Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Anadrol Cycles( Από τον διευθυντή πωλήσεων της Alen Hao από την εταιρεία Shenzhen OK Biotech Technology Co., Ltd. (SZOB) )

Οι κύκλοι Anadrol είναι μερικοί από τους πιο συνηθισμένους κύκλους βελτίωσης της απόδοσης, αλλά όπως και με οποιοδήποτε αναβολικό στεροειδές ή συμπλήρωμα οποιασδήποτε μορφής, πρέπει να ξέρετε πώς να το πάρετε αν θέλετε να αποκομίσετε πραγματικά ανταμοιβή. Σε γενικές γραμμές, η μεγάλη πλειοψηφία των κύκλων Anadrol θα είναι για το σκοπό της αύξησης του όγκου κατά τη διάρκεια των εκτός περιόδου χρήσης περιόδων χρήσης, καθώς αυτό είναι το πρωταρχικό σκοπό των στεροειδών. για την αύξηση του μεγέθους και της αντοχής. Ωστόσο, υπάρχουν εκείνοι που θα περιλαμβάνουν τους κύκλους Anadrol στη φάση κοπής τους και σχεδόν πάντα αυτό είναι μεταξύ των ανταγωνιστικών bodybuilders, καθώς είναι γενικά οι μόνοι που θα το βρουν χρήσιμο. Ορισμένοι αρουραίοι σκληρού γυμναστηρίου που δεν είναι ανταγωνιστές οποιουδήποτε είδους μπορούν να το κάνουν αυτό, αλλά το αποτέλεσμα είναι τόσο σύντομο διότι δεν είναι γενικά μια πολύτιμη πρακτική γι 'αυτούς.
Ογκώνοντας κύκλους Anadrol:
Για τη μεγάλη πλειοψηφία των κύκλων Anadrol θα είναι κατά τη διάρκεια της εκτός εποχής και για τη μεγάλη πλειοψηφία η περίοδος χρήσης θα είναι στο μπροστινό τέλος του συνολικού κύκλου ως μέρος μιας εκκίνησης σε μια συνολική στοίβα. Δεδομένου ότι αυτό το στεροειδές είναι πολύ γρήγορη δράση θα φέρει τα αποτελέσματα στον κύκλο πολύ γρήγορα και δεδομένου ότι παρέχει συνέργεια μεταξύ των άλλων αναβολικών στεροειδών που παρουσιάζουν τους δίνει μια μεγαλύτερη ικανότητα από νωρίς για να πάρει την μπάλα τροχαίο.

Για όλους τους περισσότερους κύκλους Anadrol 50mg ανά ημέρα είναι το σημείο εκκίνησης και συχνά όλο το Anadrol που κάποιος θα χρειαστεί ποτέ. Ωστόσο, μερικά πιο έμπειρα άτομα μπορούν να επιλέξουν δόσεις έως και 100mg ημερησίως, αλλά σας παρακαλούμε να μάθετε πώς ανταποκρίνεστε σε χαμηλότερη δόση πρώτα πριν ποτέ πειραματιστείτε με 100mg. Μην κάνετε κανένα λάθος, και στις δύο περιπτώσεις μπορεί να υπάρξουν τεράστια κέρδη. εάν παίρνετε αρκετά τρόφιμα σε 50mg αυτού του στεροειδούς ανά ημέρα, μπορεί εύκολα να αποφέρει κέρδος 20lb σε ένα μήνα, ίσως ακόμη περισσότερο.

Πόσο καιρό θα έπρεπε να διαρκούν οι κύκλοι Anadrol; Γενικά μιλώντας 4-6 εβδομάδες και αυτό είναι. Εκείνοι που επεκτείνουν τη χρήση μετά το σημάδι των 6 εβδομάδων πιθανόν να θεωρούν ότι είναι απόβλητο ενός καλού στεροειδούς, καθώς η αποτελεσματικότητα των στεροειδών είναι μόνο βραχύβια και πρέπει να ληφθούν τα διαλείμματα. Μόλις περάσει η σήμανση 4-6 εβδομάδων, είναι καιρός να βασιστείτε στα άλλα αναβολικά στεροειδή που υπάρχουν για να κάνουν τη δουλειά. Θα βρείτε επίσης αυτό το φαινόμενο falloff να περιστρέφεται πολύ γύρω από τη δόση επίσης? τα άτομα που παραβιάζουν την ένδειξη 100 mg ανά ημέρα δεν θα βρουν κέρδη για να είναι πολύ πιο σημαντικά και έχει αποδειχθεί ότι τέτοιες δόσεις μπορούν να σκοτώσουν σοβαρά την όρεξή τους, καθιστώντας την αύξηση του όγκου πολύ δύσκολη.

D-Anabol 25 Για εκείνους που εφαρμόζουν τους κύκλους Anadrol, θα βρείτε σωρούς με τα περισσότερα άλλα αναβολικά ανδρογόνα στεροειδή. κυρίως τεστοστερόνη. Οι κοινές στοίβες περιλαμβάνουν συχνά τεστοστερόνη οποιασδήποτε μορφής, καθώς και είτε τη νανδρολόνη είτε την Τρενβολόνη οποιασδήποτε μορφής. Δεν υπάρχει πραγματικά ένα στεροειδές εκεί έξω που είναι μια κακή επιλογή να στοιβάζονται με Anadrol.

Κοπή κύκλων Anadrol:
Ακόμα κι αν κατά κύριο λόγο ένας όγκος στεροειδών Anadrol κύκλων μπορεί να είναι χρήσιμη για την δίαιτα ανταγωνιστική bodybuilder. Σε αντίθεση με τη συσσώρευσή μας, αυτή η περίοδος χρήσης θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του κύκλου, λίγο πριν από τη διεξαγωγή του διαγωνισμού. Πώς λειτουργεί είναι απλή? η παρουσία αυτού του στεροειδούς επιτρέπει στο άτομο να συμπληρώσει σε μεγαλύτερο βαθμό δίνοντας στους μύες ακριβώς αυτό, μια στρογγυλή και πληρέστερη ματιά μια φορά στη σκηνή. Είναι πολύ σημαντικό να σημειωθεί ότι το άτομο θα πρέπει να έχει κάποια εμπειρία με τους κύκλους του Anadrol προτού προσπαθήσει ποτέ αυτό, για να γνωρίζει με βεβαιότητα πώς αντιδρούν στο στεροειδές. Το Anadrol μπορεί να προκαλέσει μια σωστή κατακράτηση νερού και για έναν ανταγωνιστή που είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε. Ωστόσο, εάν καταλαβαίνετε πώς να ελέγξετε το στεροειδές, εάν είστε σε φόρμα και συμπληρώνετε με έναν καλό αναστολέα αρωματάσης, θα απολαύσετε αυτό το όφελος.

Για τα περισσότερα 50mg την ημέρα για 4 εβδομάδες θα αρκεί. Αυτό θα πρέπει να είναι για τις 4 εβδομάδες που οδηγούν στην επίδειξη και δεν μπορεί να τονιστεί αρκετά, πρέπει να είστε σε φόρμα. Αν είστε πίσω στη διατροφή σας, αυτή είναι μια μέθοδος που θα χρειαστεί να παραιτηθείτε, καθώς τα αποτελέσματα μπορεί να είναι φρικτά και να καταστρέψουν αποτελεσματικά τις πιθανότητές σας στην καλή διάθεση.


Αγοράστε ακατέργαστη σκόνη στεροειδών από την Κίνα, Περισσότερες λεπτομέρειες στο
Email: alen@ok-biotech.com
amy@ok-biotech.com