Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Anadrol (Oxymetholone)


( Από τον διευθυντή πωλήσεων της Alen Hao από την εταιρεία Shenzhen OK Biotech Technology Co., Ltd. (SZOB) )


Το Anadrol (που συνήθως ονομάζεται αθλητές "A50" ή "A-βόμβες") αναπτύχθηκε αρχικά ως ένωση για να βοηθήσει άτομα με αναιμία και από τότε χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία για να βοηθήσει άτομα που πάσχουν από πολλές άλλες ασθένειες όπου η απώλεια βάρους είναι ανησυχία. Έτσι, είναι σαφώς ένας αποτελεσματικός παράγοντας για την προώθηση του κέρδους βάρους, την αύξηση της όρεξης, την αύξηση της δύναμης και την αύξηση του αριθμού των ερυθρών αιμοσφαιρίων. Και, όπως και με τα περισσότερα αναβολικά / ανδρογόνα στεροειδή (AAS), έχει και τα μειονεκτήματά της. Το Anadrol 50 θα εμποδίσει τη φυσική παραγωγή ορμονών (τεστοστερόνη κ.λπ.), θα επηρεάσει αρνητικά το προφίλ λιπιδίων στο αίμα σας, μπορεί να προκαλέσει κατακράτηση νερού, είναι πασίγνωστο για την πρόκληση πονοκεφάλων και είναι επίσης τοξικά για το ήπαρ (στην πραγματικότητα, έχει τη χειρότερη φήμη για ηπατοτοξικότητα από όλα τα στεροειδή). Παραδόξως, αν και τα οφέλη που προσφέρει ο αρχικός κατασκευαστής του (Syntex) είναι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την τόνωση της αύξησης του σωματικού βάρους με την αύξηση της όρεξης, λαμβάνοντας πάρα πολλά μπορεί στην πραγματικότητα να εμποδίσει την όρεξή σας!

Επιδράσεις Anadrol στο Σώμα
Νομίζω ότι, για να κατανοήσουμε πλήρως τα αποτελέσματα του Anadrol 50 στο σώμα, πρέπει να ρίξουμε μια ματιά στα πλεονεκτήματά του σε αντίθεση με τα μειονεκτήματά του. Το Anadrol είναι μια λαμβανόμενη από DHT ένωση και είναι 17-αλφα-αλκυλιωμένο στεροειδές, πράγμα που σημαίνει ότι έχει μεταβληθεί στη θέση 17 του άνθρακα για να επιβιώσει από την κατάποση από το στόμα. Τα περισσότερα στεροειδή από το στόμα είναι 17αα και αυτό τους βοηθά να τα μεταφέρουν μέσω του ήπατος σε μια χρήσιμη μορφή. Ακούγεται υπέροχο, έτσι; Αφήνει τα 17 αλφα-αλκυλικά όλα! Όπως μπορείτε να φανταστείτε, υπάρχει μια κάτω πλευρά.

Anadrol Παρενέργειες
Αυτή η αλλαγή 17α, η οποία καθιστά δυνατή την επιβίωση του Anadrol από το πρώτο σας πέρασμα από το συκώτι σας, τον καθιστά πολύ φόρο στο ήπαρ σας. Πώς είναι η φορολόγηση του Anadrol και πόσο βάρος μπορείτε να κερδίσετε από τη χρήση του; Λοιπόν, πραγματοποιήθηκε μια μελέτη 30 εβδομάδων για το Anadrol και, όπως μπορείτε να περιμένετε, σημειώθηκαν εύλογες ανεπιθύμητες ενέργειες. Το γεγονός ότι το Anadrol προκαλεί ορισμένες ανεπιθύμητες ενέργειες δεν έχει ποτέ συζητηθεί ποτέ. Αλλά πόσο αποτελεσματικό ήταν το φάρμακο; Πρώτον, πρέπει να αναφερθεί ότι αυτή η μελέτη έγινε σε άτομα με σπατάλη σχετιζόμενη με το AIDS και κέρδισαν βάρος (8 + kg), ενώ η ομάδα ελέγχου έχασε βάρος και είχε αυξημένα ποσοστά θνησιμότητας. (1). Υποθέτω ότι, αν βρίσκεστε σε μια μελέτη επειδή έχετε μια σπατάλη ασθένειας που είναι επίσης μια τερματική ασθένεια, δεν θέλετε να καταλήξετε στην ομάδα ελέγχου. Εν πάση περιπτώσει, η αύξηση του σωματικού βάρους σε αυτήν την μελέτη έφτασε στο μέγιστο στις 19-20 εβδομάδες, αν και οι τελευταίες 10 εβδομάδες δεν ήταν πολύ παραγωγικές από την άποψη αυτή. Είναι σαφές ότι δεν θα θέλατε να εκτελέσετε το Anadrol 50 για 20 εβδομάδες, δεδομένης της τοξικότητάς του, αλλά μετά από αυτό, οποιοδήποτε αποτέλεσμα όσον αφορά το κέρδος βάρους και δύναμης θα ήταν αμελητέο. Έτσι, όσον αφορά τις πλευρές από το Anadrol και το γεγονός ότι αυτή η μελέτη διήρκεσε τόσο πολύ (30 εβδομάδες), θα πρέπει να είναι εμφανές ότι μπορούν να παραμείνουν υπό έλεγχο και ότι το φάρμακο μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια. Οι άνθρωποι λέγονται συνήθως να περιορίζουν την πρόσληψη του Anadrol σε 4 εβδομάδες ή λιγότερο Είμαι λίγο λιγότερο συντηρητικός και πιστεύω ότι μπορείτε εύκολα να εκτελέσετε το Anadrol για 6 εβδομάδες ή και περισσότερο.

Δοκιμή 600x Από την προσωπική εμπειρία, ωστόσο, μπορώ να σας πω ότι τα κέρδη από το Anadrol είναι αρκετά δραματικά για τις πρώτες 3 εβδομάδες και στη συνέχεια γρήγορα να ξεκουραστούν. Δυστυχώς, διαπιστώνω ότι οι ανεπιθύμητες ενέργειες που εμφανίστηκαν από το Anadrol (οι οποίες περιλαμβάνουν πονοκέφαλο, φούσκωμα, αυξημένη αρτηριακή πίεση και γενικό αίσθημα αδιαθεσίας για μένα) παραμένουν καθ 'όλη τη διάρκεια της χρήσης. Αλλά βρίσκω ως συνήθως, οι ανεπιθύμητες ενέργειες για αυτό το φάρμακο είναι σχεδόν το μισό μύθο και η μισή αλήθεια. Δεδομένου ότι το Anadrol 50 προέρχεται από DHT, δεν μπορεί να μετατραπεί πραγματικά σε οιστρογόνο (μέσω του ενζύμου αρωματάσης) και δεν είναι προγεστερόνη ή ένωση με προγεστενική δράση, έτσι ώστε οι οιστρογονικές (α) παρενέργειες που παράγονται από αυτό να έχουν πολύ μυστηριώδη χαρακτήρα. Έχει υποτιμηθεί ότι ίσως μπορεί να διεγείρει τον υποδοχέα οιστρογόνων χωρίς να μετατραπεί σε οιστρογόνα και είναι εξίσου εύλογη μια εξήγηση που έχω ακούσει. Ωστόσο, τα πράγματα γίνονται πραγματικά περίεργα, όταν η Οξυμεθολόνη έχει χρησιμοποιηθεί σε μελέτες για να αλλάξει τον θηλυκό αναπαραγωγικό / έμμηνο κύκλο. σε αυτές τις περιπτώσεις, έχει μειώσει τα επίπεδα προγεστερόνης στο πλάσμα! (7) Θα αναμενόταν ότι ένας ΑΙ (αναστολέας της αρωματάσης) δεν θα ήταν πολύ χρήσιμος με αυτό το φάρμακο, αλλά πολλοί έχουν διαπιστώσει ότι η λετροζόλη (η οποία σε μερικές περιπτώσεις αποδείχθηκε ότι μειώνει το οιστρογόνο στο σώμα σε μη ανιχνεύσιμη ποσότητα) (6) μπορεί να μειώσει σημαντικά ή και να εξαλείψει πολλές από τις πιο αξιοσημείωτες παρενέργειες του Anadrol, όπως η φούσκωμα.

Όπως έχω δηλώσει, ωστόσο, οι πλευρές από αυτό το φάρμακο σίγουρα δεν είναι αστείο, αλλά μπορούν εύκολα να προληφθούν και να ελεγχθούν. Μία μελέτη έδειξε ακόμη πολύ λίγες πλευρές για άτομα που χρησιμοποιούν έως και 100mgs Oxymetholone (2). Στο αυθεντικό βιβλίο χειρός στεροειδών του UnderGround, ο Dan Duchaine δηλώνει ότι το χρησιμοποίησε σε δόσεις μέχρι 150mgs / day. Σαφώς, η ηπατοτοξικότητα του Anadrol ήταν κάπως υπερβολική, σε ορισμένους κύκλους. Όπως και να είναι, η πρότασή μου είναι να περιορίσω ακόμη τη χρήση του Anadrol σε 6 εβδομάδες, στο μέγιστο, ακόμα και αν απλά να σκεφτείτε από την πλευρά της προσοχής. Φυσικά, έχω τρέξει προσωπικά αυτό το φάρμακο για πολύ περισσότερο ..

Πώς πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το Anadrol; Το Id είναι πιθανό να είναι πρόθυμο να συμπεριλάβει το Anadrol σε έναν κύκλο, συμπεριλαμβανομένων των ενέσιμων στεροειδών, αλλά όχι άλλων ενώσεων 17aa. Id κάνει κάθε 6-εβδομάδες τρέξιμο αυτής της ένωσης αρχίζει στην αρχή ενός κύκλου, ως μια μορφή "jumpstart" προς την κατεύθυνση των κερδών γρήγορα. Τα γρήγορα κέρδη που θα πάρετε από την Anadrol (έως και μια λίβρα την ημέρα για τις πρώτες 2 εβδομάδες δεν είναι ασυνήθιστο στα μέλη του Steroid.com) είναι εξίσου γρήγορα για να εξαφανιστούν κατά την παύση της χρήσης. Αν δεν το χρησιμοποιείτε απλά ως kickstarter , περιμένοντας τις άλλες ενώσεις σας να κλωτσήσουν. Βγαίνω σε άκρη εδώ και λέω ότι η χρήση του Anadrol ως "Jumpstart" είναι η πιο δημοφιλής χρήση αυτού του φαρμάκου για τους αθλητές και τους bodybuilders σήμερα. Θα πω επίσης ότι αυτό το φάρμακο είναι εξαιρετικά δημοφιλές στους αθλητές που δεν έχουν να ανησυχούν για τις κατηγορίες βάρους (αθλητές πεδίου και ισχυροί) και με powerlifters στα βαρύτερα αγκύρια βάρους. Είναι επίσης σημαντικό να σημειωθεί ότι σε μία μελέτη των Schroder et. Το Al (2) Anadrol έδειξε ότι έχει την ικανότητα να μειώνει τις συγκεντρώσεις SHBG (ορμόνη συνδέσεως σεξουαλικής ορμόνης που συνδέεται με την ελεύθερη εξέταση και καθιστά πλέον μη χρήσιμη για αναβολισμό, μεταξύ άλλων) συγκεντρώσεις κατά 54,9 25,8 και 45 16,2 nmol / l τις ομάδες αγωγής 50 και 100 mg. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρχει περισσότερη ελεύθερη δοκιμή που κυκλοφορεί γύρω από το σώμα σας όταν παίρνετε αυτό το φάρμακο και σαφώς, αυτό θα παράγει κάποια συνέργεια όταν στοιβάζονται με άλλα στεροειδή. Δεδομένων των μεγάλων ποσοτήτων βάρους και δύναμης που μπορούν να αποκτηθούν σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα για αυτό το φάρμακο, είμαι βέβαιος ότι αυτό δεν αποτελεί έκπληξη για πολλούς.

Ένα άλλο σημαντικό και συχνά υποτιμημένο χαρακτηριστικό αυτής της ένωσης είναι ότι η Οξυμεθολόνη δεν συνδέεται καλά με τον υποδοχέα ανδρογόνου (Relative Binding Affinity = πολύ χαμηλή συγγένεια δέσμευσης = πολύ χαμηλή για να προσδιοριστεί) (3) η οποία είναι η χαμηλότερη Ive διαβάσει ποτέ. Βασικά, αυτό που μου λέει είναι ότι υπάρχουν πολλές ανεπιθύμητες ενέργειες που δεν προκαλούνται από τον υποδοχέα από αυτό το στεροειδές, καθιστώντας το μια πολύ ισχυρή προσθήκη σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ, διότι συνηθίζει να ανταγωνίζεται για τις θέσεις του υποδοχέα με τα άλλα στεροειδή που χρησιμοποιείτε . Του επίσης, όπως ίσως έχετε μαντέψει μια πολύ κακή επιλογή για μια κοπτική κοπής.

Anadrol Cycles
Τι είναι ένας κύκλος Anadrol; Πόσο πρέπει να χρησιμοποιήσετε; Λοιπόν, αυτό είναι πραγματικά ένα από τα πιο ενδιαφέροντα γεγονότα για το Anadrol 50. Βλέπετε, τα περισσότερα στεροειδή παράγουν αυτό που ονομάζουμε καμπύλη δόσης απάντησης, το οποίο είναι ένας φανταχτερός τρόπος να λέτε ότι "όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε, τόσο περισσότερο κερδίζετε".

Το Anadrol είναι ένα από τα λίγα στεροειδή στα οποία η καμπύλη του ερωτηθέντος δόσης ισιώνει πολύ γρήγορα. Όταν παίρνετε 50mgs Anadrol, θα κάνετε κάποια πολύ καλά κέρδη. Όταν παίρνετε 100mgs Anadrol, θα κάνετε ακόμα περισσότερα κέρδη. Ωστόσο, έχει βρεθεί ότι τα 100mgs / day είναι τόσο αποτελεσματικά για αύξηση βάρους όσο τα 150mgs / day αλλά παράγουν λιγότερες παρενέργειες και είναι λιγότερο τοξικά (4). Πιστεύω ότι το άλμα από 50mgs σε 100mgs αποτελεί μια αποδεκτή αύξηση του οφέλους έναντι του κόστους, αλλά αυτό δεν συμβαίνει, καθώς οι δοσολογίες ξεπερνούν τα 100mgs. Τώρα, μπορείτε να δείτε πώς τα 50mgs και τα 100mgs της Oxymetholone έχουν πραγματική ισχύ, όταν συγκρίνονται μεταξύ τους:

Σχετικές (%) μεταβολές της αντοχής εμφανίζονται για τις ομάδες που έλαβαν εικονικό φάρμακο (γεμάτες ράβδοι), 50 mg / ημέρα οξυμεθολόνη (ανοικτές ράβδοι) και 100 mg / ημέρα οξυμεθολόνη (γκρι ράβδους). Οι αριθμοί πάνω από τις ράβδους αντιπροσωπεύουν σχετική αλλαγή (%) από την αρχική τιμή έως την εβδομάδα 12 για τις μέγιστες δοκιμές αντοχής 1-επανάληψης. Οι γραμμές σφάλματος αντιπροσωπεύουν 1 SE από τη μέση τιμή. * Σημαντική διαφορά από το εικονικό φάρμακο, Ρ <> σημαντική διαφορά από το εικονικό φάρμακο με τη δοκιμή Wilcoxon, P <> Δείτε το κείμενο για πρόσθετες στατιστικές αναλύσεις.

Όπως μπορείτε να δείτε, σε αυτή τη μελέτη, ο διπλασιασμός της δόσης του Anadrol 50 σχεδόν διπλασίασε τα κέρδη αντοχής των εξεταζομένων ατόμων. Τώρα, όταν εξετάζουμε τις αλλαγές στη σύνθεση του σώματος από την Οξυμεθολόνη (βλέπε κατωτέρω) μπορούμε να δούμε ότι παρόλο που οι άντρες που πήραν το 100μgs (έναντι της ομάδας των 50mgs) είχαν απώλεια λίπους και περισσότερη σωματική μάζα σώματος, δεν ήταν τόσο δραματική καθώς οι διαφορές στα κέρδη δύναμης μεταξύ των δύο ομάδων:

Οι αλλαγές στη σύνθεση του σώματος εμφανίζονται για τις ομάδες που λαμβάνουν εικονικό φάρμακο (γεμάτες ράβδους), 50 mg οξυμεθολόνης ανά ημέρα (ανοικτές ράβδοι) και 100 mg ημερησίως (γκρι bars). Οι αριθμοί πάνω από τις ράβδους αντιπροσωπεύουν τις μέσες απόλυτες αλλαγές και οι γραμμές σφάλματος είναι 1 SE. Για τη συνολική μάζα σώματος (LBM) και το συνολικό λίπος, οι διαφορές μεταξύ των 3 ομάδων ήταν σημαντικές (P <0,0001, μονόδρομη=""> * Σημαντικές διαφορές από το εικονικό φάρμακο, P 0.001.
Παρόλο που συνήθως δεν είμαι διατεθειμένος να θέσω εικασίες σχετικά με το γιατί ένα συγκεκριμένο φάρμακο κάνει ή δεν κάνει κάτι, σε αυτή την περίπτωση θα το κάνω. Υποθέτω ότι οι υψηλότερες δόσεις του Anadrol προκαλούν αρκετή καταστολή της όρεξης (τουλάχιστον ανεκδοτικά) για να κάνουν το φαγητό μάλλον δύσκολο. Μπορεί επίσης να αυξήσει την αντίσταση στην ινσουλίνη και τη δυσανεξία στη γλυκόζη (5). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να καταστεί η απορρόφηση μακροθρεπτικών ουσιών πιο αναποτελεσματική και θα μπορούσε επίσης να είναι ένας παράγοντας στη μείωση των κερδών όταν η δόση υπερβαίνει τα 100mgs / ημέρα. Δυστυχώς, το Anadrol έχει επίσης μια αρκετά θετική επίδραση στο φυσικό ορμονικό σύστημα του σώματός σας, όπως και στα περισσότερα άλλα στοματικά στεροειδή, αλλά όχι τόσο κακά όσο τα περισσότερα ενέσιμα, και σίγουρα όχι τόσο σκληρή στο λιπιδικό σας προφίλ, όπως πολλά αναβολικά

Κτίριο σώματος Anadrol
(2). Ως ενδιαφέρουσα πλευρά, ορισμένα από τα ιατρικά εγχειρίδια για την ένωση αυτή υποδηλώνουν δόση 1-5mgs ανά kg σωματικού βάρους. Παίζω ένα δευτερόλεπτο εδώ για να καταλάβεις πόσο παράλογη είναι η δόση που θα μεταφράσει για τον μέσο αθλητή του bodybuilder!

Να αγοράσετε Anadrol Liquiad Anadrol και άλλοι

Αυτό το στεροειδές είναι πολύ διαθέσιμο στη μαύρη αγορά με τη μορφή κάψουλων, δισκίων (μερικοί είναι ακόμα 75mgs!), Υγρών και ακόμη και χαρτιού. Οι τιμές θα ποικίλλουν και θα είναι ενδεικτικές πολλών διαφορετικών παραγόντων, συμπεριλαμβανομένης της μορφής που αγοράζετε αυτή η ένωση (το χαρτί θα είναι συνήθως το πιο ακριβό και λιγότερο το υγρό) και όπου ζείτε. Σε κάθε περίπτωση, δεν πρέπει να πληρώνετε περισσότερα από $ 2.50-3.00 ανά 50mgs.

Τι είναι το Anadrol;
(Οξυμεθολόνη)
[17β-υδροξυ-2-υδροξυμεθυλενο-17α-μεθυλο-5α-ανδροσταν-3-όνη]
Μοριακό Βάρος: 332.482
Μοριακός Τύπος: C21H32O3
Σημείο τήξης: 178-180 ° C
Κατασκευαστής: Syntex (αρχικά)
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 1960
Αποτελεσματική δόση: 100mgs (βέλτιστη)
Ενεργός ζωή: <16>
Χρόνος ανίχνευσης: έως 8 εβδομάδες
Ανδρογόνο: Αναβολικός λόγος: 45: 320
Anadrol Αναφορές:
Χάρτες από την αναφορά 2:
Am J Physiol Endocrinol Metab 284: E120-E128, 2003. Πρώτα δημοσιεύτηκε στις 24 Σεπτεμβρίου 2002, doi: 10.1152 / ajpendo.00363.2002 0193-1849 / 03 Br J Nutr. 1996 Jan · 75 (1): 129-38.

Schroeder et αϊ. Am J Physiol Endocrinol Metab 284: Ε 120-28
Ενδοκρινολογία. 1984 Jun · 114 (6): 2100-6.
Κλινικές μελέτες HIV. 2003 Μαΐου-Ιουνίου · 4 (3): 150-63.
J Clin Endocrinol Metab. 1981 Nov, 53 (5): 905-8
Epilepsy Behav. 2004 Apr · 5 (2): 260-3
Am J Obstet Gynecol. 1973, 1 Σεπτεμβρίου, 117 (1): 121-5.

Αγοράστε ακατέργαστη σκόνη στεροειδών από την Κίνα, Περισσότερες λεπτομέρειες στο
Email: alen@ok-biotech.com
amy@ok-biotech.com