Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Αγοράστε υψηλής καθαρότητας Μεθανολόνη Enanthate σε σκόνη σε απευθείας σύνδεση


Αγοράστε υψηλής καθαρότητας Μεθανολόνη Enanthate σε σκόνη σε απευθείας σύνδεση


Τι είναι το Methenolone Enanthate / Primobolan;


Το Primobolan είναι το εμπορικό όνομα για το αναβολικό στεροειδές Methenolone (επίσης γραμμένο ως Methenolone). Διατίθεται τόσο σε μορφή ενέσιμου ελαίου, όσο και σε μορφή από του στόματος. Το ενέσιμο Primobolan είναι γνωστό ως Methenolone Enanthate , και η μορφή του στόματος είναι γνωστή ως Οξεική Μεθενολόνη . Είναι ένα πολύ γνωστό και δημοφιλές αναβολικό στεροειδές λόγω της πολύ ήπιας φύσης του, τόσο ως αναβολικό όσο και ως ανδρογόνο.

Τι είναι η σκόνη Μεθανολόνης Enanthate (Primo E);


Όνομα: Μεθενολόνη Enanthate / Primo Ε Αγοράστε υψηλής καθαρότητας Μεθανολόνη Enanthate σε σκόνη σε απευθείας σύνδεση

Εμφάνιση: Λευκή ή ανοικτή, λευκή ή ανοιχτοκίτρινη κρυσταλλική σκόνη

Cas: 112809-51-5

Δοκιμασία: ≥99%

Διαλυτότητα: Αδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλη, διαλυτό σε οξεικό οξύ, αιθυλεστέρα

Απώλεια κατά την ξήρανση: ≤0,5%

Heavy Metal: ≤10ppm

Δοσολογία: 2,5 mg

Χρόνος έναρξης: 20 λεπτά

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός
Μεθανολόνη Enanthate σκόνη / Primobolan Κύκλοι και χρήση

Οι κύκλοι Primobolan είναι συνήθως υπό τη μορφή απώλειας λίπους ή / και κύκλων κοπής. Δεν χρησιμοποιείται σχεδόν ποτέ ως ογκώδης ή μαζικώς κερδοφόρος πράκτορας και το μεγαλύτερο μέρος της χρήσης του είναι υπό τη μορφή προ-διαγωνισμού φαρμάκου στις τελευταίες εβδομάδες που οδηγούν σε μια διαγωνιστική επίδειξη ή φωτογράφηση. Συνήθως κυκλοφορεί με άλλες ενώσεις που συγκρατούν παρόμοιες ιδιότητες, ιδιότητες και ημιζωές. Πολλοί bodybuilders συχνά στοιβάζουν το Primobolan με προπιονικό τεστοστερόνη (ή Enanthate τεστοστερόνης) και το χρησιμοποιούν για τις πρώτες 8 εβδομάδες ενός κύκλου για να βοηθήσουν στη συγκράτηση της μυϊκής μάζας κατά τη διάρκεια περιόδων χαμηλής θερμιδικής πρόσληψης.


Άλλοι καλλιτέχνες θα εκτελούν από του στόματος κύκλους Primobolan που στοιβάζονται με ενώσεις όπως η προπιονική τεστοστερόνη και η οξική τρεμποβολόνη , καθώς όλες οι ενώσεις που εμπλέκονται λειτουργούν συνεργικά, ειδικά όταν πρόκειται για μισή ζωή. Κάποιοι μπορούν να επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν το Primobolan (είτε από το στόμα είτε ενέσιμο) με κάποια μορφή τεστοστερόνης και   Winstrol (Stanozolol), συνήθως η ενέσιμη μορφή αν είναι με το Primobolan από το στόμα. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε να μην χρησιμοποιηθούν δύο διαφορετικές στοματικές ενώσεις στον ίδιο κύκλο.


Το Oral Primobolan (Οξεική Μεθενολόνη) θα πρέπει κανονικά να διεξάγεται για όχι περισσότερο από 8 εβδομάδες και η ενέσιμη μορφή (Μεθενολόνη Enanthate) μπορεί να εκτελεστεί σε κύκλο μήκους 10-12 εβδομάδων (ή περισσότερο, ανάλογα με τους στόχους και τις επιθυμίες του ατόμου).

Μεθανολόνη Enanthate σκόνη / Primobolan Δοσολογίες


Η δοσολογία και η χορήγηση του Primobolan εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη μορφή που χρησιμοποιείται: από του στόματος ή ενέσιμη. Ιατρική συνταγή Οι δόσεις Primobolan περιγράφουν την πρώτη δόση 200mg, ακολουθούμενη από 100mg κάθε εβδομάδα για όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Η ιατρική κατάσταση που θα θεραπευθεί θα καθορίσει ποια είναι η πραγματική δοσολογία του Primobolan. Το εύρος μπορεί να είναι οπουδήποτε από 100mg κάθε μία ή δύο εβδομάδες έως 200mg κάθε δύο έως τρεις εβδομάδες. Οι ιατρικές οδηγίες για δόσεις Primobolan από το στόμα απαιτούν 100-150mg ημερησίως για όχι περισσότερο από 6-8 εβδομάδες συνεπούς χρήσης.


Όπου αφορά τον bodybuilding, τον αθλητισμό και την βελτίωση των επιδόσεων, οι αρχικές δόσεις Primobolan για την ενέσιμη μορφή αρχίζουν κανονικά σε περίπου 400mg την εβδομάδα. Οι ενδιάμεσες δόσεις Primobolan κυμαίνονται συνήθως από 400 έως 700 mg την εβδομάδα, οι οποίες πρέπει να είναι επαρκείς και οι προχωρημένοι χρήστες να μπορούν να παίρνουν μέχρι 800-1000mg την εβδομάδα. Οι δόσεις του θηλυκού Primobolan όσον αφορά την ασφάλεια και την ελάχιστη αποστείρωση είναι συνήθως στην περιοχή των 50-100 mg την εβδομάδα. Το ενέσιμο Primo τείνει να χρησιμοποιείται πολύ λιγότερο συχνά από τα θηλυκά από την στοματική παραλλαγή, η οποία είναι η προτιμώμενη μορφή.


Οι δόσεις του Primobolan από το στόμα ξεκινούν από 50-100mg ημερησίως για αρχάριους, 100-150mg ημερησίως για ενδιάμεσα προϊόντα και 150-200mg για προχωρημένους χρήστες. Οι γυναίκες από του στόματος χορηγούμενες δόσεις Primobolan συνιστώνται συνήθως να είναι στην περιοχή των 50-70 mg ημερησίως και πρέπει να παρουσιάζουν μικρό κίνδυνο εμφύτευσης.


Το Primo θα πρέπει να χορηγείται μία φορά την ημέρα χωρίς καμία απαίτηση να διαχωρίζονται οι δόσεις καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, καθώς ο χρόνος ημίσειας ζωής του είναι περίπου 2-3 ημέρες. Το ενέσιμο Primobolan εμφανίζει χρόνο ημιζωής 7-10 ημερών εξαιτίας του εστέρα Enanthate και πρέπει να χορηγείται δύο φορές την εβδομάδα, με κάθε ένεση σε απόσταση ομοιόμορφα, ώστε να διατηρούνται σταθερά και σταθερά επίπεδα πλάσματος στο αίμα.

Μεθανολόνη Enanthate σκόνη / Primo E για μαζική ή κοπτική


Το Primobolan είναι ένα από τα λίγα στεροειδή που είναι ιδανικό τόσο για τη συγκόλληση όσο και για το κόψιμο. Η αλήθεια λέγεται, πραγματικά δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα όπως " συσσώρευση στεροειδών " ή " κοπής στεροειδών " είναι ακριβώς ότι μερικοί παράγουν περισσότερη κατακράτηση νερού από άλλες. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σας αν ψάχνετε να βάλετε το βάρος (ακόμα και το βάρος του νερού) για να προσαρμόσετε το σώμα σας σε μεγαλύτερη μάζα. Και το συναίσθημα της αποβολής από τα shirtsleeves σας μπορεί να είναι επίσης διασκεδαστικό. Αλλά πέρα από την κατακράτηση νερού, η συσσώρευση και η κοπή είναι περισσότερο θέμα διατροφής. Το Primo δεν παράγει από μόνο του ταχείες αυξήσεις του βάρους του βάρους, αλλά αν αυξηθούν οι θερμίδες είναι ένα θαυμάσιο φάρμακο για τη συσσώρευση χωρίς το πρήξιμο. (Αυτό που ορισμένοι αποκαλούν "άπαχο όγκο"). Φυσικά, σε ένα έλλειμμα θερμίδων το Primo θα εξακολουθήσει να δημιουργεί μυϊκή ανάπτυξη, καθιστώντας το αγαπημένο για τους ανταγωνιστές bodybuilders τις τελευταίες εβδομάδες πριν από έναν διαγωνισμό.


Μεθανολόνη Enanthate σκόνη / Primo Ε για τις γυναίκες


Το Primo θεωρείται η καλύτερη επιλογή για τις γυναίκες λόγω των χαμηλών ανδρογόνων ιδιοτήτων του και των επακόλουθων άνοσων κερδών. Οι γυναίκες τείνουν να θέλουν να αποφύγουν την υπερβολική ογκομετρία και την ομαλότητα που προέρχεται από την κατακράτηση νερού. Επίσης, δεδομένου ότι τα οιστρογόνα δημιουργούν ένα "μαλακό" βλέμμα, τα στεροειδή που αρωματίζουν μπορούν να καταστρέψουν την αισθητική που προσπαθούν να επιτύχουν. Ένα φάρμακο που δημιουργεί σκληρότητα χωρίς φούσκωμα ή οιστρογόνο συσσώρευση είναι Masteron, αλλά Masteron είναι ένα καθαρό ανδρογόνο. Αυτό μπορεί να οδηγήσει στις ανδρικές παρενέργειες που οι περισσότερες γυναίκες προσπαθούν να αποφύγουν - τριχόπτωση, ανάπτυξη τρίχας σώματος, σκληρότερο δέρμα, βαθύτερη φωνή και πιο ενοχλητική, διεύρυνση της κλειτορίδας. Δεδομένου ότι το Primo είναι σχεδόν αμιγώς αναβολικό, οι πλευρές αυτές διατηρούνται στο απολύτως ελάχιστο όριο εάν οι δόσεις διατηρούνται λογικές. Οι γυναίκες συνήθως ανταποκρίνονται πολύ καλά σε μια δοσολογία 50-100mg την εβδομάδα, αν και πολλοί επιλέγουν την προφορική εκδοχή που αισθάνονται ότι είναι καλύτερο για το κάψιμο λίπους, αν και αυτό είναι καθαρή εικασία και ανέκδοτο. Δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν τόσο πολύ, αλλά οι εμπειρικές αποδείξεις δεν έχουν κάποια αξία.

Επιπλέον, κάποια γυναίκα επιλέγει να συμπεριλάβει άλλα αναβολικά όπως Winstrol ή Anavar , αλλά αυτό είναι απλά περιττό. Η ανάμειξη πάρα πολλών στεροειδών δεν έχει κανένα όφελος και μπορεί να είναι μια ζημία, καθώς καθίσταται ασαφές που λειτουργούν καλύτερα. Αν σας αρέσει το Primoblan, χρησιμοποιήστε το Primobolan. Και ειδικά στην περίπτωση της γυναίκας, συνήθως δεν υπάρχει ανάγκη για πρόσθετα. Μια δημοφιλής σύσταση για τις γυναίκες θα ήταν επίσης να πειραματιστεί πρώτα με τη χρήση του Primobolan από μόνη της και αργότερα να βρεθεί σε ένα δεύτερο στεροειδές εάν χρειαστεί.
Αγοράστε Μεθανολόνη Enanthate σε σκόνη online


Μπορείτε να βρείτε πολλές πηγή πούδρας Μεθανολόνης Enanthate σε απευθείας σύνδεση, αλλά είναι δύσκολο να αγοράσετε σε απευθείας σύνδεση γνήσια σκόνη Enanthate Methenolone online. Υπάρχουν πολλές πηγές που πωλούν πλαστά προϊόντα στην αγορά. οπότε όταν αγοράζετε σε απευθείας σύνδεση Μεθανολόνη Enanthate σε σκόνη, πρέπει να επιλέξετε μια πραγματική πηγή .