Πούδρα φλουμεθαζόνης (2135-17-3)

Πούδρα φλουμεθαζόνης (2135-17-3)
Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η ακατέργαστη σκόνη φλουμεθαζόνης ;


Η φλουμεθαζόνη χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ορισμένων τύπων μολύνσεων εξωτερικού αυτιού. Βοηθάει στη μείωση του πρηξίματος, του κνησμού, της ερυθρότητας και της δυσφορίας στο αυτί. Αυτή η σταγόνα αυτιών περιέχει και φλουμεθαζόνη, αντιφλεγμονώδες κορτικοστεροειδές και κλιοκινόλη, ένα αντιβιοτικό που σταματά την ανάπτυξη ορισμένων βακτηρίων και μυκήτων. Αυτό το φάρμακο αντιμετωπίζει μόνο ορισμένους τύπους βακτηριακών και μυκητιακών λοιμώξεων του αυτιού. Δεν θα λειτουργήσει για άλλους τύπους λοιμώξεων του αυτιού. Η περιττή χρήση ή η κατάχρηση οποιουδήποτε αντιβιοτικού μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη αποτελεσματικότητα. Αυτό το φάρμακο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σε παιδιά ηλικίας κάτω των 2 ετών.


Συνώνυμο: 6α, 9α-Διφθορο-16α-μεθυλο-11β, 17α, 21-τριυδροξυ-1,4-πρενναδιεν-3,20-διόνη, 6α, 9α-Διφθορο-16α-μεθυλοπρεδνιζολόνη, 6α-φθοροδεξαμεθαζόνη .


Η φλουμεταζόνη (INN ή φλουμεθαζόνη) είναι ένα κορτικοστεροειδές για τοπική χρήση. Τα εμπορικά ονόματα περιλαμβάνουν τους Locacorten, Locorten και Orsalin. Διατίθεται σε συνδυασμό με κλιοκινόλη, με την εμπορική ονομασία Locacorten-Vioform (σε ορισμένες χώρες Locorten-Vioform), για τη θεραπεία της εξωτερικής ωτίτιδας και της ομυκίτιδος. Ετικέτες: Ceritinib. Συνήθως συνταγοποιείται ως το προβατόν πλουβαλικόν άλας του πιβαλικού οξέος. Η φλουμεθαζόνη είναι 420 φορές ισχυρότερη από την κορτιζόνη σε ένα ζωικό μοντέλο για αντιφλεγμονώδη δράση.

2. Πώς λειτουργεί η ακατέργαστη σκόνη φλουμεθαζόνης ;


Η φλουμεθαζόνη είναι ένας αγωνιστής υποδοχέα γλυκοκορτικοειδών. Αυτό το σύμπλεγμα δεσμεύεται στον πυρήνα προκαλώντας μια ποικιλία γενετικής ενεργοποίησης και καταστολής. Οι αντιφλεγμονώδεις δράσεις των κορτικοστεροειδών πιστεύεται ότι περιλαμβάνουν λιποκορτίνες, ανασταλτικές πρωτεΐνες φωσφολιπάσης Α2 οι οποίες, μέσω αναστολής του αραχιδονικού οξέος, ελέγχουν τη βιοσύνθεση των προσταγλανδινών και των λευκοτριενίων.


Το ανοσοποιητικό σύστημα καταστέλλεται από τα κορτικοστεροειδή λόγω της μείωσης της λειτουργίας του λεμφικού συστήματος, της μείωσης των συγκεντρώσεων ανοσοσφαιρίνης και συμπληρώματος, της καθίζησης της λεμφοκυτταροπενίας και της παρεμπόδισης της δέσμευσης αντιγόνου-αντισώματος. Η φλουμεθαζόνη δεσμεύεται με τη διακορτίνη πλάσματος και ενεργοποιείται όταν δεν δεσμεύεται με τη διακορτίνη.

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε τη σκόνη φλουμεθαζόνης;


Η πιβαλική φλουμεθαζόνη είναι ένας τοπικός διαφθοριωμένος κορτικοστεροειδής εστέρας με αντιφλεγμονώδεις, αντιπυριτικές και αγγειοσυσταλτικές ιδιότητες. Μία άμεση μείωση της φλεγμονής, της εξίδρωσης και του κνησμού παρατηρείται μετά την εφαρμογή. Χρησιμοποιείται συνήθως στην κτηνιατρική πρακτική1 και έχει χρησιμοποιηθεί σε δοκιμασίες cortiso για να μελετήσει την πρόωρη ανάπτυξη του εντέρου των χοίρων.


Οι σταγόνες για τα αυτιά που περιέχουν φλουμεταζόνη και κλιοκινόλη χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της φλεγμονής του εξωτερικού αυτιού, ειδικά αν πιστεύεται ότι μια μόλυνση προκαλεί το πρήξιμο. Αυτό συμβαίνει στις συνθήκες του αυτιού, όπως η εξωτερική ωτίτιδα. Η φλουμετασόνη μειώνει τη φλεγμονή και η κλιοκινόλη θεραπεύει τη λοίμωξη.


Πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία, διαβάστε το ενημερωτικό φυλλάδιο του κατασκευαστή από το εσωτερικό του πακέτου. Θα σας δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις σταγόνες και θα σας δώσει μια πλήρη λίστα με τυχόν παρενέργειες που μπορεί να αντιμετωπίσετε από τη χρήση τους. Πλένετε τα χέρια σας πριν ξεκινήσετε.


Καθαρίστε απαλά το αυτί σας με ζεστό νερό και αφήστε το να στεγνώσει.

Αφαιρέστε το καπάκι από τη φιάλη των σταγόνων αυτιών.


Ξαπλώστε ή κλίνετε λίγο το κεφάλι σας, έτσι ώστε το προσβεβλημένο αυτί να βλέπει προς τα πάνω.

Τραβήξτε απαλά προς τα κάτω το λοβό για να ισιώσετε το κανάλι του αυτιού.

Κρατήστε το δοχείο ανάποδα κοντά στο αυτί. Προσπαθήστε να μην αγγίζετε το εσωτερικό του αυτιού σας καθώς κάνετε αυτό.


Απλώστε αρκετή πίεση για να απελευθερώσετε δύο ή τρεις σταγόνες από το σταγονόμετρο στο αυτί σας.

Κρατήστε το αυτί σας στραμμένο προς τα πάνω για λίγα λεπτά για να επιτρέψετε τη λύση να έλθει σε επαφή με την πληγείσα περιοχή.


Επαναλάβετε τη διαδικασία στο άλλο σας αυτί εάν σας ζητηθεί να χρησιμοποιήσετε τις σταγόνες και στα δύο αυτιά.

Αντικαταστήστε το καπάκι στο μπουκάλι σταγόνων.


Αυτό το φάρμακο προορίζεται μόνο για χρήση στο αυτί. Για καλύτερα αποτελέσματα, το κανάλι του αυτιού πρέπει να είναι καθαρό και στεγνό πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο. Ρωτήστε το γιατρό σας για οδηγίες σχετικά με το πώς να καθαρίσετε σωστά το αυτί και πώς να χρησιμοποιήσετε μια σύριγγα για το αυτί με μαλακό λάμπα από καουτσούκ αν χρειαστεί. Εφαρμόστε αυτό το φάρμακο στο αυτί, συνήθως δύο φορές την ημέρα ή σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Μην χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο πιο συχνά ή για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από το συνταγογραφούμενο.


Η διάρκεια της θεραπείας συνήθως δεν υπερβαίνει τις 10 ημέρες. Για να βεβαιωθείτε ότι έχει δοθεί η σωστή ποσότητα φαρμάκου και για να αποφύγετε να αγγίζετε το αυτί με το σταγονόμετρο, πρέπει να δώσετε τις σταγόνες σε άλλο άτομο, αν είναι δυνατόν. Για να μειώσετε τον κίνδυνο ζάλης, κρατήστε το δοχείο στο χέρι σας για λίγα λεπτά για να το θερμάνετε. Για να εφαρμόσετε σταγόνες, πλύνετε πρώτα τα χέρια σας. Για να αποφύγετε τη μόλυνση, μην αγγίζετε την άκρη του σταγονόμετρου ή αφήστε την να αγγίξει το αυτί σας ή οποιαδήποτε άλλη επιφάνεια.


Ξαπλώστε στο πλάι σας ή γυρίστε το αυτί που έχει πληγεί προς τα πάνω. Κρατήστε το σταγονόμετρο απευθείας πάνω από το αυτί και τοποθετήστε τον προκαθορισμένο αριθμό σταγόνων στο κανάλι του αυτιού. Για να βοηθήσετε τις σταγόνες να πέσουν στο αυτί ενός ενήλικα, κρατήστε το λαιμό του αυτιού πάνω και πίσω. Στα παιδιά, κρατήστε το λοβό κάτω και πίσω. Κρατήστε την κεφαλή κλίση για περίπου 2 λεπτά, ή εισαγάγετε ένα μαλακό βαμβάκι στο αυτί, εάν το επιθυμείτε. Επαναλάβετε για το άλλο αυτί, εάν το επιθυμείτε. Μην ξεπλύνετε το σταγονόμετρο. Αντικαταστήστε το καπάκι μετά τη χρήση.


Χρησιμοποιήστε αυτό το φάρμακο τακτικά για να αποκομίσετε το μεγαλύτερο όφελος από αυτό. Για να σας βοηθήσουμε να το θυμηθείτε, να το χρησιμοποιείτε την ίδια ώρα κάθε μέρα. Συνεχίστε να τη χρησιμοποιείτε για ολόκληρο το χρονικό διάστημα που έχει συνταγογραφηθεί, ακόμα και αν τα συμπτώματα εξαφανιστούν μετά από μερικές ημέρες. Η διακοπή αυτού του φαρμάκου πολύ νωρίς μπορεί να επιτρέψει στα βακτήρια και τους μύκητες να συνεχίσουν να αναπτύσσονται, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει σε επιστροφή της λοίμωξης. Μην το χρησιμοποιείτε στο μάτι. Ενημερώστε το γιατρό σας εάν η κατάστασή σας δεν βελτιωθεί εντός μιας εβδομάδας ή εάν επιδεινωθεί.

4. Δοσολογία σκόνης φλουμεθαζόνης


Ενσταλάξτε 2 ή 3 σταγόνες δύο φορές την ημέρα απευθείας στο ακουστικό πόρο του προσβεβλημένου ωτός. Η θεραπεία πρέπει να περιορίζεται σε 7-10 ημέρες.


Εάν υπάρχει μικρή βελτίωση μετά από 7 ημέρες θεραπείας με αυτό το φάρμακο, πρέπει να διεξάγονται κατάλληλες μικροβιολογικές έρευνες και να χορηγείται τοπική ή συστηματική θεραπεία με αντιβιοτικά.


Σε περίπτωση που χάσετε μια δόση, χρησιμοποιήστε το αμέσως μόλις παρατηρήσετε. Εάν είναι κοντά στο χρόνο της επόμενης δόσης, παραλείψτε τη χαμένη δόση και συνεχίστε το πρόγραμμα δοσολογίας. Μην χρησιμοποιείτε επιπλέον δόση για να αναπληρώσετε τη χαμένη δόση. Εάν λείπουν τακτικά δόσεις, σκεφτείτε να ρυθμίσετε ένα συναγερμό ή να ζητήσετε από ένα μέλος της οικογένειας να σας υπενθυμίσει. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για να συζητήσετε τις αλλαγές στο δοσολογικό σας σχήμα ή ένα νέο πρόγραμμα για να αναπληρώσετε τις χαμένες δόσεις, αν έχετε χάσει πάρα πολλές δόσεις πρόσφατα.


υπερδοσολογία: Μην χρησιμοποιείτε περισσότερο από τη συνταγογραφούμενη δόση. Η λήψη περισσότερων φαρμάκων δεν θα βελτιώσει τα συμπτώματά σας. μάλλον μπορεί να προκαλέσουν δηλητηρίαση ή σοβαρές παρενέργειες. Εάν υποψιάζεστε ότι εσείς ή οποιοσδήποτε άλλος μπορεί να έχετε υπερβολική δόση φλουμεθαζόνης, παρακαλείστε να επισκεφθείτε το τμήμα έκτακτης ανάγκης του πλησιέστερου νοσοκομείου ή νοσοκομείου. Φέρτε μαζί σας ένα κιβώτιο φαρμάκου, ένα δοχείο ή μια ετικέτα για να βοηθήσετε τους γιατρούς με τις απαραίτητες πληροφορίες.


Μην χορηγείτε τα φάρμακά σας σε άλλα άτομα, ακόμη και αν γνωρίζετε ότι έχουν τις ίδιες παθήσεις ή φαίνεται ότι μπορεί να έχουν παρόμοιες καταστάσεις. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε υπερδοσολογία.

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας ή το φαρμακοποιό σας ή πακέτο προϊόντων για περισσότερες πληροφορίες.

5. Προειδοποίηση πρώτης σκόνης φλουμεθαζόνης


Ορισμένα φάρμακα δεν είναι κατάλληλα για άτομα με συγκεκριμένες καταστάσεις και μερικές φορές ένα φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο αν ληφθεί πρόσθετη προσοχή. Για τους λόγους αυτούς, πριν αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις σταγόνες (ή το παιδί σας), είναι σημαντικό ο γιατρός σας να γνωρίζει:

Εάν έχετε ένα διάτρητο (διάτρητο) τύμπανο.

Εάν είστε έγκυος ή θηλάζετε.


Εάν έχετε υποστεί κάποια αλλεργική αντίδραση σε κάποιο φάρμακο ή σε οποιαδήποτε άλλη ουροδόκητη. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να σας ενημερώσετε γιατρό εάν έχετε υποστεί κακή αντίδραση στο ιώδιο.

Εάν παίρνετε ή χρησιμοποιείτε άλλα φάρμακα. Αυτό περιλαμβάνει τα φάρμακα που παίρνετε και τα οποία διατίθενται χωρίς συνταγή, καθώς και τα φάρμακα που περιέχουν βότανα και συμπληρώματα.


Χρησιμοποιήστε τις σταγόνες ακριβώς όπως σας έχει συμβουλέψει ο γιατρός σας. Ο γιατρός σας θα σας συστήσει να χρησιμοποιήσετε τις σταγόνες δύο φορές την ημέρα, το πρωί και το βράδυ. Προσπαθήστε να μην χάσετε καμία δόση. Εάν ξεχάσετε να βάλετε τις σταγόνες στη συνήθη ώρα, το κάνετε μόλις το θυμηθείτε.


Προσέξτε να μην χυθείτε καμία από τις σταγόνες στα ρούχα ή στα μαλλιά σας, καθώς μπορεί να λεκιάσουν.

Μην προσπαθήσετε να καθαρίσετε μέσα στο αυτί σας με μπουμπούκια βαμβακιού. Εάν κολλήσετε μπουμπούκια ή άλλα αντικείμενα στο αυτί σας, μπορεί να βλάψουν και να ερεθίσουν το φλεγμένο δέρμα και να κάνουν τα πράγματα χειρότερα. Απλά σκουπίστε το εξωτερικό του αυτιού σας με ένα καθαρό πανί ή χαρτομάντιλο εάν εμφανιστεί οποιαδήποτε απόρριψη.


Θα σας συνταγογραφηθεί σύντομη θεραπεία (όχι περισσότερο από 7-10 ημέρες). Εάν αισθάνεστε ότι τα συμπτώματά σας δεν είναι καλύτερα μετά από μια εβδομάδα χρήσης των σταγόνων, κάντε ένα άλλο ραντεβού για να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.


Αποθηκεύστε σε θερμοκρασία δωματίου μεταξύ 59-86 βαθμών F (15-30 βαθμών C) μακριά από τη θερμότητα, το φως και την υγρασία. Κρατήστε τη φιάλη καλά κλειστή. Η λύση μπορεί να γίνει κίτρινη όταν εκτίθεται στον αέρα, αλλά εξακολουθεί να είναι ασφαλής στη χρήση. Μπορεί να λεκιάσει τα μαλλιά, το δέρμα και τα ρούχα. Μην αποθηκεύετε στο μπάνιο. Κρατήστε όλα τα φάρμακα μακριά από παιδιά και κατοικίδια ζώα.


Μην ξεπλύνετε τα φάρμακα κάτω από την τουαλέτα ή τα ξεπλύνετε σε μια αποστράγγιση, εκτός εάν σας το ζητήσετε. Απορρίψτε σωστά αυτό το προϊόν όταν έχει λήξει ή δεν είναι πλέον απαραίτητο. Συμβουλευτείτε τον φαρμακοποιό σας ή την τοπική εταιρεία διάθεσης αποβλήτων για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να απορρίψετε το προϊόν σας με ασφάλεια.
 

6. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της ακατέργαστης σκόνης φλουμεθαζόνης ;  


Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο, ενημερώστε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας εάν είστε αλλεργικός στην φλουμεθαζόνη ή σε άλλα κορτικοστεροειδή (π.χ. πρεδνιζόνη). ή σε κλιοκινόλη ή συναφή αντιβιοτικά / αντιμυκητιακά φάρμακα. ή στο ιώδιο. ή εάν έχετε άλλες αλλεργίες. Αυτό το προϊόν μπορεί να περιέχει αδρανή συστατικά, τα οποία μπορεί να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις ή άλλα προβλήματα.


Συζητήστε με τον φαρμακοποιό σας για περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό το φάρμακο δεν πρέπει να χρησιμοποιείται εάν έχετε ορισμένες ιατρικές καταστάσεις. Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο, συμβουλευτείτε το γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας εάν έχετε: τρύπα / διάτρηση στο τύμπανο, δερματικές αντιδράσεις / λοιμώξεις (π.χ. προκαλούμενες από εμβόλια, φυματίωση, σύφιλη, ιούς όπως ανεμευλογιά ή έρπητα). Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο, ενημερώστε το γιατρό σας ή το φαρμακοποιό σας για το ιατρικό σας ιστορικό.


Αυτό το φάρμακο μπορεί να λερώσει τα ρούχα, το δέρμα, τα νύχια ή τα μαλλιά. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αυτό το φάρμακο πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο όταν είναι σαφώς απαραίτητο. Συζήτηση για τους κινδύνους και τα οφέλη με το γιατρό σας. Δεν είναι γνωστό αν το φάρμακο αυτό περνά στο μητρικό γάλα. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας προτού θηλάσετε.


Ο γιατρός ή ο φαρμακοποιός σας μπορεί να γνωρίζει ήδη τυχόν πιθανές αλληλεπιδράσεις φαρμάκων και μπορεί να σας παρακολουθεί γι 'αυτούς. Μην ξεκινήσετε, σταματήσετε ή αλλάξετε τη δοσολογία οποιουδήποτε φαρμάκου προτού ελέγξετε πρώτα μαζί τους. Πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το φάρμακο, ενημερώστε το γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας για όλα τα συνταγογραφούμενα και μη συνταγογραφούμενα / φυτικά προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.


Η κλικοκινόλη μπορεί να επηρεάσει ορισμένες εργαστηριακές εξετάσεις (π.χ. τεστ θυρεοειδούς), πιθανώς να προκαλέσει ψευδή αποτελέσματα. Βεβαιωθείτε ότι το προσωπικό του εργαστηρίου και όλοι οι γιατροί σας γνωρίζουν ότι χρησιμοποιείτε αυτό το φάρμακο. Αυτό το έγγραφο δεν περιέχει όλες τις πιθανές αλληλεπιδράσεις. Επομένως, πριν χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν, ενημερώστε το γιατρό ή το φαρμακοποιό σας για όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιείτε.


Διατηρήστε μαζί σας μια λίστα όλων των φαρμάκων σας και μοιραστείτε τη λίστα με το γιατρό και τον φαρμακοποιό σας Θυμηθείτε ότι ο γιατρός σας έχει συνταγογραφήσει αυτό το φάρμακο επειδή έχει κρίνει ότι το όφελος για εσάς είναι μεγαλύτερο από τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών. Πολλοί άνθρωποι που χρησιμοποιούν αυτό το φάρμακο δεν έχουν σοβαρές παρενέργειες.


Μια πολύ σοβαρή αλλεργική αντίδραση σε αυτό το φάρμακο είναι σπάνια. Ωστόσο, αναζητήστε άμεση ιατρική βοήθεια εάν παρατηρήσετε οποιοδήποτε από τα ακόλουθα συμπτώματα σοβαρής αλλεργικής αντίδρασης:

εξάνθημα


κνησμός / πρήξιμο (ιδιαίτερα του προσώπου / γλώσσας / λαιμού)

σοβαρή ζάλη

ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΝΑΠΝΟΗΣ

Αυτός δεν είναι ένας πλήρης κατάλογος πιθανών παρενεργειών.

7. Αγοράστε φλουμεθαζόνη σε σκόνη για SZOB


→ Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας φαρμακείο και συμπληρώστε μια παραγγελία για πρώτες ύλες Flumethasone.

→ Καθορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

→ Σε διάστημα 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

→ Θα σταλεί εντός 12 ωρών.
ακατέργαστο βίντεο με σκόνη φλουμεθαζόνης

πρώτες σκόνη Flumethasone σκόνη Προδιαγραφές:Ονομα Φλουμεθαζόνη
Εμφάνιση άσπρη σκόνη
Cas

  2135-17-3

Χημική δοκιμή ≥ 99,2%
Διαλυτότητα Οξικό οξύ: 10 mg / mL

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

5-20 mg

Χρόνος έναρξης

Ενσταλάξτε 2 ή 3 σταγόνες δύο φορές την ημέρα

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

πρώτες πούδρα Flumethasone Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

ακατέργαστη σκόνη φλουμεθαζόνης HNMR | SZOB


2135-17-3 Flumethasone HNMR.jpg
Εξεταστική