Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Αναβολικά Workouts - οδηγός

(ΑπόAlen HaoΔιευθυντής πωλήσεων από Shenzhen OK Biotech Co. τεχνολογίας, Ltd.(SZOB))

Θα πρέπει να πάρετε οι ακόλουθοι παράγοντες για την καρδιά, όταν κάνουναναβολικάπροπονήσεις δεδομένου ότι είναι απολύτως απαραίτητο για μία επιτυχημένη εξάσκηση. Τι ρόλο έχει η χρήση των αναβολικών/ανδρογόνα στεροειδή play-πολύ απλός: οι αθλητές που παίρνουν στεροειδή θα κάνει σαφώς ταχύτερα και καλύτερα, και η μεγαλύτερη πρόοδος από το φυσικό τους συναδέλφους τους. Επίσης θα λαμβάνουν πολύ υψηλότερο στάδιο της ανάπτυξης από ό, τι ποτέ ήταν δυνατό χωρίς τη λήψη φαρμακευτικών σκευασμάτων. Τέτοια ηλίθια δηλώσεις ότι μία θα επιτευχθεί την ίδια μάζα ως bodybuilder χωρίς τη λήψη στεροειδών, παίρνει μόνο περισσότερο - δεν είναι παρά μια τελείως παράλογη δημοσιότητας από τις αρχές που το δικό τους συμφέρον αποκρύψουν την αλήθεια. Διαβάστε τις παρακάτω γραμμές με μια απροκατάληπτη στάση και προσπαθούν να προσαρμόσουν αυτές τις πληροφορίες για τις δικές σας ανάγκες όταν κάνει προπονήσεις αναβολικά.

1. υψηλής έντασης κατάρτισης: Ο ανθρώπινος οργανισμός αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε περιττή αλλαγή, δεδομένου ότι αισθάνεται καλύτερα σε μια σταθερή κατάσταση, η ομοιόσταση. Για να δελεάσουν την αδράνεια, πολλές προσπάθειες και exertions πρέπει να γίνει. Το σήμα που χρειάζεται το σώμα προκειμένου να ενισχύσει τη δύναμη και τη μυϊκή μάζα ενεργοποιείται από βαρύ, σκληρό και έντονη προπόνηση ρουτίνες. Αυτά πρέπει να αποτελούνται από σχετικά μερικά σύνολα. Πέντε έως οκτώ σύνολα για μεγάλες μυϊκές ομάδες και τρία έως τέσσερα σύνολα για μικρές μυϊκές ομάδες είναι απολύτως επαρκής όταν κάθε που διενεργείται μέχρι αποτυχία μυς.

2. εκπαίδευση με σχετικά χαμηλές επαναλήψεις: το σώμα έχει δύο διαφορετικούς τύπους των μυϊκών ινών: δεδομένου ότι η υπερτροφία του μυός σχεδόν πλήρως εμφανίζεται στην το ταχείας σύσπασης λευκό ίνες μυών του τύπου 2, μια λογική προπόνηση bodybuilding πρέπει να αναπτυχθεί κατά τρόπο που αυτά είναι επαρκώς τονωθεί. Για το σκοπό αυτό σχετικά λίγα, βαριά υφάσματα κυμαίνεται από 6-10 είναι κατάλληλο.

Μάζα Stack3. Εκπαίδευση με σταδιακά μεγαλύτερη βάρη: για να δημιουργήσει τεράστια μύες πρέπει να αμφισβητηθεί και να εκτίθενται σε τακτική σταδιακά-υψηλότερες αντοχές. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί όταν ο αθλητής αυξάνει συνεχώς το βάρος κατά τη διάρκεια ασκήσεων. Η ισχυρότερη μύες το μεγαλύτερο εμφάνισή τους. Δεν υπάρχει καμία μάζα χωρίς δύναμη. Οι βασικές ασκήσεις όπως καταλήψεις, πάγκο πρέσες, πρέσες πίσω από το λαιμό, σειρές, barbell μπούκλες, ντιπ, κλπ είναι η πιο κατάλληλη.

4. επαρκείς περιόδους ανάπαυσης: οι μύες τονώνονται μέσω της κατάρτισης, αλλά αυξάνεται μόνο κατά τη φάση ανάπαυσης. Όσο υψηλότερη η ένταση, τόσο υψηλότερη η ζημιά του κυττάρου μυών και περισσότερο ανάπαυσης φάση. Όταν εκπαιδεύετε με επαρκή ένταση, απλά δεν μπορεί να τρένο κάθε μέρα ούτε θα πρέπει να επιτεθούν σε ένα μυ δύο φορές την εβδομάδα. Μάθετε να δεχθεί ανάπαυση και ανάκτηση ως σημαντικοί παράγοντες της επιτυχίας σας κατάρτιση. Κάθε μέρα σας τρένο στο ΓΥΜΝΑΣΤΉΡΙΟ θα πρέπει να ακολουθείται από μια πλήρη ρεπό. Bodybuilders που ενδιαφέρονται για μια βέλτιστη δύναμη και τη μυϊκή κέρδος πρέπει να τρένο κάθε μυ κάποτε πολύ έντονα την κάθε 7-8 ημέρες.

5. οροπέδιο και φάση κατάρτισης: το σώμα μπορεί να τεθεί υπό μέγιστη πίεση μόνο για περιορισμένο χρονικό διάστημα. Εάν ξεπερνιέται αυτή τη φορά, η εξέλιξη αυτή έρχεται σε μια στάση και εάν συνεχιστεί η απόδοση θα οπισθοδρόμηση. Για το λόγο αυτό η ένταση και η έκταση του προγράμματος κατάρτισης πρέπει να αλλάξει κάθε 12-14 εβδομάδες. Ο αθλητής θα πρέπει να απολαύσουν αρκετές μέρες εκτός προπόνησης και στη συνέχεια αλλάξτε μια μακρά συντήρηση αρκετών εβδομάδων κατάρτισης (οροπέδιο κατάρτιση).

Το παρακάτω πρόγραμμα κατάρτισης θεωρεί όλα τα ουσιώδη στοιχεία που είναι απαραίτητα για μια γρήγορη συγκέντρωση της δύναμης και της μυϊκής μάζας. Σε συνδυασμό με τις διατροφικές συμβουλές που περιλαμβάνονται σε αυτό το βιβλίο μπορεί να αυξηθεί σημαντικά την αποτελεσματικότητά του. Βασίζεται στην υψηλή ένταση δεν είναι κατάλληλο για φυσικό bodybuilders πάνω από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό το χρονοδιάγραμμα κατάρτισης είναι προφανώς μόνο προορίζεται ως πρόταση και μπορεί να αλλάξει με κάθε αθλητή να καλύψει τις ατομικές ανάγκες του, με την προϋπόθεση ότι πληρούνται τα συζητήσει τις αρχές.

Σημείωση: Αναβολικά κατάρτισης προπόνηση είναι μόνο σε άνιση ημέρες, δηλαδή κάθε 2η, 4η, 6η και 8η ημέρα είναι μια ημέρα πλήρη ανάπαυση. Τα διαστήματα μεταξύ των διαφόρων συνόλων θα πρέπει να είναι 3-4 λεπτά. Ο αθλητής πρέπει να δώσουν προσοχή που πραγματοποιούνται την - κατά το δυνατόν - ασκήσεις με ελεύθερα βάρη και όχι στις μηχανές. Κάθε μυ εκπαιδεύεται άμεσα μόνο μία φορά κάθε οκτώ ημέρες. Είναι σημαντικό ότι κάθε που διενεργείται μέχρι αποτυχία μυς που σημαίνει ότι ο αθλητής είναι σε θέση να κάνουμε άλλο rep-etition από τη δική του. Μόνο σε αυτή την περίπτωση είναι οι σχετικά λίγες σύνολα και ιδιαίτερα μακρά ανάπαυση δικαιολογημένη. Το μυϊκό κύτταρο πρέπει να ασκηθεί σε ένα έντονα καταβολική κατάσταση, εφόσον μόνο τότε η διακριτή anticatabolic επίδραση των αναβολικών/ανδρογόναστεροειδήαναπτύσσεται πλήρως. Η απαιτούμενη ένταση της κατάρτισης, ωστόσο, μπορεί να επιτευχθεί μόνο όταν ξεκινάτε (μετά από μια σύντομη προθέρμανση) με τα βαρύτερα βάρος δυνατόν και κατόπιν να μειωθεί το βάρος σε κάθε ακόλουθο σύνολο λόγω της απώλειας σωματική δύναμη, έτσι ώστε το επιθυμητό επαναλήψεις μπορούν ακόμη να ληφθεί. Προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν παρεξηγήσεις, θα θέλαμε να γρήγορα να εξηγήσει αυτή την αρχή σε ένα παράδειγμα. Αθλητής μας είναι σε θέση να πραγματοποιήσει ένα μέγιστο έξι επαναλήψεις με 300 κιλά στον πάγκο πρέσες.


Η πρώτη στην προπόνηση σας αναβολικά δέσμη προθέρμανση χρησιμεύει για να φέρει το αίμα στους μυς και τις αρθρώσεις. Το σύνολο του δεύτερου και τρίτου προθέρμανση είναι μια προσέγγιση για το βάρος του πρώτου σετ εργασίας. Η αλληλεπίδραση μεταξύ των μυών και των νεύρων υποκινείται, δηλαδή ο αθλητής παίρνει μια αίσθηση για τα βαρέα βάρη χωρίς σπατάλη δύναμη και την ενέργεια την ίδια στιγμή. Κατά τα επόμενα στήθος ασκεί τα σύνολα προθέρμανση απουσιάζουν πλήρως το πράγμα που σημαίνει ότι είναι απαραίτητο μόνο για την πρώτη άσκηση του μυός να εκπαιδευθούν. Μην ξεχνάτε, ωστόσο, ότι κατά τη διάρκεια κάθε άσκησης ή που θα πρέπει να προσπαθήσετε να αποσπάσουν μια πρόσθετη εφάπαξ ή δύο επαναλήψεις από ό, τι κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εκπαίδευσης, προκειμένου να το-τσαλακώνεται βάρη εκπαίδευση της επόμενης εβδομάδας. Αυτή η συνεχής ελαστικών-κάποια μάχη για την αύξηση επαναλήψεις και το βάρος είναι ο μόνος τρόπος για ένα τεράστιο σώμα. Να θυμάστε πάντα: ΒΑΡΙΆ ΒΆΡΗ BUILD BIG μυσ.

Αγοράζουν υψηλή καθαρότητα πρώτων σκόνη στεροειδών από την Κίνα. Περισσότερες λεπτομέρειες στο
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:Alen@OK-Biotech.com
      Amy@OK-Biotech.com   
Skype: live: alen_358
WhatsAPP: +8618902484839
Www.OK-Biotech.com