Dyclonine HCL (536-43-6)

Λεπτομέρειες προϊόντος


Υδροχλωρική Dyclonine ( ακατέργαστη σκόνη Dyclonine H CL )

Η Υδροχλωρική Δυκλολίνη είναι το υδροχλωρικό άλας της Dyclonine, μια μη ταξινομημένη ένωση με τοπικό αναισθητικό αποτέλεσμα. Η δικλωνίνη συνδέεται αναστρέψιμα με ενεργοποιημένους διαύλους νατρίου στη νευρωνική μεμβράνη, μειώνοντας έτσι τη διαπερατότητα της νευρωνικής μεμβράνης σε ιόντα νατρίου, οδηγώντας σε αυξημένο κατώφλι διέγερσης. Αυτό σταθεροποιεί αναστρέψιμα τη μεμβράνη και αναστέλλει την αποπόλωση, οδηγώντας στην αποτυχία ενός πολλαπλασιασμένου δυναμικού δράσης και του επακόλουθου αποκλεισμού της αγωγιμότητας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια παροδική και αναστρέψιμη απώλεια αίσθησης σε μια τοπική περιοχή του σώματος.
Dyclonine HCL αναισθητικό ακατέργαστη ονομασία μάρκας σκόνης

Η DYCLONINE HCL μπορεί να βρεθεί σε κάποια μορφή κάτω από τα ακόλουθα εμπορικά σήματα:

Cepacol Πονόλαιμος Spray

Cepacol Spray

Dyclone

Κάλυψη δέρματος

Sucrets

Sucrets ολοκληρωθεί
Πώς χρησιμοποιείται καλύτερα η ακατέργαστη σκόνη Dyclonine HCL ;

Χρησιμοποιήστε τη δικυκλίνη όπως το διέταξε ο γιατρός σας. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που έχετε δώσει. Ακολουθήστε προσεκτικά όλες τις οδηγίες.

 1. Πιείτε την από του στόματος παστίλι. Μη μασήστε, σπάστε ή συντρίψτε. Μην το καταπιείτε ολόκληρο.

Τι πρέπει να κάνω εάν χάσω μια δόση;
 1. Αυτό το φάρμακο λαμβάνεται ανάλογα με τις ανάγκες. Μην πάρετε περισσότερες φορές από ό, τι είπε ο γιατρός.

Ποια είναι μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζω ή να κάνω όταν παίρνω ακατέργαστη σκόνη DYCLONINE HCL;

 1. Πείτε σε όλους τους παρόχους υγειονομικής περίθαλψης σας ότι παίρνετε τη νικολίνη. Αυτό περιλαμβάνει τους γιατρούς, τους νοσοκόμους, τους φαρμακοποιούς και τους οδοντιάτρους.

 2. Μην τρώτε ενώ το στόμα σας αισθάνεται μούδιασμα. Μπορεί να δαγκώσετε τη γλώσσα σας.

 3. Όταν αντιμετωπίζετε έναν πολύ πονόλαιμο, μιλήστε με τον γιατρό εάν οι ενδείξεις διαρκούν περισσότερο από 2 ημέρες ή συμβαίνουν με πυρετό, πονοκέφαλο, εξάνθημα, στομαχικό άλγος ή ρίψη.

 4. Όταν αντιμετωπίζετε ένα επώδυνο στόμα, μιλήστε με το γιατρό εάν οι ενδείξεις διαρκούν περισσότερο από 7 ημέρες ή αν ο ερεθισμός, ο πόνος ή η ερυθρότητα διαρκούν ή χειροτερεύουν.

 5. Εάν είστε αλλεργικός στην ταρτραζίνη, μιλήστε με το γιατρό σας. Ορισμένα προϊόντα έχουν ταρτραζίνη.

 6. Ενημερώστε το γιατρό σας εάν είστε έγκυος ή σκοπεύετε να μείνετε έγκυος. Θα χρειαστεί να μιλήσετε για τα οφέλη και τους κινδύνους από τη χρήση αυτού του φαρμάκου ενώ είστε έγκυος.

 7. Ενημερώστε το γιατρό σας εάν θηλάζετε. Θα χρειαστεί να μιλήσετε για τυχόν κινδύνους για το μωρό σας.

Πώς αποθηκεύω και / ή πετάω την ακατέργαστη σκόνη Dyclonine HCL ;

 1. Φυλάσσετε σε θερμοκρασία δωματίου.

 2. Προστατεύστε από τη θερμότητα.

 3. Κρατήστε όλα τα φάρμακα σε ασφαλές μέρος. Κρατήστε όλα τα φάρμακα μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα.

 4. Συμβουλευτείτε τον φαρμακοποιό σας για το πώς να πετάξετε τα αχρησιμοποίητα φάρμακα.

Dyclonine H CL αναισθητική ακατέργαστη σκόνη Παρενέργειες

Παρακάτω είναι ένας κατάλογος των πιθανών παρενεργειών που μπορεί να εμφανιστούν σε φάρμακα που περιέχουν Dyclonine Hydrochloride. Αυτό δεν είναι μια ολοκληρωμένη λίστα. Αυτές οι παρενέργειες είναι δυνατές, αλλά δεν συμβαίνουν πάντα. Ορισμένες από τις παρενέργειες μπορεί να είναι σπάνιες αλλά σοβαρές. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας εάν παρατηρήσετε κάποια από τις ακόλουθες παρενέργειες, ειδικά εάν δεν πάει μακριά.

 1. Εξανθήματα

 2. Κνίδωση

 3. Κνησμός

 4. Δυσκολία αναπνοής

 5. Σφίξιμο στο στήθος

 6. Οίδημα του στόματος, του προσώπου, των χειλιών ή της γλώσσας

 7. Η υδροχλωρική δυκλολίνη μπορεί επίσης να προκαλέσει παρενέργειες που δεν αναφέρονται εδώ.

Προφυλάξεις για υδροχλωρική δυκλολίνη

Αντενδείξεις

Γνωστή υπερευαισθησία στη δικλοκίνη ή σε οποιοδήποτε συστατικό του σκευάσματος. ένα

Προειδοποιήσεις / Προφυλάξεις της DYclonine HCL


Αντιδράσεις ευαισθησίας


Αλλεργικές αντιδράσεις


Χρησιμοποιείτε με προσοχή σε ασθενείς με γνωστή αλλεργία στη δικλοκίνη. ένα

Η ευαισθητοποίηση και οι αλλεργικές αντιδράσεις είναι σπάνιες. α Πιθανές αντιδράσεις υπερευαισθησίας στα αναισθητικά μπορεί να εκδηλωθούν ως δερματικές βλάβες με καθυστερημένη έναρξη, κνίδωση, οίδημα και οίδημα. ένα
Γενικές προφυλάξεις


Συστηματικά εφέ

Συστηματικά (π.χ., ΚΝΣ, καρδιαγγειακά) πιθανά αποτελέσματα με υπερβολική δόση ή ταχεία απορρόφηση της δικυκίνης. ένα

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του ΚΝΣ μπορεί να περιλαμβάνουν διέγερση ή / και κατάθλιψη, νευρικότητα, ζάλη, θολή όραση ή τρόμο ακολουθούμενες από επιληπτικές κρίσεις, απώλεια αισθήσεων, υπνηλία και ενδεχομένως αναπνευστική ανακοπή. ένα

Οι ανεπιθύμητες καρδιαγγειακές επιδράσεις μπορεί να περιλαμβάνουν την κατάθλιψη του μυοκαρδίου, την υπόταση, τη βραδυκαρδία και την καρδιακή ανακοπή. ένα


Παρακολούθηση ασθενών

Εάν ο πονόλαιμος είναι σοβαρός ή επίμονος (π.χ.> 2 ημέρες) ή εμφανίζεται ή ακολουθείται από υψηλό πυρετό, επίμονο πονοκέφαλο, εξάνθημα, οίδημα, ερεθισμό και ναυτία, διακόψτε το φάρμακο και συμβουλευτείτε έναν κλινικό ιατρό. 100 α β

Εάν τα συμπτώματα του πονόλαιμου δεν βελτιωθούν μετά από 7 ημέρες, διακόψτε το φάρμακο και συμβουλευτείτε έναν κλινικό ιατρό. 100 b


Λοίμωξη ή τραύμα

Χρησιμοποιείτε με μεγάλη προσοχή σε περιοχές με τραυματισμένο βλεννογόνο ή / και όταν η σήψη εμφανίζεται στην περιοχή της προβλεπόμενης εφαρμογής. ένα


Χρήση σταθερού συνδυασμού

Όταν χρησιμοποιείται σε σταθερό συνδυασμό με άλλους παράγοντες, εξετάστε τις προειδοποιήσεις, τις προφυλάξεις και τις αντενδείξεις που σχετίζονται με τους παράλληλους παράγοντες.
Ειδικοί πληθυσμοί

Εγκυμοσύνη

Η ασφάλεια δεν έχει τεκμηριωθεί σε έγκυες γυναίκες. ένας κατασκευαστής δηλώνει ότι οι έγκυες γυναίκες πρέπει να συμβουλευτούν έναν κλινικό γιατρό πριν από τη χρήση. 100 b


Γαλουχιά

Οι κατασκευαστές δηλώνουν ότι οι γυναίκες που θηλάζουν πρέπει να συμβουλευτούν έναν κλινικό γιατρό πριν από τη χρήση. 100 b


Παιδιατρική χρήση

Η ασφάλεια των δισκίων δισκλονίνης δεν έχει καθοριστεί σε παιδιά ηλικίας 2 ετών. συμβουλευτείτε έναν ιατρό ή έναν οδοντίατρο πριν από τη χρήση σε αυτούς τους ασθενείς. 100 b
Πώς πρέπει να χρησιμοποιήσω ακατέργαστη σκόνη Dyclonine HCL;

Υπάρχουν ειδικές και γενικές χρήσεις ενός φαρμάκου ή ενός φαρμάκου. Ένα φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη μιας νόσου, για τη θεραπεία μιας νόσου σε μια περίοδο ή για τη θεραπεία μιας ασθένειας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία του συγκεκριμένου συμπτώματος της νόσου. Η χρήση ναρκωτικών εξαρτάται από τη μορφή που λαμβάνει ο ασθενής. Μπορεί να είναι πιο χρήσιμο σε μορφή ένεσης ή μερικές φορές σε μορφή δισκίου. Το φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα και μόνο ενοχλητικό σύμπτωμα ή μια απειλητική για τη ζωή κατάσταση. Ενώ μερικά φάρμακα μπορούν να σταματήσουν μετά από μερικές ημέρες, ορισμένα φάρμακα πρέπει να συνεχιστούν για παρατεταμένο χρονικό διάστημα για να πάρουν το όφελος από αυτό. Οι παρακάτω πληροφορίες περιέχουν τις χρήσεις του φαρμάκου Dyclonine HCL.
Πού να αγοράσετε Dyclonine HCL αναισθητικό ακατέργαστη σκόνη σε απευθείας σύνδεση;

Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας φαρμακείο και συμπληρώστε μια σειρά πρώτων υλών DYclonine HCL. Ορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής. Την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Θα παραδοθεί εντός 10 εργάσιμων ημερών .
Dyclonine HCL αναισθητικό ακατέργαστο σκόνη βίντεο


Dyclonine HCL αναισθητική ακατέργαστη σκόνη Προδιαγραφές:Ονομα Dyclonine HCL
Εμφάνιση άσπρη σκόνη
Cas

536-43-6

Χημική δοκιμή ≥ 99,2%
Διαλυτότητα Αδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλη, διαλυτό σε οξεικό οξύ, αιθυλεστέρα

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

40-80 mg

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

Dyclonine HCL αναισθητική ακατέργαστη σκόνη Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Η ακατέργαστη σκόνη DYclonine HCL HNMR | SZOB

536-43-6 Dyclonine HCL HNMR.jpg

Εξεταστική