Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

99% προφορική αναβολικά οικοδόμησης μυών στεροειδή Dianabol / μεθανδιενόνη σκόνη CAS 72-63-9


99% προφορική αναβολικά οικοδόμησης μυών στεροειδή Dianabol / μεθανδιενόνη σκόνη CAS 72-63-9


Γρήγορη λεπτομέρεια:
Όνομα προϊόντοςMetandienone εργοστάσιο προμηθεύουν
Άλλο όνομαDianabol
Αριθμός μητρώου CAS72-63-9
EINECS200-787-2
Μοριακός τύποςC20H28O2
Μοριακό βάρος300.43512
Μοριακή δομή
Σημείο τήξης165-166 ° C
Ειδική στροφική ικανότητα+9.3°
Δοκιμασία99%

alen@ok-biotech.com
Περιγραφή του προϊόντος:
Dianabolείναι το παλιό όνομα μάρκας Ciba για το προφορικό στεροειδές methandrostenolone. Είναι ένα παράγωγο της τεστοστερόνης, που παρουσιάζουν ισχυρή αναβολική και μέτρια ανδρογόνο ιδιότητες. Αυτή η Ένωση παρέχηκε αρχικά το 1960, και έγινε γρήγορα τις πιο δημοφιλείς και ευρέως χρησιμοποιημένο αναβολικό στεροειδές σε όλες τις μορφές του αθλητισμού. Αυτό είναι πιθανό να οφείλεται στο γεγονός ότι είναι τόσο εύκολο στη χρήση και εξαιρετικά αποτελεσματική. Παραγωγή το Dianabol των ΗΠΑ είχε ραγδαία ιστορία, εκρήγνυται για αρκετό καιρό, στη συνέχεια, γρήγορα εγκαταλείπουν το θέαμα. Πολλοί ήταν νευρικό στα τέλη της δεκαετίας του 80, όταν η τελευταία από τις ΗΠΑ generics αφαιρέθηκαν από τα ράφια φαρμακείων, η ιατρική κοινότητα εύρεση πια καμία νόμιμη χρήση του ναρκωτικού. Αλλά το γεγονός ότι Dianabol έχει ανοικτά την αγορά των ΗΠΑ για πάνω από 10 χρόνια τώρα δεν έχει μειώσει τη δημοτικότητά του. Παραμένει η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη μαύρη αγορά του στόματος στεροειδών στις ΗΠΑ Όσο υπάρχουν χώρες που κατασκευάζει αυτό το στεροειδές, πιθανότατα θα παραμείνει έτσι.
Παρόμοια με την τεστοστερόνη και Anadrol 50, Dianabol είναι ένα ισχυρό στεροειδές, αλλά και εκείνο που επιφέρει αξιοσημείωτες παρενέργειες. Για τους εκκινητές methandrostenolone είναι αρκετά οιστρογονική. Γυναικομαστία είναι συχνά μια ανησυχία κατά τη διάρκεια της θεραπείας, και μπορεί να παρουσιαστεί αρκετά νωρίς σε ένα κύκλο (ιδιαίτερα όταν χρησιμοποιούνται υψηλότερες δόσεις). Στο ίδιο νερό χρόνος διατήρησης μπορεί να γίνει ένα έντονο πρόβλημα, προκαλώντας μια αξιοσημείωτη απώλεια ορισμό των μυών τόσο ως υποδόρια νερό και λίπος συσσώρευση. Ευαίσθητα άτομα, επομένως, μπορεί να θέλετε να κρατήσει το οιστρογόνο υπό έλεγχο με την προσθήκη ενός αντι-οιστρογόνο όπως Nolvadex ή Proviron. Τα ισχυρότερα φάρμακα Arimidex, λετροζόλη ή Aromasin (antiaromatase) θα ήταν μια καλύτερη επιλογή, εάν είναι διαθέσιμο.
Επιπλέον, ανδρογόνο παρενέργειες είναι συχνές με την ουσία αυτή, και μπορεί να περιλαμβάνει κρίσεις λιπαρό δέρμα, ακμή και το σώμα/του προσώπου αύξηση τρίχας. Επιθετικότητα μπορεί επίσης να αυξηθεί με ένα ισχυρό στεροειδές όπως αυτό, έτσι θα ήταν σοφό να μην αφήσετε να σας διάθεση αλλάζουν προς το χειρότερο κατά τη διάρκεια ενός κύκλου. ΜεDianabolΥπάρχει επίσης η πιθανότητα επιδείνωση ενός αρσενικού όρου φαλάκρας σχεδίων. Ευαίσθητα άτομα μπορούν επομένως να επιθυμήσουν να αποφύγει αυτό το φάρμακο και να επιλέξουν για μια ήπια αναβολικά όπως Deca-Durabolin. Ενώ Dianabol μετατρέψετε σε ένα πιο ισχυρό στεροειδές μέσω της αλληλεπίδρασης με το anzyme 5-άλφα ρεντουκτάση (το ίδιο ένζυμο υπεύθυνο για τη μετατροπή της τεστοστερόνης σε διυδροτεστοστερόνη), έχει εξαιρετικά μικρή συγγένεια για να το πράξουν στο ανθρώπινο σώμα του. Το dihydromethandrostenolone 5alpha ανδρογόνων μεταβολίτη παράγεται ως εκ τούτου μόνο σε ίχνη στην καλύτερη. Ως εκ τούτου, η χρήση του Proscar/Propecia θα χρησιμεύσει χωρίς πραγματικό σκοπό.
Προδιαγραφές:
COA:
ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΕΛΈΓΧΟΥΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΉΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ
Περιγραφή: Σχεδόν λευκή κρυσταλλική σκόνηΛευκή σκόνη
Ταυτοποίηση: IR, UVΘετική
Διαλυτότητα: Σχεδόν αδιάλυτο στο νερό, διαλυτή στοΣυμμορφώνεται

96% αιθανόλη, χλωροφόρμιο και Παγόμορφο οξικό οξύ, ελαφρώς διαλυτό σε αιθέρα.
Υπόλειμμα στην ανάφλεξη: 0.2%max0.03%
Ειδική περιστροφή: + 7 ° ~ + 11 ° (διάλυμα 1% w/v σε διάλυμα αιθανόλης 96%)+9.3°
Απώλεια κατά την ξήρανση: 0.5%max0.22%
Σημείο τήξης: 163 ~ 167° C164.5 ~ 165.5 ° C
Συναφείς ουσίες: Methyltestosterone: 0.5%max<>
Υπολειπόμενων διαλυτών
Οποιαδήποτε άλλη μη καθορισμένο: 0.5%max
: Αιθυλο Acetate: 5000 PPm max
<>
210 σελ. / λεπτό
Δοκιμασία (σε ξηρή βάση): 97.0~103.0%99.70%
ΣυμπέρασμαΟι προδιαγραφές συμμορφώνονται με το πρότυπο BP80
Συσκευασία και παράδοση:
Έχουμε επαγγελματική ομάδα για συσκευασία και αποστολή. Ιδιαίτερο τρόπο να μεταφέρει 100 γραμμάρια σε 100kg σκόνες σε ένα χρόνο στη χώρα σας. Γρήγορη και διακριτική αποστολή μπορεί να κανονιστεί για τελωνειακές περάσει εγγυημένα.
Τα πλεονεκτήματά μας:
1. όλες οι πούδρες είναι εργοστάσιο που προμηθεύουν άμεσα.
2. τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στη Γερμανία, Νορβηγία, Πολωνία, Φινλανδία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία, Ρωσία, ΗΠΑ,
Αυστραλία, Ιαπωνία, Κορέα και πολλές άλλες χώρες, πάνω από 3000t κάθε μήνα.
3. επαγγελματική ομάδα ειδικών για συσκευασία και αποστολή και επίμονα για την παρακολούθηση κώδικα 24hours για τα τελωνεία
περάσει εγγυημένα. 100% περάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο, Νορβηγία, Πολωνία, Ισπανία, ΗΠΑ, Καναδάς, Βραζιλία. 98% να περάσει
Γερμανία, Ρωσία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία.
4. η πλειονότητα των σκόνες είναι στο απόθεμα, απαιτητός δείγματα είναι διαθέσιμα, θα μπορούσε να σταλεί έξω μέσα σε 24hours.
5. υψηλή ποιότητα, καλή τιμή, γρήγορη και ασφάλεια παράδοση. Αποστολή με DHL, TNT, FEDEX, HKEMS5 .επί τω, UPS, κλπ.