Υδροκορτιζόνη Valerate CAS:57524-89-7

Υδροκορτιζόνη Valerate CAS:57524-89-7
Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή σχετικά με υδροκορτιζόνη Valerate CAS:57524-89-7:

Υδροκορτιζόνη, πωλούνται με το brandname Cortef, μεταξύ άλλων, είναι το όνομα της κορτιζόλης, ορμόνης όταν παρέχονται ως ένα φάρμακο. Χρήσεις περιλαμβάνει όρους όπως αδρενοκορτικής ανεπάρκειας, επινεφριδογεννητικό σύνδρομο, υψηλή αρτηριακή ασβέστιο, θυρεοειδίτιδα, ρευματοειδή αρθρίτιδα, δερματίτιδα, άσθμα και ΧΑΠ. Είναι η θεραπεία εκλογής για την ανεπάρκεια του φλοιού των επινεφριδίων. Μπορεί να δοθεί από το στόμα ή με ένεση. Μετά από μακροχρόνια χρήση, αν σταματήσει αυτό πρέπει να γίνει σιγά-σιγά.

Παρενέργειες μπορεί να περιλαμβάνουν αλλαγές της διάθεσης, αυξημένο κίνδυνο λοίμωξης, και πρήξιμο. Με τη μακροχρόνια χρήση κοινές παρενέργειες περιλαμβάνουν την οστεοπόρωση, στομαχικές διαταραχές, φυσική αδυναμία, εύκολη μώλωπες, και μαγιά λοιμώξεις. Ενώ χρησιμοποιούνται, δεν είναι σαφές αν είναι ασφαλές κατά την εγκυμοσύνη. Λειτουργεί ως ένα αντιφλεγμονώδες και με καταστολή του ανοσοποιητικού. Καυτές ετικέττες:Πρεδνιζολόνη.

Υδροκορτιζόνη ανακαλύφθηκε το 1955.It είναι του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας κατάλογο των βασικών φαρμάκων, τα σημαντικότερα φάρμακα που απαιτούνται σε ένα σύστημα υγείας. Είναι διαθέσιμο ως ένα γενόσημο φάρμακο. Το κόστος χονδρικής στον αναπτυσσόμενο κόσμο είναι περίπου 0,27 USD ανά ημέρα από το 2014 για το έντυπο που λαμβάνεται από το στόμα. Στις Ηνωμένες Πολιτείες κοστίζει λιγότερο από 25 δολάρια ΗΠΑ για ένα τυπικό μήνα της θεραπείας.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα:

1 υψηλή ποιότητα με την ανταγωνιστική τιμή:

(1) πρότυπο ποιότητας: USP 35

(2) καθαρότητα: > 99%

(3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας με την τιμή εργοστασίων.

2 γρήγορη και ασφαλή παράδοση:

(1) δέμα να μπορούν να αποσταλούν σε 24 ώρες μετά την πληρωμή. Αριθμός παρακολούθησης που είναι διαθέσιμες

(2) ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μέθοδοι μεταφοράς για την επιλογή σας.

3 έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

(1) επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνει πελάτες αισθάνονται άνετα, επαρκές απόθεμα και γρήγορη παράδοση να πληρούν την επιθυμία τους.

(2) αγορά ανάδραση και ανάδραση αγαθών θα πρέπει να εκτιμηθεί, να πληρούν την απαίτηση των πελατών είναι δική μας ευθύνη.

(3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστική τιμή, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κέρδος την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.

4 τρεις αρχές:

(1) ασφαλή παράδοση: κανάλι διαφοροποίηση, την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών. Και ακριβώς σε περίπτωση, διασφαλίζουν να επαναλάβετε την αποστολή.

2) ποτέ αλλαγή: το προϊόν θα διατηρούν πάντα υψηλής καθαρότητας, δεν θα αλλάξει, υψηλής ποιότητας είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

(3) καλές υπηρεσίες: συντομότερο δυνατόν να επιλύσει προβλήματα πελατών, έτσι ώστε οι πελάτες λαμβάνουν τα αγαθά με ασφάλεια.

Πρόβλημα ποιότητας προϊόντος

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Συναφή προϊόντα
API

Υδροκορτιζόνη Valerate CAS:57524-89-7 λεπτομερώς πληροφορίες

 • Όνομα προϊόντος Υδροκορτιζόνη Valerate
  Αριθμός CAS 57524-89-7
  Χημική ονομασία υδροκορτιζόνη 17-βαλεριανικής? (8xi,9xi,10xi,13xi,14xi)-11,21-dihydroxy-3,20-dioxopregn-4-en-17-yl pentanoate? (11beta)-11,21-dihydroxy-3,20-dioxopregn-4-en-17-yl pentanoate? 17-Valerate κορτιζόλης
  Μοριακός τύπος C26H38O6
  Μοριακό βάρος 446.5763
  Σημείο βρασμού 595.1° C σε 760 mmHg
  Αγνότητα >99%
  Περιγραφή Λευκό ή απενεργοποίηση άσπρη ή ανοικτό κίτρινο κρυσταλλική σκόνη
  Πακέτο Ασφάλειακαι δύτηςδιαφοροποίηση
  Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 10g
  Τιμή Διαπραγμάτευση
 •  Συντακτικός τύπος:

 • Hydrocortisone Valerate CAS:57524-89-7

  Υδροκορτιζόνη Valerate χημικές ιδιότητες

Εξεταστική