Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Ιστορία της στεροειδή


(ΑπόAlen HaoΔιευθυντής πωλήσεων από Shenzhen OK Biotech Co. τεχνολογίας, Ltd.(SZOB))
Η ιστορία της στεροειδή πλουσιοπάροχα βυθίζεται και τρέχει μακριά και βαθιά, πολύ επεκτείνοντας τα βάθη της συντομίας συμπέρασμα οι περισσότεροι. Η σύγχρονη ιστορία των αναβολικών στεροειδών, εύστοχα μπορεί να τοποθετήσουμε την αρχή στις αρχές του 20ου αιώνα, αλλά αν εμείς εμβαθύνουν μπορούμε να πάμε πίσω ακόμη περισσότερο, αλλά για μια αληθινή ιστορία για να γίνει κατανοητό πρέπει να πάμε πίσω στην αρχαία Ελλάδα και μόνο τότε μπορούμε να κατανοήσουμε πλήρως την magnitud ε και επιρροή αναβολικά στεροειδή είχαν σε όλη την ιστορία.

Αρχαία αρχή
Αναβολικά στεροειδήδεν έχει λάβει ένα παγκόσμιο ακροατήριο μέχρι τον 20ο αιώνα, αλλά η χρήση της καθαρής τεστοστερόνης μπορεί να επισημανθεί πίσω στο αρχικό Ολυμπιακών Αγώνων? να έχετε κατά νου, είναι η ορμόνη τεστοστερόνη, για τον οποίο όλα τα αναβολικά στεροειδή οφείλουν την ίδρυσή τους. Πρόωρη αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων, αυτές θα μπορούσαμε να ονομάσουμε οι πατέρες του σύγχρονου αθλητισμού ήταν γνωστό να καταπιούν ζώα όρχεις πριν από ένα διαγωνισμό? μερικές φορές, για μεγάλα χρονικά διαστήματα πριν από τους ανταποκρίνονται ήταν να πραγματοποιηθεί. Είναι αμφίβολο οι πρόγονοί μας κατάλαβαν τι έκαναν, αλλά ήταν στο σωστό δρόμο. Μπορεί κανείς να βοηθήσει αλλά αναρωτιέμαι που πρώτη σκέψη του μυθιστόρημα η ιδέα αυτή και η ιδέα της κατανάλωσης πρώτων ζώων όρχεις είναι αρκετό για να κάνει στροφή στο στομάχι κάθε αλλά ως τώρα το ίδιο μπορεί να λεχθεί τότε? Αν υπάρχει ένα πλεονέκτημα που θα είχε άνθρωποι θα βρίσκουν και θα αρπάξει. Αν λάβουμε αυτό κάτω σε γυμνό δέρμα και τα οστά της, «Αθλητικό ντόπινγκ» έχει συνεχίζεται για χιλιάδες χρόνια.

Η νέα εποχή
Το 1849 ένας άνθρωπος μπορεί να καλούμε ο πατέρας της σύγχρονης-Ενδοκρινολογία, Arnold Adolph Berthold Γερμανία πρώτα αφαιρεθεί όρχεις από Cockerels, ένα είδος πτηνών και κατέληξε στο συμπέρασμα των δυσμενών συνεπειών που πράγματι οδήγησε σε απώλεια των αρσενικών χαρακτηριστικών που είναι κοινά για τα είδη. Αυτό οδήγησε σε μια πιο εύστοχη κατανόηση της σημασίας της άνδρες όρχεις, σε δεδομένου ότι φέρνουν μαζί τους όταν είναι αναγκαία παράγοντες που απλά κάνουν άνδρες, άνδρες.

Berthold πήρε πείραμα του ένα βήμα περαιτέρω με την αφαίρεση των όρχεων από Cockerels και μεταφύτευση τους στην κοιλιακή χώρα. Με αυτόν τον τρόπο αυτός καθορίζεται των σεξουαλικών λειτουργιών των πτηνών ήταν σε μεγάλο βαθμό ανεπηρέαστη, αλλά μάλλον μια απέραντη σειρά των τριχοειδών αγγείων σχηματίστηκαν στη σύνδεση που οδηγεί στη σύναψη τον τρόπο με τον οποίο όρχεις ενεργούν σε συσχέτιση με το αίμα.

Χορηγηθεί, για την περαιτέρω κατανόηση των αναβολικών στεροειδών όπως τους βλέπουμε σήμερα, της Berthold πειράματα δεν φωτίζουν ένα συγκρίσιμο με αυτό που ήταν να έρθει αλλά ήταν ένα πρώτο βήμα προς την κατανόηση και ένα που δεν πρέπει να αγνοηθεί.

D-Anabol 25
Μια πραγματική αρχή
Να εντοπίζουν την ιστορία τουστεροειδήόπως εμείs γνωρίζω αυτούς σήμερα πρέπει πρώτα πάμε πίσω ως το 1931, για μια γερμανικός φαρμακοποιός Adolf Butenandt. Από το σημείο αυτό ήταν κατανοητό, σε μεγάλο βαθμό χάρη Berthold τη σημασία και τις επιπτώσεις των αρσενικών ορμονών, αλλά ήταν Butenandt που προηγουμένως βρεθεί ένας τρόπος να pin-σημείο και να καθαρίσει την ορμόνη ανδροστενόνη? έκανε έτσι, αφαιρώντας την ορμόνη από μια απλή μερικά λίτρα ούρων. Αυτό ήταν ένα πρωτοποριακό επίτευγμα και μόνο η αρχή της μεγάλης επιτυχίας, ως τα επόμενα χρόνια θα δούμε αναβολικά στεροειδή αληθινά να γεννηθεί και να εξελιχθεί.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του Butenandt άλλο συναδέλφους Γερμανός χημικός Leopold Ruzicka αναπτύχθηκε ένα μέσο για να συνθέσει την ορμόνη που καθιστά ασφαλή για ανθρώπινη χρήση. Σύντομα μετά από αυτό το επίτευγμα της χιονοστιβάδας τέθηκε σε εφαρμογή και το 1935 Ruzicka μαζί με Butenandt επιδεινώνεται η πρώτη παρτίδα των συνθετικών της τεστοστερόνης. Αυτό ήταν χωρίς αμφιβολία το ξημέρωμα των ηλικιών όταν πρόκειται για χρήση αναβολικών στεροειδών και την ιστορία εκεί. Η ανακάλυψη ήταν τόσο βαθιά τόσο Butenandt και Ruzicka απονεμήθηκαν το βραβείο Νόμπελ του 1939 για την εργασία τους στη χημεία. Τυλίξτε το κεφάλι σας γύρω από αυτό? ένα Νόμπελ απονεμήθηκε λόγω επιστήμης αναβολικό στεροειδές? όπως αντιλαμβανόμαστε σήμερα τα αναβολικά στεροειδή που είναι μυαλό-blowing!

Έρευνα θα συνεχιστεί και από τα τέλη της δεκαετίας του 1930 το πρώτο ενέσεις τεστοστερόνη-propionate χορηγήθηκαν στους ανθρώπους και στη Σοβιετική Ένωση από το 1940 αναβολικό στεροειδές χρήση είχε γίνει κοινός τόπος. Κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1940 η Σοβιετική Ένωση ήταν η κυρίαρχη δύναμη στον αθλητισμό χάρη αναβολικό στεροειδές να χρησιμοποιήσετε, αλλά αυτή η κυριαρχία ήταν σύντομη έζησε ως Dr. John Ziegler, των ΗΠΑ Ολυμπιακή ομάδα γιατρός βρήκε έναν τρόπο να αναπτυχθεί σύντομα methandrostenolone? το ξέρεις ως Dianabol ή Dbol. Ήταν η πρώτη στην αγορά του φαρμάκου και από 1958 Ciba φαρμακευτικά προϊόνταDianabolεγκρίθηκε από το FDA για ανθρώπινη χρήση. Ciba δεν θα σταματήσει εκεί, στην πραγματικότητα αυτό θα ανοίξει την πόρτα για χιλιάδες πειράματα σε σύνθεσης αναβολικά στεροειδή και παραγώγων.

Continune

Αγοράζουν πρώτες στεροειδών σκόνη,Περισσότερες λεπτομέρειες στο
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο:Alen@OK-Biotech.com
      Amy@OK-Biotech.com   
Skype: live: alen_358
WhatsAPP: +8618902484839
Www.OK-Biotech.com