Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Αγοράστε Trenbolone Acetate Powder σε απευθείας σύνδεση, καθαρότητα> 99%

Αγοράστε Trenbolone Acetate Powder σε απευθείας σύνδεση, καθαρότητα> 99%


Πλοήγηση ιστολογίου SZOB

 

1. Τι είναι η σκόνη οξικής τρενολόνης; 2.Παρακολούθηση σκόνη οξικής τρενολόνης online
3.Πώς να είστε ασφαλείς όταν αγοράζετε online σκόνη οξικής τρενολόνης; 4. Πώς να αποθηκεύσετε τη σκόνη οξικής τρενοβολόνης
5. Πώς να αναμίξετε σκόνη οξικής τρενοβολόνης 6. Αναθεωρήσεις σκόνης τρενολόνων ακετάων

 

1. Τι είναι η σκόνη οξικής τρενολόνης;


Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι αγοράζουν σκόνη οξικής τρεμνολόνης σε απευθείας σύνδεση, τι είναι σκόνη οξικής τρεμπολόνης όπως; Η πούδρα άσβεστου άκρου είναι το κύριο συστατικό της έγχυσης οξικής τρεμπολόνης, τα συνώνυμα οξικής τρεμπολόνης είναι: Οξική Trenvalone Revalor-H, Acetate Trenbolone 98% Min (Revalor-H), Οξεική Τρεμποβολόνη API, Οξική Τρεμποβολόνη (Revalor-H) Οξεική Τρεμποβολόνη (Finaplix Η / Revalor-Η) · Οξική Τρενοβολόνη / Finaplix · 17- (ακετυλοξυ) - (17-βητα) -εστρα-11-τριεν-3-όνη. Ο αριθμός CAS είναι 10161-34-9, MF: C20H24O3, ΜΒ: 312,4, EINECS: 233-432-5, Σημείο τήξεως: 90-92 ° C, θερμοκρασία αποθήκευσης 0-6 ° C. Η εμφάνιση σκόνης οξικής Trenbolone είναι κίτρινη σκόνη.Αγοράστε σκόνη οξικής τρενολόνης σε απευθείας σύνδεση
Ονομα Οξική σκόνη τρενοβολόνης, σκόνη τρενοβολόνης Α, πρώτες ύλες οξικής τραγχολόνης
Αρ. CAS 10161-34-9
Συνώνυμα Revalor-H Οξική Τρενοβολόνη · Οξική Τρενοβολόνη 98% Ελάχιστη (Revalor-Η) · Οξεική Τρεμποβολόνη API · Οξική Τρεμποβολόνη (Revalor-H) · Οξική Τρενοβολόνη · Οξική Τρενοβολόνη (Finaplix Η / Revalor-H) · Οξική Τρενοβολόνη / Finaplix · 17 - (ακετυλοξυ) - (17-βητα) -εστρα-11-τριεν-3-όνη
Καθαρότητα > 98%
Μοριακό βάρος 312.4
Μοριακός τύπος C20H24O3
Εμφάνιση Κίτρινη κρυσταλλική σκόνη
Βαθμός Φαρμακευτική ποιότητα
MOQ 10g
Κατασκευαστής www.ok-biotech.com
Διανομή εντός 12 ωρών μετά την πληρωμή
Αποθήκευση δροσερό και ξηρό μέρος, κρατήστε μακριά από ισχυρό φως και θερμότητα
Διάρκεια ζωής 3 χρόνια όταν αποθηκεύονται σωστά
Εικόνα σκόνης τρεμνολόνης σε σκόνη

            

                  αγοράστε σκόνη οξικής τρενολόνης σε απευθείας σύνδεση        σκόνη οξικής τριβονόνης     10161-34-9 σκόνη τέννις2. Αγοράστε σκόνη οξικής τρενβολόνης online


Γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να αγοράσουν online σκόνη οξικής τρενολόνης; Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα για την αγορά σκόνης οξικής τρενολόνης online. Μπορεί να περιλαμβάνει:


● Ανταγωνιστική τιμή σκόνης οξικής τρανολόνης.

Η σκόνη οξικής τρενοβολόνης είναι το κύριο συστατικό της ενέσιμης οξικής τρενολόνης και είναι εύκολο να παρασκευαστεί εγχύσιμη οξική τρενοβολόνη με σκόνη οξικής τρενολόνης. Αν και το εύρος τιμών της οξικής τρενοβολόνης είναι διαφορετικό στην αγορά, αλλά το κόστος της σκόνης είναι αρκετές φορές φθηνότερο από το τελικό προϊόν. Εάν αγοράσετε σκόνη οξικής τρενολόνης από τον κατασκευαστή, δεν υπάρχει διαφορά τιμής για τον μεσίτη, η ποιότητα και η τιμή θα είναι καλύτερα. Και για τον κατασκευαστή σκόνης οξικής τρενοβολόνης, βεβαιωθείτε ότι όσο περισσότερο αγοράζετε, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση μπορείτε να πάρετε.


● Αξιόπιστη ποιότητα.

Οι κατασκευαστές μητρώου, η παραγωγή κάθε παρτίδας των προϊόντων, θα υπάρχουν αυστηρά πρότυπα ποιότητας. Και θα υπάρξει αυστηρή διαδικασία ελέγχου ποιότητας για να εξασφαλιστεί η ποιότητα κάθε παρτίδας αγαθών. Μπορείτε να ζητήσετε από τον κατασκευαστή να σας δώσει αναφορές δοκιμών ή άλλα σχόλια προς εσάς για αναφορά. Όταν κάνετε αναζήτηση στον κατασκευαστή, δεν υπάρχει αρνητικό σχόλιο. Φανταστείτε ότι, όταν αγοράζετε ένα τελικό προϊόν στην αγορά, δεν ξέρετε ποια είναι τα πραγματικά συστατικά του, δεν είστε σίγουροι αν υπάρχουν άλλα συστατικά που επηρεάζουν το σώμα σας ή όχι.


● Ασφαλής παράδοση

Αγοράστε σκόνη οξικής τρενολόνης online είναι ασφαλέστερη από την αγορά στη δική σας χώρα. Όμως, ο κατασκευαστής σκόνης τρισονόνης σε σκόνη πρέπει να έχει δύναμη για να εξασφαλίσει την ασφαλή μεταφορά. Πώς καθορίζετε εάν ο προμηθευτής σκόνης οξικής τρανμπολόνης έχει τη δύναμη; Μπορείτε να παραγγείλετε ένα μικρό ποσό ή μια παραγγελία δείγματος για να δοκιμάσετε πρώτα, αφού ελέγξετε την ποιότητα και την αποστολή, και στη συνέχεια αγοράστε ένα μεγάλο αριθμό.3. Πώς να είστε ασφαλείς πότε να αγοράσετε online σκόνη οξικής τρενβολόνης;


Η Κίνα έχει καταστεί η πρώτη πηγή στεροειδών και δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι παύει να είναι η πρώτη θέση οποτεδήποτε σύντομα. Παρέχει AAS παγκοσμίως, με το μεγαλύτερο μερίδιο για τις χώρες αλλά και σε όλες τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες και τη Ρωσία. Αυτοί που χρησιμοποιούν τα στεροειδή homebrew θα ήθελαν να μάθουν ποιοι προμηθευτές σκόνης από την Κίνα μπορούν να εμπιστευτούν, το οποίο ένα από τα πολλά από αυτά παρέχει με γνήσιες σκόνες και ποια είναι καλύτερα να αποφευχθεί. Πώς να είσαι ασφαλής πότε να αγοράσεις σκόνη οξικής τρενολόνης ή άλλες πρώτες ύλες στεροειδών από μια ακατέργαστη πηγή διεθνούς εμβολιασμού;


1) Χρηματοοικονομική ασφάλεια

Α. Μεγαλύτερη τάξη

Όπως λέτε σε αυτόν τον κύκλο, μην δοκιμάσετε περισσότερα χρήματα από ότι μπορείτε να χάσετε. Κάθε αγορά σε μια ξένη χώρα, είναι ένας κίνδυνος, ειδικά αυτές τις μέρες. Υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες ή ιστοσελίδες ή προσωπικές, καλώντας τους πηγές g2g. Αλλά, ίσως, είναι μόνο μία εταιρεία "πρόσωπο". Μόλις έχετε πληρώσει τα χρήματα περισσότερο από την επένδυσή τους. Η εταιρεία ή η πηγή θα εξαφανιστούν από την όρασή σας. Ίσως, μπορείτε να πείτε 3-5 Bitcoin μπορεί να αγοράσει κάποια πόδια ή τα χέρια, ακόμη και μια ζωή. Αλλά, είναι μια απώλεια σε παιχνίδι απώλειας. Θα σταματήσουν από αυτόν τον κύκλο; Ισως οχι. Μπορούν να έχουν ένα νέο όνομα της ιστοσελίδας ή της εταιρείας και να προχωρήσουν στην ίδια επιχείρηση. Μια νέα πηγή G2G θα έρθει στο έδαφος. Έτσι, μην προσπαθήστε ποτέ να επενδύσετε στη συμφωνία περισσότερο από ό, τι μπορείτε να χάσετε.


Τότε, πώς να κάνετε αυτές τις μαζικές παραγγελίες; Για να ανταποκριθούν στην πηγή ή να έχουν κάτι που νοιάζονται πολύ από τα χρήματα ως εγγύηση. Πριν από τη μαζική παραγγελία, όλοι θα προσπαθήσουν μερικές μικρές παραγγελίες για να ελέγξουν την καθαρότητα, την υπηρεσία, την παράδοση κλπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της επικοινωνίας, μπορεί να έχετε τις εικόνες του, την οικογενειακή κατάσταση, την τοποθεσία και κάποια άλλα πράγματα που αυτός / αυτή φροντίδα. Τότε, για να τον συναντήσω κάπου. Το γραφείο ή το εργοστάσιο μπορεί να είναι πλαστά. Μην τα παίρνετε ως εγγύηση, αλλά την οικογένειά τους.


Επίσης, εάν είναι μια πραγματική εταιρεία, μπορεί να έχουν μέλος ή χορηγία κάπου. Το κόστος αυτό είναι υψηλό και ανησυχούν από αυτούς. Η πηγή μπορεί να ανησυχεί για αυτά με κάποιο τρόπο.

Β. Κανονική σειρά


Για να επιβεβαιώσετε κάθε κόστος πριν πληρώσετε για το κόστος της παραγγελίας. Υπάρχει πιθανό αλλά όχι αναφερόμενο κόστος, όπως το κόστος των εμπορευμάτων απομάκρυνσης, το κόστος παράδοσης αποσκευών, ο δασμός, το κόστος αλλαγής διεύθυνσης, το κόστος αποστολής αγαθών, το κόστος απομάκρυνσης για μη τελωνειακούς λόγους, το κόστος δοκιμών κ.λπ. πραγματική πηγή μπορεί να λάβει μέρος από αυτά για την οικοδόμηση μιας μακροπρόθεσμης σχέσης μαζί σας. Αυτό που κάνουν είναι να είναι εταιρεία εκτίμησης, αλλά όχι μια μοναδική φορά που αγοράζει "πηγή".


Γ. Πληρωμή

Το Paypal είναι μια πραγματικά καλή μέθοδος πληρωμής, αλλά σπάνια ακούγεται για οποιαδήποτε πηγή που δέχεται Paypal. Τα προϊόντα αυτά δεν προστατεύονται από τους κανονισμούς της Paypal.

TT / Bank σύρμα ακούγεται επίσης να είναι μια χαρά. Δεδομένου ότι το όνομα της εταιρίας λήψης είναι καταχωρημένο, η πηγή πρέπει να έχει κάποια σχέση με αυτό το όνομα. Βοηθάει ορισμένους να οικοδομήσουν την εμπιστοσύνη.

Το Bitcoin είναι η πιο αγαπημένη πληρωμή από τις περισσότερες πηγές, για την ανώνυμη εγγραφή, μεταφορά και παραλαβή.


WU / MG είναι συνήθως χρησιμοποιούνται. Είναι εύκολο να κερδίσει κάποιος να το πληρώσει, αλλά και να το πάρει.

Η Ria χρησιμοποιείται ευρέως στην Ευρώπη. Στην Κίνα, είναι επίσης αποδεκτή από ορισμένες πηγές, σχεδόν ως ίδια χρήση με WU / MG.

Μετά από όλα, μπορείτε να πάρετε τους πιο βολικούς τρόπους. Προκειμένου να προστατεύσετε τα χρήματά σας, προτείνω να είμαι πρώτα με το καλώδιο TT / Bank και, στη συνέχεια, με το bitcoin. Το WU / MG / Ria είναι πάντα με πολύ αμοιβή.

2) Ασφάλεια πληροφοριών

Ό, τι και Όποτε, η προσωπική σας ασφάλεια έρχεται πρώτη.


Α. Email:

Τα ασφαλή ηλεκτρονικά μηνύματα και τα δωρεάν ηλεκτρονικά μηνύματα είναι εύκολα διαθέσιμα και με πολύ μικρό ή μηδενικό κόστος. Κατά τη διάρκεια αυτών, συνιστώνται πρωτόνια και tutanato και ασφαλές ταχυδρομείο. Κάθε φορά που καταχωρίζετε ένα νέο μήνυμα, προσπαθήστε να μην τα κάνετε τακτικά και να μην έρχεστε σε επαφή με τις άλλες πληροφορίες.

Προσπαθήστε να αλλάξετε το χρησιμοποιούμενο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο κάθε 2-3 μήνες. Και, αν είναι δυνατόν, χρησιμοποιούνται δύο ή τρία email, και κανένας από αυτούς δεν έχει πλήρη επικοινωνία με τις πηγές ή τους πελάτες σας.

Προειδοποίηση: Εάν κάποια πηγή έρχεται σε επαφή με τα σπάνια χρησιμοποιούμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτό το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή προσωπικές πληροφορίες πρέπει να διαρρεύσει από εκείνο με το οποίο επικοινωνήσατε προηγουμένως. Ή, είναι οι ίδιοι άνθρωποι με διαφορετικά ονόματα.


Β. Whatsapp / Skype / Γραμμή / Wickr / κλπ

Αυτά τα εργαλεία χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο αυτές τις μέρες για όλους. Και, ναι, είναι πολύ πιο εύκολο να συζητήσετε με κάποιους. Αλλά, θα υπάρχουν πάρα πολλά κομμάτια εκεί.

Η πρότασή μας δεν είναι να κάνουμε πλήρη επικοινωνία σε ένα δρόμο. Και, ει δυνατόν, προσπαθήστε να λάβετε κάποιο λογαριασμό στα ονόματα των άλλων ανθρώπων. Ίσως είναι μόνο ένα είδος αυτοπεποίθησης. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να κάνουμε το καλύτερο.


Γ. Εξοπλισμός

Για να αλλάζετε τακτικά το τηλέφωνό σας ή το σκληρό δίσκο. Οι πληροφορίες στο τηλέφωνό σας ενδέχεται να συνδέονται πάρα πολύ από ότι περιμένετε. Και, αυτές τις μέρες δεν είναι ακριβές, ειδικά συγκρίνοντας τι κάνουμε.


Δ. Δέκτης και διεύθυνση

Οι δικαστές ουσίες οι άνθρωποι ένοχοι από τα αποδεικτικά στοιχεία. Εκτός από την αποθήκευση της σκόνης και των τελικών εργαλείων, ο δέκτης και η διεύθυνση πρέπει να έρχονται στο αστυνομικό θέαμα πολύ πριν. Οι προτάσεις μας είναι:

Να νοικιάσετε κάποιο κουτί ταχυδρομείου και αφήστε ένα κόψιμο εκεί για να λάβετε το δέμα. Είστε αθώοι για να πάρετε το δέμα.

Να έχει κάποια σχέση στο σταθμό ταχυδρομείου / ταχυμεταφορών.

Να διαθέτετε περισσότερους εναλλακτικούς δέκτες και διευθύνσεις για να διασκορπίζετε τον κίνδυνο. Κάθε δέκτης δεν προσπαθεί να πάρει περισσότερα από 1-2 διεθνή δέματα.

Αφήστε το δέμα στο σταθμό και περιμένετε λίγες μέρες για να επιβεβαιώσετε την ασφάλεια.

Για να αλλάξετε τη διεύθυνση όταν φτάσει το δέμα και να επιβεβαιώσετε την ασφάλεια.

Για να μην αποσυσκευάσετε το δέμα μερικές ακόμη ημέρες στη δική σας θέση.

Εξάλλου, οι επιχειρήσεις αυτές δεν είναι πολύ σοβαρές, σε σύγκριση με τους τρομοκράτες ή τα ναρκωτικά, κλπ. Από την πλευρά του νόμου, ο ιδιοκτήτης ή ο μάγειρας μπορεί να αντιμετωπίζει κάποια πρόστιμο και εκπαίδευση, ανάλογα με τα κράτη ή τις χώρες.


4. Πώς να αποθηκεύσετε σκόνη οξικής τρενολόνης


Πώς να σκάβουν σκόνη οξικής τρενοβολόνης; Αυτή είναι μια μεγάλη ερώτηση. Για πολλούς ιδιοκτήτες εργαστηρίων ή χρήστες σκόνης οξικού τρανμπολόνης, εάν η σκόνη δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά την ταυτόχρονη λήψη τους, η αποθήκευση της σκόνης οξικής τρενολόνης θα είναι μια σημαντική ερώτηση. Συνιστάται ιδιαίτερα να χρησιμοποιείτε τις σακούλες κενού και στη συνέχεια να σφραγίζετε καλά την τσάντα, αποθηκεύοντας την σκόνη οξικής τρενοβολόνης σε ένα δροσερό και ξηρό μέρος, μακριά από το φως του ήλιου, σε θερμοκρασία δωματίου. Η διάρκεια ζωής των σκονών τσόφης πρέπει να είναι 3 χρόνια, εάν είναι σωστή. Νομίζω όμως ότι σχεδόν όλες οι σκόνες από άσφαλτο τρέμματος εξαντλούνται πριν έρθει στο τέλος της ζωής τους.


5. Πώς να συνδυάσετε σκόνη οξικής τρενοβολόνης


Πριν από την ανάμειξη σκόνης οξικής τρενολόνης, πρέπει να ξέρετε τι κάνετε και ποια είναι η επικίνδυνη που αντιμετωπίζετε. Όλα τα βήματα είναι μόνο για αναφορά, αν δεν είστε σίγουροι, χρειάζονται περισσότερη έρευνα.

Ποια είναι τα πράγματα που χρειάζεστε για την παρασκευή μίγματος σκόνης οξικής τρενοβολόνης;

Tren Οξεικό 100 mg / ml @ 50 ml
5g σκόνη οξεικού ασβεστίου
1 ml BA
10 ml ΒΒ
35ml Λάδι σπόρου σταφυλιού

Οξική τρανσκολόνη homebrew βήμα προς βήμα:


Βήμα 1:
Ζυγίστε τη σκόνη στεροειδούς μέσα στο γυάλινο ποτήρι, όπως φαίνεται παραπάνω, προσθέστε το βενζυλικό αλκοόλ και το βενζοϊκό βενζύλιο


Βήμα 2:
Οι διαλύτες θα ξεκινήσουν αμέσως τη διάλυση της σκόνης, αλλά για να επιταχυνθεί η διαδικασία είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί ένα υδατόλουτρο. Βάλτε το φιαλίδιο σε μερικά εκατοστά νερό σε μια κατσαρόλα ή κάτι παρόμοιο: είναι σημαντικό να μην χρησιμοποιείτε πολύ ζεστό νερό γιατί αυτό θα προκαλέσει την οξειδωτική κάθαρση ορισμένων προϊόντων - το 150f είναι μια καλή θερμοκρασία για χρήση, εναλλακτικά βρασμένο νερό από το βραστήρα . Το λάδι φορέα θα πρέπει να είναι η ίδια θερμοκρασία με το διάλυμα όταν προστίθεται, οπότε αν θερμαίνετε το διάλυμα σε λουτρό νερού θα πρέπει επίσης να το ίδιο με το λάδι φορέα. Ο στόχος σε αυτό το σημείο είναι απλά να διαλυθεί πλήρως η σκόνη στους διαλύτες. Δεν πρέπει να υπάρχει "ορμή στροβιλίζεται" ή οποιαδήποτε ορατή σκόνη που παραμένει στο διάλυμα και μόλις επιτευχθεί αυτό, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.


Βήμα 3:
Προσθέστε το ζεστό έλαιο σταφυλιού στο διάλυμα, στην περίπτωση αυτή πρέπει να προστεθούν 35ml. Ανακατέψτε καλά ξανά, δεν θα πρέπει να στροβιλίζονται οι ορμόνες - μόλις γίνει αυτό, αφαιρέστε αμέσως από το λουτρό νερού και προχωρήστε στη διαδικασία φιλτραρίσματος.
Η σκόνη στεροειδών διαλύεται πλήρως στους διαλύτες, προστίθεται το έλαιο φορέα και το προϊόν είναι έτοιμο προς διήθηση.


Βήμα 4:
Συλλέξτε τα διαλύματα στη σύριγγα με την οποία θα φιλτράρετε, μπορεί να είναι μια μεγάλη μεγάλη σύριγγα ή αυτό μπορεί να επαναληφθεί πολλές φορές με μια μικρότερη σύριγγα. Αφαιρέστε το αποστειρωμένο φίλτρο σύριγγας 0.22um από τη συσκευασία του και στερεώστε την πράσινη βελόνα στη μικρότερη πλευρά και στη συνέχεια εφαρμόστε στη σύριγγα.


Σκουπίστε την κορυφή του αποστειρωμένου φιαλιδίου με ένα αλκοολούχο μάκτρο και τοποθετήστε την πράσινη βελόνα μέσα σε αυτό, βάλτε τη βελόνα που είναι προσαρτημένη στο φίλτρο σύριγγας μέσα στο φιαλίδιο.


Προσέξτε: Η δεύτερη βελόνα εξισώνει την πίεση καθώς το διάλυμα εισέρχεται στο φιαλίδιο. Εφαρμόστε πίεση στο έμβολο σύριγγας στο φίλτρο του μίγματος. Αυτό είναι το πιο σημαντικό μέρος αυτής της ολόκληρης διαδικασίας, καθώς είναι αυτό που αποστειρώνει το προϊόν σας. Όλα τα τελικά στεροειδή από οποιοδήποτε εργαστήριο στεροειδών πρέπει να περάσουν από αυτή τη διαδικασία.


Περιστασιακά κάποιος μπορεί να διαπιστώσει ότι το φίλτρο έχει μπλοκαριστεί ή ότι η διαδικασία επιβραδύνεται δραστικά - είναι αποδεκτό να αντικαταστήσετε το φίλτρο με ένα νέο αν αυτό συμβαίνει για εξοικονόμηση χρόνου. Ο χρόνος που απαιτείται για το φιλτράρισμα των στεροειδών εξαρτάται από το ποιο στεροειδές φιλτράρεται και πόσα απορροφάται, καθώς και τα mg / ml του προϊόντος.


Μόλις το προϊόν φιλτραριστεί στο αποστειρωμένο φιαλίδιο, η διαδικασία ολοκληρώνεται.

Ολόκληρη η παραπάνω διαδικασία έχει διαρκέσει περίπου 40 λεπτά και έχει απαιτήσει μηδενική ικανότητα. Σε αυτό το παράδειγμα παρασκευάστηκαν 50ml Οξικής Τρεμποβολόνης με τιμή δρόμου περίπου $ 747 με συνολικό κόστος παραγωγής περίπου $ 100 - ένα εξαιρετικό περιθώριο κέρδους / αποταμίευσης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσοι πολλοί bodybuilder ήθελαν να αγοράσουν σκόνη οξικής τρενολόνης online.6. Αξιολογήσεις σκόνης οξικού τρανbolbone


Η σκόνη οξικής Trenbolone είναι το κύριο συστατικό της έγχυσης της οξικής τρενολόνης. Η οξική Trenbolone είναι σημαντική για τον bodybuilder και τους αθλητές. Είναι επίσης μια πολύ δημοφιλής επιλογή μεταξύ αυτών που θέλουν να κερδίσουν δύναμη, αντοχή και συνολικά βελτιωμένη απόδοση. Ως εκ τούτου, πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να αγοράσουν σκόνη τρενολόνων και να αναμειγνύουν σκόνη τρενολόνων από τον εαυτό του.