Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Πώς να εισαγάγετε και να αγοράσετε τη σκόνη μοδαφινίλ σε ασφαλή βάση

Πώς να εισαγάγετε και να αγοράσετε πούδρα modafinil online με μεγαλύτερη ασφάλεια;


Τι είναι μοδαφινίλη;

Το τροποφινιλλ είναι ένα διεγερτικό που χορηγείται μόνο από ιατρούς και χρησιμοποιείται από γιατρούς για τη θεραπεία ασθενών που πάσχουν από ναρκοληψία διαταραχής ύπνου.

Τα χάπια τροποφινιλίου πωλούνται μόνο για 50p και έχουν αποδειχθεί ότι βελτιώνουν τη μνήμη κατά 10%.

Κρατούν τους χρήστες ενήμερους και αφυπνισμένους, αυξάνοντας την ικανότητά τους να συγκεντρώνουν και να επεξεργάζονται πληροφορίες.

Ωστόσο, μπορεί να έχουν ανησυχητικές παρενέργειες - όπως πονοκεφάλους, ευερεθιστότητα, έμετο, παράλογη συμπεριφορά, δονήσεις, αίσθημα παλμών και σπασμένα σχέδια ύπνου.


Τι είναι η σκόνη Modafinil;

Η σκόνη μοδαφινίλης είναι η πρώτη ύλη του Modafinil, είναι ένα είδος Λευκής σκόνης, οι περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν Modafinil σε σκόνη από τον προμηθευτή σκόνης Modafinil και στη συνέχεια το κάνουν σε όλα τα είδη των μορφών, όπως τα χάπια Modafinil και οι ενέσεις. Στοιχεία της Modafinil σκόνης στο SZOB όπως παρακάτω:


Όνομα: Modafinil Η σκόνη μοδαφινίλης είναι η πρώτη ύλη του Modafinil, είναι ένα είδος Λευκής σκόνης, οι περισσότεροι άνθρωποι αγοράζουν Modafinil σε σκόνη από προμηθευτή σκόνης Modafinil.

Εμφάνιση: Λευκή σκόνη

Cas: 68693-11-8

Καθαρότητα: ≥98%

Διαλυτότητα: διαλυτό σε ακετόνη, αιθανόλη, αιθυλαιθέρα, οξικό αιθυλεστέρα, αδιάλυτο σε νερό

Απώλεια κατά την ξήρανση: ≤0,5%

Heavy Metal: ≤10ppm

Δοσολογία: 100-200 mg

Χρόνος έναρξης: 20 λεπτά

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμός


Οφέλη της σκόνης Modafinil

Για όσους πάσχουν από διαταραχές ύπνου, μπορεί να είναι εξαιρετικά επωφελής για να επιτρέψει την αυξημένη γνώση και την εγρήγορση. Παρέχει στους χρήστες αυτούς μια αίσθηση σαφήνειας, βελτιώνοντας την εστίαση. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους ασθενείς που πάσχουν από ναρκοληψία.

Η ναρκοληψία προκαλείται από δυσλειτουργία των πεπτιδίων που προάγουν την εγρήγορση. Αυτά τα πεπτίδια είναι γνωστά ως ορεξίνες, τα οποία αναφέρθηκαν παραπάνω. Όταν λαμβάνεται σκόνη Modafinil , πιστεύεται ότι αυτοί οι νευρώνες ενεργοποιούνται. Αυτό πιστεύεται ότι αυξάνει και το κίνητρο.

Οι χρήστες έχουν αναφέρει μια βελτιωμένη διάθεση. Η ντοπαμίνη πιστεύεται ότι παίζει μικρό ρόλο στη μέθοδο δράσης, επομένως αυτό μπορεί να σχετίζεται.

Παρέχει 10-12 ώρες αφυπνίσεως. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η σκόνη Modafinil πρέπει να λαμβάνεται το πρωί (με εξαίρεση τους εργαζόμενους σε βάρδιες).

Οι χρήστες γίνονται πιο συγκεντρωμένοι, καθιστώντας τους πιο παραγωγικούς. Αυτό σχετίζεται με το ίδιο αποτέλεσμα όπως και η καφεΐνη, εκτός από τους χρήστες που δεν βιώνουν κανένα πρόβλημα. Τα αποτελέσματα επίσης διαρκούν περισσότερο από την καφεΐνη.

Μελέτες έχουν δείξει ότι η σκόνη Modafinil αυξάνει και διατηρεί τη γνωστική λειτουργία όταν οι χρήστες είναι σε υγιή κατάσταση ενάντια σε παράγοντες όπως η στέρηση του ύπνου. Πρέπει να διεξαχθούν ακόμη περισσότερες έρευνες για την επαλήθευση αυτών των πιθανών επιπτώσεων.

Δεδομένου ότι τα περισσότερα από τα οφέλη συνδέονται με την εγρήγορση, πολλοί μαθητές παίρνουν αυτή την ουσία κατά τη διάρκεια ανταγωνιστικών εξετάσεων. Αυτό έχει παρατηρηθεί σε μερικά από τα κορυφαία βρετανικά πανεπιστήμια. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας σχετικά με τη χρήση σκόνης Modafinil σε μια στοίβα με περισσότερα γνωστικά συμπληρώματα ενίσχυσης.

Γιατί οι άνθρωποι παραγγέλλουν τη σκόνη modafinil;

Όταν ένα φάρμακο χρησιμοποιείται από το κοινό για έναν λόγο διαφορετικό από τη δηλωμένη χρήση του από τον κατασκευαστή, αυτό είναι γνωστό ως χρήση «εκτός χρήσης». Ένα τέλειο παράδειγμα χρήσης εκτός χρήσης σήμανσης στη σύγχρονη φαρμακολογία είναι η χρήση σκόνης Modafinil.

Αρχικά προοριζόταν ως βοήθημα για την αφύπνιση σε άτομα που πάσχουν από ναρκοληψία ή διαταραχή ύπνου εργασίας με βάρδιες, το Modafinil είναι τώρα πιο ευρέως περιζήτητο και καταναλώνεται για τα οφέλη του εκτός σήματος. Οι πιο κοινές εκτός χρήσης επισημάνσεις χρήσεις του Modafinil είναι για την έλλειψη προσοχής διαταραχή υπερκινητικότητας (ADHD) και ως νοοτροπικό συμπλήρωμα για την ενίσχυση της γνώσης.

Η χρήση του Modafinil για ADHD είναι μία από τις πιο συνήθεις χρήσεις εκτός χρήσης. Πολλαπλές μελέτες έχουν δείξει ότι οι ασθενείς που χρησιμοποιούν Modafinil έχουν σημαντικά βελτιωμένες βαθμολογίες σε διάφορες κλινικές δοκιμές, συμπεριλαμβανομένης της λίστας ελέγχου DSM IV ADHD Συμπεριφοράς σε σύγκριση με το εικονικό φάρμακο. Υπάρχουν μερικοί γιατροί που θα γράψουν συνταγές για το Modafinil για ADHD, ειδικά σε περιπτώσεις όπου τα παραδοσιακά φάρμακα ADHD που έχουν διεγερθεί με αμφεταμίνη έχουν χρησιμοποιηθεί προηγουμένως και είτε δεν δούλεψαν πολύ καλά είτε προκάλεσαν αρνητικές αντιδράσεις.

Κανείς δεν ξέρει ακριβώς πώς ακριβώς το φάρμακο είναι σε θέση να αυξήσει τις γνωστικές ικανότητες του γνωστικού. Αυτό που είναι γνωστό είναι ότι η αλληλεπίδραση του Modafinil με τις ισταμίνες του εγκεφάλου αποτελεί βασικό παράγοντα για το αναληπτικό αποτέλεσμα του.

Τα αναισθητικά είναι φάρμακα που προσομοιώνουν το κεντρικό νευρικό σύστημα. Το μοδαφινίλιο εκδηλώνει αυξημένα επίπεδα ισταμινών του ΚΝΣ στον εγκέφαλο και αντί να γίνει ανοσοαπόκριση, αυτές οι ισταμίνες ενεργοποιούν σχεδόν κάθε νευροδιαβιβαστή στον εγκέφαλο. Το αποτέλεσμα είναι η αφυπνιστική ανακούφιση για τους πάσχοντες από ναρκοληψία και η δραματική γνωστική βελτίωση για τα περισσότερα άτομα.

Οι άνθρωποι όπως οι σπουδαστές, οι επιχειρηματίες, οι συγγραφείς και οι σχεδιαστές λαμβάνουν το Modafinil ( Provigil ) επειδή διεγείρει την έντονη συγκέντρωση και βελτιώνει το ρυθμό και τη σαφήνεια της σκέψης. Οι λεπτομερείς, χρονοβόρες εργασίες γίνονται πολύ πιο διαχειρίσιμες και μπορούν να ολοκληρωθούν χωρίς περισπασμούς και λίγη αναβολή.

Με καμία από τις παρενέργειες ψυχοδιεγερτικών όπως το Adderall, είναι προφανές γιατί ένα μη εθιστικό φάρμακο όπως το κονιοποιημένο Modafinil θα ήταν ένα χτύπημα. Η επόμενη ερώτηση είναι πώς ένα άτομο παίρνει αυτό το φάρμακο;


Ασφάλεια στη διεθνή αγορά σκόνης μοδαφινίλης ή άλλων στεροειδών σε σκόνη - Χρηματοοικονομικά

Α. Μεγαλύτερη τάξη

Όπως λέτε σε αυτόν τον κύκλο, μην δοκιμάσετε περισσότερα χρήματα από ότι μπορείτε να χάσετε. Κάθε αγορά σε μια ξένη χώρα, είναι ένας κίνδυνος, ειδικά αυτές τις μέρες. Υπάρχουν πάρα πολλές πληροφορίες ή ιστοσελίδες ή προσωπικές, καλώντας τους πηγές g2g. Αλλά, ίσως, είναι μόνο μία εταιρεία "πρόσωπο". Μόλις έχετε πληρώσει τα χρήματα περισσότερο από την επένδυσή τους. Η εταιρεία ή η πηγή θα εξαφανιστούν από την όρασή σας. Ίσως, μπορείτε να πείτε 3-5 Bitcoin μπορεί να αγοράσει κάποια πόδια ή τα χέρια, ακόμη και μια ζωή. Αλλά, είναι μια απώλεια στο παιχνίδι απώλειας.

Θα σταματήσουν από αυτόν τον κύκλο; Ισως οχι. Μπορούν να έχουν ένα νέο όνομα της ιστοσελίδας ή της εταιρείας και να προχωρήσουν στην ίδια επιχείρηση. Μια νέα πηγή G2G θα έρθει στο έδαφος. Έτσι, μην προσπαθήστε ποτέ να επενδύσετε στη συμφωνία περισσότερο από ό, τι μπορείτε να χάσετε.

Τότε, πώς να κάνετε αυτές τις μαζικές παραγγελίες; Για να ανταποκριθούν στην πηγή ή να έχουν κάτι που νοιάζονται πολύ από τα χρήματα ως εγγύηση. Πριν από τη μαζική παραγγελία, όλοι θα προσπαθήσουν μερικές μικρές παραγγελίες για να ελέγξουν την καθαρότητα, την υπηρεσία, την παράδοση κλπ. Κατά τη διάρκεια αυτής της επικοινωνίας, μπορεί να έχετε τις εικόνες του, την οικογενειακή κατάσταση, την τοποθεσία και κάποια άλλα πράγματα που αυτός / αυτή φροντίδα. Τότε, για να τον συναντήσω κάπου. Το γραφείο ή το εργοστάσιο μπορεί να είναι πλαστά. Μην τα παίρνετε ως εγγύηση, αλλά την οικογένειά τους.

Επίσης, εάν είναι μια πραγματική εταιρεία, μπορεί να έχουν μέλος ή χορηγία κάπου. Το κόστος αυτό είναι υψηλό και ανησυχούν από αυτούς. Η πηγή μπορεί να ανησυχεί για αυτά με κάποιο τρόπο.


Β. Κανονική σειρά

Για να επιβεβαιώσετε κάθε κόστος πριν πληρώσετε για το κόστος της παραγγελίας. Υπάρχει πιθανό αλλά όχι αναφερόμενο κόστος, όπως το κόστος των εμπορευμάτων απομάκρυνσης, το κόστος παράδοσης αποσκευών, ο δασμός, το κόστος αλλαγής διεύθυνσης, το κόστος αποστολής αγαθών, το κόστος απομάκρυνσης για μη τελωνειακούς λόγους, το κόστος δοκιμών κ.λπ. πραγματική πηγή μπορεί να λάβει μέρος από αυτά για την οικοδόμηση μιας μακροπρόθεσμης σχέσης μαζί σας. Αυτό που κάνουν είναι να είναι εταιρεία εκτίμησης, αλλά όχι μια μοναδική φορά που αγοράζει "πηγή".


Γ. Πληρωμή

Το Paypal είναι μια πραγματικά καλή μέθοδος πληρωμής, αλλά σπάνια ακούγεται για οποιαδήποτε πηγή που δέχεται Paypal. Τα προϊόντα αυτά δεν προστατεύονται από τους κανονισμούς της Paypal.

TT / Bank σύρμα ακούγεται επίσης να είναι μια χαρά. Δεδομένου ότι το όνομα της εταιρίας λήψης είναι καταχωρημένο, η πηγή πρέπει να έχει κάποια σχέση με αυτό το όνομα. Βοηθάει ορισμένους να οικοδομήσουν την εμπιστοσύνη.

Το Bitcoin είναι η πιο αγαπημένη πληρωμή από τις περισσότερες πηγές, για την ανώνυμη εγγραφή, μεταφορά και παραλαβή.

WU / MG είναι συνήθως χρησιμοποιούνται. Είναι εύκολο να κερδίσει κάποιος να το πληρώσει, αλλά και να το πάρει.

Η Ria χρησιμοποιείται ευρέως στην Ευρώπη. Στην Κίνα, είναι επίσης αποδεκτή από ορισμένες πηγές, σχεδόν ως ίδια χρήση με WU / MG.

Μετά από όλα, μπορείτε να πάρετε τους πιο βολικούς τρόπους. Προκειμένου να προστατεύσετε τα χρήματά σας, προτείνω να είμαι πρώτα με το καλώδιο TT / Bank και, στη συνέχεια, με το bitcoin. Το WU / MG / Ria είναι πάντα με πολύ αμοιβή.

αγοράστε σκόνη μοδαφινίλης από την SZOB

Αγοράστε Modafinil σκόνη σε απευθείας σύνδεση

Είστε έτοιμοι να αγοράσετε μόνη της σκόνη Modafinil ή να την μεταπωλήσετε; Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφασίσετε μια για πάντα αν αυτό είναι κάτι που θέλετε να κάνετε για να βελτιώσετε τη ζωή σας, ανεξάρτητα από τις επιχειρήσεις ή την καθημερινή ζωή. Ευτυχώς, είναι πραγματικά εύκολο να παραγγείλετε Modafinil σε σκόνη σε απευθείας σύνδεση, ακόμη περισσότερο, modafinil υψηλής καθαρότητας. Μόλις αγοράσετε το Modafinil σε σκόνη στο διαδίκτυο και αρχίσετε να τα φτιάχνετε σε ένα τελικό, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να παράγετε χύμα φάρμακο εξαιτίας της υψηλής καθαρότητας, όταν οι πελάτες σας τα παίρνουν σε καθημερινή βάση, θα είναι σε θέση να πει εάν είναι πραγματικά ένας τόσο σπουδαίος γνωστικός ενισχυτής, όπως έχουν ήδη πει τόσοι πολλοί άνθρωποι. Εάν θέλετε πραγματικά μια αξία, ίσως να θέλετε να αποθεματοποιήσετε πάνω από την προμήθεια ενός μήνα. Πώς να παραγγείλετε; επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.ok-biotech.com .