GW 501516 (Cardarine) σε σκόνη (317318-70-00)

GW 501516 (Cardarine) σε σκόνη (317318-70-00)
Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η ακατέργαστη σκόνη GW 501516 (Cardarine);


Το GW-501516, καλλίτερο γνωστό ως Cardarine, είναι ένα μοναδικό φάρμακο που ταξινομείται επισήμως ως αγωνιστής του PPAR-υποδοχέα (PPAR-RA). Η έρευνα για αυτό το φάρμακο ξεκίνησε το 1992 σε μια συνδυασμένη προσπάθεια μεταξύ της GlaxoSmithKline (GSK) και της Ligand Pharmaceuticals. Η έρευνα σε αυτό το προϊόν παρουσιάστηκε σε μια προσπάθεια παροχής θεραπείας για διάφορες καρδιαγγειακές παθήσεις, καθώς και για διαβήτη, παχυσαρκία και άλλες καταστάσεις.


Σύντομα ανακαλύφθηκε ότι η ΡΡΑΚ-ΡΑ ήταν εξαιρετικά αποτελεσματική στην ενίσχυση της αντοχής, αλλά επίσης αποδείχθηκε ότι φέρει υψηλό δυνητικό κόστος. Ανακαλύφθηκε ότι το Cardarine αύξησε σημαντικά τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου και ως εκ τούτου, η GSK έπεσε κάθε περαιτέρω έρευνα. Ωστόσο, οι μελέτες που παρήγαγαν καρκινικά αποτελέσματα χρησιμοποίησαν δόσεις Cardarine που ήταν 500 έως και 1000 φορές το ποσό που θα έπαιρνε ένας άνθρωπος. Εάν ο καρκίνος είναι ένας κίνδυνος με την τυποποιημένη δοσολογία, είναι άγνωστη.

 

Η καρδαρινίνη (GW-501516) είναι φάρμακο που δεσμεύεται στον υποδοχέα ΡΡΑΚ. Δημιουργήθηκε για πρώτη φορά από το Glaxo Smith Kline και το Ligand Pharmaceuticals το 1992. Ανακαλύφθηκε ότι το Cardarine, όταν δεσμεύεται στον υποδοχέα PPAR, προσλαμβάνει αυτό που ονομάζεται συζυγές PGC-1 α ένζυμο, το οποίο στη συνέχεια αυξάνει την έκφραση των γονιδίων που εμπλέκονται στις δαπάνες της ενέργειας. Οι αρουραίοι που έλαβαν θεραπεία με Cardarine έδειξαν αυξημένο μεταβολισμό λιπαρών οξέων και αυξημένη προστασία από την παχυσαρκία από την κατανάλωση κακής διατροφής, καθώς και αυξημένη προστασία από τον διαβήτη τύπου 2. Σε άλλη μελέτη για πιθήκους Rhesus, η καρδαρινική απεδείχθη ότι αυξάνει την HDL (καλή χοληστερόλη) και μειώνει την LDL (κακή χοληστερόλη).


Λόγοι για αυτό το φαινόμενο φαίνεται ότι προκαλούνται από αυξημένη έκφραση του μεταφορέα χοληστερόλης ABCA1. Με άλλα λόγια, η καρδαρίνη ενεργοποιεί τις ίδιες γενετικές οδούς που εμπλέκονται στην άσκηση. Επιπλέον, η καρδαρινική μελετήθηκε για χρήση στη θεραπεία της καρδιοπάθειας πριν την αναστολή της ανάπτυξής της το 2007.
 

2. Πώς λειτουργεί η ακατέργαστη σκόνη GW 501516 (Cardarine) ;


Η καρδαρίνη (GW-501516) δεσμεύεται στον υποδοχέα ΡΡΑΚ, συγκεκριμένα μια ομάδα πυρηνικών υποδοχέων (αισθητήρες που ανιχνεύουν θυρεοειδείς και στεροειδείς ορμόνες στο σώμα) που ξεκινούν το ένζυμο PGC-1a. Αυτή η δράση οδηγεί σε έκφραση γονιδίων, συγκεκριμένα γονίδια που περιστρέφονται γύρω από την ενεργειακή δαπάνη.

 

Οι μελέτες που αφορούν το GW-501516 έχουν δείξει ότι αυξάνουν το μεταβολισμό των λιπαρών οξέων σε αρουραίους. Παραδείχθηκε επίσης στις ίδιες μελέτες η μείωση των επιπέδων παχυσαρκίας παρά τις κακές διατροφικές συνήθειες καθώς και η πρόληψη του διαβήτη τύπου 2. Η καρδαρίνη επίσης έδειξε ότι αυξάνει την HDL (καλή χοληστερόλη) και μειώνει την LDL (κακή χοληστερόλη) σε μια μελέτη που χρησιμοποιεί πιθήκους. Οι επιπτώσεις φαινόταν να ισχύουν με ή χωρίς άσκηση.

 

Το GW διεγείρει την πρόσληψη γλυκόζης και τον ιστό του σκελετικού μυός. Καίει λίπος διεγείροντας την οξείδωση των λιπαρών οξέων. Προτείνεται ως πιθανή θεραπεία για την παχυσαρκία λόγω της ικανότητάς της να λιώσει γρήγορα το λίπος. Επίσης, το Cardarine λέγεται ότι αυξάνει την HDL κατά μέσο όρο κατά 79% (καλή χοληστερόλη) και μειώνει την LDL (κακή χοληστερόλη) στις τρέχουσες δοκιμές Φάσης ΙΙ. Το GW 501516 είναι ένας αγωνιστής ΡΡΑδδ. Αυτά συμβάλλουν στην αύξηση των επιπέδων HDL από μια ενισχυμένη έκφραση του μεταφορέα χοληστερόλης ABCA1.
 

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε την ακατέργαστη σκόνη GW 501516 (Cardarine) ;


Η στοίβαξη του Cardarine σημαίνει ότι το τρέχετε σε συνδυασμό με άλλες ενώσεις. Αυτό που κάνει το Cardarine να ξεχωρίζει είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με σχεδόν οτιδήποτε (κοπή, συσσώρευση ή επανασύνδεση).

 

Bulking-Καθαρίστε τα κέρδη σας και κάνετε αυτό το μαζικό καθαριστικό ενώ διατηρείτε το μέγεθος.

 

Κοπή - εντελώς βέλτιστη όταν πρόκειται για απώλεια βάρους ενώ κρατάτε τη μάζα μυών.

 

Recomping - Τέλειο για την οικοδόμηση άπαχου μυός και απώλεια λίπους

 

Ο πιο συνηθισμένος τρόπος χρήσης του Cardarine είναι σε τριπλή στοίβα που περιλαμβάνει LGD 4033 και MK 2866. Θα έχετε όλα τα κέρδη, την αντοχή, την απώλεια λίπους και τα κέρδη μεγέθους λαμβάνοντας και τα τρία.
 

4. Δοσολογία σκόνης ακατέργαστης GW 501516 (Cardarine)


Το GW-501516 λαμβάνεται από το στόμα. Η συνηθέστερη κλίμακα δοσολογίας για αυτό το PPAR-RA είναι 10-15mg ανά ημέρα για 8 εβδομάδες. Ωστόσο, μερικές αναφορές αναφέρουν ότι η φαρμακευτική αγωγή πρέπει να χρησιμοποιηθεί για 12 εβδομάδες για βέλτιστα αποτελέσματα, ενώ τα 20mg ημερησίως είναι καλά ανεκτά από τα περισσότερα άτομα.

 

Το Cardarine θα προσφέρει οφέλη τόσο στην αντοχή όσο και στην οξείδωση του λίπους στα 10-15mgs ανά ημέρα για έναν ιδανικό κύκλο 8 εβδομάδων. Ωστόσο, 20 mg ημερησίως για 8-12 εβδομάδες είναι η συνιστώμενη δόση για να έχετε τα απόλυτα βέλτιστα αποτελέσματα μέσα και έξω από το γυμναστήριο. Το Cardarine είναι απαγορευμένη ουσία σε ορισμένα αθλήματα, οπότε συνιστάται να είστε προσεκτικοί με τη χρήση του εάν είστε δοκιμασμένος αθλητής.
 

5. Πρωτεΐνη ακατέργαστη GW 501516 (Cardarine)   Θετικές επιδράσεις


Οι επιδράσεις του Cardarine είναι αρκετά σημαντικές και μπορεί να είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη στη στοίβα ενός αθλητή απόδοσης. Η αυξημένη αντοχή μπορεί να είναι το πιο απίστευτο χαρακτηριστικό του PPAR-RA. Εκείνοι που χρησιμοποιούν το φάρμακο θα βρουν ότι δεν κουράζουν τόσο εύκολα και μπορούν να γυμναστούν σκληρότερα και περισσότερο. Η καρδιαγγειακή αντοχή που έρχεται με το Cardardine είναι τόσο ισχυρή που έχει αποδειχθεί ότι καταργεί τα καρδιολογικά προβλήματα που περιβάλλουν το δημοφιλές αναβολικό στεροειδές Trenbolone. Πολλοί που χρησιμοποιούν αναπνευστική έκθεση Trenbolone γίνεται λίγο πιο δύσκολο και ότι το καρδιο γίνεται πιο δύσκολο έργο. Το Cardarine φαίνεται να αναιρεί αυτή την αρνητική επίδραση όταν χρησιμοποιεί το Tren.

 

Τα αποτελέσματα του Cardarine επίσης βοηθούν εξαιρετικά στην απώλεια λίπους. Εάν δεν υπάρχει τίποτα άλλο, μπορείτε να εκτελέσετε το καρδιο πιο έντονα και περισσότερο. Επιπλέον, δεν φέρει κανένα καταβολικό αποτέλεσμα που να συνδέεται με πολλά θερμογόνα ή λίπους καυστήρες, που σημαίνει ότι η απώλεια μυών λόγω χρήσης δεν προκαλεί καμία ανησυχία. Το πιο σημαντικό, το GW-501516 έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την απόδοση των θρεπτικών ουσιών. Με απλά λόγια, χρησιμοποιείτε καλύτερα τις θρεπτικές ουσίες που καταναλώνετε. Εκείνοι που χρησιμοποιούν την ένωση θα βρουν αυξημένα επίπεδα πρόσληψης γλυκόζης και μείωση των αποθεμάτων λίπους.

 

1.GW 501516 είναι ο "Ultimate Enhancer Endurance" - Χρησιμοποιείται από αθλητές ελίτ και ανταγωνιστές για έναν λόγο.

 

2.Παρέχει τα επίπεδα σας Insane Energy - έτσι μπορείτε να ωθήσετε πιο σκληρά στο γυμναστήριο, να αυξήσετε την ένταση και να προχωρήσετε μέσω οροπεδίων όπως ποτέ άλλοτε.

 

3.Decreases Time Recovery - Σημαίνει ότι μπορείτε να σηκώσετε σχεδόν κάθε μέρα ενώ παίρνετε GW.

 

4. Θα λιώνει γρήγορα το λίπος, αλλά δεν είναι ΚΑΤΑΒΑΤΙΚΑ. Αυτό σημαίνει ότι θα κρατήσετε όλα τα κέρδη σας ενώ φτάσετε πιο αργά.

 

5.Θα σας πάρει άμεσα, αξιοσημείωτα αποτελέσματα: Κυριολεκτικά στην πρώτη δόση.

 

6. Παρέχει μία από τις καθαρότερες πηγές ενέργειας. Δεν είναι ένα διεγερτικό, οπότε δεν θα συντρίψετε ή θα αισθανθείτε άγχος καθόλου.

 

7.Η ικανότητα να τρέχει για όσο χρονικό διάστημα 12 εβδομάδες. Θα πάρετε καλύτερα και καλύτερα αποτελέσματα όσο περισσότερο το παίρνετε.

 

8. Είναι ευπροσάρμοστο - μπορεί να στοιβάζεται με σχεδόν οτιδήποτε.

 

9.Μπορεί να χρησιμοποιηθεί κατά το κόψιμο ή το μαζικό. Cardarine θα επιταχύνει τα αποτελέσματά σας Δεν έχει σημασία τι κάνετε.

 

10.Θένει μια γενική αίσθηση της υγείας και της ευημερίας. Θα νιώσετε εκπληκτικά ενώ βρίσκεστε σε αυτό.

 

11. Δεν έχουν αναφερθεί ανεπιθύμητες ενέργειες, η τοξικότητα του ήπατος ή η καταστολή. Δεν υπάρχει ανάγκη για PCT Είτε.

 

12.Called η πιθανή θεραπεία για την παχυσαρκία, Cardarine σας επιτρέπει να χάσετε βάρος με τη χρήση λιπαρών καταστημάτων για την ενέργεια αντί των υδατανθράκων.

 

Το Cardarine είναι ιδανικό για τα πάντα! Τα απίστευτα οφέλη αντοχής είναι ίσως ο πιο σημαντικός λόγος για να χρησιμοποιήσετε αυτό το προϊόν. Όχι μόνο έχει αποδειχθεί ότι αυξάνει την αντοχή στις επιστημονικές μελέτες, αλλά όταν το χρησιμοποιείτε μόνοι σας θα δείτε ότι τα αποτελέσματα δεν είναι τίποτε λιγότερο από εκπληκτικά! Εάν είστε καρδιοεξουσιαστής ή απλώς να πάρει άπαχο, αυξάνετε τους χρόνους εκτέλεσης. Οι συνεδρίες ανύψωσης βάρους σας θα επεκταθούν περαιτέρω, θα νιώσετε περισσότερο ενεργοποιημένη και τελικά θα έχετε κάνει πολλή περισσότερη δουλειά πριν βγείτε έξω από το γυμναστήριο κάθε μέρα.

 

Φυσικά, η απώλεια λίπους είναι στην κορυφή της λίστας των λόγων για τους οποίους πολλοί άνθρωποι αγαπούν το Cardarine τόσο πολύ. Οι διατρήσεις και οι φλέβες γίνονται πιο αισθητές και το ταξίδι σας στην απώλεια λίπους γίνεται πολύ πιο εύκολο, χωρίς τις καταβολικές επιδράσεις που μπορούν να έχουν οι περισσότεροι καυστήρες λίπους και τα ναρκωτικά ενώ κόβονται.


Η απώλεια λίπους από καρδαρίνα είναι αποτέλεσμα αυξημένης πρόσληψης γλυκόζης στους σκελετικούς μύες. Ουσιαστικά, χρησιμοποιείτε καλύτερα τις θρεπτικές ουσίες που καταναλώνετε κάθε μέρα και μειώνοντας την ποσότητα υδατανθράκων ή λίπους που αποθηκεύονται ως λιπώδη ιστό. Ως αποτέλεσμα, η καρδαρίνη δεν είναι μόνο καύση λίπους και αντι-καταβολική, αλλά είναι επίσης λίγο αναβολική επίσης.

 

Το Cardarine μπορεί να στοιβάζεται με σχεδόν τίποτα και θα ενισχύσει τα αποτελέσματα του κύκλου. Για τους χρήστες αναβολικά-ανδρογόνων στεροειδών που τους αρέσει η ναρκωτική τρεμπολόνη, η καρδαρινική είναι φανταστική στην καταπολέμηση των αρνητικών παρενεργειών του " tren" και ακόμη και στην ενίσχυση των θετικών αποτελεσμάτων.
 

6. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της σκόνης GW 501516 (Cardarine) ;


Οι γνωστές παρενέργειες του Cardarine επικεντρώνονται κατά κύριο λόγο στην αύξηση των πιθανών επιπέδων καρκίνου. Ωστόσο, δεν είναι τόσο αποκομμένο και ξηρό. Μελέτες που έδειξαν αυξημένα ποσοστά καρκίνου σε αρουραίους χρησιμοποίησαν δόσεις του PPAR-RA πολύ πάνω και πέρα από ό, τι θα έπαιρνε οποιοσδήποτε άνθρωπος. Περαιτέρω, πρόσθετες μελέτες έχουν δείξει ότι ο GW-501516 μείωσε τους υπάρχοντες καρκινικούς όγκους και στην πραγματικότητα θεραπεύει τον υπάρχοντα καρκίνο. Η αλήθεια πίσω από τη σχέση με αυτό το φάρμακο και τον καρκίνο είναι άγνωστη αυτή τη στιγμή. Επειδή υπάρχει μια πιθανή σχέση μεταξύ του φαρμάκου και του καρκίνου, ίσως να μην γνωρίζουμε ποτέ την αλήθεια, καθώς είναι απίθανο να αναλάβει οποιαδήποτε άλλη μελετητική ομάδα κάποια μεγάλη φαρμακευτική ομάδα.

 

Οιστρογόνο: Δεν υπάρχουν οιστρογονικές παρενέργειες που να σχετίζονται με το GW-501516. Η κατακράτηση νερού, η φούσκωμα, η γυναικομαστία και η υψηλή αρτηριακή πίεση που σχετίζεται με την κατακράτηση νερού δεν είναι δυνατή καθώς δεν υπάρχει μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστρογόνα.

 

Ανδρογόνα: Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Cardarine δεν περιλαμβάνουν ανδρογόνο φύση. Η απώλεια τρίχας, η ακμή και τα συμπτώματα του virilization στις γυναίκες δεν είναι δυνατά με αυτό το φάρμακο.

 

Καρδιαγγειακά: Δεν υπάρχουν αρνητικές παρενέργειες του Cardarine που σχετίζονται με την καρδιαγγειακή υγεία. στην πραγματικότητα, τα λιπίδια μπορεί να βελτιωθούν. Σε μια μελέτη που έγινε από την Εφημερίδα της Καρδιολογίας, το GW-501516 αναφέρθηκε ότι πιθανόν να μειώσει τον κίνδυνο καρδιακής προσβολής.

 

Καταστολή τεστοστερόνης: Το GW-501516 δεν θα καταστείλει την φυσική παραγωγή τεστοστερόνης. Η θεραπεία μετά τον κύκλο (PCT) δεν απαιτείται όταν χρησιμοποιείται αυτό το PPAR-RA.

 

Ηπατοτοξικότητα: Η καρδαρίνη δεν είναι τοξική για το ήπαρ.
 

 

7. Αγοράστε GW 501516 (Cardarine) σε σκόνη rf rom SZOB


  Βρείτε το ηλεκτρονικό φαρμακείο μας και συμπληρώστε μια παραγγελία των πρώτων υλών GW 501516 (Cardarine).

  Ορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

  Την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

  Θα σταλεί εντός 12 ωρών.


GW 501516 (Cardarine) βίντεο σε σκόνη

Ακατέργαστη σκόνη GW 501516 (Cardarine) Προδιαγραφές:Ονομα GW 501516 (Cardarine)
Εμφάνιση άσπρη σκόνη
Cas

317318-70-0

Χημική δοκιμή

≥98 %

Διαλυτότητα διαλυτό σε ακετόνη, αιθανόλη, αιθυλαιθέρα, οξικό αιθυλεστέρα, αδιάλυτο σε νερό

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

10-15 mg

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

Ακατέργαστη σκόνη GW 501516 (Cardarine) Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.


2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.


3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Ακατέργαστο GW 501516 (Cardarine) σε σκόνη HNMR | SZOB


317318-70-0 GW501516Cardarine HNMR.jpg
Εξεταστική