεν οφέλη που πολλοί φοιτητές και επαγγελματίες εργαζόμενοι χρησιμοποιούν DMAA προϊόντα για αυξημένη αισθήσεις και μια αύξηση στο επίκεντρο.


Δεδομένου ότι τα προϊόντα με βάση το DMAA μπορεί να οδηγήσει σε μια απελευθέρωση της ντοπαμίνης, μπορούν επίσης να οδηγήσουν σε μια αίσθηση ευφορίας προσωρινά. Αυτό περιλαμβάνει μια βελτιωμένη διάθεση και ένα γενικό αίσθημα της ευτυχίας.


Μερικοί bodybuilders και οι αθλητές κατάρτιση βάρους χρησιμοποιούν συμπληρώματα 1,3 dimethylamylamine καθώς και. Οι λειτουργίες απελευθέρωση ενέργειας DMAA προϊόντων τους κάνουν μια αποτελεσματική στήριξη προ-προπόνηση. Η βελτιωμένη γνωστική ικανότητα, εκτός από την αυξημένη αντοχή, μπορεί να παρέχει μια πρόσθετη εστίαση και τα κίνητρα.


Τη βελτιωμένη εστίαση και την ενέργεια μπορεί περαιτέρω να αυξήσει την ανοχή στον πόνο και να βελτιώσει την αντοχή. Αυτό παρέχει πολύτιμη υποστήριξη κατά τη διάρκεια της έντονη προπόνηση συνεδρίες.


Σύμφωνα με έρευνες, η χρήση του 1,3-dimethylamylamine μπορεί να προκαλέσει αγγειοσύσπαση. Αυτό σημαίνει ότι είναι στενόχωρα τα αιμοφόρα αγγεία για να αυξήσει την αρτηριακή πίεση. Αυτό συμβαίνει χωρίς αντίστοιχη αύξηση του καρδιακού ρυθμού.


Η αυξημένη πίεση του αίματος μπορεί να τονώσει την ανάπτυξη των μυών σε χαμηλότερα επίπεδα έντασης. Αλλά το επίπεδο της αύξησης της αρτηριακής πίεσης εξαρτάται από τη δοσολογία.


Πριν από τη χρήση DMAA να υποκινήσει την αύξηση της ψυχικής ενέργειας και την εστίαση, είναι σημαντικό να διαβάσετε τις συστάσεις δοσολογίας από τον κατασκευαστή. Η υπερβολική χρήση μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητες ενέργειες.


Για καλύτερα αποτελέσματα, DMAA δεν πρέπει να καταναλώνονται σε καθημερινή βάση. Αντ ' αυτού, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως μέρος ενός κύκλου με τις περιόδους της χρήσης ομοιόμορφα κατανεμημένες και εναλλάσσονται με περιόδους μη χρήσης. Εδώ, ο στόχος είναι να αποφευχθεί η εξάρτηση DMAA συμπληρώματα.

4. ΔοσολογίαofDMAA raw powde

Ένα κοινό φάσμα χαμηλότερη δοσολογία 1,3-dimethylamylamine βασισμένο συμπλήρωμα ή προϊόν είναι γύρω στα 10-20 mg και μπορεί να φτάσει τελικά σε υψηλότερες περιοχές έως και 40-60 mg.


Σας ενημερώνουμε, ωστόσο, ότι αυτές οι περιοχές δοσολογίας δεν βασίζονται σε οποιαδήποτε μορφή των επιστημονικών στοιχείων. Αντ ' αυτού, αυτές οι τιμές προέρχονται από συστάσεις χρήση από τους κατασκευαστές των DMAA συμπληρώματα διαθέσιμες στην αγορά.


Χρησιμοποιείται συνήθως μισή ώρα πριν την προπόνηση, συνεδρίαση της μελέτης ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή, όταν το σώμα σας απαιτεί επιπλέον ενέργεια ή ευκρινέστερη εστίαση. Μπορείτε να πάρετε επάνω πολλαπλές χαμηλές δόσεις σε μια μέρα.


Ωστόσο, μία καθημερινή χορήγηση είναι συχνά θεωρείται αρκετή.

Μετά τη δοσολογία, τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσει μέχρι και πολλές ώρες. Μετά από αυτό, μερικοί άνθρωποι μπορεί να εμφανίσουν μια ενέργεια «συντριβή» στην οποία μπορεί να παρατηρηθεί μια ξαφνική πτώση στα επίπεδα ενέργειας.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί επίσης να βρείτε ότι τα εφέ της χρήσης DMAA προϊόντα είναι πάρα πολύ εξουδετέρωσης και δεν βελτιώνουν τη λειτουργία του εγκεφάλου. Αντί για ενισχυμένη εστίαση, ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αυξημένη άγχος που καθιστά ακόμη πιο δύσκολο να επικεντρωθεί από το συνηθισμένο.


Αυτό οφείλεται σε κάποια από τις πιθανές αρνητικές επιπτώσεις ότι η τροφίμων και φαρμάκων (FDA) έχει κριθεί DMAA προϊόντα ανασφαλείς και συμβουλεύει τους καταναλωτές να μην αγοράζουν οποιοδήποτε συμπλήρωμα διατροφής που περιέχουν DMAA.


Λόγω της έλλειψης σημαντικές και έγκυρες επιστημονικές έρευνες για την 1,3-dimethylamylamine, τις επιπτώσεις της DMAA-βασισμένα προϊόντα δεν είναι πλήρως κατανοητοί. Ωστόσο, σύμφωνα με ορισμένους από τους ισχυρισμούς, DMAA είναι κυρίως υπεύθυνη για την απελευθέρωση της νορεπινεφρίνης.


Η νορεπινεφρίνη είναι μεταξύ των νευροδιαβιβαστών που, όταν κυκλοφορήσει, μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση των επιπέδων ενέργειας, εστίαση, προσοχή και πνευματική εγρήγορση.


Όταν εισήλθε στο σώμα, 1,3-dimethylamylamine περνάει στον εντερικό σωλήνα για να απορροφηθούν στην κυκλοφορία του αίματος. Ταξιδεύει κατά μήκος στην κυκλοφορία του αίματος, διασχίζει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και εισέρχεται στο κεντρικό νευρικό σύστημα να διεγείρει την απελευθέρωση των νευροδιαβιβαστών.


Ορισμένοι κατασκευαστές ισχυρίζονται επίσης ότι 1,3-dimethylamylamine διεγείρει επίσης την απελευθέρωση από ένα άλλο ισχυρό νευροδιαβιβαστής, ντοπαμίνης, η οποία είναι μια διάθεση ενίσχυση πράκτορα.

5. ΠροειδοποίησηofDMAA raw powde

DMAA, επίσης γνωστή ως-1,3 dimethylamylamine, methylhexanamine ή εκχύλισμα γερανιού, είναι ένα συστατικό που βρίσκονται παράνομα σε κάποια συμπληρώματα διατροφής και συχνά κρμίας ως «φυσικό» διεγερτικό. DMAA, ειδικά σε συνδυασμό με άλλα συστατικά, όπως καφεΐνη, μπορεί να είναι ένα κίνδυνο για την υγεία των καταναλωτών.


Κατάποση DMAA μπορεί να ανεβάζουν την πίεση του αίματος και να οδηγήσει σε καρδιαγγειακά προβλήματα που κυμαίνονται από δυσκολία στην αναπνοή και σφίξιμο στο στήθος σε καρδιακή προσβολή. Διαιτητικά συμπληρώματα που περιέχουν DMAA είναι παράνομα και FDA κάνει τα πάντα εντός της αρχής να καταργήσετε αυτά τα προϊόντα από την αγορά.


Το 2012, FDA εξέδωσε προειδοποιητικές επιστολές σε εταιρείες ειδοποιώντας προϊόντα με DMAA πρέπει να αποσυρθούν από την αγορά ή να αναδιατυπωθεί για την κατάργηση αυτής της ουσίας. Οι περισσότερες εταιρείες προειδοποίησε πλέον διανέμουν προϊόντα με DMAA. Ενώ FDA εργάζεται για να πάρετε αυτά τα προϊόντα από την αγορά, οι καταναλωτές δεν θα πρέπει να αγοράσουν ή να χρησιμοποιήσουν οποιοδήποτε προϊόν ή συμπλήρωμα διατροφής που περιέχουν DMAA.


Το FDA έχει δηλώσει ότι methylhexanamine» είναι γνωστό για να περιορίσετε τα αιμοφόρα αγγεία και αρτηρίες, η οποία μπορεί να ανυψώσει πίεση αίματος και μπορεί να οδηγήσει σε καρδιαγγειακά συμβάματα που κυμαίνονται από δυσκολία στην αναπνοή και σφίξιμο στο στήθος σε καρδιακή προσβολή.» Πολυάριθμες ανεπιθύμητων ενεργειών και τουλάχιστον 5 οι θάνατοι έχουν αναφερθεί σε σχέση με τα διαιτητικά συμπληρώματα methylhexanamine περιέχουν.


Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Nutrition και μεταβολική ιδέες με τη συμμετοχή 25 ανδρών, ανακάλυψε ότι ένα αθλητικό συμπλήρωμα γενικά γνωστή ως Jack3D που περιείχε DMAA δεν αυξήσει σημαντικά την αρτηριακή πίεση ή καρδιακή συχνότητα. Αυτοί τεκμηριώνονται στην κορυφή του ότι περισσότερο από το 10-εβδομάδων πρόγραμμα της ανάλυσης, οι συμμετέχοντες απέκτησαν μια μέτρια απώλεια στην LDL-χοληστερόλη.


DMAA στην κορυφή του ότι μπορεί να επιφέρει ημικρανίας σε εκείνους που είναι ευαίσθητα σε αυτά ως αποτέλεσμα της αγγειοσυσταλτικές αποτελέσματα.


Απλά λόγω αγγειοσυσπαστικές επιδράσεις της, DMAA μπορεί να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία. DMAA μειώνει την παραγωγή του νιτρικού οξειδίου, μια χημική ουσία που διευρύνει τα αιμοφόρα αγγεία έτσι δημιουργούν μεγαλύτερη ροή αίματος. Μείωση των επιπέδων του νιτρικού οξειδίου είναι γενικά μια κατάσταση, όταν πρόκειται για απόκτηση και διατήρηση μιας στύσης. Ευτυχώς, ένα πολύ μικρό ποσοστό των ενήλικων αρσενικών αντέξει αυτή την παρενέργεια.

6. Ποιες είναι οιtΑυτός πιθανές παρενέργειεςofDMAA raw powde;

Τους αθλητές και bodybuilders είναι συνεχώς σε αναζήτηση της ένα πλεονέκτημα όταν πρόκειται για αθλητικές επιδόσεις και την οικοδόμηση άπαχο σώμα μάζας. Μερικοί στρέφονται προς διατροφικών συνηθειών και σπορ βελτίωση συμπληρώματα για να ενισχύσει την αθλητική απόδοση τους ή να χάσουν σωματικό λίπος.


Ένα τέτοιο συστατικό συμπλήρωμα που ονομάζεται methylhexamamine ή DMAA διαφημίζεται για το στόχο αυτό και είναι επί του παρόντος το θέμα του κάποια διαμάχη. DMAA προοριζόταν αρχικά από την φαρμακευτική εταιρεία Eli Lilly ως εφικτός θεραπεία για το άσθμα και ρινική συμφόρηση. Σε περίπτωση που λήξει το σήμα κατατεθέν, απολύτως παρουσιάστηκε ως ένα συμπλήρωμα διατροφής το 2006 κάτω από το όνομα Geranamine.


Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο χρόνος είναι καλλιεργείται σε δημοτικότητα, ιδιαίτερα μετά την εφεδρίνη, ένα διεγερτικό που βρέθηκαν σε κάποια όρεξη κατασταλτικών και θερμογενετική συμπληρώματα, απαγορεύτηκε. Μπορείτε να βρείτε DMAA μέσα σε μια ποικιλία από αθλητικά συμπληρώματα που προσφέρονται σε καταστήματα τροφίμων φυσική κατάσταση και στο διαδίκτυο.


ΫΜΑΑ έχει διεγερτικά αποτελέσματα σημαντικά όπως η καφεΐνη. Τα άτομα που το λαμβάνουν εμπειρία περισσότερη ενέργεια και έχουν καλύτερη ψυχική εστίαση χωρίς την νευρικότητα που πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν όταν πίνουν ένα υπερβολικό ποσό της καφεΐνης.


Ακριβώς την ίδια στιγμή, DMAA προκαλεί συστολή των αιμοφόρων αγγείων και διαστολή των βρογχιολίων στους πνεύμονες, που είναι σίγουρα γιατί Eli Lilly κοίταξε ως εφικτή άσθμα θεραπεία. Είναι επίσης μια όρεξη καταπιεστική και μπορεί να προκαλέσει απώλεια βάρους σε ορισμένα άτομα.


Το FDA προειδοποιεί τους καταναλωτές σχετικά με την ποικιλία των πιθανών ανεπιθύμητων ενεργειών που προκαλούνται από τη χρήση των προϊόντων με βάση το DMAA. Σύμφωνα με την FDA, την αγγειοσυστολή ή η στένωση των αιμοφόρων αγγείων που προκαλείται από 1,3-dimethylamylamine μπορεί να οδηγήσει σε καρδιαγγειακά προβλήματα, όπως καρδιακή προσβολή, επιληπτικές κρίσεις, δυσκολία στην αναπνοή και σφίξιμο στο στήθος.


Αν και η κατανάλωση των 1,3-dimethylamylamine οδηγεί σε μια ακίδα στα επίπεδα ενέργειας, μερικοί χρήστες αναφέρουν μια επακόλουθη ταχεία πτώση ή «συντριβή» σε αυτά τα επίπεδα ενέργειας σε λίγες ώρες μετά τη χρήση. Μαζί με την πτώση στα επίπεδα ενέργειας, η συντριβή μπορεί επίσης να οδηγήσει σε μια αλλαγή στη διάθεση.


Άλλες πιθανές παρενέργειες, σύμφωνα με το FDA, ενδέχεται να περιλαμβάνουν νευρολογικές παθήσεις, ψυχιατρικές διαταραχές, αρρυθμίες, διαταραχές του νευρικού συστήματος και, σε ορισμένες ακραίες περιπτώσεις, ακόμη και το θάνατο.


Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η έρευνα δείχνει ότι πολλές από τις δυσμενείς εκβάσεις που συνδέονται με τη χρήση των προϊόντων με βάση το DMAA οφείλονται απλά η υπερβολική χρήση του προϊόντος. Αυτές οι επιδράσεις μπορεί να αποφευχθεί με την προσκόλληση στην περιοχή κανονική δοσολογία των περίπου 25-75 mg σε μια στιγμή.


Για να αποφύγετε μερικά από τις παρενέργειες των προϊόντων με βάση το DMAA, bodybuilders και οι εκπαιδευτές βάρους, πρέπει να επιλέξουν τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες αντί.

7.ΑγοράστεDMAA Ακατέργαστη σκόνη fROMSZOB

→ Επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας φαρμακείο και να συμπληρώσετε μια παραγγελία DMAA πρώτων υλών.

→ Καθορισμός τόπου παράδοσης, η ποσότητα του προϊόντος και του τρόπου πληρωμής.

→ Κατά την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

→ θα σταλεί μέσα σε 12 ώρες.

DMAAσκόνηβίντεο


Ακατέργαστη σκόνη DMAA προδιαγραφές:ΌνομαDMAA
ΕμφάνισηΛευκή κρυσταλλική σκόνη
CAS

 13803-74-2

Δοκιμασία≥99.2%
Διαλυτότηταελαφρώς διαλυτή στο νερό, αλλά διαλυτό σε αραιό HCl και πολλούς πολικούς διαλύτες

Απώλεια κατά την ξήρανση

≤0.5%

Βαρύ μέταλλο

≤10ppm

Δοσολογία

20mg

Χρόνος έναρξης

20 λεπτά

Βαθμού

Φαρμακευτική βαθμού

Ακατέργαστη σκόνη DMAAΑνταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 υψηλή ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:

(1) πρότυπο ποιότητας: USP 35


(2) καθαρότητα: > 99%


(3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με την τιμή εργοστασίων.


2 γρήγορη και ασφαλή παράδοση:

(1) δέμα να μπορούν να αποσταλούν σε 24 ώρες μετά την πληρωμή. Αριθμός παρακολούθησης που είναι διαθέσιμες


(2) ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

(1) επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνει πελάτες αισθάνονται άνετα, επαρκές απόθεμα και γρήγορη παράδοση να πληρούν την επιθυμία τους.


(2) αγορά ανάδραση και ανάδραση αγαθών θα πρέπει να εκτιμηθεί, να πληρούν την απαίτηση των πελατών είναι δική μας ευθύνη.


(3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κέρδος την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 τρεις αρχές

(1) ασφαλή παράδοση: κανάλι διαφοροποίηση, την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Και ακριβώς σε περίπτωση, διασφαλίζουν να επαναλάβετε την αποστολή.

 

2) ποτέ αλλαγή: το προϊόν θα διατηρούν πάντα υψηλής καθαρότητας, δεν θα αλλάξει, υψηλής ποιότητας είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

(3) καλές υπηρεσίες: συντομότερο δυνατόν να επιλύσει προβλήματα πελατών, έτσι ώστε οι πελάτες λαμβάνουν τα αγαθά με ασφάλεια.

Ακατέργαστη σκόνη DMAA HNMR | SZOB


13803-74-2 DMAA HNMR.jpg
Εξεταστική