Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Πώς ανασυνθέτουμε και ενίουμε την αυξητική ορμόνη;από τον Alen Hao- διευθυντή πωλήσεων της HGH
Απάντηση:
Όταν βρίσκονται σε υγρή μορφή, τα μόρια σωματοτροπίνης είναι πολύ εύθραυστα. Μπορούν εύκολα να καταστραφούν από τη θερμότητα (ακόμη και θερμοκρασία δωματίου) και έντονη ανάδευση. Ορισμένες προφυλάξεις είναι απαραίτητες - μην εγχέετε το νερό απευθείας στη σκόνη με δύναμη, μην ρίχνετε ή ανακινείτε ένα φιαλίδιο που έχει ανασυσταθεί, μην το παγώσετε και μην το αφήνετε έξω από το ψυγείο για περισσότερο από λίγα λεπτά. Φυλάσσετε τα φιαλίδια που έχουν αποξηρανθεί με κατάψυξη (λυοφιλοποιημένη) αυξητικής ορμόνης και έχουν ψυχθεί.
1. Νερό:
Η ανθρώπινη αυξητική ορμόνη μπορεί να ανασυσταθεί με διάφορους τύπους νερού, συμπεριλαμβανομένου αποστειρωμένου βακτηριοστατικού νερού (0,9% χλωριούχου νατρίου), κανονικού φυσιολογικού ορού (0,9% NaCl) ή απλού αποστειρωμένου ύδατος για ένεση. Οποιοσδήποτε θα λειτουργήσει, αλλά αν είναι δυνατόν θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί το απλό αποστειρωμένο νερό.
2. Σύριγγες:
Αν και η HGH μπορεί να αναμιχθεί και να εγχυθεί με οποιοδήποτε τύπο και μέγεθος σύριγγας, οι σύριγγες τύπου ινσουλίνης είναι οι πλέον κατάλληλες. Αν είναι δυνατόν, πάρτε αυτά με 100 σημάδια στο πλάι. Θα διευκολύνει τον σωστό προσδιορισμό της δόσης της HGH.
3. Οδηγία ανάμιξης (ανασύστασης) HGH:
Αφαιρέστε το πλαστικό καπάκι από την κορυφή του φιαλιδίου και καθαρίστε το λάστιχο με ένα ιατρικό μαξιλάρι αλκοόλ / στυλό. Πάρτε και σύριγγα ινσουλίνης και τραβήξτε 1 ml νερού (100 σημάνσεις) σε αυτό. Σημείωση: ανεξάρτητα από το πόσο νερό χρησιμοποιείτε (είτε 1ml είτε 2ml), το μίγμα εξακολουθεί να έχει την ίδια συνολική ισχύ. Το νερό είναι απλώς μια μέθοδος μεταφοράς για την HGH. Αν χρησιμοποιήσατε διπλή ποσότητα νερού κατά την ανασύσταση του HGH, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε διπλή ποσότητα μείγματος όταν κάνετε την ένεση για να πάρετε την ίδια δόση. Οι άνθρωποι συνήθως χρησιμοποιούν 1ml επειδή ταιριάζουν πλήρως σε μια συνηθισμένη σύριγγα τύπου ινσουλίνης.
Τώρα έχετε 1 ml νερού στη σύριγγα. Σπρώξτε τη βελόνα μέσα από το καπάκι από το λάστιχο του φιαλιδίου, αλλά τοποθετήστε το προς τα πλάγια, ώστε το νερό να γλιστρήσει κάτω από το εσωτερικό τοίχωμα του φιαλιδίου. Μην εισάγετε απευθείας τη σκόνη με δύναμη, αλλά αφήστε το νερό να βγαίνει αργά.
Η πλειονότητα της λευκής σκόνης θα διαλυθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αλλά θα παραμείνουν κάποιες θόλες. Μην ανακινείτε το φιαλίδιο σε μια προσπάθεια να τα διαλύσετε. Αν βιάζεστε, μπορείτε να ρίξετε προσεκτικά το φιαλίδιο μεταξύ των δακτύλων σας. Αν το κάνετε αυτό για λίγα λεπτά, όλη η σκόνη θα διαλυθεί. Εναλλακτικά, μπορείτε να αφήσετε το φιαλίδιο να βρίσκεται στο ψυγείο για 15-30 λεπτά. Μέχρι εκείνη τη στιγμή η σωματοτροπίνη θα διαλύσει τελείως.
Πριν τραβήξετε τη υγρή HGH στη σύριγγα ινσουλίνης, δώστε το φιαλίδιο μερικές στροφές ανάμεσα στα δάχτυλά σας για να αναμίξετε ήπια τη λύση. Τα φιαλίδια HGH βρίσκονται υπό κενό (αρνητική πίεση αέρα), γεγονός που καθιστά δυσκολότερο το τράβηγμα του υγρού. Για να ανακουφίσετε το κενό, εισάγετε μια πλήρη σύριγγα αέρα στην κορυφή του φιαλιδίου (μην κάνετε τη φούσκα υγρού).
Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν μια νέα σύριγγα για κάθε ένεση, άλλοι τραβούν όλο το περιεχόμενο του φιαλιδίου HGH στη σύριγγα και επαναχρησιμοποιούν αρκετές φορές μέχρι να είναι κενό. Η επιλογή είναι δική σου.
4. Δοσολογία HGH:
Εάν η σωματοτροπίνη σας συνταγογραφήθηκε από έναν γιατρό, ακολουθήστε τις οδηγίες δοσολογίας. Εάν είστε αυτοβούλως / χορηγώντας τις γενικές οδηγίες δόσης είναι οι εξής:
2 IU ημερησίως χρησιμοποιούνται για την καταπολέμηση της γήρανσης. Μπορείτε να κάνετε την ένεση οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας ή ένα πλήρες ή άδειο στομάχι - δεν έχει σημασία. Μπορεί να είναι το πιο ευεργετικό να το παίρνετε το πρωί ή τουλάχιστον μερικές ώρες πριν από τον ύπνο, επειδή το σώμα απελευθερώνει τη δική του ενδογενή ορμόνη ανάπτυξης μετά από ένα άτομο κοιμάται. Η ένεση πριν από τον ύπνο μπορεί να μειώσει την απελευθέρωση του σώματός σας - σας αποστερεί μια δωρεάν δόση μπόνους.
4 IU ανά ημέρα χρησιμοποιούνται συνήθως από αθλητές για bodybuilding, απώλεια λίπους και γενική ικανότητα. Μερικοί άνθρωποι παίρνουν 6IU την ημέρα, όμως όσο μεγαλύτερη είναι η δόση, τόσο πιο ενοχλητικές είναι οι παρενέργειες. Το σύνδρομο του καρπιαίου σωλήνα είναι η παρενέργεια που συνήθως αναγκάζει τον αθλητή να μειώσει τη δόση ή να διακόψει τον κύκλο για 2-3 εβδομάδες έως ότου εξαφανιστεί ο καρπός. Προτιμάται η εξάπλωση της ημερήσιας δόσης σε πολλαπλές ενέσεις καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για παράδειγμα 2 IU το πρωί και 2 IU αργά το απόγευμα.
8 έως 16 IU ημερησίως χρησιμοποιείται για την επιτάχυνση της ανάρρωσης μετά από σοβαρά εγκαύματα ή τραυματισμούς. Αυτή είναι μια αρκετά υψηλή δόση και δεν θα πρέπει να συνεχίζεται για περισσότερο από μερικές εβδομάδες. Το σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα θα ενοχλήσει πιθανώς τον χρήστη, αλλά στο όνομα της ταχύτερης ανάρρωσης κάποια δυσφορία μπορεί να είναι ανεκτή.
Προσωπικά προσαρμοσμένη, αυτοδιάκριτη δόση HGH
Οτιδήποτε μεταξύ 2 και 4 IU ανά ημέρα είναι μια χαρά. Κάθε άτομο μπορεί να καθορίσει τη δική του προτιμώμενη δοσολογία. Όταν φτάσετε στο σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα - αυτό είναι το όριό σας. Για παρατεταμένη χρήση είναι εντάξει να αισθάνεστε μόλις το καρπάλ - έτσι γνωρίζετε ότι η HGH λειτουργεί ενώ δεν σας ενοχλεί πάρα πολύ. Για σύντομες χρονικές περιόδους, ορισμένοι αθλητές επέλεξαν να αγνοήσουν ακόμη και το έντονα συναισθηματικό σύνδρομο και συνεχίζουν να πηγαίνουν μέχρι να επιτευχθούν οι στόχοι τους.
Τα αυξημένα επίπεδα αυξητικής ορμόνης κάνουν επίσης το σώμα να χρησιμοποιεί την θυρεοειδή ορμόνη με αυξημένο ρυθμό. Ενώ χρησιμοποιείτε HGH Είναι καλή ιδέα να ελέγχετε περιοδικά όλα τα επίπεδα ορμονών σας για να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει. Εάν τα επίπεδα του θυρεοειδούς είναι πολύ χαμηλά, ίσως είναι καιρός να μειώσετε τη δόση της HGH ή να διακόψετε τον κύκλο για λίγο.
Προειδοποίηση: Η HGH έχει άμεση επίδραση στα επίπεδα σακχάρου στο αίμα ενός ατόμου. Εάν έχετε διαβήτη, ίσως θελήσετε να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία προτού να χορηγήσετε αυτοάνοσα αυξητική ορμόνη. Κατά τη λήψη της HGH, τα επίπεδα ινσουλίνης ενδέχεται να πρέπει να προσαρμοστούν. Θα υπάρξει περίοδος αστάθειας λίγων ημερών όταν ξεκινάτε αρχικά HGH, αλλάζοντας τη δοσολογία ή τερματίζοντας τον κύκλο HGH. Οι ασθενείς με διαβήτη ενδέχεται να θελήσουν να αυξήσουν σταδιακά την επιθυμητή δόση HGH και στο τέλος του κύκλου να πάρουν επίσης 2-3 εβδομάδες για να σταματήσουν βαθμιαία οι ενέσεις HGH.
5. Ενέσεις HGH:
Η αυξητική ορμόνη μπορεί να ενεθεί ενδομυϊκά (IM) σε σχεδόν οποιοδήποτε μυ ή υποδόρια (SQ) - κάτω από το δέρμα στην περιοχή λίπους του στομάχου. Οι ενέσεις πάνω από το κουμπί της κοιλιάς είναι συνήθως λιγότερο επώδυνες από αυτές που βρίσκονται κάτω από το κουμπί της κοιλιάς. Για κάθε ένεση θα πρέπει να χρησιμοποιείται διαφορετικό σημείο (για να αποφευχθεί η πιθανότητα δημιουργίας τσακίσεων στο σωματικό λίπος - καθώς το hgh πιστεύεται ότι προάγει την τοπική μείωση του λίπους).
Για τις ενέσεις SQ πιέζετε το δέρμα μεταξύ των κοιλιακών σας, εισάγετε πλήρως τη βελόνα σε γωνία 30 - 45 μοίρες και εγχύετε τη δόση σας. Για ενέσεις IM, εισάγετε πλήρως τη βελόνα στον ώμο ή το γλουτιαίο μυ και απελευθερώστε τη δόση.
Φημολογείται ότι οι ενέσεις SQ παράγουν καλύτερα αποτελέσματα λόγω του γεγονότος ότι η HGH είναι πιο εύκολα διαθέσιμη από εκεί. Προσωπικά δεν βλέπω καμία διαφορά εάν εγχέω IM ή SQ. Η έγχυση της HGH ενδομυϊκά είναι λιγότερο δυσάρεστη για μένα, γι 'αυτό και το κάνω.
6. Έναρξη ή λήξη του κύκλου HGH
Υπάρχουν διάφορες παρανοήσεις σχετικά με τη σωστή χρήση της αυξητικής ορμόνης. Ορισμένοι χρονολογούνται από την αρχή του διαδικτύου και εξακολουθούν να επαναλαμβάνονται από άτομα που «άκουσαν από έναν φίλο».
Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι η αυξητική ορμόνη θα πρέπει να λαμβάνεται 5 ημέρες την εβδομάδα με 2 μέρες παύσης ενδιάμεσα. Αυτή είναι η ανοησία που προέκυψε μόνο επειδή πίσω στις μέρες μας η HGH ήταν απαγορευτικά δαπανηρή και οι bodybuilders παρατείνουν τους κύκλους τους παρακάμπτοντας τις ημέρες και το τέντωμα για όσο χρονικό διάστημα μπορούσαν να αντέξουν οικονομικά. Το ανθρώπινο σώμα δεν παύει ποτέ την παραγωγή της ενδογενούς ορμόνης ανάπτυξης.
Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι στην αρχή του κύκλου της αυξητικής ορμόνης η επιθυμητή δοσολογία πρέπει να κατασκευαστεί σταδιακά και σταδιακά να καταργηθεί όταν το άτομο είναι έτοιμο να το τερματίσει. Από την εμπειρία μου δεν έχει καμία διαφορά εάν εισέρχομαι και ξεκινώ και ξεκινώ και σταματάω με πλήρη δοσολογία. Από την άλλη πλευρά, παίρνω λίγες ημέρες αστάθειας σακχάρου στο αίμα (ξαφνική υπογλυκαιμία) όταν τελειώνω τους κύκλους μου. Εντός 2 ημερών έως 2 εβδομάδων μετά την ολοκλήρωση του κύκλου μου, λαμβάνω απότομες επιθέσεις πείνας (σταγόνες σακχάρου στο αίμα). Κρατάω ένα μπαρ καραμελών χρήσιμο για τέτοια επεισόδια. Συμβαίνει περίπου 3 έως 5 φορές κατά την περίοδο των 2 εβδομάδων.