Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Αγοράστε τεστοστερόνη προπιονική σκόνη σε απευθείας σύνδεση


Αγοράστε τεστοστερόνη προπιονική σκόνη σε απευθείας σύνδεση


SZOB blog πλοήγησης


1. Τι είναι η προπιονική τεστοστερόνη;
2. Τι είναι η τεστοστερόνη προπιονική σκόνη;
3. τα οφέλη της propionate τεστοστερόνης για τους άνδρες
4. τα οφέλη της προπιονική τεστοστερόνη για τις γυναίκες
5. Πώς να χρησιμοποιήσετε προπιονική τεστοστερόνη;
6. Πώς να εισφέρει το propionate τεστοστερόνης;
7. η δόση των Propionate τεστοστερόνης σε σκόνη
8. η τεστοστερόνη προπιονική κριτικές
9. Πού να αγοράσω τεστοστερόνη προπιονική σκόνη σε απευθείας σύνδεση;
10. τα πλεονεκτήματα του buyTestosterone προπιονικό σκόνη από

1. Τι είναι η προπιονική τεστοστερόνη;


Προπιονική τεστοστερόνηείναι η συντομότερη estered τεστοστερόνη στεροειδές. Είναι μια ενέσιμη ένωση με έναν πιο αργό ρυθμό της απελευθέρωσης από την un-εστεροποιημένα τεστοστερόνη, αλλά ένα ταχύτερο ρυθμό της απελευθέρωσης από όλα τα υπόλοιπα εστεροποιημένα τεστοστερόνες. Υπάρχουν μερικά πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που το εστέρα βραχείας δράσης. Το σημαντικότερο μειονέκτημα είναι ότι οι χρήστες έχουν να εισφέρει το Propionate τεστοστερόνης στο ελάχιστο κάθε δεύτερη μέρα σε όλο τον κύκλο για να πάρετε σωστά αποτελέσματα. Τα πλεονεκτήματα, ωστόσο, είναι πιο εύκολο έλεγχο και πρόληψη των πιθανών παρενεργειών. Επίσης, επειδή υπάρχει λιγότερη εστέρα ανά φιαλίδιο, υπάρχει περισσότερη πραγματική τεστοστερόνη ανά ένεση, η οποία παράγει καλύτερα αποτελέσματα. Η προπιονική εστέρας επεκτείνει χρόνος ημίσειας ζωής της τεστοστερόνης σε περίπου 4 και μισή ημέρες.


Propionate τεστοστερόνης είναι μια μορφή της η συνηθέστερη ορμόνης τεστοστερόνης, άλλοι, όπως η τεστοστερόνη enanthate, η τεστοστερόνη cypionate, χρησιμοποιούνται επίσης ευρέως στους άνδρες χρήστες. Ως η κύρια ανδρική ορμόνη, είναι εστεροποιημένα συντομότερη μορφή της αναβολικά steroids(AS) και η κύρια λειτουργία είναι ο έλεγχος αρσενικό φυσικά χαρακτηριστικά. Συμβάλλει επίσης στην τους μυϊκής μάζας, αύξηση τρίχας, τη διατήρηση της οστικής πυκνότητας, παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και συναισθηματική υγεία. Επίσης τόσους πολλούς bodybuilders χρησιμοποιούν την τεστοστερόνη για bodybuilding.

2. Τι είναι τοΗ τεστοστερόνη προπιονική σκόνη?


Όνομα: Προπιονική τεστοστερόνη
CAS: 57-85-2
Μοριακός τύπος: C22H32O3
Μοριακό βάρος: 344.4877
Σημείο τήξης: 118℃
Θερμοκρασία αποθήκευσης: RT
Χρώμα: Λευκό ή μακριά λευκή κρυσταλλική σκόνη
Χρήση: Προπιονική τεστοστερόνη είναι ένα από τα είδη των εστέρων τεστοστερόνης. Αυτό το φάρμακο είναι ένα αναβολικό στεροειδές, και είναι επίσης ένα από τα πιο δημοφιλή στο bodybuilding. Σκοπός της είναι η αύξηση της μυϊκής μάζας και δύναμης.


Testosterone propionate CAS No.57-85-2 (1).JPG

3. τα οφέλη της propionate τεστοστερόνης για τους άνδρες


Ένας άνθρωπος που πάσχει από μια σοβαρή πτώση στα επίπεδα της τεστοστερόνης θα που χρήζουν άμεση θεραπεία. Αυτό είναι όπου η προπιονική τεστοστερόνη οφέλη για τους άνδρες. Προπιονική τεστοστερόνη λειτουργεί με evitalizing το λίμπιντό σας, την ενέργειά σας και τη ζωή σας. Θεραπεία τεστοστερόνης για τους άνδρες μπορεί να βελτιώσει τα επίπεδα ενέργειας, χαμηλή λίμπιντο και προβλήματα στύσης. Θεραπεία τεστοστερόνης μπορεί επίσης να βελτιώσει την ρύθμιση του σακχάρου του αίματος σε διαβητικούς ασθενείς. Λόγω μικρότερο εστέρα, προπιονική τεστοστερόνη είναι εύκολα απορροφάται και χρησιμοποιείται από το σώμα, συνήθως μέσα σε 24 έως 36 ώρες. Δυστυχώς, μόνο τόσο γρήγορα όσο πηγαίνει να εργαστεί έχει φύγει. Αυτός είναι ο λόγος γιατί οι γιατροί μερικές φορές στοίβα τεστοστερόνης θεραπείες στην αρχή για έναν άνθρωπο με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα της τεστοστερόνης.

 • ενίσχυση φυσικών / αθλητική απόδοση (αντοχή, αντοχή, ταχύτερη ανάπλαση)

 • σωματική διάπλαση ενίσχυση (συσσώρευση μυών, απώλεια λίπους)

 • Το υπόλοιπο της τεστοστερόνης επιθυμητό εφέ που ένα άτομο μπορεί να αντιμετωπίσετε κατά τη διάρκεια του κύκλου στεροειδών, περιλαμβάνουν:

 • αύξηση κολλαγόνου σύνθεση και οστική περιεκτικότητα σε ανόργανα άλατα. Το κολλαγόνο είναι το υλικό κατασκευής που βασίζονται σε πρωτεΐνη για συνδετικούς ιστούς σε όλο το σώμα (το συνδέσμους, τένοντες, χόνδρους, τις αρθρώσεις, και οστά).

 • αυξημένη αυτοεκτίμηση

 • βαθύτερη φωνή (Ανδρικό)

 • συσκότιση και πάχυνση των τριχών του σώματος

 • αύξηση στα επίπεδα του IGF-1 και MGF ορμόνες (η οποία επίσης να προωθήσει την ανάπτυξη των μυών)

 • αυξημένη αιμοσφαιρίνη (ερυθρών αιμοσφαιρίων)

 • αντι-καταβολική επίδραση σε ιστούς των μυών μέσω ενεργεί ως ένα αντι-γλυκοκορτικοειδών

4. τα οφέλη της προπιονική τεστοστερόνη για τις γυναίκες


Μέσα από συνεχή έρευνα, η ιατρική κοινότητα μαθαίνει ότι η τεστοστερόνη εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς, που κυμαίνονται από τις ευρέως κατανοητή σεξουαλική λειτουργίες σε εκπληκτικά ευρήματα ότι μπορεί να βοηθήσει για τον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα και μπορεί να έχουν επίσης ένα αντιπηκτικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, γνωστά ρόλου της τεστοστερόνης για την οικοδόμηση των μυών και των οστών είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν διαταραχές σχετίζονται με την ηλικία όπως η οστεοπόρωση και καρδιαγγειακές παθήσεις.


 • Βελτιώσεις για σεξουαλική μονάδα δίσκου, απόκριση, φαντασιώσεις, συχνότητα, και την ευχαρίστηση

 • Μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης LDL (κακή)

 • Βελτιώνει την κυκλοφορία και ερυθρών αιμοσφαιρίων παραγωγής σε πάγκο αναιμία

 • Ενισχύει τα οστά και προστατεύει από την οστεοπόρωση

 • Βελτιώνει τον μυϊκό τόνο και μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στην αποτροπή διαρροής της ουροδόχου κύστης θέματα

 • Ελάττωση ή διακοπή της τα συμπτώματα της εμμηνόπαυσης, όπως εξάψεις και νυχτερινές εφιδρώσεις

 • Βοηθά στην απώλεια βάρους και τη βελτίωση μεταβολικές λειτουργίες

 • Βοηθά να οξύνετε μνήμη και γνωστική απόδοση

 • Προωθεί την βαθύτερη, πιο ξεκούραστο ύπνο


Αλλά για πολλές αναβολικά στεροειδή γυναίκες χρήστες, δεν το συνιστούμε propionate τεστοστερόνης για bodybuilding, αιτία είναι πολύ σπάνιο, η ισχυρή αρσενικών ορμονών όπως η τεστοστερόνη μπορεί να κάνει το πολύ ισχυρό αρσενικό σύμπτωμα.


Προφίλ προπιονική τεστοστερόνη έχει μια σύντομη διάρκεια. Αυτό είναι το γρηγορότερο τεστοστερόνης εστέρα. Ως εκ τούτου, οι ενέσεις γίνονται συνήθως σε μια μέρα ή κάθε μέρα. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι το κύριο μειονέκτημα σε σύγκριση με άλλες εστέρες μακρόβια.

Προπιονική τεστοστερόνη αποκαλύπτουν ότι μετά από την παρακέντηση θα νιώσετε αμέσως ένα κύμα της δύναμης, σχετίζεται με αυξημένα επίπεδα της ορμόνης στο σώμα. Δηλαδή, όταν το φάρμακο εμφανίζεται στο σώμα, απορροφάται γρήγορα στην κυκλοφορία του αίματος, έτσι αυτό είναι αισθητή μετά την πρώτη ένεση. Αυτό έχει τόσο pluses και minuses. Το συν είναι ότι αμέσως μετά την ένεση μπορείτε να αισθανθείτε μια έκρηξη της ενέργειας, και μείον είναι στο γεγονός ότι το ναρκωτικό καθαρίζεται γρήγορα για ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Θα πρέπει να εισφέρει συχνά (καθημερινά ή κάθε δεύτερη ημέρα).


Για τους περισσότερους αθλητές το φάρμακο δεν συγκρατούν το νερό στο σώμα (ή είναι πολύ μικρή), οπότε αυτό το φάρμακο (προπιονική) δεν θα προκαλέσει μια γρήγορη ακίδα άλιπης μάζας σώματος (π.χ. 5-6 κιλά σε δυο εβδομάδες) σε σύγκριση με άλλες εστέρες. Ωστόσο, τα αποτελέσματα της προπιονική τεστοστερόνη σε αύξηση του σωματικού βάρους κατά τη διάρκεια της προπιονική είναι υψηλής ποιότητας σε αντίθεση με τους άλλους. Επίσης, υπάρχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

5. Πώς να χρησιμοποιήσετε προπιονική τεστοστερόνη;


Άνδρες το χρησιμοποιούν σε λειτουργικές διαταραχές του αναπαραγωγικού συστήματος, του eunuchoid, Παιδισμός με συγγενή υπανάπτυξη των σεξουαλικών αδένων ή χειρουργική αφαίρεση τους, με την ανικανότητα λόγω έλλειψης γονάδων λειτουργία, νευρικό και ψυχική εξάντληση και κόπωση, αρσενικό εμμηνόπαυση και το συνοδευτικό αγγειακές και νευρολογικές διαταραχές, σε αρχικό στάδιο της καλοήθους αδενώματος, μεγαλακρία.

Γυναίκες χρησιμοποιούν αυτό για κλιμακτήριος αγγειακές και νευρολογικές διαταραχές (αν οιστρογονική δράση φαρμάκων απαγορεύεται) για τη θεραπεία του καρκίνου των ωοθηκών και του μαστού (κάτω των 60 ετών) · δυσλειτουργική αιμορραγία της μήτρας (ηλικιωμένες γυναίκες).


Η τεστοστερόνη είναι επίσης χρησιμοποιείται στα πρώιμα στάδια της υπέρτασης και της στηθάγχης.

Προπιονική τεστοστερόνη χρησιμοποιείται σε σοβαρές μορφές της χρόνιας ηπατίτιδας και κίρρωσης με τα σημάδια της πυλαίας υπέρτασης και ασκίτη (Βάσει την επίδραση της τεστοστερόνης propionate είναι υποτίθεται ότι καταστέλλει την υπερβολική σχηματισμό της αλδοστερόνης, που αποτελεί ένα από τα αιτίες της ασκίτη και οίδημα), και αποδίδεται ως αναβολικά, δρα στο μεταβολισμό του αζώτου και του φωσφόρου και έχει πολλά θετικά αποτελέσματα στο μεταβολισμό στο ήπαρ.

6. Πώς να εισφέρει το propionate τεστοστερόνης;


Προπιονική τεστοστερόνη χρησιμοποιείται ενδομυϊκά ή υποδόρια σε λάδι λύσεις 0.5-1 mL διαλύματος 1% ή 5% του φαρμάκου ημερησίως, 1-2 ημέρες από 2 εβδομάδες έως 1-2 μήνες. Η τεστοστερόνη προπιονική θεραπεία πραγματοποιείται υπό την επίβλεψη ενός ιατρού.


Όταν eunuchoidism, συγγενής υπανάπτυξη σεξουαλικούς αδένες ή χειρουργική αφαίρεση τεστοστερόνη προπιονική δοσολογία είναι 0,025 g ή 0.050 g κάθε δεύτερη μέρα. Με τη βελτίωση της κατάστασης των δόσεων μετατρέπονται 0,005-0,010 g καθημερινά ή κάθε δεύτερη μέρα.


Με την ανικανότητα λόγω έλλειψης γονάδων λειτουργία, νευρικό και ψυχική εξάντληση και κόπωση, αρσενικό εμμηνόπαυση και αγγειακές και νευρολογικές διαταραχές η δόση είναι 0,010 g ημερησίως ή 0,025 g 1-2 ημέρες. Στο αρχικό στάδιο του προστάτη τεστοστερόνη προπιονική 10ml εφαρμόζεται κάθε άλλη ημέρα για 1-2 μήνες. Στα πρώιμα στάδια της υπέρτασης και στηθάγχη, η δόση είναι 0,010 g 1 - 2 φορές την εβδομάδα. Η διάρκεια της θεραπείας είναι 15-20 ενέσεις. Με δυσμηνόρροια η δόση είναι 0,025 γραμμάρια την ημέρα (20-30 ενέσεις συνολικά).


Σε αγγειακές και νευρολογικές διαταραχές, η κλιμακτήριος φύση η δόση είναι 0,010 g κάθε άλλη ημέρα, μια πορεία της θεραπείας είναι 1-1,5 μήνες. Ο καρκίνος των ωοθηκών και τον καρκίνο του μαστού (κάτω των 60 ετών) καθώς και δύο ακτινοθεραπεία, προπιονική τεστοστερόνη δίνεται στη δόση των 0,050 g ημερησίως για 3-3,5 μήνες και στη συνέχεια η δόση μειώνεται σε 0,20-0 30 g ανά εβδομάδα για ένα μήνα, μετέπειτα δύο μήνες η δόση είναι 0,15 g ανά εβδομάδα, και άλλο 2 μήνες – 0.10 g και, στη συνέχεια, μια δόση συντήρησης του half-life προπιονική τεστοστερόνη έχει συνταγογραφηθεί.

Σε χρόνια ηπατίτιδα και κίρρωση του ήπατος σε σοβαρή μορφή με συμπτώματα της πυλαίας υπέρτασης και ασκίτη ενός από τα καθεστώτα του ενδομυϊκή ένεση τεστοστερόνης propionate στο συκώτι είναι: τις 2 πρώτες ημέρες – 1 ml, τότε 3 ημέρες – 2 ml, 4 ημέρες – 3 ml 1% πετρέλαιο λύση του φαρμάκου; για τις επόμενες 7 ημέρες – 1 ml διαλύματος 5% πετρέλαιο, 4 ημέρες – 2 ml και 2 ημέρες – 1 ml διαλύματος 1%.


Προπιονική τεστοστερόνη υψηλή δόση ενδομυϊκά είναι: single-0,05 g (1 ml διάλυμα 5%), καθημερινά-0.10 g (2 ml διάλυμα 5%).

7. η δόση των Propionate τεστοστερόνης σε σκόνη


Για τη θεραπεία της χαμηλής τεστοστερόνης ΣτάνταρΠροπιονική τεστοστερόνη δόσειςθα εμπίπτουν κανονικά στο 25-50mg ανά ένεση εύρος και δίνονται συνήθως 2 - 3 φορές την εβδομάδα. Ωστόσο, έχετε κατά νου στην σύγχρονη εποχή είναι σπάνια χρησιμοποιείται όταν υπάρχουν ενώσεις όπως Cypionate και Enanthate.


Για την ενίσχυση της τους αθλητές επιδόσεων, 25-50mg κάθε δεύτερη μέρα είναι γενικά μια στερεά δόση του Propionate τεστοστερόνης για την καταπολέμηση της καταστολής που προκαλούνται από τη χρήση άλλων αναβολικών στεροειδών. Για πραγματική αναβολικά όφελος, δόσεις θα εμπίπτουν κανονικά στο 100mg κάθε άλλη ημέρα φάσμα. Αυτή είναι μια πολύ ασφαλής δόση, εύκολη στον έλεγχο και θα πρέπει να είναι καλά ανεκτή από τους πιο ενηλίκων ανδρών. Υψηλότερες δόσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί, οι περισσότεροι άνδρες μπορεί να ανεχθεί 150mg κάθε άλλη μέρα πολύ καλά. Πολλοί άνδρες θα είναι σε θέση να ανεχτούν 200mg κάθε δεύτερη μέρα με σχετική ευκολία. Ωστόσο, πάντα να θυμάστε ότι όσο υψηλότερη είναι η δόση τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα ανεπιθύμητων ενεργειών. Υψηλότερες δόσεις θα απαιτήσει περισσότερη προσοχή και προσπάθεια για τον έλεγχο των παρενεργειών, αλλά είναι περισσότερο από πιθανό να τους ελέγχουν.


Προπιονική τεστοστερόνη θα στοίβα καλά με οποιαδήποτε και όλα τα αναβολικά στεροειδή. Εκτός εποχής διόγκωσης σχέδια θα περιλαμβάνουν συχνά ενώσεις όπως Deca Durabolin (νανδρολόνη Decanoate), Anadrol (Οξυμεθολόνη) ή Dianabol (Methandrostenolone). Κατά τη φάση κοπής, θα βρείτε τεστ-P όπως αυτό είναι συχνά γνωστό στοίβες καλά με Anavar (Oxandrolone), Masteron (Drostanolone), Primobolan (Μεθενολόνη), Τρεμπολόνης και Winstrol (Stanozolol). Η ορμόνη Τρεμπολόνης μπορεί επίσης να είναι πολύ ευεργετική κατά τη διάρκεια περιόδων ανάπτυξης εκτός εποχής.

8. η τεστοστερόνη προπιονική κριτικές


Προπιονική τεστοστερόνη είναι μια εξαιρετική αναβολικό στεροειδές. Ως ένα τεστοστερόνη Ένωση είναι εξαιρετικά ευέλικτο, εξαιρετικά ευεργετικές και καλά ανεκτή από τους περισσότερους άνδρες όλα τα ενήλικα. Όταν λάβουμε υπόψη την προσιτή τιμή της τεστοστερόνης Propionate, αυτό μόνο ενισχύει ακόμη περισσότερο την αίτησή της αναιρέσεως.


Ενώ εξαιρετικά ευεργετική, δεν υπάρχει κανένα πλεονέκτημα χρησιμοποιώντας Testosterone Propionate πέρα από άλλες μορφές της τεστοστερόνης όσον αφορά συγκεκριμένα οφέλη. Αυτή η τεστοστερόνη Ένωση είναι όχι περισσότερο ή λιγότερο παρενέργεια φιλικό από οποιαδήποτεμορφή της τεστοστερόνης. Ωστόσο, κάποιοι θα βρείτε είναι λίγο ευκολότερο να διατηρήσει τα επίπεδα στο αίμα σταθερή και κορυφώθηκε με αυτή τη μορφή, όταν η συχνότητα εγχύσεων είναι ενεργοποιημένη σε κάθε άλλη βάση τη μέρα. Αυτό μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα για ορισμένους, αλλά μπορείτε πραγματικά να λάβετε τα ίδια αποτελέσματα με προπιονική τεστοστερόνη ως όλες μορφές της τεστοστερόνης.

9. Πού ναΑγοράστε τεστοστερόνη προπιονική σκόνησε απευθείας σύνδεση;


Μπορείτε να βρείτε πολλά τεστοστερόνη προπιονική σκόνη πηγή σε απευθείας σύνδεση, αλλά είναι δύσκολο να αγοράσετε γνήσια τεστοστερόνη προπιονική ωμά σε απευθείας σύνδεση. Υπάρχουν πολλές πηγές που πωλούν πλαστά προϊόντα στην αγορά. Έτσι όταν αγοράζετε τεστοστερόνης propionate πρώτων υλών σε απευθείας σύνδεση, πρέπει να επιλέξετε μια αξιόπιστη προέλευση.


10. τα πλεονεκτήματα τουbuyTestosterone προπιονική σκόνηαπό SZOB


1. καλύτερη ποιότητα στεροειδή ωμά με εργοστάσιο χαμηλή τιμή

Μπορούμε να εγγυηθούμε την υψηλότερη καθαρότητα του όλες οι πούδρες > 98%, και επειδή είμαστε ο κατασκευαστής δεν λιανοπωλητής, εδώ όλα τα προϊόντα που πωλούνται απευθείας με χαμηλότερη τιμή.


2. γρήγορη και ασφαλή παράδοση των στεροειδών πρώτων υλών

(1) αγροτεμάχιο μπορούν να αποσταλούν εντός 24 ωρών μετά την πληρωμή, τότε προσφέρουν αριθμό παρακολούθησης.

(2) οι πλούσιοι δοκίμασαν αποστολέα εγγύηση ασφαλής και διακριτική αποστολή όλων των στεροειδών πρώτων υλών. Διαφόρων τρόπων μεταφορών και επιλογή the καλύτερος έναs σύμφωνα με την ατομική διεύθυνση σας.

3) το υψηλό με επιτυχία ασφαλή παράδοση ποσοστό είναι άνω του 95%.

(4) χρόνος παράδοσης για στεροειδών σκόνη: 3-5 εργάσιμες ημέρες για τις ΗΠΑ, και 4-6 εργάσιμων ημερών σε χώρες της ΕΕ.


3. έχουν οι πελάτες σε όλο τον κόσμο

(1) επαγγελματική εξυπηρέτηση και πλούσια εμπειρία κάνει τους πελάτες να αισθανθούν άνετα, επαρκές απόθεμα από όλα τα είδη των στεροειδών υλικά και γρήγορη παράδοση πληρούν την επιθυμία τους.

(2) του χρήστη ανατροφοδοτούν θα εκτιμηθεί, τις προτάσεις σας θα συντεχνία μας να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και είναι ευθύνη μας να ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις των πελατών.

(3) SZOB είναι ο πλέον αξιόπιστος προμηθευτής των στεροειδών πρώτων υλών με καλύτερη ποιότητα αγαθών, safeandfast αποστολής με καλή εξυπηρέτηση.