Αιμαπολίνη CAS: 4267-80-5

Αιμαπολίνη CAS: 4267-80-5
Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή Σχετικά με την Αιμαπολίνη CAS: 4267-80-5:

Η μεθυλεπιτιτοστενόλη (Hemapolin) είναι ένα συνθετικό ανδρογόνο-αναβολικό στεροειδές (AAS) το οποίο περιγράφηκε για πρώτη φορά στη βιβλιογραφία το 1974, το οποίο ονομάζεται επίσης Hemapolin. Πρόκειται για το 17α-μεθυλιωμένο παράγωγο της epitiostanol, AAS και αντιοιστρογόνο που χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού στην Ιαπωνία και παρομοίως με μεπιτοϊσάνη (17-μεθυλοξυκυκλοπεντυλαιθέρας της 17-μεθυλοξυκυκλοπεντυλίου), είναι μία από του στόματος δραστική μορφή της επιτιτοστανόλης. Από τη 17α-μεθυλομάδα της, η μεθυλεπιτιτοστανόλη θεωρείται ότι έχει υψηλό δυναμικό ηπατοτοξικότητας. Το φάρμακο εμφανίστηκε στο διαδίκτυο ως νέος στεροειδές σχεδιαστής σε διαιτητικά συμπληρώματα γύρω από το 2009. Προσδιορίστηκε το 2015 σε πάνω από 30 προϊόντα που πωλήθηκαν στο διαδίκτυο, τα οποία το έγραψαν ως συστατικό στην ετικέτα του προϊόντος τους. Από το 2015, το φάρμακο δεν αποτελεί ελεγχόμενη ουσία. Ωστόσο, η μεθυλεπιτιτοστενόλη μπορεί να αποικοδομείται σε μερικές δεξαμενές προϊόντος σε δεσοξυμεθυλοτεστοστερόνη, η οποία, αντίθετα, είναι ελεγχόμενη ουσία. Η μεθυλεπιτιτοστανόλη (αιμαπολίνη) αναφέρεται ως προφάρμακο δεσοξυμεθυλοτεστοστερόνης. Ετικέτες: 7-Κετο-DHEA .

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα :

1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35

2) Καθαρότητα:> 99%

3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.

2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης

2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.

3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.

2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.

3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.

4 Τρεις αρχές:

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Προβλήματα ποιότητας προϊόντων

Συχνές ερωτήσεις

Σχετικά προϊόντα
Ενδιάμεσα
API
Προορμόνη
SARMS Raws

Hemapolin CAS: 4267-80-5 λεπτομερείς πληροφορίες

όνομα προϊόντος Αιμαπολίνη
CAS 4267-80-5
Αλλο όνομα

Epistane, Hemapolin, Havoc, Epi Plex

Μοριακός τύπος C20H32OS
Μοριακό βάρος 320.532
Σημείο τήξης 168-169 ° C
Καθαρότητα > 99%
Πακέτο Ασφάλεια και διαφοροποίηση
Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 10g
Τιμή Διαπραγμάτευση

Στροφική φόρμουλα:

Αιμαπολίνη, CAS: 4267-80-5

Χημικές ιδιότητες αιμαπολίνης

Εξεταστική