Η σκόνη Halotestin (Fluoxymesterone) (76-43-7)

Η σκόνη Halotestin (Fluoxymesterone) (76-43-7)
Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η σκόνη Halotestin Raw Halotestin (Fluoxymesterone);


Η φλουοξυμεστερόνη είναι ένα εξαιρετικά ισχυρό αναβολικό ανδρογόνο στεροειδές που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στα τέλη της δεκαετίας του 1950 από την Upjohn με την εμπορική ονομασία Halotestin. Λίγο αργότερα, η Ciba Pharmaceuticals θα αποδεσμεύσει την ορμόνη με το όνομα Ultandren, αλλά η Halotestin παρέμεινε το πιο αναγνωρίσιμο εμπορικό σήμα. Η Pharmacia, πρώην Upjohn, κατασκευάζει τώρα το εμπορικό σήμα Halotestin.

 

Δοκιμή 600x Όταν η Halotestin χτυπήθηκε για πρώτη φορά στην αγορά, θεωρήθηκε ότι διαθέτει πολλά θεραπευτικά οφέλη. Αυτό το εξαιρετικά ισχυρό αναβολικό στεροειδές συνταγογραφήθηκε για τη θεραπεία της απώλειας των μυών, της ανδρογόνου ανεπάρκειας στους άνδρες, της αποκατάστασης των λεπτών ιστών, του υποσιτισμού και για τη θεραπεία καταγμάτων οστών. Θα χρησιμοποιείται επίσης τακτικά για τη θεραπεία της παρατεταμένης έκθεσης σε κορτιζόνη, παραπληγία, καρκίνο του μαστού και συχνά χορηγείται σε έγκαυμα θύματα.


Σε αντίθεση με πολλά αναβολικά στεροειδή, το Halotestin συνταγογραφήθηκε τακτικά σε άνδρες και γυναίκες και ενώ η σύγχρονη χρήση είναι κάπως περιορισμένη, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού σε ορισμένες γυναίκες. Η ορμόνη εξακολουθεί να χρησιμοποιείται για τη θεραπεία ανεπάρκειας ανδρογόνων σε μερικούς άνδρες, αλλά είναι σπάνια και έχει εγκριθεί για θεραπεία οστεοπόρωσης σε μερικές μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες.

 

Στον κόσμο της βελτίωσης της απόδοσης, ο Halotestin κατέχει τη φήμη ότι είναι ένα από τα ισχυρότερα και ταχείας δράσης στεροειδή στην αγορά. Ωστόσο, δεν είναι ένας που πολλοί χρήστες στεροειδών θα χρησιμοποιήσουν. Αυτό το στεροειδές δεν θα χτίσει πολλή μάζα παρά την τεράστια αναβολική βαθμολογία. στην πραγματικότητα, πραγματικά δεν θα κάνει πολλά για τη μαζική προώθηση.


Αυτό είναι ένα στεροειδές που είναι γενικά γνωστό ως ένα στερό στελέχη δύναμης, αλλά το Halotestin βρίσκεται επίσης σε μερικούς κύκλους κοπής. Δεν είναι πολύ ασυνήθιστο για ορισμένους bodybuilders να συμπληρώσουν με Halotestin τις τελευταίες εβδομάδες πριν από έναν διαγωνισμό. Μπορεί να παράγει κάποια ωραία κλινικά αποτελέσματα, καθώς και πραγματικά βοηθά στην ώθηση στο τέλος μιας βάναυσής διατροφής. Ωστόσο, οι παρενέργειες αυτού του στεροειδούς δεν είναι αστεία, μπορούν να είναι αρκετά σκληρές, και αυτό θα κρατήσει τους περισσότερους ανθρώπους μακριά.
 

2. Πώς λειτουργεί η ακατέργαστη σκόνη Halotestin (Fluoxymesterone) ;


Η φλουοξυμεστερόνη είναι ένα αναβολικό ανδρογόνο στεροειδές που προέρχεται από τεστοστερόνη ή πιο συγκεκριμένα μια δομικά μεταβληθείσα μορφή Μεθυλοτεστοστερόνης. Το halotestin είναι η ορμόνη τεστοστερόνης με προστιθέμενη μεθυλομάδα στην 17η θέση άνθρακα για να επιτραπεί η κατάποση από το στόμα. Διαθέτει επίσης μια προστιθέμενη φθορομάδα στον άνθρακα 9 και 3 και μία ομάδα υδροξυλίου στον άνθρακα 11. Αυτές οι τροποποιήσεις αναστέλλουν την αρωματοποίηση του στεροειδούς και αυξάνουν σημαντικά την ανδρογόνο φύση του. Η ανδρογόνος φύση και η δραστηριότητα του Halotestin θα είναι πολύ πέρα από τη Μεθυλοτεστοστερόνη.


Με τον σχεδιαστικό σχεδιασμό του, το Halotestin φέρει αναβολική βαθμολογία 1.900 και ανδρογόνο βαθμολογία 850. Όλες οι αξιολογήσεις αξιολογούνται σε σχέση με την καθαρή τεστοστερόνη, η οποία φέρει βαθμολογία 100 και στις δύο κατηγορίες. Αυτό σημαίνει ότι το Halo όπως είναι γνωστό συχνά φέρνει βαθμολογίες που είναι σχεδόν πέρα από τη λογική, αλλά η αναβολική βαθμολογία του εξαπατάει τεράστια. Αν και φέρει μια τεράστια αναβολική βαθμολογία, η αναβολική μετάφραση του σε ανθρώπους φαίνεται να είναι σχεδόν μηδέν. Αυτό το στεροειδές απλά δεν μεταφράζεται σε οποιοδήποτε αξιοσημείωτο αναβολικό αποτέλεσμα και θα λειτουργήσει κατά κύριο λόγο με ανδρογόνο δραστηριότητα.


Το Halotestin φέρνει μαζί του μερικά εξαιρετικά ισχυρά αποτελέσματα, μερικά από τα πιο ισχυρά περιστρεφόμενα γύρω από τα ερυθρά αιμοσφαίρια. Το Halo έχει την ικανότητα να αυξάνει σημαντικά τα επίπεδα αιματοκρίτη και αιμοσφαιρίνης καθώς και τη μάζα των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Φαίνεται επίσης ότι δρα μέσω κυττάρων που έχουν ήδη δεσμευτεί στην απόκριση της ερυθροποιητίνης. Αυτές οι επιδράσεις είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνες για τα προωθημένα αποτελέσματα αντοχής, καθώς και για το αυξημένο επίπεδο ενέργειας που μπορεί να προσφέρει το στεροειδές.


Το Halotestin φέρει επίσης ισχυρά αποτελέσματα απώλειας λίπους. Το Halo έχει την ικανότητα να προάγει τη ρύθμιση της οξείδωσης των λιπαρών οξέων στο ήπαρ, καθώς και τα μιτοχόνδρια ταχείας σύσπασης των μυών. Μέσα από αυτά τα τεύτλα καθώς και την αλληλεπίδραση ερυθρών αιμοσφαιρίων, έχουμε ένα στεροειδές που μπορεί να έχει έντονη επίδραση στις οπτικές πτυχές του κλιματισμού σε ένα άτομο που είναι ήδη αρκετά άπαχο.
3. Πώς να χρησιμοποιήσετε την ακατέργαστη σκόνη Halotestin (Fluoxymesterone) ;


Οι επιδράσεις του Halotestin, αν και εξαιρετικά ισχυρές, δεν αντιπροσωπεύουν αυτό που θα χαρακτηρίζαμε ένα πραγματικά ευπροσάρμοστο αναβολικό στεροειδές. Αυτό το στεροειδές φέρνει πολύ συγκεκριμένα σημεία χρήσης και ενώ μπορεί να είναι επωφελής οι πιθανές παρενέργειες θα το κάνουν περιττό για τους περισσότερους άνδρες. Οι πρωταρχικές επιδράσεις του Halotestin περιστρέφονται γύρω από τη δύναμη και την επιθετικότητα.


Το ζήτημα της επιθετικότητας και των αναβολικών στεροειδών συχνά εκτοξεύεται, αλλά στην περίπτωση του Halo μπορεί πραγματικά να ενισχύσει έναν επιθετικό χαρακτήρα. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να προκαλέσει τον αθλητή να πιέσει σκληρότερα και να είναι ακόμη πιο δυνατή. Ενώ μπορεί να ενισχύσει την επιθετικότητα, υπάρχουν μερικά σημαντικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε. Το Halotestin δεν μπορεί να αλλάξει την προσωπικότητά σας, να αφαιρέσει την ικανότητά σας να διακρίνετε μεταξύ σωστού και λάθους ή να αλλάξετε τη διαδικασία λήψης αποφάσεων.


Μπορεί να δώσει στον άνθρωπο έναν ισχυρότερο, επιθετικό χαρακτήρα, αλλά αυτό που κάνει κανείς με την επιθετικότητα καθορίζει εάν είναι σωστό ή λάθος. Η επιθετικότητα από μόνο του δεν είναι κακό, μπορεί να είναι ένα πολύ θετικό εργαλείο. αυτό που κάνουμε με την επιθετικότητα καθορίζει εάν είναι σωστό ή λάθος. Για το άτομο που είναι φυσικά βίαιος και θυμωμένος, η χρήση του Halotestin θα τον κάνει πιο επιθετικό. Για το λογικό άτομο, θα έχει περισσότερη επιθετικότητα για να βάλει στο γυμναστήριο ή σε έναν διαγωνισμό.


Λόγω της δύναμης και της προαγωγής της επιθετικότητας, αυτό κάνει Halotestin ένα δημοφιλές στεροειδές μεταξύ των ανυψωτών δύναμης, των αθλητών δύναμης και των μαχητών λίγο πριν από τον ανταγωνισμό. Λίγες εβδομάδες χρήσης που οδηγούν στον ανταγωνισμό είναι πολύ συχνές και η ώθηση στη δύναμη μπορεί ενδεχομένως να είναι μεγαλύτερη από οποιοδήποτε άλλο αναβολικό στεροειδές μπορεί να προσφέρει. Η ίδια δύναμη και επιθετικότητα μπορεί επίσης να είναι χρήσιμη για τον ανταγωνιστή bodybuilder λίγες εβδομάδες έξω από το show του.


Η ανταγωνιστική διατροφή του bodybuilding είναι βίαιη και ίσως ο σκληρότερος τρόπος διατροφής στη γη. Προς το τέλος, οι περισσότεροι εξαντλούνται και έχουν πολύ δύσκολο χρόνο να προωθήσουν την εκπαίδευσή τους. Η προσθήκη στο Halotestin αυτές τις τελευταίες εβδομάδες μπορεί να τους βοηθήσει να τους ωθήσει σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή.


Θα παρέχει επίσης στο άτομο μια πολύ πιο σκληρή και πιο καθορισμένη εμφάνιση. Ωστόσο, υπάρχει μια σημαντική σημείωση. Ενώ το Halo μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την οπτική σχετική προετοιμασία, πρέπει να είσαι εξαιρετικά άπαχος, να αγωνιστείς bodybuilding άπαχο για να πάρει πραγματικά τίποτα από αυτό. Οι περισσότεροι χρήστες στεροειδών δεν θα δουν ποτέ αυτό το επίπεδο ελαστικότητας και δεν θα υπάρξει ευεργετικός σκοπός χρήσης τους.

 

Αυτό συνοψίζει σε μεγάλο βαθμό τις επιδράσεις του Halotestin όσον αφορά τα ευεργετικά αποτελέσματα. Το στεροειδές δεν είναι στεροειδές μάζας κτιρίου, και δεν είναι ένα που χρησιμοποιείται ως θεμελιώδες στεροειδές σε οποιοδήποτε κύκλο. Πρόκειται για ένα στεροειδές βραχείας χρήσης που φέρει συγκεκριμένα οφέλη για συγκεκριμένους σκοπούς. Σε ένα θεραπευτικό περιβάλλον, ενώ έχει εγκριθεί για ορισμένα σημεία θεραπείας, έχει γίνει εξαιρετικά σπάνιο.

4. Δοσολογία σκόνης αλατονεστίνης (φλουοξυμεστερόνης)


Για τη βελτίωση της απόδοσης, οι δόσεις Halotestin μπορεί να κυμαίνονται από 10-40mg ημερησίως. Τα 10mg ημερησίως θα παράγουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα, αλλά τα περισσότερα θα βρουν 20mg την ημέρα για να είναι μια πιο ευεργετική δόση που ελέγχεται με σωστή χρήση από ένα υγιές ενήλικο αρσενικό. Εάν μια τέτοια δόση είναι ανεκτή καλά και περισσότερο επιθυμείτε αργότερα, μπορούν να επιχειρηθούν 40mg την ημέρα. Ωστόσο, μια τέτοια δόση θα ενισχύσει σημαντικά την πιθανότητα αρνητικών επιπτώσεων και μπορεί να είναι υπερβολική για ορισμένους άνδρες. Ανεξάρτητα από τη δόση, το μόνο που μπορεί να συνιστάται είναι 2-4 εβδομάδες χρήσης. Επιπλέον, ανεξάρτητα από τη δόση, όπως τα περισσότερα αναβολικά στεροειδή από το στόμα, το Halo πρέπει να λαμβάνεται με άδειο στομάχι. Η λήψη του με τροφή μπορεί να μειώσει τη βιοδιαθεσιμότητά του.


Το Halotestin μπορεί επίσης να λαμβάνεται για τη θεραπεία προβλημάτων ανδρογόνου και συνήθως χορηγείται σε δόση 20 mg ημερησίως. Αυτή η δόση κανονικά προσαρμόζεται προς τα κάτω μετά την υπέρβαση της βραχυπρόθεσμης αρχικής θεραπείας. Η συνολική δόση κανονικά θα παραμείνει στην κλίμακα των 5-20 mg ανά ημέρα ανάλογα με τις ανάγκες του ατόμου. Μια τέτοια χρήση μπορεί μερικές φορές να είναι μακροπρόθεσμη. Ωστόσο, θα εφαρμοστεί ένα πολύ απότομο και σταθερό μάτι για την καρδιαγγειακή και ηπατική υγεία. Μια τέτοια θεραπεία είναι κάπως σπάνια στη σύγχρονη εποχή, αλλά μπορεί να είναι επωφελής για μερικούς άνδρες.

5. Προειδοποίηση για την ακατέργαστη σκόνη Halotestin (Fluoxymesterone)


Το Halotestin είναι ένα από τα πιο ισχυρά αναβολικά στεροειδή που υπάρχουν ποτέ. Παρά τη δύναμή της έχει μόνο λίγα ωφέλιμα χαρακτηριστικά για τα περισσότερα άτομα, καθιστώντας την κακή επιλογή για την πλειοψηφία των επιδόσεων που βελτιώνουν τους αθλητές. Ο μέσος αρουραίος γυμναστικής δεν θα βρει αυτό να είναι ένα στεροειδές που θέλει να συμπεριλάβει στον κύκλο του. Δεν υπάρχει στρατηγικό πλεονέκτημα και οι κίνδυνοι υπερβαίνουν κατά πολύ την ανταμοιβή. Ο μέσος αρουραίος γυμναστικής μπορεί εύκολα να επιτύχει τους στόχους του με τη χρήση άλλων ενώσεων. Φυσικά, κάποιοι αρουραίοι γυμναστικής μπαίνουν στον πειρασμό να το δοκιμάσουν, μια γρήγορη και δραματική αύξηση της δύναμης μπορεί να ακούγεται ελκυστική, αλλά είναι σημαντικό να θυμόμαστε την σκληρή φύση αυτού του στεροειδούς.


Για τον ανταγωνιστή αθλητή ή bodybuilder, Halotestin μπορεί να έχει μια θέση. Ωστόσο, για τον bodybuilder άλλα στεροειδή μπορούν να παρέχουν το ίδιο επίπεδο κλιματισμού χωρίς την πρόσθετη πίεση στο σώμα. Ταυτόχρονα, κανένα άλλο στεροειδές δεν μπορεί να προσθέσει την επιθετικότητα και την πίεση που χρειάζεται μερικές φορές για να τελειώσει μια βίαιη διατροφή διαγωνισμού. Αν χρειαστεί, προχωρήστε με προσοχή. Για τον αθλητή δύναμης, τον ανυψωτή δύναμης ή τον μαχητή, αυτό το στεροειδές μπορεί να είναι πιο επωφελές για αυτό το άτομο ίσως περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Ωστόσο, για άλλη μια φορά πρέπει να συμπληρώνει με προσοχή και να θυμάται τα πιθανά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.
 

6. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της ακατέργαστης σκόνης Halotestin (Fluoxymesterone) ;


Το Halotestin δεν είναι ένα καταστροφικό στεροειδές όταν πρόκειται για πιθανές δυσμενείς επιπτώσεις, υπάρχουν πολύ χειρότερες ενώσεις. Ωστόσο, δεν είναι μια ένωση που μπορούμε να καλέσουμε εξαιρετικά φιλική προς το χρήστη, ειδικά όταν εξετάζουμε την ηπατοτοξικότητα και τις πιθανές επιδράσεις της στην καρδιαγγειακή υγεία. Για το λόγο αυτό, οι περισσότεροι θα πρέπει να μείνουν μακριά από την ένωση. Είναι δυνατό να χρησιμοποιείτε Halotestin χωρίς προβλήματα, αλλά θα χρειαστεί κάποια προσπάθεια και σε μεγάλο βαθμό δεν δικαιολογεί τη χρήση με βάση τους περιορισμένους σκοπούς χρήσης του. Για να κατανοήσετε τις ανεπιθύμητες ενέργειες του Halotestin και το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να προστατεύσετε, τις κατατάξαμε στις ξεχωριστές κατηγορίες μαζί με όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.


[1] Σκόνη αλατονιστή (φλουοξυμεστερόνη) σκόνη Οιστρογονική:

Αν και ένα αναβολικό στεροειδές που προέρχεται από τεστοστερόνη, το Halotestin δεν αρωματίζει και δεν θα παράγει παρενέργειες που σχετίζονται με οιστρογόνα. Η κατακράτηση νερού και η γυναικομαστία είναι αδύνατες με αυτό το στεροειδές. Η ταυτόχρονη χρήση αντι-οιστρογόνου με Halotestin δεν θα παρουσιάσει κανένα όφελος. Ένα αντι-οιστρογόνο μπορεί να χρειαστεί ανάλογα με τις άλλες ενώσεις του κύκλου, αλλά δεν είναι απαραίτητο λόγω της χρήσης Halotestin.


[2] Σκόνη αλατονιστή (φλουοξυμεστερόνη) σκόνη Ανδρογόνο:

Το Halo είναι ένα εξαιρετικά ανδρογόνο στεροειδές και ως εκ τούτου, οι παρενέργειες του Halotestin μπορεί να περιβάλλουν έναν ισχυρό ανδρογόνο χαρακτήρα. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την ακμή, την επιτάχυνση της τριχόπτωσης σε εκείνους με προδιάθεση για την αρσενική φαλάκρα και την ανάπτυξη τριχών. Αν και τα αποτελέσματα αυτά εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από την ατομική ανταπόκριση και τις γενετικές προδιαθέσεις, η ανδρογόνος δύναμη του Halo αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες. Αυτή η δύναμη είναι τόσο μεγάλη, μερικές μελέτες έχουν δείξει ότι η φλουοξυμεστερόνη μπορεί στην πραγματικότητα να προωθήσει τη φαλλική διεύρυνση.


Το halotestin επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από το ένζυμο 5-άλφα αναγωγάσης, το ίδιο ένζυμο που είναι υπεύθυνο για τη μείωση της τεστοστερόνης στη διυδροτεστοστερόνη. Για το λόγο αυτό, η χρήση ενός αναστολέα 5-άλφα αναγωγάσης όπως το Finasteride μπορεί να μειώσει τις σχετικές ανδρογονικές παρενέργειες του Halotestin. Μια τέτοια χρήση δεν θα υπονομεύσει πλήρως την ανδρογόνο δράση αυτού του στεροειδούς, αλλά θα μπορούσε ενδεχομένως να το μειώσει. Ωστόσο, εκείνοι που είναι έντονα επιρρεπείς σε ανδρογονικές παρενέργειες πιθανότατα θα πρέπει να παραιτηθούν από τη χρήση αυτού του στεροειδούς.


Λόγω της εξαιρετικής ανδρογόνου φύσης της, οι παρενέργειες του Halotestin μπορεί να είναι ακραίες σε γυναίκες που προωθούν ισχυρά συμπτώματα virilization. Τα συμπτώματα της φθοράς περιλαμβάνουν την τριχοφυΐα του σώματος, την εμβάθυνση των φωνητικών χορδών και τη διεύρυνση του κλειτορίμου. Τα αποτελέσματα είναι τόσο έντονα ότι οι πιθανότητες αποφυγής της φθοράς θα είναι αδύνατο για τις περισσότερες γυναίκες. Η μόνη φορά που το Halo θα μπορούσε να συνιστάται για χρήση από γυναίκες είναι στη θεραπεία ευαίσθητου σε ανδρογόνο μη λειτουργικού καρκίνου του μαστού. Αυτό το στεροειδές δεν έχει θέση σε κύκλους βελτίωσης της απόδοσης γυναικών αθλητών.


[3] Ακατέργαστη σκόνη Halotestin (φλουοξυμεστερόνη) Καρδιαγγειακή:

Το Halotestin μπορεί να έχει ισχυρό, αρνητικό αντίκτυπο στην καρδιαγγειακή υγεία, ειδικά όσον αφορά τη διαχείριση της χοληστερόλης. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει σημαντικές αυξήσεις της LDL χοληστερόλης και σημαντική καταστολή της HDL χοληστερόλης. Αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην ηπατική του φύση που περιστρέφεται γύρω από την αντοχή του στο ήπαρ. Το Halotestin μπορεί επίσης να οδηγήσει σε υψηλή αρτηριακή πίεση και να επηρεάσει αρνητικά τα επίπεδα των τριγλυκεριδίων. Τέτοιου είδους προβλήματα μακροπρόθεσμα θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε υπερτροφία της αριστερής κοιλίας. Λόγω των αρνητικών καρδιαγγειακών επιδράσεων του Halo, η μακροχρόνια έκθεση θα μπορούσε να αυξήσει τον κίνδυνο καρδιαγγειακής νόσου.

 

Εάν πρόκειται να χρησιμοποιηθεί Halotestin, είναι επιτακτική ανάγκη το άτομο να μην υποφέρει από υψηλή χοληστερόλη ή αρτηριακή πίεση. Εάν το άτομο είναι αρκετά υγιές για χρήση, είναι επιτακτική ανάγκη να κάνει ό, τι μπορεί για να προωθήσει τη διατήρηση υγιούς επιπέδου και να παρακολουθήσει στενά τα πράγματα. Η διαχείριση πρέπει να περιλαμβάνει έναν εξαιρετικά υγιεινό τρόπο ζωής, μια δίαιτα πλούσια σε ωμέγα λιπαρά οξέα και μία που είναι συνολική χοληστερόλη φιλική. Η συνολική διατροφή θα πρέπει επίσης να περιορίζεται σε απλά σάκχαρα και κορεσμένα λίπη και θα πρέπει να συνδέεται με τακτική καρδιαγγειακή δραστηριότητα. Πολλοί θα βρουν επίσης συμπληρώματα με αντιοξειδωτικά συμπληρώματα που προάγουν τα υγιή επίπεδα χοληστερόλης για να είναι πολύτιμα.

 

[4] Σκόνη αλατονιστίνης (φλουοξυμεστερόνη) Τεστοστερόνη:

Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Halotestin περιλαμβάνουν φυσική καταστολή της τεστοστερόνης και θα είναι ακραία. Ωστόσο, ο λόγος για την καταστολή είναι ένα κομμάτι ενός μυστηρίου με αυτό το στεροειδές εξαιτίας μιας ασυνεπούς καταστολής των γοναδοτροπινών. Παρά το γεγονός αυτό, θα καταστείλει τη φυσική παραγωγή τεστοστερόνης σημαντικά, καθιστώντας την ένταξη της εξωγενούς τεστοστερόνης απαραίτητη για τους περισσότερους άνδρες. Εκείνοι που δεν περιλαμβάνουν εξωγενή θεραπεία με τεστοστερόνη θα πέσουν σε χαμηλή κατάσταση τεστοστερόνης. Αυτό θα συμβεί ανεξάρτητα από την γενετική υπεροχή και μπορεί να έρθει με μια σειρά ενοχλητικών συμπτωμάτων. Ανεξάρτητα από τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων, η χαμηλή τεστοστερόνη είναι μια εξαιρετικά ανθυγιεινή κατάσταση. Εκείνοι που περιλαμβάνουν εξωγενή τεστοστερόνη θα αποφύγουν αυτό το χαμηλό επίπεδο αποτέλεσμα. Η μορφή της τεστοστερόνης που επιλέγετε είναι ασήμαντη. Το μόνο που έχει σημασία είναι ότι παρέχετε στο σώμα σας αυτό που χρειάζεται.


Μόλις ολοκληρωθεί η χρήση του Halotestin και όλες οι εξωγενείς στεροειδείς ορμόνες έχουν καθαρίσει το σύστημα, η φυσική παραγωγή τεστοστερόνης θα ξεκινήσει και πάλι. Η φυσική ανάκτηση δεν προϋποθέτει προηγούμενη κατάσταση χαμηλού επιπέδου. Υποθέτει περαιτέρω ότι δεν έχει προκληθεί καμία ζημιά στον υποθαλαμικό-υποφυσιακό-όρχι-άξονα (HPTA) λόγω ακατάλληλης χρήσης στεροειδών. Ενώ η παραγωγή θα ξεκινήσει μόνη της, τα επίπεδα δεν θα επανέλθουν στο φυσιολογικό για αρκετούς μήνες. Για το λόγο αυτό, συνιστάται συχνά η εφαρμογή προγράμματος για το πρόγραμμα Post-Cycle Therapy (PCT). Αυτό θα τονώσει πολύ φυσικά την παραγωγή τεστοστερόνης και θα εξασφαλίσει ότι θα έχετε επαρκείς ποσότητες τεστοστερόνης για σωστή λειτουργία του σώματος. Δεν θα σας επιστρέψει κανονικά από μόνη της, αυτό θα διαρκέσει μερικούς μήνες, αλλά θα επιταχύνει τη διαδικασία και θα εξασφαλίσει μια πολύ πιο ομαλή ανάκαμψη.


[5] Σκόνη αλατονιστή (φλουοξυμεστερόνη) σκόνη Ηπατοτοξικότητα:

Το halotestin είναι ένα C17-άλφα αλκυλιωμένο (C17-aa) αναβολικό στεροειδές, το οποίο αναφέρεται στη δομική αλλαγή στη θέση 17 του άνθρακα. Συγκεκριμένα, αυτό αναφέρεται στην προστιθέμενη ομάδα μεθυλίου στη 17η θέση άνθρακα που προστατεύει την ορμόνη μέσω της στοματικής κατάποσης. Ενώ είναι απαραίτητο για την επιβίωση της ορμόνης, δυστυχώς προκαλεί το να φέρει μια τοξική φύση. Από όλα τα από του στόματος χορηγούμενα C17-aa αναβολικά στεροειδή, το Halotestin φέρει μία από τις ισχυρότερες ηπατοτοξικές φύσεις όλων. Οι τιμές του ενζύμου του ήπατος θα αυξηθούν με τη χρήση αυτού του στεροειδούς, και περισσότερο από πιθανό ουσιαστικά. Οι αυξημένες τιμές των ηπατικών ενζύμων δεν ισοδυναμούν με ζημιές, αλλά είναι ένας δείκτης του στρες και μπορεί να είναι ένας ισχυρός δείκτης της ζημίας που έρχεται.

 

Εάν το Halotestin πρόκειται να χρησιμοποιηθεί, το ήπαρ πρέπει να είναι υγιές για να ξεκινήσει. Επιπλέον, το άτομο πρέπει να καταβάλει προσπάθεια να μειώσει και να περιορίσει τη συνολική ποσότητα του στρες στο ήπαρ. Προκειμένου να περιοριστεί το άγχος, το Halo δεν πρέπει να χρησιμοποιείται για περισσότερο από 4 εβδομάδες, καθώς πολλοί βρίσκουν ότι χρειάζονται 2 εβδομάδες για να είναι το μόνο που χρειάζεται, όπως οι 2 εβδομάδες που οδηγούν στον ανταγωνισμό. Το άτομο θα πρέπει επίσης να ενσωματώσει τη χρήση ενός συμπληρώματος αποτοξινωτικού συκωτιού όταν χρησιμοποιεί αυτό το στεροειδές. στην πραγματικότητα, δεν πρέπει να χρησιμοποιείται χωρίς ένα τέτοιο προστατευτικό. Όλοι οι ασθενείς που χρησιμοποιούν το Halotestin ενθαρρύνονται περαιτέρω να αποφύγουν την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ λόγω του τεράστιου στρες που προκαλεί το συκώτι. Αποφεύγοντας κάθε κατανάλωση αλκοόλ θα είναι το ασφαλέστερο μονοπάτι που θα ακολουθήσετε. Η τελική σημείωση σχετικά με τη μείωση του άγχους περιορίζει τη χρήση φαρμάκων που δεν περιέχουν φάρμακα (OTC). Πολλά φάρμακα OTC είναι πολύ ηπατοτοξικά, και σε ορισμένες περιπτώσεις, περισσότερο από πολλά αναβολικά στεροειδή. Η χρήση των OTC φαρμάκων θα πρέπει να περιορίζεται όταν είναι απολύτως απαραίτητο.
 

7. Αγοράστε Halotestin (Fluoxymesterone) Σκόνη για SZOB


  Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό φαρμακείο μας και συμπληρώστε μια σειρά από πρώτες ύλες Halotestin (Fluoxymesterone) .

  Ορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

  Την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

  Θα σταλεί εντός 12 ωρών .


Χλωροθεστίνη (Fluoxymesterone) βίντεο σε σκόνη

Ακατέργαστη σκόνη Halotestin (Fluoxymesterone) Προδιαγραφές:Ονομα Cetilistat
Εμφάνιση ελαφρά κίτρινη κρυσταλλική σκόνη
Cas

76-43-7

Χημική δοκιμή ≥99%
Διαλυτότητα Αδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλη, διαλυτό σε οξεικό οξύ, αιθυλεστέρα

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

10-40 mg

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

Ακατέργαστη σκόνη Halotestin (Fluoxymesterone) Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Ακατέργαστη χαλουθεσίνη (φλουοξυμεστερόνη) σκόνη HNMR | SZOB


282526-98-1 Cetilistat.jpg
Εξεταστική