Edaravone CAS: 89-25-8

Edaravone CAS: 89-25-8
Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή Σχετικά με το Edaravone CAS: 89-25-8:

Το Edaravone είναι ένας νοοτροπικός και νευροπροστατευτικός παράγοντας που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της νευρολογικής ανάκαμψης μετά από οξεία ισχαιμία του εγκεφάλου και επακόλουθο εγκεφαλικό έμφρακτο. [1] Ενεργεί ως ισχυρό αντιοξειδωτικό και σκουπίζει ισχυρά τις ελεύθερες ρίζες, προστατεύοντας από το οξειδωτικό στρες και την απόπτωση των νευρώνων. [2] [3] [4] Έχει κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Ιαπωνία από τη Mitsubishi Pharma από το 2001. [1] Επίσης, διατίθεται στην αγορά από την Edinburgh Pharmaceuticals στην Ινδία από την εμπορική ονομασία Arone.

Στις 26 Ιουνίου 2015, η Mitsubishi Tanabe Pharma Corporation ανακοίνωσε ότι έχει λάβει έγκριση για την εμπορία του Radicut για θεραπεία της ALS στην Ιαπωνία. Η κλινική δοκιμή φάσης ΙΙΙ ξεκίνησε το 2011 στην Ιαπωνία. Η εταιρεία απονεμήθηκε ορφανικός προσδιορισμός φαρμάκων για το Radicut από το FDA και την ΕΕ το 2015. Το Radicut είναι ένα ενδοφλέβιο φάρμακο και χορηγείται 14 ημέρες και ακολουθούν 14 ημέρες διακοπών για τα ναρκωτικά.

Η βιοτεχνολογική εταιρεία Treeway αναπτύσσει μια από του στόματος σύνθεση της edaravone (TW001) και βρίσκεται σήμερα σε κλινική ανάπτυξη. Το Treeway απονεμήθηκε ορφανό όνομα φαρμάκου για το edaravone από τον EMA τον Νοέμβριο του 2014 και τον FDA τον Ιανουάριο του 2015. Ετικέτες: 4-Αμινοπυριδίνη .

Έχει αποδειχθεί ότι η ενταραβόνη εξασθενεί ντοπαμινεργική νευροτοξικότητα που προκαλείται από μεθαμφεταμίνη και 6-OHDA στο ραβδωτό σώμα και την ουσία nigra και δεν επηρεάζει την επαγόμενη από μεθαμφεταμίνη απελευθέρωση ντοπαμίνης ή υπερθερμία [5]. [6] Έχει επίσης αποδειχθεί ότι προστατεύει από τη ντοπαμινεργική νευροτοξικότητα με τη μεσολάβηση της MPTP στο substantia nigra, αν και όχι στο ραβδωτό σώμα.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα :

1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35

2) Καθαρότητα:> 99%

3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.

2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης

2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.

3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.

2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.

3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.

4 Τρεις αρχές:

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Προβλήματα ποιότητας προϊόντων

Συχνές ερωτήσεις

Σχετικά προϊόντα
Ενδιάμεσα
API
Προορμόνη
SARMS Raws

Edaravone CAS: 89-25-8 λεπτομερείς πληροφορίες

 • όνομα προϊόντος Edaravone
  Αριθμός CAS 201-891-0
  Χημική ονομασία PMP. Edaravone; 5-μεθυλ-2-φαινυλ-1,2-διυδροπυραζολ-3-όνη; 2,4-διϋδρο-5-μεθυλο-2-φαινυλο-3Η-πυραζολ-3-όνη. CI Developer 1; MCI-186; 1-φαινυλ-3-μεθυλ-5-πυραζόλη; 1,3,5-ΡΜΡ. 1-φαινυλ-3-μεθυλ-5-πυραζολόνη; 1-φαινυλ-3-μεθυλ-5-πραζαλόνη; 3-Μεθυλ-1-φαινυλ-5-πυραζολόνη
  Μοριακός τύπος C10H10N2O
  Μοριακό βάρος 174.1992
  Σημείο βρασμού 333 ° C στα 760 mmHg
  Καθαρότητα > 99%
  Περιγραφή Λευκή ή υπόλευκη ή ανοιχτοκίτρινη κρυσταλλική σκόνη
  Πακέτο Ασφάλεια και διαφοροποίηση
  Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 10g
  Τιμή Διαπραγμάτευση
 •   Διαρθρωτικός τύπος:

 • Edaravone, CAS: 89-25-8

  Edaravone Chemical Properties

Εξεταστική