Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Μπορείτε πρέπει να περιορίσει τη χρήση σας σύνολο της Oxandrolone για max 8 εβδομάδες και δεν θα πρέπει να συμπληρώσει με οποιοδήποτε στεροειδές C17-aa μέχρι και πάλι μέχρι ηπατικών ενζύμων έχουν κανονικοποιηθεί αξίες.


ΔιαθεσιμότηταAnavarAnavar δεν είναι σε υψηλή προσφορά στη μαύρη αγορά, και Oxandrolone συνταγή μπορεί να είναι δύσκολο να πάρει και μάλλον ακριβό. Ακόμα και μαύρη αγορά εκδόσεις θα κοστίσει πολύ περισσότερο από ό, τι περισσότεροι από του στόματος στεροειδή. Δεν είναι ασυνήθιστο για ένα 5-10mg καρτέλα Oxandrolone να κοστίσει $1-$4 ανά καρτέλα, όπου τα στεροειδή όπως Dianabol μπορεί να βρεθεί εύκολα για λίγα σεντς στο δολάριο ανά 10mg καρτέλα.

Ένα άλλο πρόβλημα με την αγορά Anavar είναι η ποιότητα των καρτελών. Υπάρχουν μια χούφτα των εμπορικών σημάτων ποιότητας στην αγορά, αλλά πολλοί είναι υπό-δόσης ή mislabeled. Μερικές κατασκευές χαμηλού βαθμού στην πραγματικότητα θα ονομάσει το στεροειδές Oxandrolone, αλλά στην πραγματικότητα έχουν χρησιμοποιηθεί φθηνότερα Dianabol σε σκόνη. Το άτομο εξακολουθεί να λαμβάνει μια ισχυρή αναβολική δράση, αλλά το συνολικό αποτέλεσμα είναι ό, τι δεν ήταν μετά. Για μια γυναίκα, αυτό μπορεί να είναι καταστροφικές λόγω αρρενοποίηση.
Αν ψάχνετε για υψηλής ποιότητας Anavar, θα πρέπει να βάλει κάποιο χρόνο και προσπάθεια στην αναζήτηση σας. Μπορείτε θα πρέπει να δεν προβεί σε αγορά με βάση το προϊόν που προσφέρεται, αλλά μάλλον να αναζητήσουν ανεξάρτητα σχόλια σχετικά με το εμπορικό σήμα και το εν λόγω προμηθευτή. Αποτυχία να το πράξει θα περισσότερο από πιθανό αποτέλεσμα σε ένα κατώτερο προϊόν.Αγοράζοντας Anavar σε απευθείας σύνδεση - προειδοποίηση:

Αγοράζοντας Anavar σε απευθείας σύνδεση είναι χωρίς αμφιβολία ο ευκολότερος τρόπος για να πάρετε αυτό το αναβολικό στεροειδές. Υπάρχουν φαινομενικά αμέτρητες στεροειδών προμηθευτές που υπάρχουν σε απευθείας σύνδεση, και ενώ πολλοί αξίζουν λιγότερο από τα σκουπίδια στο trashcan σας, υπάρχουν πολλές καλές. Ωστόσο, έχετε κατά νου μαύρη αγορά αγορά Oxandrolone είναι παράνομο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Για τις ΗΠΑ Oxandrolone έχει ταξινομηθεί ως παράρτημα ΙΙΙ ελεγχόμενη ουσία. Πρέπει να αποκτήσετε μια συνταγή για να αγοράσετε νομικά Anavar και η αγορά πρέπει να γίνει από το φαρμακείο. Αποτυχία να συμμορφωθεί με το δίκαιο αυτό μπορεί να οδηγήσει σε φοβερές συνέπειες. Πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο παρόμοιους νόμους, μεταφέρουν την ίδια στιγμή πολλοί είναι πολύ πιο επιεικής? καταλάβετε το δίκαιο καθότι σχετίζεται με όπου ζείτε πριν γίνει μια αγορά. Ανεξάρτητα από το πού ζείτε, αν υψηλής ποιότητας αναβολικά είναι ό, τι είστε και εσείς επιθυμείτε να μείνετε μέσα στην ασφάλεια του δικαίου, ενθαρρύνεστε για να εξετάσουν τους χορηγούς εδώ στο Steroid.com. Θα βρείτε αυτούς τους χορηγούς φέρει υψηλής ποιότητας, αναβολικά πάνω ράφι που μπορεί να αγοραστεί νόμιμα χωρίς ιατρική συνταγή και που παρουσιάζουν καμία ανησυχία, δεδομένου ότι εντάσσεται σε μια νομική παραβίαση.

Anavar Κριτικές:
Anavar, δεν καλούμε ένα εξαιρετικά ισχυρό αναβολικό στεροειδές? Ωστόσο, μπορούμε να καλέσετε αυτό εξαιρετικά ευεργετική. Όταν εξετάζουμε τη φύση γενικά καλά ανεκτή, αυτό παίρνει σε ένα νέο επίπεδο, καθιστώντας το ένα από τα πιο αξιόλογα αναβολικά στεροειδή όλων των εποχών. Το κλειδί για την απόκτηση το περισσότερο κτύπημα για το buck σας είναι κατανόηση η ορμόνη Oxandrolone, ξέροντας τι να κάνει και την ενσωμάτωσή σας σχέδιο για το σωστό σκοπό. Αν ψάχνετε για τεράστια κέρδη σε άπαχο μυϊκό ιστό σε ένα σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, θα είναι απογοητευμένοι με αυτό το στεροειδές. Πολλοί τείνουν να θεωρούν το σκοπό της χρήσης των αναβολικών στεροειδών είναι η προώθηση μεγάλα κέρδη σε μυϊκό ιστό, και αν αυτό δεν συμβεί, εσείς συμπλήρωση για τους λάθος λόγους ή το λάθος τρόπο. Τι πολλοί αποτυγχάνουν να κατανοήσουν ότι τα κέρδη δεν είναι ορίζεται ως μάζα κέρδη και τίποτα άλλο, πολλοί συμπλήρωμα για σύνολο σώματος μεταμορφώσεις που μπορεί να μην περιλαμβάνει μεγάλο buildups σε μάζα. Ορισμένα συμπλήρωμα για να ενισχύσει την αθλητική απόδοση, ενώ άλλοι χρησιμοποιούν στεροειδή προκειμένου να διατήρηση μάζας και τη βελτίωση της εμφάνισης. Εάν οποιοδήποτε από αυτούς τους στόχους είναι κατάλληλο για εσάς, Anavar είναι μια εξαιρετική επιλογή για τις ανάγκες σας αναβολικό στεροειδές.

Anavar προφίλ
alen@ok-biotech.com

[17b-hydroxy-17a-methyl-2-oxa-5a-androstane-3-one]Μοριακό βάρος: 306.4442

Τύπος: C19H30O3

Σημείο τήξης: 235 238 βαθμούς Κελσίου
Κατασκευαστής: BTG, SPA, Searle αρχικά (1964)

Αποτελεσματική δόση: (ανδρών) 20-100mgs/day-2.5-20mgs ημέρα (γυναίκες)

Ενεργός ζωή: 8-12 ώρες

Ανίχνευση ώρα: 3 εβδομάδες

Αναβολικό/αρρενογόνο λόγος (εύρος): 322-630: 24


{$*$25$*$}

{$*$26$*$}

{$*$27$*$}

{$*$28$*$}

{$*$29$*$}


{$*$30$*$}

{$*$31$*$}

{$*$32$*$}{$*$33$*$}:
{$*$34$*$}

{$*$35$*$}

{$*$36$*$}


{$*$37$*$}

{$*$38$*$}

{$*$39$*$}


{$*$40$*$}

{$*$41$*$}


{$*$42$*$}

{$*$43$*$}


{$*$44$*$}


{$*$45$*$}

{$*$46$*$}

{$*$47$*$}

{$*$48$*$}

{$*$49$*$}

{$*$50$*$}

{$*$51$*$}

{$*$52$*$}
{$*$53$*$}

{$*$54$*$}

{$*$55$*$}

{$*$56$*$}{$*$57$*$}:
{$*$58$*$}

{$*$59$*$}

{$*$60$*$}

{$*$61$*$}
{$*$62$*$}

{$*$63$*$}
{$*$64$*$}

{$*$65$*$}
{$*$66$*$}
{$*$67$*$}
{$*$68$*$}
{$*$69$*$}
{$*$70$*$}
{$*$71$*$}
{$*$72$*$}
{$*$73$*$}
{$*$74$*$}