Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Cetilistat αξιολογήσεις, δοσολογία, παρενέργειες

Cetilistat αξιολογήσεις, δοσολογία, παρενέργειες


1. Τι είναι το Cetilistat, το cetilistat σχόλια


Το Cetilistat είναι ένα φάρμακο κατά της παχυσαρκίας ( απώλεια βάρους ) που αναπτύχθηκε από τη βρετανική εταιρεία επιστημονικής έρευνας, Alizyme Therapeutics πριν από περισσότερα από 10 χρόνια. Το Cetilistat είναι ένας καινοτόμος, από του στόματος ενεργός αναστολέας της λιπάσης του γαστρεντερικού και του παγκρέατος. Σε μελέτες in vitro το cetilistat αναστέλλει την ανθρώπινη παγκρεατική λιπάση με IC50 στη χαμηλή νανομοριακή περιοχή. Στις κλινικές θλίψεις φάσης ΙΙ σε παχύσαρκους ασθενείς και σε παχύσαρκους ασθενείς με διαβήτη τύπου 2, η κετιλιστάτη που χορηγήθηκε για 12 εβδομάδες μείωσε σημαντικά το σωματικό βάρος, τη χοληστερόλη χαμηλής πυκνότητας λιποπρωτεϊνών (LDL) και τη συνολική χοληστερόλη σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο. Το ποσοστό των παχύσαρκων ασθενών που έφθασαν σε μείωση του βασικού σωματικού βάρους τουλάχιστον κατά 5% ήταν μεγαλύτερο σε όλους τους ενεργούς βραχίονες σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο.
2. Τι είναι σκόνη σετιλιστάτ


Η σκόνη Cetilistat είναι πρώτη ύλη του cetilistat, επίσης γνωστή ως Cetislim, χρησιμοποιείται πάντα για να κάνει το προϊόν απώλειας βάρους, να θεραπεύει την παχυσαρκία. Η σκόνη Cetilistat είναι λευκή σκόνη, με αριθμό CAS 282526-98-1.


Περιγραφή σκόνης Cetilistat
Ονομα Cetilistat, cetislim σκόνη cetilistat CAS αριθ. 282526-98-1
Αρ. CAS 282526-98-1
Καθαρότητα > 99%
Κατασκευαστής www.ok-biotech.com
Βαθμός φαρμακευτική ποιότητα
Πακέτο Τσάντα από φύλλο αλουμινίου ή πελάτη
Διανομή εντός 12 ωρών μετά την πληρωμή
Μέθοδος παράδοσης DHL, Fedex, EMS, ταχυδρομείο, αναταχυδρόμηση ... κλπ
Ορος πληρωμής WesternUnion, MoneyGram, Bticoin, τραπεζικό σύρμα

3. Μηχανισμός δράσης του Cetilistat


Το cetilistat είναι ένας αναστολέας λιπάσης με παρόμοιο τρόπο δράσης με το φάρμακο Orlistat κατά της παχυσαρκίας της Roche, το οποίο έλαβε έγκριση από το 1997. Ο μηχανισμός δράσης Cetilistat, αυτά τα φάρμακα δρουν στον γαστρεντερικό σωλήνα για να αναστέλλουν τις λιπάσες, τα ένζυμα που εμπλέκονται στη διάσπαση των διαιτητικών λιπαρά. Αναστέλλοντας τη διάσπαση και την επακόλουθη απορρόφηση των λιπών από το έντερο, οι αναστολείς λιπάσης μειώνουν την πρόσληψη λίπους και τις θερμίδες, βοηθώντας έτσι στην απώλεια βάρους.

Δεδομένου ότι η επιτυχής διαχείριση της παχυσαρκίας είναι πιθανό να απαιτεί μακροπρόθεσμη συμμόρφωση με τα συνταγογραφούμενα φάρμακα, το cetilistat μπορεί να έχει οφέλη έναντι των φαρμάκων κατά της παχυσαρκίας που κυκλοφορούν επί του παρόντος σε σχέση με την καλύτερη ανεκτικότητα
4. Δοσιμετρητική δοσολογία


Η ακατέργαστη σκόνη Cetilistat χρησιμοποιείται για την παρασκευή καψουλών κετιλίστας. Κανονικά, οι κεφαλές κετιλιστά προσφέρονται σε ισχύ 60 mg. Η δόση cetilistat δόση / cetilistat είναι να λάβει μια κάψουλα με κάθε γεύμα. Μην παραλείπετε τα γεύματα και δεν παίρνετε περισσότερο από το φάρμακο από το συνταγογραφούμενο. Λαμβάνοντας το cetilistat με τροφή μπορεί να βοηθήσει να εμποδίσει το λίπος από αυτό που τρώτε από το να απορροφάται στο σώμα.

Ο στόχος του cetilistat είναι να προσφέρει μια μέθοδο δύο τρόπων απώλειας βάρους και να πάρει πιο υγιείς. Πρώτον, εμποδίζει το λίπος όπως αναφέρθηκε παραπάνω. Δεύτερον, αυτή η μέθοδος απώλειας βάρους συνδυάζεται με μια δίαιτα χαμηλών θερμίδων με πολλούς περιορισμούς στην τροφή. Η ιδέα είναι επίσης να εμποδιστεί το σώμα να πάρει περισσότερα τρόφιμα που θα μπορούσαν να μετατραπούν σε λίπος. Δίνοντας στο σώμα την τροφή που μπορεί να χρησιμοποιήσει για καύσιμα ένα άτομο έχει περισσότερη ενέργεια και ενισχύει το μεταβολισμό.

Εκτός από τη χρήση του φαρμάκου και της διατροφής, ένα άτομο πρέπει να αναπτύξει καλύτερες γενικές συνήθειες του τρόπου ζωής. Αυτό περιλαμβάνει την σωστή κατανάλωση, τον έλεγχο της μερίδας και την καθημερινή άσκηση. Μπορεί να αναπτυχθεί ένα προσαρμοσμένο σχέδιο δράσης μεταξύ του ασθενούς και του γιατρού.

5. Παρενέργειες του cetilistat


Υπάρχουν μερικές πιθανές παρενέργειες του cetilistat που μπορεί να εμφανιστούν κατά τη χρήση του Cetilistat. Περιλαμβάνουν τη ρινική συμφόρηση και τα συμπτώματα που σχετίζονται με το κρυολόγημα. Πολλοί ασθενείς αισθάνονται ότι πρέπει να χρησιμοποιούν το μπάνιο συχνά και έχουν χαλαρά κόπρανα. Η επιθυμία να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο μπορεί να είναι μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης με αυτό το φάρμακο.


Η κατανάλωση τροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος θα αυξήσει τις ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρονται παραπάνω. Μια τέτοια δίαιτα μπορεί επίσης να οδηγήσει σε σοβαρό κοιλιακό πόνο και δυσπεψία. Βεβαιωθείτε ότι συμμετέχετε μόνο σε σωματική άσκηση που ο γιατρός σας λέει ότι είστε σε θέση να κάνετε. Καθώς το επίπεδο φυσικής κατάστασης αυξάνεται και το βάρος σας μειώνεται, μπορείτε να προσθέσετε πιο δύσκολη σωματική δραστηριότητα στο μίγμα.


Άτομα με διαβήτη ή καρδιακά προβλήματα μπορεί να μην είναι σε θέση να πάρουν αυτό το φάρμακο. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συμβουλευτεί το γιατρό σας για όλες τις ανησυχίες σας για την υγεία. Πρέπει επίσης να γνωρίζουν τα φάρμακα ή τα συμπληρώματα βοτάνων που παίρνετε ήδη.