Ανάπτυξη ανθρώπινης ορμόνης (HGH) (12629-01-5)

Ανάπτυξη ανθρώπινης ορμόνης (HGH) (12629-01-5)
Λεπτομέρειες προϊόντος


1. Τι είναι η ανάπτυξη ανθρώπινων ορμονών (HGH) ;

Η ανθρώπινη αυξητική ορμόνη μπορεί να γυρίσει πίσω το εσωτερικό ρολόι του σώματός σας, βοηθώντας σας να δημιουργήσετε γρήγορα μυς, να μειώσετε το λίπος και να αυξήσετε τη λίμπιντο, όλα αυτά ενώ στέλνετε επίπεδα ενέργειας μέσω της οροφής. Αλλά όταν πρόκειται για συζητήσεις σχετικά με την HGH, υπάρχουν συχνά περισσότερες ερωτήσεις παρά απαντήσεις. Για να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε εάν χρειάζεστε HGH, ελέγξτε τα απλά ερωτήματα και απαντήσεις, τα οποία απαντούν σε μερικές από τις πιο συνήθεις ερωτήσεις και μάθετε πώς μπορείτε να ενισχύσετε τα φυσικά σας επίπεδα αυτής της ισχυρής αναβολικής ορμόνης.

 

Το σώμα φυσικά παράγει αυξητική ορμόνη (HGH ή απλώς GH) στην υπόφυση και, όπως υποδηλώνει το όνομά του, είναι υπεύθυνη για την κυτταρική ανάπτυξη και αναγέννηση. Η αύξηση της μυϊκής μάζας και της οστικής πυκνότητας είναι αδύνατη χωρίς GH, αλλά παίζει επίσης σημαντικό ρόλο στη διατήρηση της υγείας όλων των ανθρώπινων ιστών, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου και άλλων ζωτικών οργάνων. Όταν εκκρίνεται,


Η GH παραμένει ενεργή στην κυκλοφορία του αίματος για λίγα μόνο λεπτά, αλλά αυτό είναι αρκετό χρόνο για να μετατραπεί το ήπαρ σε αυξητικούς παράγοντες, το πιο κρίσιμο από το οποίο είναι ο ινσουλινοειδής αυξητικός παράγοντας-1 ή ο IGF-1, ο οποίος μπορεί να υπερηφανεύεται για έναν ξενιστή αναβολικών ιδιοτήτων. Οι επιστήμονες άρχισαν να συγκομίζουν την GH από τους αδένες των υπογείων αδένων των νεκρών στη δεκαετία του 1950, αλλά δεν συνθέτουν το πρώτο HGH σε εργαστήρια μέχρι το 1981, με τη χρήση του ως φαρμάκου που ενισχύει την απόδοση και γίνεται δημοφιλής λίγο αργότερα.

2. Πώς λειτουργεί το HGH;

Μετά την ένεση της αυξητικής ορμόνης, εισέρχεται στην κυκλοφορία του αίματος και στη συνέχεια εξαπλώνεται γύρω από το σώμα, συγκεντρώνοντας το στο ήπαρ, όπου μετατρέπεται σε IGF-1 (αυξητικός παράγοντας τύπου ινσουλίνης). Αυτή η ουσία είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη των μυών, η οποία είναι η κύρια επίδραση της HGH για τον bodybuilding. Ο IGF-1 δεσμεύεται στους υποδοχείς του στον σκελετικό ιστό των μυών, επιταχύνοντας έτσι την πρωτεϊνική σύνθεση.


Η λειτουργία καύσης λίπους της HGH εκτελείται από την ίδια την αυξητική ορμόνη. Η ορμόνη δεσμεύεται στους υποδοχείς της σωματοτροπίνης, πράγμα που οδηγεί σε αύξηση του επιπέδου των ελεύθερων λιπαρών οξέων (FFA). Έτσι, το σώμα αρχίζει να χρησιμοποιεί λίπος, αντί για υδατάνθρακες, ως πηγή ενέργειας.


Η απώλεια λίπους ούτε αλληλεπιδρά με την ανάπτυξη των μυών ούτε παρεμβαίνει. Είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό γνώρισμα του HGH, το οποίο σας επιτρέπει να κερδίσετε άπαχο μυς και να χάσετε λίπος εντελώς.


Ένα άλλο μοναδικό χαρακτηριστικό της αυξητικής ορμόνης είναι η υπερπλασία, η αύξηση του αριθμού των μυϊκών κυττάρων λόγω του πολλαπλασιασμού τους. Αυτό το φαινόμενο είναι σημαντικό, επειδή τα επαγόμενα από HGH μυϊκά κέρδη είναι μόνιμα και τα διαιρούμενα κύτταρα σας επιτρέπουν να υπερβείτε το γενετικό σας όριο για τη μυϊκή μάζα.

3. Πώς να χρησιμοποιήσετε την ανάπτυξη της ανθρώπινης ορμόνης (HGH) ;  

Η συνθετική ανθρώπινη αυξητική ορμόνη αναπτύχθηκε το 1985 και εγκρίθηκε από το FDA για ειδικές χρήσεις σε παιδιά και ενήλικες. Σε παιδιά, οι ενέσεις HGH είναι εγκεκριμένες για τη θεραπεία βραχείας αναλογίας άγνωστης αιτίας καθώς και κακής ανάπτυξης εξαιτίας σειράς ιατρικών αιτιών, όπως:

(1) σύνδρομο Turner, μια γενετική διαταραχή που επηρεάζει την ανάπτυξη ενός κοριτσιού

(2) σύνδρομο Prader-Willi, μια ασυνήθιστη γενετική διαταραχή που προκαλεί φτωχό μυϊκό τόνο, χαμηλά επίπεδα σεξουαλικών ορμονών και συνεχή αίσθηση πείνας

(3) Χρόνια νεφρική νόσο

(4) ανεπάρκεια ή ανεπάρκεια HGH

(5 ) Παιδιά γεννημένα μικρά για την ηλικία κύησης

 

Σε ενήλικες, οι εγκεκριμένες χρήσεις της HGH περιλαμβάνουν:

(1) Σύνδρομο κοντού εντέρου, μια κατάσταση κατά την οποία τα θρεπτικά συστατικά δεν απορροφώνται σωστά λόγω σοβαρής εντερικής ασθένειας ή της χειρουργικής αφαίρεσης ενός μεγάλου τμήματος του λεπτού εντέρου

(2) Ανεπάρκεια HGH λόγω σπάνιων όγκων της υπόφυσης ή της θεραπείας τους

(3) Ασθένεια που χάνεται από μυϊκά αίτια που συνδέεται με τον ιό HIV / AIDS 

Αλλά οι πιο συνηθισμένες χρήσεις για HGH δεν είναι εγκεκριμένες από την FDA. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την ορμόνη μαζί με άλλα φάρμακα που βελτιώνουν την απόδοση, όπως τα αναβολικά στεροειδή σε μια προσπάθεια να χτίσουν τα μυς και να βελτιώσουν τις αθλητικές επιδόσεις. Ωστόσο, η επίδραση της HGH στην αθλητική απόδοση είναι άγνωστη.

 

Επειδή τα επίπεδα HGH του σώματος μειώνονται φυσιολογικά με την ηλικία, κάποιοι λεγόμενοι αντι-γήραντοι εμπειρογνώμονες έχουν υποθέσει ότι τα προϊόντα HGH θα μπορούσαν να αντιστρέψουν την σωματική υποβάθμιση λόγω ηλικίας. Αλλά και αυτοί οι ισχυρισμοί δεν είναι αποδεδειγμένοι. Η χρήση της HGH για την αντιγήρανση δεν έχει εγκριθεί από την FDA.

 

Παρ 'όλα αυτά, μερικοί άνθρωποι λαμβάνουν ενέσιμη HGH από γιατρούς που το συνταγογραφούν για σκοπούς εκτός της ετικέτας (χρήσεις για τις οποίες δεν έχει εγκριθεί από την FDA) και μέσω φαρμακείων στο Διαδίκτυο, κλινικών κατά της γήρανσης και ιστοσελίδων.

 

Άλλοι αγοράζουν προϊόντα HGH - ή προϊόντα που ισχυρίζονται ότι αυξάνουν την παραγωγή HGH του σώματός σας - με τη μορφή χαπιών και σπρέι. Οι εταιρείες που εμπορεύονται τα προϊόντα αυτά σε τηλεοπτικές διαφημίσεις ή σε απευθείας σύνδεση ισχυρίζονται ότι γυρίζουν πίσω το βιολογικό ρολόι του οργανισμού σας, μειώνοντας το λίπος, χτίζοντας τους μυς, αποκαθιστώντας την ανάπτυξη και το χρώμα των μαλλιών, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα, ομαλοποιώντας το σάκχαρο, αυξάνοντας την ενέργεια και βελτιώνοντας τη σεξουαλική ζωή, όραση και μνήμη. Ωστόσο, η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Εμπορίου δεν έχει δει αξιόπιστα στοιχεία που να υποστηρίζουν τον ισχυρισμό ότι τα προϊόντα αυτά έχουν τα ίδια αποτελέσματα με τη συνταγογραφούμενη HGH, η οποία χορηγείται πάντα με ένεση. Λαμβάνεται από το στόμα, HGH χωνεύεται από το στομάχι πριν να μπορεί να απορροφηθεί στο σώμα.

4. Δοσολογία ανάπτυξης ανθρώπινης ορμόνης (HGH)

Η αυξητική ορμόνη (GH), επίσης γνωστή ως σωματοτροπίνη (ή ως ανθρώπινη αυξητική ορμόνη [hGH ή HGH] στην ανθρώπινη μορφή της), είναι μια πεπτιδική ορμόνη που διεγείρει ανάπτυξη, αναπαραγωγή κυττάρων και αναγέννηση κυττάρων σε ανθρώπους και άλλα ζώα.

 

Παρά το γεγονός ότι οι δημιουργοί της HGH την συνθέτησαν αρχικά για να αντιμετωπίσουν τα παιδιά με ανεπάρκεια GH, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στον αθλητισμό, ειδικά στον τομέα του bodybuilding, για τους εξής λόγους:

 

Αύξηση της μυϊκής μάζας, που προκαλείται από την επιτάχυνση της πρωτεϊνικής σύνθεσης. HGH για τον bodybuilding.

Απώλεια λίπους ταυτόχρονα με την απόκτηση μυών.

Βελτίωση της ποιότητας των χόνδρων.

Ήπια παρενέργειες.

Αν και η HGH έχει τα ίδια αποτελέσματα σε οποιαδήποτε δόση, η έντασή τους εξαρτάται σημαντικά από την ποσότητα HGH που παίρνετε.

 

Δοσολογία


2-3 μονάδες - αρκετά για αντιγηραντικούς σκοπούς και βελτίωση του δέρματος, των οστών και των αρθρώσεων

 

4-8 IU - δοσολογία HGH, η οποία είναι αρκετή για να σας βοηθήσει να επιτύχετε σημαντικό αποτέλεσμα απώλειας λίπους και να δημιουργήσετε κάποια μυϊκή μάζα.

 

8-15 μονάδες IU - είναι μεγάλη για να πάρετε ωραία κέρδη μυών και να αποκτήσετε ένα σπασμένο και αγγειακό σώμα.

 

Αυτοί οι αριθμοί είναι κατά προσέγγιση και, φυσικά, τα αποτελέσματα θα εξαρτηθούν από τη διατροφή και την εκπαίδευσή σας.

 

Διάρκεια

 

Τα αποτελέσματα HGH γίνονται αισθητά μετά από δύο εβδομάδες χρήσης, αλλά σημαντική βελτίωση είναι ορατή σε δύο μήνες, που είναι το ελάχιστο μήκος ενός κύκλου. Η βέλτιστη διάρκεια είναι τρεις-τέσσερις μήνες. Όσο περισσότερο παίρνετε HGH, τόσο λιγότερη δόση χρειάζεστε.
 

5. Προειδοποίηση της ανάπτυξης ανθρώπινων ορμονών (HGH)

Οι πιο συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες και των τριών σημάτων ένεσης δεν εμφανίζονται ασυνήθιστα σε ασθενείς και έχουν μόνο ελαφρές συνέπειες. Οι λήπτες του Humatrope ενδέχεται να παρουσιάσουν "ασυνήθιστες αισθήσεις στο δέρμα", ενώ τα παιδιά με ISS που χρησιμοποιούν το Genotropin μπορεί να έχουν αλλαγές στη διάθεση και μεγαλύτερη όρεξη.


Και οι τρεις μάρκες αναφέρουν ότι άλλες συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν υψηλότερη ποσότητα σακχάρου στα ούρα, κατακράτηση υγρών και πρήξιμο στα άκρα, αλλεργική αντίδραση στο αραιωτικό παράγοντα της ορμόνης και σβώλους, ουλές, ερυθρότητα ή αιμορραγία στο σημείο της ένεσης.

 

Οι ανεκτές ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί επίσης να έχουν ένα κοινό φαινόμενο, αλλά οι συνέπειές τους τείνουν να είναι ελαφρώς πιο σοβαρές. Για παράδειγμα, τα παιδιά με ΣΑΟ μπορεί να παρουσιάσουν μη φυσιολογική ανάπτυξη πτηνών ή γνάθου. Μερικοί ασθενείς μπορεί να βρουν αίμα στα ούρα τους. Άλλες ανεκτές επιδράσεις μπορεί να είναι το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, οι πονοκέφαλοι και η αύξηση του σακχάρου στο αίμα. Τέλος, οι ενέσεις μπορούν να οδηγήσουν σε υποθυρεοειδισμό, η οποία είναι μια κατάσταση στην οποία ο θυρεοειδής αγωνίζεται να παράγει ορμόνες και μπορεί να οδηγήσει σε μειωμένη ενέργεια και αυξημένο βάρος.

 

Τα παιδιά με SGA που λαμβάνουν Genotropin μπορεί να παρουσιάσουν επιδείνωση της σκολίωσης, η οποία είναι μια κατάσταση στην οποία η καμπύλη της σπονδυλικής στήλης, μια αύξηση της πίεσης στο μυαλό τους ή η πρώιμη έναρξη της εφηβείας. Τα άτομα που έχουν σύνδρομο Prader-Willi μπορεί να παρουσιάσουν απώλεια μαλλιών και αύξηση των επιθετικών τάσεων.


Οι ενέσεις της Norditropin μπορούν να προκαλέσουν καρκινικές αυξήσεις που έχουν αντιμετωπιστεί επανεμφανιζόμενες ή οι όγκοι που παράγονται σε ενήλικες, ενώ τα παιδιά μπορεί να υποφέρουν από ολίσθηση του κεφαλιού της μηριαίας επιφύσεως, η οποία είναι κάταγμα της σφαίρας της άρθρωσης του ισχίου. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε ένα limp, καθώς και πόνο στις αρθρώσεις ή στους μυς. Η ακρομεγαλία είναι μια άλλη σοβαρή παρενέργεια, αλλά συχνότερα οφείλεται σε υπερδοσολογία παρά σε κανονικές δόσεις της ορμόνης.

 

Σπάνιες επιδράσεις περιλαμβάνουν την παγκρεατίτιδα, η οποία είναι η φλεγμονή του παγκρέατος. Οι ενήλικες που λαμβάνουν τις ενέσεις ενδέχεται να παρουσιάσουν κατακράτηση νερού. Τα παιδιά με σύνδρομο ISS ή Turner ενδέχεται να έχουν μεγαλύτερη ευπάθεια στη φλεγμονή της μύτης και του λαιμού, καθώς και στη λοίμωξη του λαιμού και του ουροποιητικού συστήματος. Άλλοι ασθενείς με σύνδρομο Turner που λαμβάνουν Genotropin μπορούν να βιώνουν συχνότερα προβλήματα ακοής και μολύνσεις αυτιών.

 

Οι πολύ σπάνιες και σοβαρότερες παρενέργειες περιλαμβάνουν νέες περιπτώσεις διαβήτη που εμφανίζονται σε ασθενείς που λαμβάνουν τεχνητές ενέσεις HGH. Επίσης, τα παιδιά με σύνδρομο Prader-Willi που είναι επίσης παχύσαρκα και έχουν ιστορικό αναπνευστικών προβλημάτων μπορεί να διακινδυνεύσουν θάνατο από τη θεραπεία με HGH και οι ενέσεις Norditropin μπορούν να έχουν το ίδιο αποτέλεσμα για άτομα που πάσχουν από σοβαρή ασθένεια ως αποτέλεσμα καρδιακής ή στομαχικής χειρουργικής επέμβασης.

 

Συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν ξεκινήσετε οποιαδήποτε θεραπεία με HGH. Υπάρχει η πραγματική πιθανότητα εμφάνισης παρενεργειών, αλλά η πιθανότητα να τα δοκιμάσετε μειώνεται όταν ένας έμπειρος ενδοκρινολόγος επιβλέπει κάθε πορεία ενέσεων. Μπορεί επίσης να σκέφτεστε να δοκιμάσετε HGH για να μειώσετε ορισμένα από τα προβλήματα της γήρανσης, συμπεριλαμβανομένου του βάρους και του λιγότερου μυός, καθώς και μια μειωμένη σεξουαλική ορμή. Αν θέλετε να κοιτάξετε και να νιώσετε νεότεροι και να μην υποφέρετε από ανεπάρκεια HGH, δοκιμάστε ένα συμπλήρωμα HGH όπως Genfx, Sytropin, Genf20 Plus ή HyperGH 14x αντί για ενέσεις ορμονών. Τα συμπληρώματα μπορούν να σας δώσουν μια ώθηση χωρίς τον κίνδυνο ανεπιθύμητων ενεργειών και αυτό μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για την υγεία και τον τρόπο ζωής σας.

6. Ποιες είναι οι πιθανές παρενέργειες της ανάπτυξης του ανθρώπινου ορμόνης (HGH) ;


Παρενέργειες της Ανάπτυξης Ανθρώπινης Ορμόνης (HGH):


(1) Διαβήτης ανθεκτικός στην ινσουλίνη

(2) Μεταβολές στη δομή των οστών

(3) Με διεύρυνση ή φλεγμονή των οργάνων, ιδιαίτερα του παγκρέατος

(4) Διαταραχές ύπνου

(5) Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

(6) Αυξημένη κρανιακή πίεση

(7) Αιμορραγία

(8) Ανάπτυξη εσωτερικών οργάνων που οδηγεί σε αυτό που είναι γνωστό ως HGH Gut

(9) Η εμφάνιση των κρεατοελιών στο δέρμα


Τα υψηλά επίπεδα HGH θα μπορούσαν να προκαλέσουν τη Γυναικομασία, πράγμα που σημαίνει βασικά την ανάπτυξη του μαστού στους άνδρες

Ο καρκίνος που μπορεί να χρειαστεί χρόνια για να αναπτυχθεί θα μπορούσε με την HGH να εξαπλωθεί πολύ γρηγορότερα μειώνοντας έτσι το προσδόκιμο ζωής του πάσχοντα


Ενώ οι μελέτες δεν έχουν ακόμη καταλήξει στο συμπέρασμα, ορισμένοι εμπειρογνώμονες συνδέουν υψηλά επίπεδα HGH σε ενήλικες με καρκίνο ενήλικα. Ο καρκίνος είναι, εξ ορισμού, ανεξέλεγκτη κυτταρική ανάπτυξη. Δεδομένου ότι οι ενέσεις HGH εν μέρει ενθαρρύνουν την κυτταρική ανάπτυξη και αναγέννηση, πιστεύεται ότι η αύξηση των επιπέδων της HGH (Σωματοτροπίνη) μπορεί να ενθαρρύνει επίσης τον σχηματισμό καρκινικών όγκων.


Τα άτομα που έχουν ορισμένες καταστάσεις δεν είναι καλοί υποψήφιοι για ενέσεις ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης και πρέπει να αποφεύγουν εντελώς αυτή τη θεραπεία. Οι συνθήκες αυτές περιλαμβάνουν:


(1) Οποιοδήποτε είδος καρκίνου

(2) Σκολίωση

(3) Ασθένειες οργάνων, ιδιαίτερα στο ήπαρ, το πάγκρεας και τους νεφρούς

(4) Οποιοδήποτε είδος διαβήτη

(5) Υψηλή αρτηριακή πίεση

(6) Διαταραχές αρθρώσεων και άκρων, ιδιαίτερα σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα

(7) Οποιαδήποτε προβλήματα με τον θυρεοειδή αδένα

 

Ενώ το ενδιαφέρον για τη θεραπεία ένεσης ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης συνεχίζει να αυξάνεται, αυτές οι πιθανές παρενέργειες θα πρέπει να εξετάζονται προσεκτικά πριν από τη δέσμευση σε αυτή τη δαπανηρή και δυνητικά επικίνδυνη επιλογή θεραπείας.

 

Τα συμπληρώματα HGH όπως το Genf20 Plus, το Genfx, το Somatropinne και το Sytropin είναι λιγότερο ακριβά, δεν απαιτούν συνταγή και χρησιμοποιούν φυσικά συστατικά για να ενθαρρύνουν το σώμα σας να παράγει υψηλότερα επίπεδα HGH από μόνο του χωρίς τον κίνδυνο σοβαρών παρενεργειών.
 

7. Αγοράστε Ανάπτυξη Ανθρώπινης Ορμόνης (HGH)   για την SZOB

→ Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας φαρμακείο και συμπληρώστε μια σειρά ανθρώπινης ορμόνης ανάπτυξης (HGH).

→ Καθορίστε τον τόπο παράδοσης, την ποσότητα του προϊόντος και τον τρόπο πληρωμής.

→ Σε διάστημα 30 λεπτών, θα λάβετε μια επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

→ Θα σταλεί εντός 12 ωρών.
Ανάπτυξη ανθρώπινων ορμονών (HGH)   βίντεο


Ανάπτυξη ανθρώπινης ορμόνης (HGH) Προδιαγραφές:Ονομα Ανάπτυξη ανθρώπινων ορμονών (HGH)
Εμφάνιση άσπρη σκόνη
Cas

  12629-01-5

Χημική δοκιμή ≥99%
Διαλυτότητα Αδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλη, διαλυτό σε οξεικό οξύ, αιθυλεστέρα

Απώλεια στο στέγνωμα

≤0,5%

Βαρέων μετάλλων

≤10ppm

Δοσολογία

2-15iu

Χρόνος έναρξης

20 minites

Βαθμός

Φαρμακευτική κατηγορία

Ανθρώπινη αυξητική ορμόνη (HGH) Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:


1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35


2) Καθαρότητα:> 99%


3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης


2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.


2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.


3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

 

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

 

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Ανθρώπινη Ορμονική Ανάπτυξη (HGH) HNMR | SZOB


12629-01-5 Human Hormone Growth(HGH) HNMR.jpg
Εξεταστική