Drostanolone (Masteron Propionate) σκόνη (521-12-0)

Drostanolone (Masteron Propionate) σκόνη (521-12-0)
Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι ηΑκατέργαστη σκόνη Drostanolone (Masteron Propionate)?


Masteron (Drostanolone Propionate) είναι ίσως ένα από τα περισσότερα «εξωτικούς» ανδρογόνο / αναβολικά στεροειδή (AAS) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από έναν αθλητή. Αρχικά ήταν αναπτύχθηκε και χρησιμοποιείται ως ένα αντι-οιστρογόνο (κάτω από το όνομα Masteril) για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού. Αυτό ήταν σε μεγάλο βαθμό χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το SERM (Selective Οιστρογονικών Υποδοχέων διαμορφωτής) ταμοξιφαίνη (aka Nolvadex) για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού, και είχα δώσει σημαντική μείωση των επιπέδων των οιστρογόνων σε γυναίκες που υποβάλλονται σε τέτοια επεξεργασία. Δεν είναι πολύ χρησιμοποιείται αυτές τις μέρες για τέτοιους σκοπούς, για ποικίλους λόγους, όμως για πολλούς αθλητές, συμπεριλαμβανομένων ανταγωνιστική bodybuilders ειδικότερα· Masteron παραμένει ένα μάλλον αφανείς αγαπημένο ΩΣ φάρμακα.

2. Πώς Raw Drostanolone(Masteron Propionate) σκόνη λειτουργεί;


Αυτό το στεροειδές βρίσκεται σε μεγάλη ζήτηση μεταξύ των bodybuilders χάρη στις πολλές θετικές ιδιότητες που παρέχει. Έχει μια ισχυρή επίδραση αντι-οιστρογόνο. Επιπλέον, προκαλεί καμία ζημία στο συκώτι σας επειδή δεν είναι τοξικό. Η ασφάλεια είναι ένας από τους λόγους που είναι τόσο περιζήτητο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες άλλες θετικές επιπτώσεις του Masteron.

 

Δείχνει ένα υψηλό επίπεδο effectuality ενώ ένα κύκλο κοπής. Ωστόσο, έχει μια ιδιαιτερότητα. Είναι πραγματικά αποτελεσματική στα τελευταία στάδια αυτής της περιόδου. Είναι γνωστό εκείνη την περίοδο κοπής σημαίνει ότι αθλητές θα προσπαθήσει να βάλει μακριά αποθήκες λίπους. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να απαλλαγούμε από τα τελευταία κιλά του λίπους. Αυτό είναι όταν Masteron έρχεται να βοηθήσει. Θα βελτιώσει επίσης σκληρότερα σωματική διάπλαση.

 

Υπό την προϋπόθεση, φυσικά έχουν προδιάθεση να είναι παχύσαρκα και αντιμετωπίζουν δυσκολίες όταν είστε σε δίαιτα, αυτό το προϊόν θα σας φέρει μετά βίας αξιοπρόσεχτα αποτελέσματα.

 

Οφείλεται σε ένα μεγάλο δυναμικό, το προϊόν μπορεί να ενισχύσει επαρκώς τις ικανότητές σας δύναμη. Μπορεί να γίνει μια ευεργετική βοήθεια για εκείνους τους αθλητές που έχουν περιορισμένη κατανάλωση θερμίδων τους. Επίσης, μία ενδέχεται να αναμένετε μέτριες βελτιώσεις για μεγαλύτερη αντοχή και ταχύτερη ανάκαμψη.

 

Αν κάνει αποζημιώσεις για μια περίοδο διόγκωσης, είναι απαραίτητο να πω ότι το effectuality δεν θα ήταν τόσο καλό. Η πιθανότητα του να αποκτήσουν μυϊκή μάζα είναι μέτρια. Λόγω αυτού του γεγονότος, οι περισσότεροι αθλητές συνδυάζουν να με άλλα στεροειδή κατά τη διάρκεια του κύκλου διόγκωσης. Ένα σωστό συνδυασμό μπορεί να εξασφαλίσει τεράστια απώλεια λίπους αποτελέσματα.

 

Ομοίως το επιλέγουν λόγω χαμηλή πιθανότητα για παρενέργειες που προκαλούνται από τα οιστρογόνα. Το συγκρατήσεις την παραγωγή των οιστρογόνων και επιλύει πολλά προβλήματα. Ωστόσο, μπορεί να χάσει την αποτελεσματικότητά της αντι-οιστρογόνο σε έναν συγκεκριμένο βαθμό. Η αιτία για την εν λόγω μείωση της αποτελεσματικότητας είναι αυξημένη δραστηριότητα της προγεστερόνης.
 

3. Πώς να χρησιμοποιήσετεΑκατέργαστη σκόνη Drostanolone (Masteron Propionate)?


Λόγω των επιπτώσεων της Masteron σχετικά με οιστρογόνα σχετίζονται με παρενέργειες, αγορά Masteron είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο (ειδικά στο αγωνιστικό bodybuilding) κατά την κοπή. Υψηλότερα επίπεδα οιστρογόνων οδηγούν σε κατακράτηση νερού, Masteron αναστέλλει την κατακράτηση νερού, και πολλοί χρήστες ισχυρίζονται ότι τους μυς τους αισθάνονται πολύ πλήρη και αυστηρό σχετικά με Masteron, με αυτό που δίνει τους καταπληκτικά» αντλίες μυών» στο γυμναστήριο. Η χρήση του Masteron (σε συνδυασμό με άλλα meds κατάλληλη) στο χαμηλό σωματικό επίπεδα λίπους αποτελέσματα στο χρήστη βλέποντας τα λεπτή λεπτομέρεια των μυών που τονίζεται, όπως οι ραβδώσεις και οι λεπτομέρειες του μυός. Masteron βοηθά να σύρει έξω το νερό μεταξύ του δέρματος και των μυών που δίνει αυτό το βλέμμα πολύ κομμένα (σε χαμηλά επίπεδα σωματικού λίπους). Δεν είναι πολλά άλλα φάρμακα που μπορεί να δώσει τέτοια αποτελέσματα σε μυ λεπτομέρεια όπως αυτές που παρατηρήθηκαν με Masteron.

 

Παρά αυτές τις συνέπειες της Masteron, είναι μια μάλλον αδύναμη όπως και τα ίδια. Μία δύσκολα θα επωφεληθεί καθόλου από χρήση του Masteron από μόνη της, και επιπλέον η χρήση του Masteron μόνο μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια της λίμπιντο λόγω τερματισμού της παραγωγής φυσικού τεστοστερόνης του σώματος. Για τους λόγους αυτούς, είναι πάντα συνιστάται να Masteron στοίβα με άλλα στεροειδή.

 

Λέγεται από πολλούς ότι η χρήση του Masteron είναι μια σπατάλη όταν ο χρήστης έχει ένα υψηλότερο από 10-12% ποσοστό λίπους σωμάτων. Μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό, και ο χρήστης πρέπει να καταλάβει ότι σε υψηλότερα επίπεδα σωματικού λίπους η λεπτομέρεια στο μυ δεν θα είναι ορατά με τέτοιο τρόπο όπως περιγράφεται? Ωστόσο, εγώ δεν το βλέπω ως μια απόβλητα λόγω αντι-οιστρογονική δράση ιδιότητες. Τέτοιες ιδιότητες μπορεί να επιτρέπουν να μην χρησιμοποιείτε άλλα είδη Σωληνουργίας σε κύκλο που θα έχουν άλλες ανεπιθύμητες παρενέργειες, και επιπλέον Masteron μπορεί να λειτουργήσει σε μια συνεργιστική μόδα με άλλα φάρμακα που να ενισχύουν τα αποτελέσματά τους (για παράδειγμα με την τεστοστερόνη, όπως περιγράφεται παραπάνω). Masteron δεν θα ωστόσο συνιστάται για αρχάριους χρήση που δεν είναι απαραίτητες στο αυτό επίπεδο ξεκινάμε.

 

Masteron Enanthate VS προπιονική

Τεχνικά, Masteron είναι στην πραγματικότητα μόνο Drostanolone propionate και δεν Drostanolone enanthate.

 

Αλλά το όνομα Masteron είναι εγκατεστημένος σε κοινότητες bodybuilding και Drostanolone enanthate είναι συχνά αναφέρεται ως Masteron enanthate.

 

Όσον αφορά τη χημική σύνθεση, η διαφορά μεταξύ αυτές τις δύο παραλλαγές είναι ακριβώς η ίδια διαφορά μεταξύ τεστοστερόνη enanthate και προπιονική τεστοστερόνη.

 

Enanthate εστέρα επισυνάπτεται η βασική διαρθρωτικών ορμόνη, η οποία στην περίπτωση αυτή είναι Drostanolone. Αυτός ο δεσμός λαμβάνει χώρα στην ομάδα υδροξυλίου 17 βήτα.

 

Ίσως πιο σχετικές για bodybuilders, Drostanolone σ. έχει ένα χρόνο ημίσειας ζωής των 2.5 ημερών που απαιτούν περισσότερες εβδομαδιαίες ενέσεις. Drostanolone Enanthate έχει ένα χρόνο ημίσειας ζωής των 10 ημερών.
 

4. ΔοσολογίαofΑκατέργαστη σκόνη Drostanolone (Masteron Propionate)


Masteron μπορεί να ενσωματωθεί σχεδόν σε κάθε κύκλο που περιέχει τεστοστερόνη (βλέπε τεστοστερόνη ως αναβολικό στεροειδές). Οι δόσεις που πρέπει να χρησιμοποιούνται με Masteron είναι:

 

350-500mg ανά εβδομάδα (προπιονική έκδοση, ένεση κάθε δεύτερη ημέρα)

400-600mg ανά εβδομάδα (enanthate έκδοση, ένεση δύο φορές την εβδομάδα)

 

Ένα παράδειγμα από μια άριστη κοπή κύκλου για προχωρημένος χρήστης θα: (6-10 εβδομάδες)

150mg προπιονική τεστοστερόνη κάθε δεύτερη μέρα

50mg οξική τρεμπολόνη κάθε μέρα (ή 100mg κάθε δεύτερη μέρα)

150mg Masteron (propionate) κάθε δεύτερη μέρα

50mg Winstrol κάθε μέρα, τελευταίες 4 εβδομάδες του κύκλου μόνο

Φυσικά με μια τέτοια ενδιάμεση/προχωρημένο κύκλο, ο χρήστης θα μπορούσε να ενσωματώσει επίσης άλλα φάρμακα, όπως εφεδρίνη, Τ3, κλενβουτερόλη, αυξητικής ορμόνης, IGF, κλπ.

Μια πιο αρχάριος κύκλος κοπής μπορεί να αποτελείται από: (6-8 εβδομάδες)

 

100mg προπιονική τεστοστερόνη κάθε δεύτερη μέρα

100mg Masteron (propionate) κάθε δεύτερη μέρα

 

Οι γυναίκες ενθαρρύνονται να χρησιμοποιήσουν την προσοχή ως Drostanolone propionate 100 mg ή σε υψηλότερες δόσεις έχουν τη δυνατότητα για virilism.

 

Virilism (αρρενοποίηση) σε γυναίκες ενεργοποιεί αρσενικών χαρακτηριστικών που περιλαμβάνουν:

 

βαθύτερη φωνή

διευρυμένη κλειτορίδα

ανάπτυξη των τριχών στο πρόσωπο ή ασυνήθιστα μέρη στο σώμα

μικρότερα στήθη

διακοπή της εμμήνου ρύσεως

Πλήρης παύση της εμμήνου ρύσεως

Μερικές από τις παρενέργειες της virilism στις γυναίκες είναι μη αναστρέψιμη.

 

Αυτές οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να προκύψει ακόμη και σε χαμηλότερες δόσεις, και η μη αναστρέψιμη βλάβη είναι δυνατόν, ακόμη και όταν το φάρμακο έχει διακοπεί κατά την νωρίτερη έναρξη των αρνητικών παρενεργειών.
 

5. ΠροειδοποίησηofΑκατέργαστη σκόνη Drostanolone (Masteron Propionate)


Όπως αναφέρθηκε, λαμβάνονται από την ίδια και την Drostanolone propionate 100 mg δόση,παρενέργειες δεν είναι τυπική. Ωστόσο, όσο υψηλότερη είναι η δοσολογία, τον αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών.

 

Κατά μέσο όρο, ένας έμπειρος bodybuilder μπορεί να εισφέρει οπουδήποτε από 100 mg σε 400 mg διαλύματος Drostanolone propionate δύναμη ανά εβδομάδα. Που διασπά σε μια δόση 100 mg Drostanolone propionate κάθε δεύτερη μέρα.

 

Μερικοί bodybuilders μείωση δοσολογία έως 50 mg ημερησίως για την πρόληψη των ανεπιθύμητων ενεργειώνμε ποικίλα αποτελέσματα κύκλου Masteron.

 

Οι γυναίκες που χρησιμοποιούν Drostanolone συνιστάται να κολλήσει σε ένα 50 mg ανά εβδομάδα δοσολογία να μειώσουν τη δυνατότητα για virilism. Των 50 mg μία εβδομάδα δοσολογία είναι επίσης χωρίζεται σε μικρότερα ενέσεις κάθε δύο έως τρεις ημέρες.
 

6. Ποιες είναι οιtΑυτός πιθανές παρενέργειεςofΑκατέργαστη σκόνη Drostanolone (Masteron Propionate)?


Masteron διαθέτει αντι-οιστρογονική ιδιότητες που οδηγεί στην εξάλειψη πολλών από τις ανεπιθύμητες παρενέργειες που ΚΑΘΏΣ οι χρήστες ενδέχεται να αντιμετωπίσετε, όπως γυναικομαστία, νερό κατακράτηση και επικίνδυνες αυξήσεις στην πίεση του αίματος. Παρά το γεγονός ότι Masteron είναι μια αδύναμη στεροειδές και σε χαρτί έχει χαμηλή ανδρογόνο ιδιότητες, αυτό έχει ήδη αναφερθεί ότι στην πράξη οι ανδρογόνο ιδιότητες εμφανίζονται να είναι ελαφρώς υψηλότερη από ό, τι στη θεωρία, και δεύτερον Masteron είναι ένα παράγωγο του DHT. Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με DHT και τα αποτελέσματα της περίσσειας DHT σε κυκλοφορία ανατρέξτε στην ενότητα «πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες» του άρθρου τεστοστερόνη ως αναβολικό στεροειδές.

 

Εν συντομία Ωστόσο, οι παρενέργειες που ενδέχεται να προκύψουν με τη χρήση του Masteron περιλαμβάνουν απώλεια μαλλιών (αν είναι επιρρεπείς στην αρσενική φαλάκρα σχεδίων), η επιθετικότητα και η ακμή. Εάν ένας χρήστης εμπειρία ακμής με άλλα ανδρογόνα όπως η τεστοστερόνη, τότε είναι μια πραγματική πιθανότητα ότι μπορεί να την εμπειρία με τη χρήση του Masteron. Ξέρω ανθρώπους που βιώνουν μόνο μερικά σημεία με τη χρήση της τεστοστερόνης, ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε Masteron βιώνουν πολλές περισσότερες κηλίδες. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν χρήστες που φαίνεται να βιώνουν λιγότερο κηλίδες σχετικά με Masteron από ό, τι σχετικά με Trenbolone.

 

Όπως με όλα τα AAS, είναι αδύνατο για κάποιον να πει πώς ένα άτομο σίγουρα θα αντιδράσει όσον αφορά τις παρενέργειες, κλπ με οποιοδήποτε φάρμακο, ως ιδιώτες θα πάντα διαφέρουν στις απαντήσεις τους για φάρμακα, με διαφορετικές severities καθώς και. Αλλά ο χρήστης πρέπει να γνωρίζει ότι το δυναμικό είναι εκεί, και έτσι αυτό λαμβάνει υπόψη κατά το σχεδιασμό ενός κύκλου. Υπάρχουν φάρμακα για την καταπολέμηση της παρενέργειες, όπως η φιναστερίδη για την φαλάκρα και accutane για την ακμή, ωστόσο, αυτά τα φάρμακα που επίσης έχουν τα όριά τους και πρέπει να ερευνηθεί καλά πριν τη χρήση.
 

7. ΑγοράστεΣκόνη drostanolone (Masteron Propionate)fROMSZOB


→ Επισκεφθείτε το διαδικτυακό μας φαρμακείο και να συμπληρώσετε μια παραγγελία Drostanolone/Masteron Propionate πρώτων υλών.

 Ορισμός τόπου παράδοσης, η ποσότητα του προϊόντος και του τρόπου πληρωμής.

Κατά την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

→ θα σταλεί μέσα σε 12 ώρες.

 
Ακατέργαστη σκόνη Drostanolone (Masteron Propionate) βίντεο

Ακατέργαστη σκόνη Drostanolone (Masteron Propionate) προδιαγραφές:ΌνομαDrostanolone (Masteron Propionate)
ΕμφάνισηΛευκή σκόνη
CAS

521-12-0

Δοκιμασία≥99%
ΔιαλυτότηταΑδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλ, διαλύεται σε οξικό οξύ, αιθυλικός εστέρας

Απώλεια κατά την ξήρανση

≤0.5%

Βαρύ μέταλλο

≤10ppm

Δοσολογία

10-20mg

Χρόνος έναρξης

30 λεπτά

Βαθμού

Φαρμακευτική βαθμού

Ακατέργαστη σκόνη Drostanolone (Masteron Propionate) ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 υψηλή ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:

(1) πρότυπο ποιότητας: USP 35


(2) καθαρότητα: > 99%


(3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με την τιμή εργοστασίων.


2 γρήγορη και ασφαλή παράδοση:

(1) δέμα να μπορούν να αποσταλούν σε 24 ώρες μετά την πληρωμή. Αριθμός παρακολούθησης που είναι διαθέσιμες


(2) ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

(1) επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνει πελάτες αισθάνονται άνετα, επαρκές απόθεμα και γρήγορη παράδοση να πληρούν την επιθυμία τους.


(2) αγορά ανάδραση και ανάδραση αγαθών θα πρέπει να εκτιμηθεί, να πληρούν την απαίτηση των πελατών είναι δική μας ευθύνη.


(3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κέρδος την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 τρεις αρχές

(1) ασφαλή παράδοση: κανάλι διαφοροποίηση, την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Και ακριβώς σε περίπτωση, διασφαλίζουν να επαναλάβετε την αποστολή.

 

2) ποτέ αλλαγή: το προϊόν θα διατηρούν πάντα υψηλής καθαρότητας, δεν θα αλλάξει, υψηλής ποιότητας είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

(3) καλές υπηρεσίες: συντομότερο δυνατόν να επιλύσει προβλήματα πελατών, έτσι ώστε οι πελάτες λαμβάνουν τα αγαθά με ασφάλεια.

Πρώτες Drostanolone(Masteron Propionate) σκόνη HNMR


tadalafil powder.jpg
Εξεταστική