Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Αγοράστε σκόνη μοδαφινίλης: Ο καλύτερος προμηθευτής σκόνης μοδαφινίλης

Αγοράστε σκόνη μοδαφινίλης από την SZOB - τον καλύτερο προμηθευτή σκόνης μοδαφινίλης


Τι είναι το Modafinil;


Επίσημα, το Modafinil είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία διαφόρων διαταραχών ύπνου. Ωστόσο, το ευρύτερα γνωστό ως "νοοτροπικό" ή " έξυπνο " φάρμακο, δεδομένης της ικανότητάς του να ενισχύει τις ψυχικές επιδόσεις και την αυξημένη συγκέντρωση. Οι σπουδαστές άρχισαν να το χρησιμοποιούν για μακρές περιόδους σπουδών και εξετάσεις. Αυτή η μη ετικετοποιημένη χρήση είναι επίσης ιδανική για εργασία σε μεγάλες ή αμήχανες ώρες. Πώς λειτουργεί το Modafinil; Υπάρχουν μερικές θεωρίες, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρουμε. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι ΔΕΝ διεγείρει άμεσα το κεντρικό νευρικό σύστημα όπως οι αμφεταμίνες. Μια τέτοια διέγερση συχνά έχει ως αποτέλεσμα θόρυβο, άνοδο της αρτηριακής πίεσης και αυξημένο καρδιακό ρυθμό. Το Modafinil δεν προκαλεί αυτές τις βλαβερές παρενέργειες. Επίσης, το Modafinil δεν δείχνει απολύτως κανένα σημάδι απόσυρσης και κανένα αποτέλεσμα ανάκαμψης καθώς το φάρμακο φθείρεται.

Προδιαγραφές σκόνης μοδαφινίλης


αγοράστε σκόνη μοδαφινίλης από την SZOB

Ονομασία: σκόνη μοδαφινίλης

Εμφάνιση: Λευκή σκόνη

Cas: 68693-11-8

Δοκιμασία: ≥98%

Διαλυτότητα: διαλυτό σε ακετόνη, αιθανόλη, αιθυλαιθέρα, οξικό αιθυλεστέρα, αδιάλυτο σε νερό

Απώλεια κατά την ξήρανση: ≤0,5%

Heavy Metal: ≤10ppm

Δοσολογία: 100-200 mg

Χρόνος έναρξης: 20 λεπτά

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός


Είναι η μοδαφινίλη νόμιμη στη χώρα μου;


Εάν αναρωτιέστε εάν η αγορά της modafinil είναι παράνομη στη χώρα σας τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον οδηγό για να σας βοηθήσουμε. Πολλές χώρες δεν έχουν νόμους που να ρυθμίζουν την πώληση ή κατοχή της μονταφινίλης, καθώς δεν κυκλοφορεί εκεί. Επιπλέον, η μοδαφινίλη έχει πολύ χαμηλή πιθανότητα να προκαλέσει εθισμό ή εξάρτηση, ώστε να μην απευθύνεται σε κάποιες υπηρεσίες επιβολής του νόμου. Ανεξάρτητα, στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία και το Ηνωμένο Βασίλειο, η μονταφινίλη απαιτεί συνταγή για χρήση. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα εξασφαλιστεί η κατάσχεσή του από τα τελωνεία μετά την εισαγωγή του. Πολλοί χρήστες δεν είχαν κανένα πρόβλημα να εισαγάγουν modafinil στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο ή ακόμα και στην Αυστραλία.


Παρ 'όλα αυτά, αν ανησυχείτε για το τελωνείο κατάσχεση της παραγγελίας σας τότε μπορείτε να αγοράσετε adrafinil αντ' αυτού. Η αδραφινίλη είναι ένα προ-φάρμακο για τη μονταφινίλη, που σημαίνει ότι μετατρέπεται στο ήπαρ σε μοδαφινίλη. Είναι απρογραμμάτιστο και δεν είναι συνταγογραφούμενο φάρμακο οπουδήποτε στον κόσμο.

Γιατί οι άνθρωποι παραγγέλλουν τη σκόνη modafinil;


Όταν ένα φάρμακο χρησιμοποιείται από το κοινό για έναν λόγο διαφορετικό από τη δηλωμένη του χρήση από τον κατασκευαστή, αυτό είναι γνωστό ως χρήση «εκτός χρήσης». Ένα τέλειο παράδειγμα χρήσης εκτός χρήσης σήμανσης στη σύγχρονη φαρμακολογία είναι η χρήση σκόνης Modafinil.


Αρχικά προοριζόταν ως βοήθημα για την αφύπνιση σε άτομα που πάσχουν από ναρκοληψία ή διαταραχή ύπνου εργασίας με βάρδιες, το Modafinil είναι τώρα πιο ευρέως περιζήτητο και καταναλώνεται για τα οφέλη του εκτός σήματος. Οι πιο κοινές εκτός χρήσης επισημάνσεις χρήσεις του Modafinil είναι για την έλλειψη προσοχής διαταραχή υπερκινητικότητας (ADHD) και ως νοοτροπικό συμπλήρωμα για την ενίσχυση της γνώσης.


Η χρήση του Modafinil για ADHD είναι μία από τις πιο συνήθεις χρήσεις εκτός χρήσης. Πολλαπλές μελέτες έχουν δείξει ότι οι ασθενείς που χρησιμοποιούν Modafinil έχουν σημαντικά βελτιωμένες βαθμολογίες σε διάφορες κλινικές δοκιμές, συμπεριλαμβανομένης της λίστας ελέγχου DSM IV ADHD Συμπεριφοράς σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο. Υπάρχουν μερικοί γιατροί που θα γράψουν συνταγές για το Modafinil για ADHD, ειδικά σε περιπτώσεις όπου τα παραδοσιακά φάρμακα ADHD που έχουν διεγερθεί με αμφεταμίνη έχουν χρησιμοποιηθεί προηγουμένως και είτε δεν δούλεψαν πολύ καλά είτε προκάλεσαν αρνητικές αντιδράσεις.

Κανείς δεν ξέρει ακριβώς πώς ακριβώς το φάρμακο είναι σε θέση να αυξήσει τις γνωστικές ικανότητες του γνωστικού. Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι η αλληλεπίδραση του Modafinil με τις ισταμίνες του εγκεφάλου αποτελεί βασικό παράγοντα για την αναληπτική του επίδραση.


Τα αναισθητικά είναι φάρμακα που προσομοιώνουν το κεντρικό νευρικό σύστημα. Το μοδαφινίλιο αναστέλλει αυξημένα επίπεδα ισταμινών του ΚΝΣ στον εγκέφαλο και αντί να γίνει ανοσοαπόκριση, αυτές οι ισταμίνες ενεργοποιούν σχεδόν κάθε νευροδιαβιβαστή στον εγκέφαλο. Το αποτέλεσμα είναι η αφυπνιστική ανακούφιση για τους πάσχοντες από ναρκοληψία και η δραματική γνωστική βελτίωση για τα περισσότερα άτομα.


Οι άνθρωποι όπως οι σπουδαστές, οι επιχειρηματίες, οι συγγραφείς και οι σχεδιαστές λαμβάνουν το Modafinil (Provigil) επειδή διεγείρει την έντονη συγκέντρωση και βελτιώνει το ρυθμό και τη σαφήνεια της σκέψης. Οι λεπτομερείς, χρονοβόρες εργασίες γίνονται πολύ πιο διαχειρίσιμες και μπορούν να ολοκληρωθούν χωρίς περισπασμούς και λίγη αναβολή.


Με καμία από τις παρενέργειες ψυχοδιεγερτικών όπως το Adderall, είναι προφανές γιατί ένα μη εθιστικό φάρμακο όπως το κονιοποιημένο Modafinil θα ήταν ένα χτύπημα. Η επόμενη ερώτηση είναι, Πού να αγοράσετε σκόνη μοδαφινίλης;

Πού να αγοράσετε modafinil σκόνη σε απευθείας σύνδεση;


Τιμές Modafinil - SZOB


Δεδομένου του τρόπου με τον οποίο διαφορετικά καταστήματα έχουν διαφορετικές βασικές τιμές, εκπτώσεις χύμα και άλλες εκπτώσεις μπορεί να αναρωτιέστε ποιο κατάστημα έχει το φθηνότερο modafinil.

Υπάρχουν πολλά καταστήματα όπου μπορείτε να αγοράσετε μοδαφινίλη σκόνη, ωστόσο, δεν είναι όλα αυτά είναι αξιόπιστα. Κάποιοι μπορούν να στείλουν τα χάπια adrafinil και να ισχυριστούν ότι είναι modafinil ενώ άλλοι μπορεί να στείλουν απλά παλιά καφεΐνη χάπια. Ευτυχώς για εσάς, αυτή η σελίδα παραθέτει τους ιστότοπους που είναι αληθείς στις αξιώσεις τους.


Όταν ψάχνετε πού να αγοράσετε τη σκόνη modafinil online, είναι σημαντικό να έχετε κατά νου τις τρεις σημαντικότερες σημαντικές μεταβλητές:

Υπηρεσία - Πόσο καλά σας απαντά η εξυπηρέτηση πελατών, το χρονικό διάστημα που χρειάζεται, την ακρίβεια απάντησης κλπ. Περιλαμβάνεται επίσης ο τρόπος πληρωμής. Μερικοί πωλητές δέχονται μόνο bitcoin ενώ άλλοι αποδέχονται πιστωτικές κάρτες και μερικοί δέχονται ακόμη και paypal.


Ναυτιλία - Οι περισσότεροι προμηθευτές προσφέρουν δωρεάν ρητή ναυτιλία εξασφαλίζοντας ότι θα λάβετε γρήγορα την παραγγελία σας. Επιπλέον, προσφέρουν την αποστολή ενός αντικαταστάτη σε περίπτωση απώλειας ή κατάσχεσης του πακέτου από τα τελωνεία.


Αξία - Πόσο φθηνή είναι η σκόνη μοδαφινίλης. Η μέση τιμή για 10 g σκόνης modafinil περίπου USD140. Ορισμένοι προμηθευτές θα πουλήσουν για λιγότερο από USD140 / 10g. Ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς τους προμηθευτές προσφέρουν εκπτώσεις χύμα και λιγότερο από USD140 / 10g. Τώρα, πρέπει να δώσετε προσοχή στην ποιότητα της σκόνης modafinil.


Ο καλύτερος προμηθευτής σκόνης μοδαφινίλης - SZOB

Ο επαγγελματίας φαρμακευτικός κατασκευαστής στεροειδών, κόνεως, σκόνη ενανθικής τεστοστερόνης, κόνις ενανθικού, στεροειδές, σκόνη, στερεοειδής σκόνη για κορτικοστεροειδή, ακατέργαστες κυπριακές ενώσεις, ακατέργαστη σκόνη AAS, επιλεκτική μονάδα υποδοχέα ανδρογόνων, , που ονομάζεται Shenzhen OK Biotech Technology Co, Ltd ( SZOB ).

Τα πλεονεκτήματα για την αγορά σκόνης μοδαφινίλης από την SZOB


1 υψηλής ποιότητας με ανταγωνιστική τιμή:

1) Πρότυπο ποιότητας: USP 35

2) Καθαρότητα:> 99%

3) Είμαστε κατασκευαστής και μπορεί να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα με εργοστασιακή τιμή.


2 γρήγορη και ασφαλής παράδοση:

1) Το δέμα μπορεί να αποσταλεί εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή. Διαθέσιμος αριθμός παρακολούθησης

2) Ασφαλής και διακριτική αποστολή. Διάφορες μεθόδους μεταφοράς για την επιλογή σας.


3 Έχουμε πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο:

1) Επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνουν τους πελάτες να αισθάνονται άνετα, επαρκή αποθεμάτων και γρήγορη παράδοση ανταποκρίνονται στην επιθυμία τους.

2) Ανατροφοδότηση της αγοράς και ανατροφοδότηση αγαθών θα εκτιμηθεί, η εκπλήρωση των απαιτήσεων των πελατών είναι η ευθύνη μας.

3) υψηλής ποιότητας, ανταγωνιστικές τιμές, γρήγορη παράδοση, υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας κερδίζουν την εμπιστοσύνη και τον έπαινο από τους πελάτες.


4 Τρεις αρχές

1) Ασφαλής παράδοση: Διασύνδεση καναλιών, προστασία της ιδιωτικής ζωής των πελατών. Και μόνο σε περίπτωση, εξασφαλίστε την επαναφόρτωση.

2) Ποτέ μην αλλάξετε: Το προϊόν θα διατηρεί πάντα υψηλή καθαρότητα, δεν θα αλλάξει, Υψηλή ποιότητα είναι η κουλτούρα της εταιρείας μας.

3) Καλές υπηρεσίες: Το συντομότερο δυνατό για την επίλυση των προβλημάτων των πελατών, ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν τα εμπορεύματα με ασφάλεια.Αγοράστε modafinil σκόνη από SZOB τώρα !!!