Υδροξυπρογεστερόνη Caproate CAS: 630-56-8

Υδροξυπρογεστερόνη Caproate CAS: 630-56-8
Λεπτομέρειες προϊόντος

Περιγραφή Σχετικά με την υδροξυπρογεστερόνη Caproate CAS: 630-56-8:

Η καπροϊκή υδροξυπρογεστερόνη (ΟΑΝΟ) (INN, USAN, JAN) (εμπορικές ονομασίες Delalutin, Proluton, Makena, Prodrox, Hylutin, πολλοί άλλοι), επίσης γνωστή ως εξανοϊκή υδροξυπρογεστερόνη (BANM), είναι μια στεροειδής προγεστίνη και παράγωγο 17α-υδροξυπρογεστερόνης -OHP) που σχετίζεται με άλλα παράγωγα 17α-ΟΗΡ όπως οξική χλωροδινινόνη, οξική κυπροτερόνη, οξική μεδροξυπρογεστερόνη και οξική μεγεστρόλη [4] Είναι ένας εστέρας του 17α-ΟΗΡ που σχηματίζεται από το καπροϊκό οξύ (εξανοϊκό οξύ). [4] Ετικέτες: Αιθιστερόνη .

Το OHPC κυκλοφόρησε στο εμπόριο υπό την εμπορική ονομασία Delalutin από την Squibb, το οποίο εγκρίθηκε από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) το 1956 και αποσύρθηκε από το μάρκετινγκ το 1999. [5] Πωλείται επίσης ως Proluton σε όλη την Ευρώπη [4]. Το αμερικανικό FDA ενέκρινε την Makena από την KV Pharmaceutical (που ονομάστηκε προηγουμένως ως Gestiva) στις 4 Φεβρουαρίου 2011 για την πρόληψη της πρόωρης χορήγησης σε γυναίκες με ιστορικό πρόωρου τοκετού, προκαλώντας μια διαμάχη σχετικά με τις τιμές.

Ανταγωνιστικό πλεονέκτημα :

1 Υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35

2) Καθαρότητα:> 99%

3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.

2 Γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης

2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.

3 Έχουμε πελάτες σε όλο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.

2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.

3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.

4 Τρεις αρχές:

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.

Προβλήματα ποιότητας προϊόντων

Συχνές ερωτήσεις

Σχετικά προϊόντα
Ενδιάμεσα
API
Προορμόνη
SARMS Raws

Υδροξυπρογεστερόνη Caproate CAS: 630-56-8 λεπτομερείς πληροφορίες

 • όνομα προϊόντος 17Α-υδροξυπρογεστερόνης
  Αριθμός CAS 630-56-8
  Χημική ονομασία Υδροξυπρογεστερόνη Caproate; 3,20-διοξοπρεν-4-εν-17-α-υλο εξανοϊκός εστέρας. Καπροϊκή 17α-υδροξυπρογεστερόνη. Υδροξυπρογεστερόνη καπροϊκό; (8xi, 10xi, 13xi) -3,20-διοξοπρεγν-4-εν-17-υλεξανοϊκό; 3,20-διοξοπρεν-4-εν-17-υλεξανοϊκόν άλας. (8xi, 9xi, 14xi) -3,20-διοξοπρεν-4-εν-17-υλ εξανοϊκό άλας. 17Α-υδροξυπρογεστερόνη καπροϊκή; Υδροξυπρογεστερόνη εξανοϊκό
  Μοριακός τύπος C27H40O4
  Μοριακό βάρος 428,6041
  Σημείο βρασμού 536,4 ° C σε 760 mmHg
  Καθαρότητα > 99%
  Περιγραφή Λευκή ή υπόλευκη ή ανοιχτοκίτρινη κρυσταλλική σκόνη
  Πακέτο Ασφάλεια και διαφοροποίηση
  Ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας 10g
  Τιμή Διαπραγμάτευση
 •   Διαρθρωτικός τύπος:

 • Υδροξυπρογεστερόνη Caproate, CAS: 630-56-8

  Υδροξυπρογεστερόνη Caproate Chemical Properties

Εξεταστική