Δεκανόνη νανδρολόνης (DECA) σε σκόνη (360-70-3)

Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η ακατέργαστη σκόνη ντανδρολόνης (DECA) ;


Από τα μέσα της δεκαετίας του 1960, το Deca Durabolion έχει καταστεί βασικό στοιχείο για τους περισσότερους κύκλους τεστοστερόνης ή / και Dianabol, ο κύριος λόγος είναι ότι το Deca προσθέτει πολλή δύναμη σε έναν κύκλο χωρίς να αυξάνει τις παρενέργειες.

 

Όταν χρησιμοποιείται σε κύκλους τεστοστερόνης ή / και διαζολάλης, το deca προσθέτει πραγματικά το βάρος στον κύκλο χωρίς πολύ περισσότερη πίεση στο σύστημα. Το Deca δεν προσθέτει επιπλέον παρενέργειες όταν χρησιμοποιείται με άλλα στεροειδή, αλλά δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείται μόνο του. Η αυτόνομη χρήση της νανδρολόνης έρχεται με το δικό της σύνολο δυσάρεστων παρενεργειών, το πιο περίφημο απ 'όλα είναι το φοβερό "Deca Dick", όπου ο επηρεασμένος χρήστης δεν μπορεί να πάρει ή να διατηρήσει μια στύση.


Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι χωρίς τους ισχυρότερους μεταβολίτες τεστοστερόνης όπως η διυδροτεστοστερόνη (DHT), οι μαλακοί και πολύ ασθενέστεροι μεταβολίτες από το deca θα πλημμυρίσουν τους υποδοχείς σας, χωρίς να αφήνουν περιθώρια για ισχυρότερα ανδρογόνα. Όχι μόνο οι ασθενέστεροι μεταβολίτες της Deca είναι ένα ζήτημα όταν υπάρχει απουσία ισχυρότερων και ισχυρών, αλλά η ίδια η νανδρολόνη μπορεί και θα προσκολληθεί στους υποδοχείς της προγεστερόνης. Αυτό προκαλεί παρενέργειες που επηρεάζουν μόνο τον χρήστη απουσία υπερφυσιολογικών ποσοτήτων ισχυρότερων ανδρογόνων.

 

Ο καλύτερος τρόπος για να εξηγήσουμε τη βόμβα deca είναι ότι βασικά είναι μια ορμόνη που μοιάζει με προγεστερόνη, η οποία αναπτύσσει μυϊκή μάζα, δύναμη και, σε μικρότερο βαθμό, βοηθά στην αποκατάσταση των αρθρώσεων. Δεν πρέπει να σας δώσει κακές παρενέργειες όταν χρησιμοποιείται με ισχυρότερα ανδρογόνα που θα καλύψουν και θα εξουδετερώσουν πιθανά προβλήματα από τη νανδρολόνη. Εάν χρησιμοποιηθεί ποτέ από μόνη της, οι κακές παρενέργειες από τη νανδρολόνη θα συντρίψουν τη λίμπιντο, τη σεξουαλική σας επιθυμία, την αιμάτωση και τη γυναικομαστία (βυζιά).
 

2. Πως λειτουργεί η ακατέργαστη κόνις ντανδρολόνης (DECA);


Η δεκανοανική νανδρολόνη μοιράζεται τις δράσεις ενδογενών ανδρογόνων όπως η τεστοστερόνη. Τα εξωγενή ανδρογόνα όπως η δεκανοϊκή νανδρολόνη προάγουν τον αναβολισμό των πρωτεϊνών και διεγείρουν την όρεξη, με αποτέλεσμα την αναστροφή των καταβολικών διεργασιών και την αρνητική ισορροπία του αζώτου. Αυξημένες σωματικές μάζες σε ασθενείς με καχεξία (π.χ. υποσιτισμένοι ασθενείς με αιμοκάθαρση) και μειωμένη οστική απορρόφηση και αυξημένη οστική πυκνότητα σε ασθενείς με οστεοπόρωση συχνά παρατηρούνται. Η γλυκόζη του αίματος, η παραγωγή ερυθροκυττάρων και η ισορροπία του ασβεστίου επηρεάζονται επίσης από τα ανδρογόνα. Η αυξημένη παραγωγή ερυθροκυττάρων προφανώς οφείλεται σε αυξημένη παραγωγή ερυθροποιητικού παράγοντα διέγερσης. Οι ασθενείς με αναιμία που σχετίζεται με νεφρική νόσο θα έχουν αυξήσεις στον όγκο των ερυθρών αιμοσφαιρίων και την αιμοσφαιρίνη μετά τη λήψη δεκανοϊκής νανδρολόνης.

 

Δεδομένου ότι η δεκανοϊκή νανδρολόνη έχει δράσεις παρόμοιες με εκείνες των ενδογενών ανδρογόνων, η χορήγηση δεκανοϊκής νανδρολόνης έχει τη δυνατότητα να προκαλέσει σοβαρές διαταραχές της ανάπτυξης και της σεξουαλικής ανάπτυξης εάν δοθεί σε μικρά παιδιά και προκαλεί ανεπιθύμητες παρενέργειες στις γυναίκες. Τα εξωγενή ανδρογόνα καταστέλλουν την ορμόνη απελευθέρωσης γοναδοτροπίνης, μειώνοντας έτσι τη γοναδοτροπική λειτουργία της υπόφυσης μέσω ενός μηχανισμού αρνητικής ανάδρασης. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της ενδογενούς τεστοστερόνης, της ωχρινοτρόπου ορμόνης και της ορμόνης διέγερσης των ωοθυλακίων. Εξωγενή ανδρογόνα μπορεί επίσης να έχουν άμεση επίδραση στους όρχεις. Παρατηρούνται επίσης αναστρέψιμες αυξήσεις σε λιποπρωτεΐνες χαμηλής πυκνότητας (LDL) και μειώσεις στις λιποπρωτεΐνες υψηλής πυκνότητας (HDL).

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε πούδρα ακατέργαστης ντανδρολόνης Decanoate (DECA) ;


Δεδομένου ότι η deca durabolin διατυπώνεται χρησιμοποιώντας τη δεκανοϊκή νανδρολόνη, ένας από τους μεγαλύτερους εστέρες που υπάρχουν, είναι πολύ διαλυτός στο λάδι, όπως είναι όλα τα στεροειδή με μακρούς εστέρες. Αυτή η εύκολη διαλυτότητα στα έλαια σημαίνει ότι οι κατασκευαστές πρέπει να χρησιμοποιούν μικρότερο ποσοστό διαλυτών για την κατασκευή των προϊόντων. κάνοντας έτσι μια λιγότερο ενοχλητική βολή. Γενικά, οι ενέσεις με δεκά γίνονται εβδομαδιαίως από τους περισσότερους bodybuilders.

4. Δοσολογία πούδρας ακατέργαστης ντανδρολόνης (DECA)


Με την προσθήκη 400mg την εβδομάδα της νανδρολόνης σε έναν κύκλο τεστοστερόνης ή έναν κύκλο διανοάζου, θα είστε σε θέση να αυξήσετε τη συνολική δόση στεροειδών σας, χωρίς να αυξήσετε τις παρενέργειες. Για παράδειγμα, ένας bodybuilder που παίρνει 500mg Sustanon 250 την εβδομάδα, ο οποίος θεώρησε ότι χρειάζεται περισσότερη δύναμη στον κύκλο του, θα βρεθεί με περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες αν έπρεπε απλώς να πάρει περισσότερο από την ίδια τεστοστερόνη. Δεδομένου ότι η τεστοστερόνη αρωματίζεται με αυξανόμενο ρυθμό σε υψηλότερες δόσεις, θα υπάρξει μια εκθετική αύξηση της πιθανότητας γυναικομαστίας και κατακράτησης νερού αν προστεθεί εβδομαδιαία περισσότερη τεστοστερόνη. Όταν προσθέτετε δεκανοϊκή νανδρολόνη στον ίδιο κύκλο τεστοστερόνης, αυξάνετε τις συνολικές ποσότητες στεροειδών που λαμβάνει το σώμα σας κάθε εβδομάδα. Ωστόσο, δεν προσθέτετε πλέον βιώσιμο υπόστρωμα για ανεπιθύμητες ενζυμικές αντιδράσεις από αρωματάση και 5-αναγωγάση. Με απλά λόγια, χρησιμοποιείτε περισσότερα στεροειδή χωρίς περισσότερες παρενέργειες.

 

Η δοσολογία για τους άνδρες είναι περίπου 400-600mgs εβδομαδιαίως αλλά ποικίλλει ανάλογα με τους στόχους. Έχω δει παιδιά που χρησιμοποιούν τόσο λίγο όσο 200mgs την εβδομάδα ως αναμνηστική, και μέχρι 1500mgs την εβδομάδα ως ένα βαρύ bulker.

 

Για τις γυναίκες, δεν θα πρότεινα τη χρήση deca durabolin λόγω των παρενεργειών που είναι πολύ μεταβλητές από θηλυκό σε θηλυκό.
 

5. Προειδοποίηση της πούδρας ακατέργαστης ντανδρολόνης (DECA)


Οι ανεπιθύμητες ενέργειες της ντανδρολόνης Decanoate (Deca Durabolin) που σχετίζονται με τα επίπεδα χοληστερόλης στο ανθρώπινο σώμα προκύπτουν από όλα τα άλλα αναβολικά στεροειδή.

 

Αυτές περιλαμβάνουν την αύξηση της LDL την κακή χοληστερόλη καθώς και τη μείωση της HDL της καλής χοληστερόλης.


Αυτές οι αποκλίσεις οδηγούν σε αυξημένο κίνδυνο αρτηριοσκλήρωσης. Οι υπερβολικές δόσεις καθορίζουν το βαθμό στον οποίο οι διακυμάνσεις αυτές επιφέρουν καταστροφικές τροποποιήσεις.

 

Η διάρκεια χρήσης και η οδός χορήγησης είναι άλλες πτυχές που επηρεάζουν αυτές τις αρνητικές διακυμάνσεις της χοληστερόλης.

Το Deca Durabolin επικυρώνει σε ιατρικές μελέτες ότι όταν τα άτομα που υποβάλλονται σε δοκιμασία λαμβάνουν μια δόση των εξακόσια χιλιοστογράμμων εβδομαδιαίως για μια περίοδο δέκα εβδομάδων που υπάρχει είκοσι έξι τοις εκατό πτώση στα επίπεδα της HDL ή της καλής χοληστερόλης.

 

Αυτό μπορεί να μειωθεί με στοίβαγμα με εκχύλισμα σπόρων σταφυλιών. Η χορήγηση νανδρολόνης προκαλεί σημαντικά μεγαλύτερες αρνητικές διακυμάνσεις στις τιμές χοληστερόλης από αυτή της τεστοστερόνης σε σύγκριση με την παρακολούθηση της HDL ή της καλής χοληστερόλης και της LDL ή των κακών επιπέδων χοληστερόλης σε διαφορετική μελέτη με τη χορήγηση της κυτταρικής τεστοστερόνης.

 

Δεδομένου ότι το Nandrlone δεν είναι στοματικό C17 Alpha αλκυλιωμένο αναβολικό στεροειδές, δεν υπάρχουν κίνδυνοι ηπατοτοξικότητας.


Η ηπατοτοξικότητα προκαλεί χημική πρόκληση ηπατικής βλάβης, αλλά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για αυτή την παρενέργεια με τη χρήση νανδρολόνης Decanoate.
 

6. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της πούδρας ακατέργαστης ντανδρολόνης (DECA)


Αλλαγή σε σεξουαλική κίνηση ή απόδοση διάρροια; απώλεια μαλλιών; πονοκέφαλο; δυσκολία στον ύπνο. Αυτή η λίστα ενδέχεται να μην περιγράφει όλες τις πιθανές παρενέργειες. Καλέστε αμέσως τον πάροχο υγειονομικής περίθαλψης εάν παρουσιάσετε κάποια ένδειξη αλλεργικής αντίδρασης: αλλεργικές αντιδράσεις όπως δερματικό εξάνθημα, κνησμό ή κνίδωση, πρήξιμο του προσώπου, των χειλιών ή της γλώσσας. μωρό μαστού? αναπνευστικά προβλήματα; αλλαγές στη διάθεση, ιδιαίτερα θυμό, κατάθλιψη ή οργή. αλλαγή στη φωνή. σκοτεινά ούρα. αύξηση των μαλλιών του προσώπου. ακανόνιστες περίοδοι εμμήνου ρύσεως. ακμή, ναυτία, έμετος. πόνος στο στομάχι; πρήξιμο στους αστραγάλους ή στα πόδια. δυσκολία στη διέλευση ούρων ή αλλαγή της ποσότητας ούρων. κιτρίνισμα των ματιών ή του δέρματος.

 

Η ανωμαλία της εμμήνου ρύσεως μπορεί να εμφανιστεί με τη θεραπεία με δεκανόνη της νανδρολόνης στα θηλυκά. Η διαταραχή του κανονικού έμμηνου κύκλου δευτερογενώς από την καταστολή της έκκρισης γοναδοτροπίνης που προκαλείται από νανδρολόνη μπορεί να οδηγήσει σε αμηνόρροια ή ολιγομηνόρροια.

 

Όταν τα ανδρογόνα (όπως η νανδρολόνη) δίδονται στις γυναίκες, μπορεί να εμφανιστεί η φθορά που εκδηλώνεται με ακμή, υπερτρίχωση, κλοτομεγαλία, φαλάκρα αρσενικών μοσχευμάτων, μειωμένο μέγεθος στήθους και εμβάθυνση της φωνής ή βραχνάδα. Εάν διακοπεί η θεραπεία όταν πρώτα εμφανιστούν αυτά τα συμπτώματα, συνήθως υποχωρούν. Η παρατεταμένη θεραπεία μπορεί να οδηγήσει σε μη αναστρέψιμη αρρενωπότητα, οπότε το όφελος από τη θεραπεία θα πρέπει να μετρηθεί έναντι του κινδύνου.

 

Τα ανδρογόνα μπορούν να προκαλέσουν τερατογένεση. Τα ανδρογόνα ταξινομούνται ως κατηγορία εγκυμοσύνης Χ και είναι αντενδείκνυται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης λόγω πιθανών δυσμενών επιδράσεων στο έμβρυο. Τα ανδρογόνα αναβολικά στεροειδή όπως η δεκανοϊκή νανδρολόνη είναι γνωστό ότι προκαλούν εμβρυοτοξικότητα, εμβρυοτοξικότητα και αρρενοποίηση απογόνων θηλυκών ζώων. Η δεκανοϊκή νανδρολόνη αντενδείκνυται σε γυναίκες που είναι ή μπορεί να μείνουν έγκυες.


Στα αρσενικά

Οι αρσενικοί ασθενείς μπορούν να βιώσουν τη γυναικεία κατά τη διάρκεια παρατεταμένης θεραπείας με δεκανοϊκή νανδρολόνη, η οποία πιστεύεται ότι προκύπτει από αναστολή έκκρισης γοναδοτροπίνης και μετατροπή των ανδρογόνων σε οιστρογόνα. Αυτές οι επιδράσεις είναι πιο έντονες σε ασθενείς με ταυτόχρονη ηπατική νόσο και περιλαμβάνουν μασταλγία και γυναικομαστία. Οι φεμινιστικές επιδράσεις είναι γενικά αναστρέψιμες. Παρεμποδίζεται επίσης η λειτουργία των όρχεων, η ατροφία των όρχεων, η ανικανότητα (στυτική δυσλειτουργία), η επιδιδυμίτιδα και ο ερεθισμός της ουροδόχου κύστης.

 

Ο πριαπισμός και η υπερβολική σεξουαλική διέγερση, πιο συχνή στους γηριατρικούς άνδρες, είναι γενικά η επίδραση της υπερβολικής δόσης δεκανοϊκής νανδρολόνης. Μπορεί να εμφανιστεί ολιγοσπερμία και μειωμένος όγκος εκσπερμάτωσης σε ασθενείς που λαμβάνουν μακροχρόνια θεραπεία ή υπερβολικές δόσεις. Η αλωπεκία που μοιάζει με αρσενική φαλάκρα έχει επίσης συμβεί.

 

Ο καρκίνος του προστάτη ως δευτεροπαθής κακοήθεια ή υπερτροφία του προστάτη μπορεί να αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια παρατεταμένης θεραπείας με ντανδρολόνη δεκανοϊκό και είναι πιθανότερο να εμφανιστεί σε ηλικιωμένους άνδρες. Τα σημάδια οξείας επιδιδυμίτιδας (π.χ. πυρετός, ρίγη, πόνος στην περιοχή της βουβωνικής χώρας) και / ή επείγουσα ανάγκη ούρων θα πρέπει να προκαλέσουν απόσυρση του φαρμάκου και επανεκτίμηση της δοσολογίας.
Σε προάση αρσενικά

Όταν τα ανδρογόνα (όπως η νανδρολόνη) χρησιμοποιούνται στη θεραπεία ανώριμων αρσενικών, ο πρώιμος βιασμός μπορεί να είναι ένα μειονέκτημα επειδή συνοδεύεται από πρόωρο κλείσιμο του επιφυσίου. Η παρακολούθηση της σκλήρυνσης του σκελετού πρέπει να γίνεται σε διαστήματα περίπου 6 μηνών. Μόλις κλείσουν οι επιφάνειες, η ανάπτυξη τερματίζεται. Ακόμη και μετά τη διακοπή της θεραπείας, το κλείσιμο του επιφυσίου μπορεί να ενισχυθεί για αρκετούς μήνες. Η διεύρυνση του πέους και η αυξημένη συχνότητα των στύσεων μπορεί επίσης να συμβούν.

 

Σε αρσενικά και θηλυκά

Περιφερικό οίδημα μπορεί να συμβεί με τη χρήση νανδρολόνης ως αποτέλεσμα της αυξημένης κατακράτησης υγρών (σε συνδυασμό με τη συγκράτηση του νατρίου) και εκδηλώνεται με αύξηση βάρους. Στη θεραπεία ασθενών με διαταραχή της νεφρικής λειτουργίας ή συμφορητικής καρδιακής ανεπάρκειας, η κατακράτηση υγρών είναι μεγαλύτερης σημασίας. Άλλοι ηλεκτρολύτες ορού (π.χ. ασβέστιο, χλωριούχο, φωσφορικό και κάλιο) διατηρούνται επίσης.

 

Η θεραπεία με ανδρογόνα (όπως η νανδρολόνη) σχετίζεται με την ανάπτυξη και την έκκριση των σμηγματογόνων αδένων, γεγονός που μπορεί να προκαλέσει ένα ακανθώδες εξάνθημα που δεν διακρίνεται από την ακμή vulgaris.

 

Η ηπατική δυσλειτουργία μπορεί να προκύψει από τη χρήση ανδρογόνων αναβολικών στεροειδών (όπως η νανδρολόνη) και έχει αποδειχθεί ότι είναι πιο σημαντική με τη χορήγηση των από του στόματος 17-αλφα-αλκυλανδρογόνων (π.χ. μεθυλοτεστοστερόνη). Χολοστατικός ίκτερος με σπάνια ηπατική νέκρωση και θάνατο έχουν αναφερθεί. Τα αυξημένα ηπατικά ένζυμα είναι πιο κοινά από τον εμφανή ίκτερο.


Το φάρμακο πρέπει να διακόπτεται εάν εμφανιστεί χολοστατικός ίκτερος ή ηπατίτιδα. Ο Peliosis hepatis, μια κατάσταση που χαρακτηρίζεται από σπληνικό ιστό που αντικαθίσταται από κύστεις γεμάτες αίμα, έχει συμβεί σε ασθενείς που λαμβάνουν ανδρογόνα αναβολικά στεροειδή. Οι κύστες εμφανίζονται μερικές φορές με ελάχιστη ηπατική δυσλειτουργία, αλλά μπορεί να σχετίζονται με ηπατική ανεπάρκεια. Συχνά δεν παρατηρούνται μέχρι να αναπτυχθεί η απειλητική για τη ζωή ηπατική ανεπάρκεια ή η ενδοκοιλιακή αιμορραγία.


Η διακοπή της θεραπείας με στεροειδή συνήθως έχει ως αποτέλεσμα την πλήρη εξαφάνιση των κύστεων. Το ηπατώωμα εμφανίζεται επίσης σπάνια και είναι συνήθως καλοήθη και εξαρτάται από τα ανδρογόνα. απειλητικό για τη ζωή κακόηθες ηπατώμα έχει αναφερθεί. Η απόσυρση του φαρμάκου οδηγεί συχνά σε υποχώρηση ή διακοπή της εξέλιξης των όγκων. Ωστόσο, τα ηπατώματα που σχετίζονται με τα ανδρογόνα ή τα αναβολικά στεροειδή είναι πολύ πιο αγγειακά από άλλους ηπατικούς όγκους και μπορεί να μην εντοπίζονται έως ότου αναπτυχθεί η απειλητική για τη ζωή ενδοκοιλιακή αιμορραγία.
Η θεραπεία με ανδρογόνα (όπως η νανδρολόνη) έχει προκαλέσει οστεόλυση και μπορεί να επιδεινώσει την υπερασβεστιαιμία. Η επαγόμενη από ανδρογόνα υπερασβεστιαιμία εμφανίζεται ιδιαίτερα σε ακινητοποιημένους ασθενείς και σε ασθενείς με μεταστατικό καρκίνωμα του μαστού.

 

Οι παρατηρητικές μελέτες σε γυναίκες μετά την εμμηνόπαυση, bodybuilders και weightlifters που χρησιμοποιούν αναβολικά στεροειδή έχουν αποκαλύψει «προ-αθηρογενείς» αλλαγές στα προφίλ των λιπιδίων, συμπεριλαμβανομένων των μειώσεων στις συγκεντρώσεις της HDL και των αυξήσεων των συγκεντρώσεων LDL. Τα συνθετικά ανδρογόνα μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερη μείωση της αναλογίας HDL-C: LDL-C από ότι η τεστοστερόνη. Τα στοματικά αναβολικά στεροειδή (π.χ. stanozolol) μπορεί να προκαλέσουν μεγαλύτερες αλλαγές από τις παρεντερικές. Αν και οι επιπτώσεις της υπερχοληστερολαιμίας που προκαλείται από ανδρογόνα (όπως η νανδρολόνη) είναι ασαφείς, πρέπει να ασκείται προσοχή, ιδιαίτερα σε ασθενείς με προδιάθεση για δυσλιπιδαιμία ή αθηροσκλήρωση.

 

Η θεραπεία με ανδρογόνα (όπως η νανδρολόνη) μπορεί να προκαλέσει μείωση της λίμπιντο ή αύξηση της λίμπιντο. Τα γηριατρικά αρσενικά έχουν βρεθεί ότι είναι πιο πιθανό να παρουσιάσουν υπερβολική σεξουαλική διέγερση.

 

Διάφορες ανεπιθύμητες αντιδράσεις στη θεραπεία με δεκανόνη με νανδρολόνη περιλαμβάνουν μειωμένη ανοχή στη γλυκόζη, διάρροια, οίδημα, ευερεθιστότητα, συνήθειες, αυξημένη CPK και κρεατινίνη, αϋπνία, διανοητική κατάθλιψη, ναυτία και έμετο.

 

Η ενδομυϊκή χορήγηση αναβολικών στεροειδών (όπως η νανδρολόνη) μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή, κνίδωση, σκλήρυνση μετά την ένεση και φουρουλίωση. Οι ασθενείς πρέπει να παρακολουθούνται για τυχόν σημεία αντίδρασης στο σημείο της ένεσης.

 

Τα αναβολικά στεροειδή (όπως η νανδρολόνη) μπορεί να προκαλέσουν καταστολή των παραγόντων πήξης II, V, VII και X. Μπορεί να εμφανιστεί παρατεταμένος χρόνος αιμορραγίας.

 

Αυτός ο κατάλογος ενδέχεται να μην περιλαμβάνει όλες τις πιθανές ανεπιθύμητες ενέργειες ή παρενέργειες. Επικοινωνήστε αμέσως με τον γιατρό σας αν παρουσιάσετε οποιαδήποτε ένδειξη αλλεργικής αντίδρασης: δερματικό εξάνθημα, κνησμό ή κνίδωση, πρήξιμο στο πρόσωπο, τα χείλη ή τη γλώσσα, μπλε απόχρωση στο δέρμα, σφίξιμο στο στήθος, πόνος, δυσκολία στην αναπνοή, συριγμός, ζάλη , κόκκινο, μια πρησμένη οδυνηρή περιοχή / περιοχές στο πόδι.

7. Αγοράστε σκόνεα ντανδρολόνης Decanoate για SZOB


  Επισκεφθείτε το φαρμακείο μας στο διαδίκτυο και συμπληρώστε μια παραγγελία για την πρώτη ύλη Nandrolone Decanoate.

  Ορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

  Την περίοδο των 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

  Θα σταλεί εντός 12 ωρών.

Ντεννοϊκό νάτριο (DECA) σε σκόνη βίντεο

Πρωτεΐνη ακατέργαστης ντανδρολόνης (DECA) σε σκόνη Προδιαγραφές:Ονομα Νανδρολόνη δεκανοϊκό
Εμφάνιση Λευκή ή υπόλευκη ή ανοιχτοκίτρινη κρυσταλλική σκόνη
Cas

360-70-3

Χημική δοκιμή ≥99%
Διαλυτότητα Αδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλη, διαλυτό σε οξεικό οξύ, αιθυλεστέρα

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

50-80 mg

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

Ντανδρολόνη Decanoate (DECA) ακατέργαστη σκόνη Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.


2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.


3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Ακατέργαστη δεκανόνη νανδρολόνης (DECA) σε σκόνη HNMR | SZOB


360-70-3 Nandrolone Decanoate HNMR.jpg
Εξεταστική