Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Αγοράστε σκόνη άσβεστου και πώς να φτιάξετε με σκόνη άσφαλτο


Αγοράστε σκόνη άσβεστου και πώς να φτιάξετε με σκόνη άσφαλτο


Οξική Τρεμποβολόνη


Είναι επίσης γνωστή ως Finaject, Finaplix και Finajet. Αυτό είναι ένα 19-nor στεροειδές, που προέρχεται από τη νανδρολόνη - μια ένωση. Χαρακτηρίζεται από ισχυρές ανδρογόνες ιδιότητες χωρίς οιστρογονική δραστηριότητα. Αυτό το στεροειδές έχει μια συγγένεια δέσμευσης για τον υποδοχέα ανδρογόνων που είναι 5 φορές η τεστοστερόνη. Απαιτεί συχνή χορήγηση λόγω της σύντομης ζωής του. Η οξεική μορφή γενικά θαυμάζεται από ελίτ αθλητές.

Οξική Τρεμποβολόνη (σκόνη Άσσου Tren) Προδιαγραφές σκόνης:


Ονομασία Οξική Τρεμποβολόνη αγοράστε πούδρα υψηλής ποιότητας από το SZOB

Εμφάνιση Κίτρινη σκόνη

Cas 10161-34-9

Δοκιμασία ≥98%

Απώλεια κατά την ξήρανση ≤0,5%

Heavy Metal ≤10ppm

Δοσολογία 35-150 mg

Χρόνος έναρξης 20 minites

Βαθμός Φαρμακευτικής Βαθμολογίας

Διαλυτότητα Αδιάλυτο σε νερό ή αλκοόλη, διαλυτό σε οξεικό οξύ, αιθυλεστέρα
Σημείο τήξης σκόνης άσφαλτου τρανς (Οξική Trenbolone)


Το σημείο τήξης της σκόνης άκρου τράνου είναι 94-97 βαθμοί Κελσίου. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμη πληροφορία για τον προσδιορισμό της νομιμότητας και της καθαρότητας οποιασδήποτε σκόνης άσφαλτου τροφοδοσίας. Για να δοκιμαστεί το σημείο τήξης και επομένως η καθαρότητα της σκόνης αμαξώματος, συνιστάται μια εστία σε ένα φούρνο επειδή η θερμοκρασία ενός φούρνου μεταβάλλεται διαρκώς και επομένως είναι κακή διάκριση μιας ακριβούς θερμοκρασίας. Το μόνο που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε αυτή τη δοκιμή είναι το σημείο τήξης του προϊόντος, ένα λουτρό Hot-Plate / λουτρό νερού / λάδι και θερμόμετρο.


Οδηγίες δοκιμής σημείου τήξης DIY:

1.) Τοποθετήστε κάποιο αλουμινόχαρτο στην επιφάνεια του Hot Plate / oil / water και βεβαιωθείτε ότι βρίσκεται σε επαφή σε ολόκληρη την επιφάνεια. Αν αυτό δεν είναι εφικτό, χρησιμοποιήστε μια εστία μαγειρέματος στην κορυφή της ηλεκτρονικής θερμής πλάκας.

2.) Τοποθετήστε μια μικρή ποσότητα του Συνθέτη στο Foil, μόνο ένα μικρό ποσό που απαιτείται, αρκετά μεγάλο ώστε να μπορείτε να κρίνετε πού αρχίζει να λιώσει, αλλά όχι τόσο πολύ που θα λιώσει ανομοιόμορφα.

3.) Ρυθμίστε το λουτρό Hot-Plate / νερό / λάδι ακριβώς κάτω από τη σωστή περιοχή θερμοκρασίας με βάση το επιβεβαιωμένο σημείο τήξης της ένωσης.

4) Αυξήστε τη θερμοκρασία κατά 1c κάθε 30 δευτερόλεπτα, όλη η ένωση πρέπει να διαλύεται εντός 1-3 βαθμών Κελσίου και εντός / εντός της επιβεβαιωμένης περιοχής σημείου τήξεως της ένωσης - υπό την προϋπόθεση ότι αυτό συμβαίνει με την ένωση 98-99% + καθαρότητας.
Οξείδωση τρεμνολόνης Σκόνη (σκόνη άσφαλτος τράντα) Συνταγές:


Προς την   (CSR) για λεπτομέρειες, για αναφορά.

Για παράδειγμα:

100mls @ 100mg / ml

10g σκόνη αμαξώματος

5ml EO

37 ml GSO

3 ml ΒΑ (3%)

15 ml ΒΒ (15%)


Εγχύστε το άστρο του τρακτέρ αφού το κάνετε σύμφωνα με τις συνταγές πούδρας για άσφαλτο.

Ο ευκολότερος τρόπος για να κάνετε Finaplix Προετοιμασία με σκόνη άσφαιρας


Α) Σε κάθε 100 σφαιρίδια - ονομαστικά 2 γραμμάρια σκόνης αμαξώματος - προσθέστε 38 mL από λάδι Wesson σε αποστειρωμένο δοχείο όπως ένα μεγάλο φιαλίδιο και ανακατέψτε όλη τη νύκτα με μαγνητική ράβδο ανάδευσης ή χρησιμοποιήστε συσκευή υπερήχων μέχρι να σπάσουν πλήρως τα σφαιρίδια . Εάν υπάρχει πολύς χρόνος και υπομονή, μπορεί να αρκεί απλή περιστασιακή ανάδευση ή περιστροφή. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέτρια θερμότητα όπως 45-50 C (113-122 F.) Μην "μαγειρεύετε".


Εάν το μόνο μέσο για τη διατήρηση μιας θερμαινόμενης θερμοκρασίας είναι η χρήση ενός φούρνου που έχει ρύθμιση θερμότητας όπως 140 F, αυτό είναι αποδεκτό, αλλά μπορεί να υπάρξει ελαφρά επιπλέον οξείδωση της σκόνης άκρου τράνου ως αποτέλεσμα, αποδίδοντας ένα άγγιγμα καφέ στο προϊόν. Αυτό δεν φαίνεται να βλάπτει τα αποτελέσματα.


Είναι χρήσιμο να εξαερώσετε το φιαλίδιο, για παράδειγμα εισάγοντας μια σύριγγα ινσουλίνης χωρίς το έμβολο της στο διάφραγμα. Αν αυτό δεν γίνει, η εκτόνωση του θερμού αέρα μπορεί να προκαλέσει την εκκένωση του πώματος.

Αφήστε να εγκατασταθεί. Διηθήστε το καθαρό τμήμα μέσω ενός φίλτρου των 0,45 μικρών. Εάν είναι επιθυμητό, προσθέστε βενζυλική αλκοόλη ως τελευταία βαθμίδα, 0,8 mL ανά 2 g (ονομαστικής) σκόνης αμαξώματος.


Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ένα παρασκεύασμα 50 mg / mL, το οποίο θα έπρεπε να είναι ικανοποιητικό. Έχοντας υψηλότερα mg / mL δεν σημαίνει μεγαλύτερη απόδοση και με σκόνη άσφαλτο τρέμω μου φαίνεται ότι ο επιπολασμός του βήχα μετά την έγχυση είναι σημαντικά χειρότερος με τα παρασκευάσματα σκόνης σε σκόνη υψηλότερης mg / mL από ό, τι όταν χρησιμοποιείται αυτή η σύνθεση.

Περισσότερες σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη σκόνη αμαξώματος


Ένα σοβαρό μειονέκτημα του Equipoise είναι ο μακρύς χρόνος ημίσειας ζωής του, ο οποίος είναι πιθανώς τουλάχιστον 12 ημέρες. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα μια παρατεταμένη χρονική περίοδο μετά την τελευταία ένεση κατά την οποία τα επίπεδα δεν είναι ούτε αρκετά υψηλά για βέλτιστο αναβολισμό ούτε αρκετά χαμηλά για να επιτραπεί η ανάκτηση. Μια λύση για αυτό το πρόβλημα είναι να χρησιμοποιήσετε Equipoise μόνο σε ένα προηγούμενο τμήμα ενός κύκλου.


Αντίθετα, η εκατοστιαία αναλογία ενεργού στεροειδούς της πούδρας είναι περίπου 20% χαμηλότερη. Για το λόγο αυτό, η εβδομαδιαία ολική δοσολογία για σκόνη αμαξώματος είναι λίγο μεγαλύτερη από εκείνη του οξικού οξέος. Για την ενανθική, η εβδομαδιαία ολική δοσολογία είναι τυπικά 300-800 mg.


Σε αντίθεση με τη σκόνη άκρου τράντα η οποία έχει χρόνο ημίσειας ζωής μόνο περίπου 1 ημέρα και συνεπώς πρέπει να εγχέεται καθημερινά, η σκόνη άσφαλτου τρέμνης τυπικά εγχέεται 2-4 φορές την εβδομάδα. Η ημιζωή είναι πιθανώς περίπου 5 ημέρες.


Εάν είναι αβέβαιο για την προσωπική απόκριση στην τρεμπολόνη, προτιμάται ο οξικός εστέρας καθώς καθαρίζει γρήγορα το σύστημα. Είναι επίσης πολύ επιθυμητό για χρήση σε σύντομο κύκλο ή για τις τελικές εβδομάδες μεγαλύτερων κύκλων επειδή η ταχεία κάθαρση παρέχει γρήγορη μετάβαση από το να έχουν υψηλά επίπεδα κατάλληλα για βέλτιστα αποτελέσματα σε χαμηλά επίπεδα που επιτρέπουν την ανάκτηση.


Ενώ η χρήση τρεμπολόνης δεν είναι απαραίτητη για την επίτευξη άριστων αποτελεσμάτων σε έναν κύκλο αναβολικών στεροειδών , μπορεί να είναι μια αξιοσημείωτη βοήθεια προς αυτά τα αποτελέσματα.
Αγοράστε σκόνη άσφαλτος τρεμπόν (οξική τρεμbolon) online


Η σκόνη άσβεστου (Trenbolone Acetate) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές αναβολικό στεροειδές και πρέπει να βρεθεί πολύ εύκολα στην αναβολική στεροειδή μαύρη αγορά χωρίς καμία προσπάθεια. Είναι επίσης τόσο συνηθισμένο και εύκολα κατασκευασμένο που πρέπει να αποκτάται για πολύ λογικές τιμές. Η σκόνη άσπρης σκόνης υπάρχει τόσο ως προϊόντα ανθρωπογενούς φαρμακευτικής ποιότητας, όσο και ως προϊόντα υπογείων εργαστηρίων (UGL) στην αγορά. Οι διαφορές είναι προφανείς εδώ, καθώς ο έλεγχος ποιότητας είναι το κύριο ζήτημα και ότι η φαρμακευτική σκόνη σκόνης τράντα είναι συνήθως πιο ακριβή για προφανείς λόγους.


Μπορείτε να αγοράσετε σκόνη από άσφαλτο από ηλεκτρονικές πηγές και πωλητές, καθώς και από τις παραδοσιακές συναλλαγές στο πρόσωπο (δηλ. Τους "γυμναστές"). Οι τιμές μπορεί να διαφέρουν. Φαρμακευτική σκόνη αμαξοστοιχίας μπορεί να βρεθεί για USD4500-USD6000 / kg.Όταν επιλέγετε τη σκόνη. Παραδείγματα παραγγελιών μπορεί να παραγγελθεί για τη δοκιμή του προϊόντος, ώστε να μπορείτε να εξοικονομήσετε πολύ χρόνο και χρήμα.