Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά την ακατέργαστη σκόνη Trenbolone Acetate;

Πώς να χρησιμοποιήσετε σωστά την ακατέργαστη σκόνη Trenbolone Acetate;


Αυτό το άρθρο λέει κυρίως για το πώς να χρησιμοποιήσετε την ακατέργαστη σκόνη Trenbolone Acetate, ελπίζουμε ότι θα είναι εφικτή για σας.

Τι είναι η ακατέργαστη σκόνη τρεμποβολόνης;


Η ακατέργαστη σκόνη Trenbolone Acetate , η πρώτη ύλη της Οξικής Τρεμποβολόνης, πολλοί προμηθευτές προϊόντων στεροειδών που την αγοράζουν από τον προμηθευτή πρώτης σκόνης Trenbolone Acetate , γίνεται συνήθως σε ενέσεις πετρελαίου 150 mg / ml στα UGL και σε απευθείας σύνδεση φαρμακείο. Δεδομένου ότι το φάρμακο της σκόνης Trenbolone Acetate, οξική Trenbolone είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αναβολικά στεροειδή σήμερα, επίσης, είναι ένα από τα πιο ισχυρά και ισχυρά διαθέσιμα στεροειδή. Επιπλέον, είναι επίσης ένα από τα πιο ευέλικτα δεδομένου ότι λειτουργεί καλά σε κύκλους κοπής και κοπής. Εάν σκέφτεστε να εξετάσετε το Trenbolone Acetate στον επόμενο κύκλο, βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε πώς να το χρησιμοποιήσετε υπεύθυνα για να είστε ασφαλείς.


Με χημική έννοια, η Οξική Τρεμποβολόνη είναι μια ελαφρώς τροποποιημένη έκδοση της νανδρολόνης , το γονικό μόριο στο Deca Durabolin. Ως εκ τούτου, μπορείτε να περιμένετε πολλές από τις ίδιες ενέργειες. Ωστόσο, το Tren Acetate φέρνει μερικές τροποποιήσεις που το καθιστούν απίστευτα δημοφιλές.


Πρώτον, αυτό το προϊόν δεν αρωματίζει ή μετατρέπεται σε οιστρογόνα στην κυκλοφορία του αίματος. Αυτά είναι εξαιρετικά νέα για όσους είναι ιδιαίτερα ευαίσθητοι στις ανδρογονικές επιδράσεις των στεροειδών. Δεύτερον, φέρει ένα σύντομο εστέρα που σημαίνει ότι αρχίζει να λειτουργεί σύντομα μετά τη χρήση. Έχει ενεργό χρόνο ημίσειας ζωής κάτω των τριών ημερών, επομένως η δόση κάθε μέρα είναι καλύτερη. Και ενώ πολλά άλλα αναβολικά στεροειδή έχουν εμφανιστεί τα τελευταία χρόνια, το tren κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή με τους χρήστες παντού. Στοιχεία ακατέργαστης Trenbolone Τι είναι η ακατέργαστη σκόνη τρεμποβολόνης; οξική σκόνη όπως:Ονομασία: Οξική τρεμνολόνη
CAS: 10161-34-9
Δοκιμασία: καθαρότητα 98%
Μοριακός τύπος: C20H24O3
Μοριακό Βάρος: 312.4
Σημείο τήξης: 90-92 ° C
Θερμοκρασία αποθήκευσης: 0-6 ° C
Χρώμα: Κίτρινη κρυσταλλική κόνις σκόνη σκόνης Trenbolone6 οφέλη από την ακατέργαστη σκόνη κονιοποιημένης τρενοβολόνης


Όλοι γνωρίζουμε ότι πολλοί άνθρωποι αγοράζουν Raw Trenbolone Acetate σε σκόνη ή αγοράζουν τελικά Acetate Trenbolone, ακριβώς για καλύτερα αποτελέσματα για bodybuilding, προτού να μάθουμε πώς να το χρησιμοποιήσετε. Το πρώτο γνωρίζει περισσότερα οφέλη της πρώτης σκόνης Trenbolone Acetate.


1. Ταχύς Κέρδος και Διατηρώντας Μύες

Εδώ είναι ένα γεγονός για σας.

"Η πρωτεΐνη είναι τα δομικά στοιχεία του μυός"

Η οξική τρεμποβολόνη είναι ένας σημαντικός παράγοντας στη σύνθεση πρωτεϊνών - ο ρυθμός που το σώμα κατασκευάζει πρωτεΐνες.

Κολλάει τις ικανότητες κατασκευής μυών σας σε κορυφαία ταχύτητα και παράγει αναβολικές ιδιότητες με τεράστια ταχύτητα. Όχι μόνο θα ενισχύσει τα μυϊκά σας κέρδη με ρυθμό κόμβων, αλλά θα διατηρήσει επίσης οποιαδήποτε κέρδη εάν κόψετε. Σημαίνει επίσης ότι το τρένο μειώνει ο κίνδυνος να φτάσει σε καταστάσεις μυϊκού καταβολισμού κατά τη διάρκεια σκληρών προπονήσεων.


2. Μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε

Ας μιλήσουμε για την απώλεια βάρους

Η οξική τρεμποβολόνη προστατεύει τις επενδύσεις σας και προσπαθεί να κρατήσει τα κέρδη σας σε όλη τη φάση κοπής. Επίσης, ενισχύει τις δυνατότητες καύσης του λίπους στο σώμα. Η οξική τρεμποβολόνη αυξάνει το μεταβολισμό σας κυρίως εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο συνδέεται με τους υποδοχείς ανδρογόνων.


3. Excels in Endurance

Η οξική τρεμποβολόνη είναι κορυφαία στην κατηγορία για την πρόσκρουση των ερυθρών αιμοσφαιρίων σας. Μην ξεχνάτε ότι αυτοί οι τύποι είναι σημαντικοί μεταφορείς οξυγόνου στη ροή του αίματος. Όταν έχετε περισσότερο O2 γύρω από το σώμα σας, μπορείτε να πιέσετε τον εαυτό σας για πολύ καιρό - αυξάνοντας την αντοχή και την αντοχή σε νέα επίπεδα.


4. Μηδενική αρωματοποίηση

Μια από την οξική τρεμποβολόνη δεν μετατρέπεται σε οιστρογόνο, πράγμα που σημαίνει ότι η κατακράτηση νερού δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα.

Οποιαδήποτε κέρδη από την οξική τρεμποβολόνη θα είναι άπαχο, στερεό και ξηρό μυ. Η οξική τρανολόνη θα σας δώσει μια ωμή ξυράφι σχισμένη σωματική ικανότητα. Η ικανότητα του Τρένεντ να "στεγνώσει" σας συχνά χρησιμοποιείται με άλλους τρόπους. Είναι κοινό για το tren να στοιβάζονται με άλλα roids όπως το dianabol, ένα διαβόητο για τη διατήρηση του νερού.


5. Κέρδη αντοχής

Ένα από τα οφέλη της οξικής τρεμπολόνης είναι ότι θα παρατηρήσετε μια απίστευτη αύξηση της δύναμης και της δύναμης.


6. Σας κάνει περισσότερους τρόφιμα αποτελεσματικό

η οξική τρεμποβολόνη σας βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο το φαγητό που τρώτε.

Λόγω της φύσης του, το τρένο ενισχύει τις θρεπτικές ουσίες που καταναλώνονται σε μεγαλύτερη τιμή.


Πώς να χρησιμοποιήσετε την ακατέργαστη σκόνη τρεμνοβολόνης;


Πενήντα χιλιοστόγραμμα ημερησίως ακατέργαστης σκόνης Trenbolone Acetate είναι μια καλή δόση για κάποιον στον πρώτο κύκλο του ή που είναι ακόμα λιγότερο από, για παράδειγμα, 20 κιλά πάνω από το φυσικό του όριο. ενώ η ακατέργαστη πούδρα Ασκορβικό Τραμπολόνη 100 mg / ημέρα μπορεί να προτιμάται από τον πιο προηγμένο χρήστη που έχει ήδη κερδίσει περισσότερα από αυτό. Σε μερικές περιπτώσεις, μπορούν να προτιμηθούν δόσεις τόσο χαμηλές όσο η ακατέργαστη σκόνη Trenbolone 35 mg ημερησίως, λόγω ενός χρήστη που έχει ασυνήθιστη ευαισθησία στο φάρμακο σε σχέση με νυχτερινές εφιδρώσεις ή υπερβολική διέγερση του ΚΝΣ.

Δοσολογία σκόνης κονιοποιημένης σκόνης Trenbolone


Η ελάχιστη ημερήσια δόση σκόνης κονιοποιημένης σκόνης Trenbolone είναι 50 έως 100 mg. Ωστόσο, οι επαγγελματίες χρήστες μπορούν να πάρουν έως και 150 mg ακατέργαστης σκόνης Trenbolone powderp day. Σε μερικές πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις, για παράδειγμα, όπου ο χρήστης παρουσιάζει κάποια πιθανότητα ευαισθησίας, είναι η συνιστώμενη ποσότητα 35 m. Συνεργάζοντας στενά με την υγεία σας, θα είστε σε θέση να γνωρίζετε πόση δοσολογία μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους επιθυμητούς στόχους σας για την ανάπτυξη σωμάτων .


Ωστόσο, για τους περισσότερους χρήστες, μια ποσότητα 50-78 mg ακατέργαστης σκόνης Trenbolone Acetate συνιστάται ιδιαίτερα την ημέρα, επειδή είναι σε θέση να προσφέρει τρομερά αποτελέσματα, ειδικά όταν το στοιβάζετε μερικά άλλα αναβολικά στεροειδή. Εκείνοι που χρησιμοποιούν μια υψηλότερη δόση των 150 mg την ημέρα, ο κύριος λόγος είναι να ενισχυθεί η ποσότητα διέγερσης που λαμβάνει χώρα στο σώμα, οδηγώντας έτσι σε μαζική αύξηση και δύναμη.


Ωστόσο, το μέγιστο κέρδος στη δύναμη και τη μάζα διατηρείται στο βέλτιστο επίπεδο εάν ληφθεί μια δόση 100 mg ακατέργαστης σκόνης Trenbolone ανά ημέρα. Σε σενάρια όπου λαμβάνεται χαμηλότερη δοσολογία, λαμβάνεται ένα άλλο αναβολικό στεροειδές γιατί αυτό θα βοηθήσει στην εξασφάλιση ενός αποτελεσματικού κύκλου. Μπορείτε να μιλήσετε με τους ειδικούς υγειονομικής περίθαλψης σας και θα σας συμβουλεύσουν σχετικά με την καλύτερη δοσολογία του Ασκορβικού Συνδρόμου ανάλογα με τους στόχους του σώματος σας.

Δοσολογία σκόνης κονιοποιημένης σκόνης Trenbolone


Ακατέργαστοι κύκλοι σκόνης Trenbolone Acetate


Η ακατέργαστη σκόνη Trenbolone Acetate είναι μία από τις ευρέως διαθέσιμες και ευκολότερες για τον έλεγχο όλων των μορφών Tren και ως εκ τούτου μία από τις καλύτερες συνιστώμενες. Όταν χρησιμοποιείτε αυτό το στεροειδές, δεν είναι αναγκαίο να χρησιμοποιείτε εξανθρακικό άλας τρεμνολικοβενζυλίου ή Trenbolone-Enanthate για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα αν και είστε ελεύθεροι να τα χρησιμοποιήσετε.

Βασικοί κύκλοι για ακατέργαστη πούδρα οξεικής TrenboloneΚατά τη διάρκεια του βασικού κύκλου, η σωστή δόση θα πρέπει να είναι 50mg ακατέργαστης σκόνης Trenbolone Acetate κάθε μέρα, κάθε εναλλασσόμενη ημέρα. Αυτό μπορεί να ρυθμιστεί σε 75 mg ακατέργαστης σκόνης Trenbolone Acetate κάθε εναλλασσόμενη ημέρα, αν το σώμα σας δείχνει ανοχή της δόσης 50 mg ωμής δόσης σκόνης Trenbolone. Σε κανονικές περιπτώσεις, η σωστή διάρκεια χρήσης είναι κανονικά 8 εβδομάδες, παρόλο που 12 εβδομάδες είναι επίσης αποδεκτές ανεξάρτητα από τη δόση που χρησιμοποιείται. Να γνωρίζετε όμως ότι όσο μεγαλύτερη είναι η δόση, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος σημαντικών παρενεργειών, επομένως πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο για να μάθετε πώς να αποφεύγετε όλες τις παρενέργειες του Tren A.


Ωστόσο, εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε το στεροειδές για 12 εβδομάδες, είναι πάντα καλό να έχετε κάποια εμπειρία χρησιμοποιώντας την ορμόνη ή να συμμετέχετε σε κάποιο ανταγωνισμό ή πολύ συγκεκριμένο σκοπό. Το στεροειδές στοιβάζει τέλεια καλά με το Dianabol και την τεστοστερόνη κατά τη διάρκεια του κύκλου, όταν δεν έχετε ιδιαίτερες δραστηριότητες. Το Tren μπορεί επίσης να στοιβάζει καλά με τεστοστερόνη ή άλλα αναβολικά στεροειδή, συμπεριλαμβανομένων των Anavar και Winstrol κατά τη διάρκεια της φάσης κοπής.

Προηγμένη ακατέργαστη σκόνη Trenbolone Acetate Cycles


Εάν έχετε εμπειρία με στεροειδή, ένας προηγμένος κύκλος θα είναι καλός για σας. Ξεκινά με 100 mg ακατέργαστης σκόνης Trenbolone every alternating day αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, είναι δυνατό να προσαρμόσετε τα επίπεδα δοσολογίας σε 100 mg ακατέργαστης σκόνης Trenbolone Acetate καθημερινά κατά τη διάρκεια της περιόδου χρήσης.


Ωστόσο, δεν συνιστάται η χρήση οξεικής Trenbolone καθημερινά εάν είστε αθλητής εκτός εποχής, καθώς αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μόνο κάποια πρόσθετη σωματική καταπόνηση η οποία δεν είναι απαραίτητη. Ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ημερήσιες δόσεις των 100 mg ακατέργαστης σκόνης Trenbolone Acetate κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας και ιδιαίτερα κοντά στους διαγωνισμούς σας.


Ο καλύτερος κύκλος Trenbolone για εκτός εποχής θα είναι 100mg κάθε εναλλασσόμενη ημέρα και μπορεί να συνδυαστεί καλά με τεστοστερόνη και Dbol. Μια μέθοδος επικάλυψης συνιστάται για προχωρημένους χρήστες, που σημαίνει ότι μπορείτε να συμπληρώσετε με Deca-Durabolin και τεστοστερόνη για 12 εβδομάδες.


Το Deca θα πρέπει να αποσυρθεί από την εβδομάδα 12 και μπορείτε να κολλήσετε μόνο με τεστοστερόνη και Trenbolone. Υπάρχουν ατελείωτες επιλογές όταν πρόκειται για κοπή κύκλου οξικού Trenbolone ή δίαιτα και αυτό μπορεί να είναι πραγματικά συναρπαστικό. Η καλύτερη συμβουλή είναι πάντα να επιλέξετε τη σωστή επιλογή κατάλληλη για εσάς και να χρησιμοποιήσετε το στεροειδές όπως συνιστάται.


Ακατέργαστοι κύκλοι σκόνης Trenbolone Acetate
Οι παρενέργειες της πρώτης σκόνης Trenbolone Acetate πρέπει να γνωρίζετε


Όλα τα αναβολικά στεροειδή έχουν αρνητικές απόψεις. Το ίδιο ισχύει και για την ακατέργαστη χρήση σκόνης Trenbolone Acetate. Παρακαλείσθε να προσέχετε τις ανεπιθύμητες ενέργειες προτού το πάρετε. Πιθανές παρενέργειες της πρώτης χρήσης σκόνης Trenbolone Acetate περιλαμβάνουν:


  • Απώλεια μαλλιών

  • Υψηλή πίεση του αίματος

  • Ανησυχία

  • Αυπνία

  • Προβλήματα με το λίμπιντο

  • Νυχτερινές εφιδρώσεις

  • Ταχύ καρδιακό ρυθμόΜια άλλη δυνητική παρενέργεια της πρώτης σκόνης οξεικής Trenbolone (όπως συμβαίνει με άλλα αναβολικά-ανδρογόνα στεροειδή) είναι η ανάπτυξη της γυναικομαστίας - ουσιαστικά αρσενικών θηλών. Αυτή η παρενέργεια εμφανίζεται λόγω της ενεργοποίησης της σύνθεσης προγεστίνης που προκαλείται από τις ανδρογονικές ιδιότητες ενός αναβολικά-ανδρογόνου στεροειδούς.


οι πρώτες ανεπιθύμητες ενέργειες σκόνης Trenbolone Acetate δεν ελέγχονται πάντα εύκολα. Η υπερβολική χρήση και η κατάχρηση οποιουδήποτε αναβολικού-ανδρογόνου στεροειδούς μπορεί να προκαλέσει βλάβη στην καρδιά, το ήπαρ και άλλα σημαντικά όργανα του σώματος.


Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσετε πόσο ισχυρή είναι η ορμόνη και να διατηρήσετε στο μυαλό σας τις πιθανές παρενέργειες της πρώτης σκόνης ακορβίνης Trenbolone πριν από τη χρήση.

Ακατέργαστη αναθεώρηση σκόνης ποντικού Trenbolone


Πριν μπορέσετε να δοκιμάσετε ένα ακατέργαστο κύκλο σκόνης Trenbolone Acetate, είναι σημαντικό να καταλάβετε τι είναι η ακατέργαστη σκόνη Trenbolone Acetate.


Από χημική άποψη, είναι ένα στεροειδές 19 κατηγοριών και δεν παρέχει ανδρογόνα και αναβολικά οφέλη που τα άλλα στεροειδή θα πιεστούν σκληρά για να ταιριάζουν. Το μοριακό βάρος του είναι 60,0524 (εστέρας) και 270,3706 (βάση). Λαμβάνοντας υπόψη τη χημική του σύνθεση, δεν πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι τα αποτελέσματα της τρνοβολόνης είναι πολύ ικανοποιητικά.


Η οξική Trenbolone για την πώληση είναι αυτό που οι περισσότεροι αναζητούν, καθώς είναι η πιο ευρέως χρησιμοποιούμενη trenbolone.Συνήθως αναφέρεται ως Tren A, συνήθως έρχεται με τη μορφή ενέσιμου συνθετικού, ο σκοπός του οποίου είναι η συγκέντρωση δύναμης και μάζας.


Πριν αγοράσετε την οξική τρανμπολόνη, έχετε κατά νου ότι οδηγεί σε αύξηση της ανδρογονικής δραστηριότητας και περιορισμένης οιστρογονικής δραστηριότητας.


Αυτό που το καθιστά ελκυστικό για τους αθλητές είναι ότι αυτά τα στεροειδή τρενολόνων δεν οδηγούν σε αρωματοποίηση των οιστρογόνων. Όσον αφορά τα οφέλη, οι κύκλοι τράνταξης θα έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση των μυών και τη δύναμη καθώς η πρωτεϊνική σύνθεση είναι εμπλουτισμένη. Η Trenbolone A είναι ιδιαίτερα χρήσιμη για τους αθλητές που βρίσκονται στο κοπτικό τμήμα του κύκλου τους.