Ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης gH, HGH

Ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης gH, HGH
Λεπτομέρειες προϊόντος


Περιγραφή σχετικά με το ανθρώπινη αυξητική ορμόνη/gH/HGH CAS12629-01-5 8iu / 10iu:


Αυξητικής ορμόνης, GH, είναι ένα πεπτίδιο που παράγεται από την υπόφυση, η οποία εισέρχεται κυκλοφορία και λειτουργεί σε πολλούς ιστούς του σώματος μέσω του υποδοχέα της GH.     Του ενεργοποιημένου υποδοχέα GH παρέχει κάποια αποτελέσματα άμεσα και άλλες επιπτώσεις έμμεσα από διεγείροντας την παραγωγή του IGF-1. Κάποια αύξηση της GH μπορεί να επιτευχθεί φυσικά με άσκηση? μεγαλύτερες αυξήσεις μπορεί να επιτευχθεί με ένεση. Ενέσιμα GH παρέχεται συνήθως ως λυοφιλοποιημένη κόνις σε φιαλίδια.

Οποιαδήποτε ενέσιμο προϊόν GH θα πρέπει να είναι πανομοιότυπο με φυσικό GH, η οποία έχει 191 αμινοξέα. Ωστόσο, ορισμένα προϊόντα είναι ένα φθηνότερο ανάλογο με 192 αμινοξέα. Τα προϊόντα αυτά μπορεί να προκαλέσει ανεπιθύμητες ανοσολογική απάντηση και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται.

Φαρμακολογία της αυξητικής ορμόνης


Τι κάνει η αυξητική ορμόνη η ίδια σε υψηλότερες δόσεις, αποκλεισμένης τι μπορεί συμβεί από κυκλοφορήσει IGF-1;

Στο σκελετικό μυ, GH σε δόσεις supraphysiological παρεμβαίνει με ινσουλίνη σηματοδότησης, μειώνεται η πρόσληψη γλυκόζης, αυξάνει την πρόσληψη λιπαρών οξέων και αυξάνει την βασική τιμή της οξείδωσης των λιπιδίων (καύση λίπους). Συνολικά, τα αποτελέσματα προώθηση αναβολισμός και μεταβολική στροφή προς την καύση λίπους πάνω από γλυκόζης-καύση.

Σε δόσεις supraphysiological, GH αυξάνει επίσης αποθήκευσης λιπιδίων εντός μυϊκών κυττάρων, η οποία είναι ένα δυσμενές αποτέλεσμα, αποδίδοντας σε κάποιο βαθμό lipotoxicity. (Μόνο τα λιπώδη κύτταρα είναι ικανό να αποθηκεύει σημαντικά ποσά των λιπιδίων χωρίς αυτοτραυματισμού και μεταβολική δυσλειτουργία). Σε φυσιολογικά επίπεδα, GH, η ιστορία της μυϊκής είναι σε μεγάλο βαθμό το ίδιο όπως παραπάνω, εκτός από το ότι φυσιολογικά επίπεδα GH πραγματικά υποστήριξη κανονική ινσουλίνη σηματοδότησης, αντί να μειώνουν αυτό, και δεν προκαλούν ανώμαλες λιπιδίων Αποθήκευση.
Στο λιπώδη ιστό, GH αυξάνει τη λιπόλυση, μειώνει την λιπογένεση, μειώνεται η πρόσληψη γλυκόζης, και μειώνει την τοπική δραστηριότητα των κορτικοστεροειδών, 11βHSD1 προς τα κάτω ρύθμιση. Μερικά από την αύξηση της lipolysis φαίνεται να προέρχεται από Υπερυθμίζουν λιπώδη β2 και β3 υποδοχείς.

Αυτό βοηθά στην απώλεια λίπους ή να βοηθήσει σε στεγανοποίηση θρεπτικών ουσιών προς κέρδος μυών. Επιπλέον, η αύξηση στον ορό ελεύθερων λιπαρών οξέων που παράγεται από αυξημένη λιπόλυση φαίνεται να είναι ο μηχανισμός της GH για αύξηση μυών αναβολισμός. Όταν η αύξηση αυτή σε ελεύθερα λιπαρά οξέα είναι αποκλεισμένη, GH αυξάνει πλέον μυών αναβολισμός.

Στο ήπαρ, GH διεγείρει την μετατροπή της γλυκογόνο σε γλυκόζη, εξασθενίζει την ευαισθησία στην ινσουλίνη και με αυτόν τον τρόπο μειώνει την πρόσληψη της γλυκόζης, αυξάνει την πρόσληψη των τριγλυκεριδίων, αυξάνει την αποθήκευση από τα τριγλυκερίδια και αυξάνει την παραγωγή της VLDL («κακή χοληστερόλη.»)

Τόσο μυϊκό ιστό και στο ήπαρ, GH διεγείρει επίσης την παραγωγή του IGF-1. IGF-1 παράγεται από το συκώτι παρέχει συστηματική δράση? η επίδραση του IGF-1 παράγεται στους μυς είναι πιστεύεται ότι είναι κυρίως τοπικές.

Καυτές ετικέττες:Stanolone

Συναφή προϊόντα

Ενδιάμεσα προϊόντα


API


Prohormone


SARMS Raws
Ονομασία της ουσίας: η σωματοτροπίνη

RN: 12629-01-5

UNII: NQX9KB6PCL

Σημείωση

Ένα 191-αμινο-οξύ πολυπεπτίδιο ορμόνη εκκρίνεται από το adenohypophysis ανθρώπινη (υπόφυση, ΠΡΌΣΘΙΕΣ), επίσης γνωστή ως GH ή σωματοτροπίνη. Συνθετική αυξητική ορμόνη, που ονομάζεται σωματοτροπίνη, αντικατέστησε τη φυσική μορφή στη θεραπευτική χρήση όπως θεραπεία νανισμό σε παιδιά με ανεπάρκεια αυξητικής ορμόνης.

Μοριακός τύπος


C990-H1528-N262-O300-S7
Εξεταστική