Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Πώς να είναι ασφαλές το πότε να αγοράσουν στεροειδή πρώτες σκόνη από μία πηγή ΔΙΕΘΝΗΣ raw;


1. οικονομική ασφάλεια


Α. μεγαλύτερη παραγγελία

Όπως το λέει και σε αυτόν τον κύκλο, μην προσπαθήσετε περισσότερα χρήματα από ό, τι μπορείτε να χάσετε. Κάθε αγορά σε μια ξένη χώρα, είναι ένα ρίσκο, ειδικά αυτές τις μέρες. Υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες ή ιστότοπους ή προσωπική, καλώντας τους g2g πηγές. Αλλά, ίσως, είναι μόνο 1 άτομο «εταιρεία». Μόλις έχετε πληρώσει τα χρήματα περισσότερο από τις επενδύσεις τους. Η εταιρεία ή η πηγή θα εξαφανιστεί από τα μάτια σας. Ίσως, μπορείτε να πείτε το Bitcoin 3-5 μπορεί να αγοράσει μερικά πόδια ή τα όπλα, ακόμα και μια ζωή. Αλλά, είναι ένα παιχνίδι για την απώλεια.


Θα να σταματήσουν από αυτόν τον κύκλο; Δεν επιτρέπεται. Μπορεί να έχουν ένα νέο όνομα της ιστοσελίδας ή της εταιρείας, και να συνεχίσω την ίδια επιχείρηση. Μια νέα πηγή G2G θα έρθει με το έδαφος. Έτσι, ποτέ μην προσπαθήσετε να επενδύσουν στο μοίρασμα, περισσότερο από μπορείτε να χάσετε.

 

Στη συνέχεια, πώς να κάνει τέτοιες μαζικές παραγγελίες; Να ανταποκριθεί στην πηγή ή να έχουν κάτι που νοιάζονται πολύ από ό, τι τα χρήματα ως εγγύηση. Πριν από τη μαζική διαταγή, ο καθένας θα προσπαθήσει κάποιες μικρές παραγγελίες για να ελέγξετε την αγνότητα, την υπηρεσία, παράδοση, κλπ.


Κατά την επικοινωνία αυτών, μπορεί να έχετε εικόνες του, την οικογενειακή κατάσταση, τη θέση και κάποια άλλα πράγματα που αυτός φροντισμένος. Τότε, για να ανταποκριθεί αυτόν κάπου. Το γραφείο ή εργοστάσιο μπορεί να φαλκιδεύεται. Μην πάρετε τους ως κάποια εγγύηση, αλλά την οικογένειά τους.


Επίσης, αν είναι μια πραγματική εταιρεία, μπορούν να έχουν συμμετοχή ή χορηγία από κάπου. Εν λόγω κόστος είναι υψηλό και ανήσυχος από τους. Η πηγή μπορεί να ανησυχείτε για τους με κάποιο τρόπο.


B. κανονική σειρά

Για να επιβεβαιώσετε κάθε κόστος πριν να πληρώσετε για την παραγγελία, το κόστος. Υπάρχουν δυνατότητες αλλά δεν αναφέρθηκε κόστος, όπως τα παραδοθέντα εμπορεύματα κόστους, τα έξοδα, ο τελωνειακός δασμός, το κόστος αλλαγής διεύθυνσης, τα εμπορεύματα που στέλνει πίσω κόστος αποστολής παραδοθέντα, τα παραδοθέντα κόστος δεν τελωνειακές λόγος, το κόστος δοκιμών, κλπ. Κάθε πραγματική πηγή μπορεί να λάβει μέρος τους για την οικοδόμηση μιας μακροπρόθεσμης σχέσης με εσάς. Αυτό που κάνουν είναι να esteem ΕΤΑΙΡΕΙΑ αλλά δεν μια one-time αγορά «πηγή».


Γ. πληρωμή


Το PayPal είναι μια πραγματικά καλή πληρωμή μεθόδους, αλλά ότι σπάνια ακούγεται από οποιαδήποτε πηγή που δέχεται Paypal. Τα αγαθά αυτά δεν είναι υπό την προστασία τους κανονισμούς του Paypal.


TT/τραπεζικού εμβάσματος είναι επίσης ακούσει να είναι μια χαρά. Δεδομένου ότι έχει καταχωρηθεί το όνομα της εταιρείας που λαμβάνει, η πηγή πρέπει να έχει κάποια σχέση με αυτό το όνομα. Βοηθάει κάποιους να οικοδομήσουν το κλίμα εμπιστοσύνης.


Το Bitcoin είναι το πιο αγαπημένο πληρωμής από τις περισσότερες από τις πηγές, για την ανώνυμη την εγγραφή, τη μεταφορά και αποβίβαση.


WU/MG είναι η συνήθως χρησιμοποιούμενη. Είναι εύκολο να πάρει κάποιος να το πληρώσει, αλλά να το επέλεξα επίσης επάνω.


Ρια χρησιμοποιείται συνήθως στην Ευρώπη. Στην Κίνα, είναι επίσης αποδεκτό από ορισμένες πηγές, σχεδόν όπως την ίδια χρήση ως WU/MG.


Μετά από όλα, μπορείτε να πάρετε τους πιο εύχρηστους τρόπους. Για να προστατέψετε τα χρήματά σας, η πρότασή μου είναι να είναι με TT/τραπεζικού εμβάσματος πρώτα, στη συνέχεια, από το bitcoin. Η WU/MG/ρια είναι πάντα με τα μέρη των τελών.

2. Οι πληροφορίες ασφάλειας


Ό, τι και όποτε, προσωπική ασφάλειά σας έρχεται πρώτη.

Α. διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Ασφαλούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δωρεάν υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι εύκολο να πάρει και με πολύ λιγότερη ή χωρίς κανένα κόστος. Κατά τη διάρκειά τους, protonmail και tutanato και ασφαλής-mail συνιστώνται. Όποτε καταχωρείτε ένα νέο ταχυδρομείο, προσπαθήστε να κάνετε τους δεν τακτικά και δεν έρχονται σε επαφή με σας άλλες πληροφορίες.


Προσπαθήστε να αλλάξετε το email χρησιμοποιείται κάθε 2-3 μήνες. Και, αν είναι δυνατόν, δύο ή τρία μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιούνται μαζί, και κανείς από αυτούς δεν είναι με την πλήρη επικοινωνία με πηγές ή τους πελάτες σας.


Προειδοποίηση: Αν κάποια πηγή επαφές email σας χρησιμοποιείται σπάνια, αυτή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή οι προσωπικές πληροφορίες πρέπει να διαρρεύσει από το ένα να επικοινωνήσει μαζί σας πριν. Ή, είναι οι ίδιοι άνθρωποι απλά με διαφορετικά ονόματα.


 Information safety with SZOB-www.ok-biotech.com.jpg


B. Whatsapp/Skype/γραμμής/wickr/κλπ

Τα εργαλεία αυτά χρησιμοποιούνται όλο και περισσότερο αυτές τις μέρες για τον καθένα. Και, ναι, είναι πολύ πιο εύκολο για να μπορείτε να συνομιλήσετε με κάποιες. Αλλά, θα υπάρχουν πάρα πολλά κομμάτια εκεί.


Η πρότασή μας είναι να μην κάνουν πλήρη ανακοίνωση σχετικά με ένα τρόπο. Και, αν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να πάρετε κάποιο λογαριασμό στο ονόματα άλλων ανθρώπων. Ίσως, είναι απλώς ένα είδος αυτο-άνεση. Τι προσπαθούμε να κάνουμε είναι να κάνουμε το καλύτερο.


Γ. Εξοπλισμός

Να αλλάζετε τακτικά το τηλέφωνο ή το σκληρό δίσκο. Τις πληροφορίες στο τηλέφωνο μπορεί να συνδεθεί πάρα πολύ από το αναμενόμενο. Και δεν είναι ακριβά αυτές τις μέρες, ειδικά συγκρίνοντας αυτό που κάνουμε.


Δ. δέκτης και διεύθυνση

Οι ουσίες δικαστής τους ενόχους από τα αποδεικτικά στοιχεία. Εκτός από την αποθήκευση της σκόνης και του τελικού γρανάζια, το δέκτη και η διεύθυνση πρέπει να μπαίνει σε το θέαμα αστυνομία πολύ καιρό πριν. Οι προτάσεις μας είναι:

Να νοικιάσετε κάποια θυρίδα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να αφήσει μια μπριζόλα εκεί να λάβετε το αγροτεμάχιο. Είσαι αθώος να πάρει το δέμα.

Να έχουν κάποια σχέση στο σταθμό ταχυδρομείο/courier.

Να έχουν κάποια πιο εναλλακτική δέκτες και διευθύνσεις για να διαλύσει τον κίνδυνο. Κάθε δέκτης μην προσπαθήσετε να πάρετε περισσότερες από 1-2 διεθνή δέματα.

Να αφήσουμε το δέμα στο σταθμό και περιμένετε για μερικές περισσότερες ημέρες για να επιβεβαιώνουν την ασφάλεια.

Για να αλλάξετε τη διεύθυνση όταν το δέμα φτάνει και επιβεβαιώνουν την ασφάλεια.

Να μην ανοίξει το δέμα μερικές περισσότερες ημέρες στο χώρο σας.


Μετά από όλα, αυτοί οι επαγγελματίες δεν είναι πάρα πολύ σοβαρό, σε σύγκριση με τους τρομοκράτες ή ναρκωτικών, κλπ. Από την πλευρά του νόμου, ο ιδιοκτήτης ή ο μάγειρας μπορεί να αντιμετωπίζει κάποια Ψιλά και εκπαίδευσης, ανάλογα με τα κράτη μέλη ή χώρες.