Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Anavar κύκλος


(ΑπόAlen HaoΔιευθυντής πωλήσεων από Shenzhen OK Biotech Co. τεχνολογίας, Ltd.(SZOB))

Anavar (Oxandrolone) είναι ένα από τα πιο ήπια ακόμη ασφαλέστερα αναβολικά στεροειδή όλων των εποχών. Ως εκ τούτου ένα ήπιο στεροειδές εγκάρδιος αυτό είναι ένα από τα λίγα που είναι πολύ καλά ανεκτή από τους περισσότερους γυναίκες, τόσο πολύ έτσι ώστε σε πολλούς κύκλους καλείται απλά «Το κορίτσι στεροειδές». Μην κάνετε κανένα λάθος, Oxandrolone μπορεί και χρησιμοποιείται από πολλούς άνδρες με επιτυχία, αλλά για ένα αρσενικό κύκλο Anavar, απλά παίρνει αρκετά ένα κομμάτι για να αποκομίσουν ανταμοιβή και όπως θα δούμε αυτό αποδεικνύεται ότι είναι ένα μικρό μειονέκτημα. Χωρίς αμφιβολία, ανεξαρτήτως φύλου Oxandrolone είναι κατάλληλη για την κοπή κύκλων, και αυτό είναι ίσως ο πρωταρχικός σκοπός για τα περισσότερα άτομα. Anavar είναι μια πολύ ταχείας δράσης DHT προφορικό στεροειδές αναβολικό που σε μεγάλο βαθμό διατηρεί άπαχου ιστού καθώς και βελτιώνει την συνολική μεταβολική δραστηριότητα. Ναι, πραγματικά κέρδη στον ιστό μπορεί να γίνει, ειδικά για το θηλυκό χρήστη αλλά παραμένει για τους περισσότερους άνδρες ένα καλό Anavar κύκλος θα είναι κατά τη διάρκεια της δίαιτας φάση.
Anavar κύκλος για διογκωτικοί:
Ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για off-season ή ανάπτυξη φάσεις οι περισσότεροι άνδρες θα βρείτε έναν κύκλο Anavar να είναι μια κακή επιλογή για τις αυξανόμενες ανάγκες τους. Η ορμόνη Oxandrolone δεν είναι καλοταιριασμένο για μάζα, αλλά την ίδια στιγμή οποιαδήποτε μάζα που θα προκύψει θα είναι 100% άπαχο ιστό και αυτό είναι ένα συν. Ακόμα κι έτσι, όπως ένα πολύ ήπιο αναβολικό στεροειδές που παίρνει γενικά αρκετά ένα κομμάτι αυτής της ορμόνης για να πάρει τίποτα έξω από αυτό σε όρους ανάπτυξης και είναι γενικά ένα υψηλά διατιμημένα στεροειδές αυτό καθιστά συχνά αναποτελεσματική για το σκοπό αυτό.

Anavar κύκλος για τις γυναίκες:
Χωρίς αμφιβολία έναν καλό κύκλο Anavar για την αθλήτρια θα είναι πιο χρήσιμο να της από ό, τι για τον κάθε άνθρωπο όπως είναι το πιο καλά ανεκτή αναβολικό στεροειδές για τις γυναίκες με υψηλή αποδοτική δραστηριότητα. Ενώ είναι πολύ καλά ανεκτή σημάδια αρρενοποίηση μπορεί να συμβεί αλλά είναι σπάνιο και εξαιρετικά σπάνιο, αν η γυναίκα σχέδια της Anavar κύκλο με υπεύθυνο τρόπο. Για την ανάπτυξη ή η φάση της δίαιτας, αυτό είναι ένα αναβολικό στεροειδές που οι περισσότερες γυναίκες θα βρείτε τέλειο για οποιαδήποτε αιτία και ως από τη φύση της είναι ένα από τα αγαπημένα σχεδόν όλων των ανταγωνιστών σωματική διάπλαση από bodybuilding στην εικόνα, καταλληλότητα και ακόμη και μπικίνι.

Var 10 η πλειοψηφία των γυναικών που σχεδιάζουν έναν κύκλο Anavar θα γενικά να κάνουν έτσι για τα 10mg - 20mg ανά σειρά ημέρα και κανονικά σε 6 εβδομάδα έκρηξη. Ενώ μερικοί θα χρησιμοποιήσει περισσότερο από 20mg, σπάνια είναι απαραίτητο? Επιπλέον, τέτοιες δόσεις θα αυξήσει την πιθανότητα της δυσάρεστες παρενέργειες. Για τη γυναίκα που θέλει περισσότερο από 6 εβδομάδες της χρήσης αυτό είναι συνήθως καλύτερο να βγει για 3-4 εβδομάδες πριν από την έναρξη της μια άλλη πορεία έτσι συστήνεται να σχεδιάζετε τον κύκλο σας Anavar σε μια τέτοια έγκαιρη μόδα αν περισσότερο από 6 εβδομάδες συνολικά πρόκειται να απαιτηθούν.

Κύκλος Anavar για την κοπή:
Για τους περισσότερους άνδρες έναν κύκλο Anavar θα εξυπηρετηθούν καλύτερα για την διαδικασία κοπής ή δίαιτα φάση? η φάση με τον οποίο ένα άτομο ψάχνει για μια άρπαξαν διάπλαση. Αυτό δεν είναι ένα στεροειδές που θα εξυπηρετούν το σκοπό αυτό να τόσο ισχυρή πτυχίου όσο Trenbolone ή ακόμη και ισορροπία, ούτε θα έχει την ίδια αποδοτικότητα όπως Winstrol και πολλά άλλα στεροειδή DHT, όπως Masteron, αλλά μπορεί να έχει ένα θετικό αποτέλεσμα που είναι παρούσα σε μια ήπια μορφή. Έναν κύκλο Anavar κατά τη διάρκεια μιας φάσης κοπής διατροφή μπορεί σε μεγάλο βαθμό ενίσχυσης για τη διατήρηση άπαχο ιστό, ενώ σε μια δίαιτα περιορισμένων θερμίδων καθώς και αύξηση της συνολικής μεταβολική δραστηριότητα? περαιτέρω, όταν άπαχο αρκετά μπορεί να δώσει μια σωματική διάπλαση λίγο πιο δύσκολο εμφάνιση. Οι περισσότεροι άνδρες που συμπληρώνουν με Oxandrolone για το σκοπό αυτό θα βρείτε 50mg ανά ημέρα για να είναι γενικά ένα καλό σημείο εκκίνησης με 80mg ανά ημέρα είναι γενικά ασφαλή. Ναι, μπορείτε να πάρετε περισσότερες αλλά πολύ παρελθόν με 100mg ανά σειρά ημέρα δεν πρόκειται να κάνουμε πολύ περισσότερα για σένα. περαιτέρω, καθώς αυτό το στεροειδές μπορεί να κοστίσει τουλάχιστον $2 ανά καρτέλα 10mg και συχνά υψηλότερο έναν κύκλο Anavar για έναν άνθρωπο μπορεί να πάρει πολύ ακριβό.

Αγοράζουν υψηλή καθαρότητα πρώτων σκόνη στεροειδών από την ΚίναΠερισσότερες λεπτομέρειες στο
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:Alen@OK-Biotech.com
      Amy@OK-Biotech.com