Οιστραδιόλη CAS: 50-28-2

Οιστραδιόλη CAS: 50-28-2
Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή Σχετικά με την οιστραδιόλη CAS: 50-28-2:

Η οιστραδιόλη (E2), η οποία επίσης περιέχει οιστραδιόλη, είναι ένα στεροειδές, ένα οιστρογόνο και η κύρια γυναικεία σεξουαλική ορμόνη. Ονομάζεται και είναι σημαντικός για τη ρύθμιση των θηλυκών αναπαραγωγικών κύκλων των οιστρογόνων και της εμμήνου ρύσεως. Η οιστραδιόλη είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και τη διατήρηση θηλυκών αναπαραγωγικών ιστών όπως ο μαστός, η μήτρα και ο κόλπος κατά την εφηβεία, την ενηλικίωση και την εγκυμοσύνη [7], αλλά έχει επίσης σημαντικές επιδράσεις σε πολλούς άλλους ιστούς όπως οστά, λίπος, , και τον εγκέφαλο. Ενώ τα επίπεδα οιστρογόνων στους άνδρες είναι χαμηλότερα σε σύγκριση με τις γυναίκες, τα οιστρογόνα έχουν βασικές λειτουργίες και στους άνδρες. Η οιστραδιόλη βρίσκεται στα περισσότερα σπονδυλωτά καθώς και πολλά καρκινοειδή, έντομα, ψάρια και άλλα είδη ζώων. Ετικέτες: Perampanel .

Η οιστραδιόλη παράγεται ειδικά εντός των ωοθυλακίων των θηλυκών ωοθηκών, αλλά και σε άλλους ενδοκρινείς (δηλαδή ορμονοπαραγωγικούς) και μη ενδοκρινικούς ιστούς (π.χ., συμπεριλαμβανομένου του λίπους, του ήπατος, των επινεφριδίων, του μαστού και των νευρικών ιστών). Η οιστραδιόλη βιοσυντίθεται από χοληστερόλη μέσω μιας σειράς χημικών ενδιάμεσων. Μία κύρια οδός περιλαμβάνει την παραγωγή 4-ανδροστενεδιόνης, η οποία μετατρέπεται σε οιστρόνη από αρωματάση και στη συνέχεια από αφυδρογονάση 17β-υδροξυστεροειδούς σε οιστραδιόλη. Εναλλακτικά, η 4-ανδροστενεδιόνη μπορεί να μετατραπεί σε τεστοστερόνη, ένα ανδρογόνο και την πρωτογενή ανδρική σεξουαλική ορμόνη , η οποία με τη σειρά της μπορεί να αρωματοποιηθεί σε οιστραδιόλη.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα :

1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35

2) Καθαρότητα:> 99%

3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.

2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης

2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.

3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.

2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.

3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.

4 Τρεις αρχές:

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Προβλήματα ποιότητας προϊόντων

Συχνές ερωτήσεις

Σχετικά προϊόντα
Ενδιάμεσα
API
Προορμόνη
SARMS Raws

Οιστραδιόλη CAS: 50-28-2 λεπτομερείς πληροφορίες

 • όνομα προϊόντος Οιστραδιόλη
  Αριθμός CAS 50-28-2
  Χημική ονομασία Estra-1,3,5 (10) -τριενο-3,17β-διόλη. 17β-οιστραδιόλη
  Μοριακός τύπος C18H24O2
  Μοριακό βάρος 376,4617
  Σημείο βρασμού 527,1 ° C σε 760 mmHg
  Καθαρότητα > 99%
  Περιγραφή Λευκή ή υπόλευκη ή ανοιχτοκίτρινη κρυσταλλική σκόνη
  Πακέτο Ασφάλεια και διαφοροποίηση
  Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 10g
  Τιμή Διαπραγμάτευση
 •   Διαρθρωτικός τύπος:

 • Οιστραδιόλη, CAS: 50-28-2

  Χημικές ιδιότητες οιστραδιόλης

Εξεταστική