Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Ostarine


MK 2866

Το Enobosarm, γνωστό και ως Ostarine ή MK 2866 , είναι ένας εκλεκτικός τροποποιητής υποδοχέα ανδρογόνου (SARM) που αναπτύχθηκε από την GTx (GTx-024) για την καταπολέμηση της μυϊκής σπατάλης και της οστεοπόρωσης. Πολλοί υποθέτουν ότι το Ostarine μπορεί να βρει χρήσεις σε σχέδια θεραπείας υποκατάστασης ορμονών, καθώς και στη θεραπεία της σαρκοπενίας, της καχεξίας και της μυϊκής ατροφίας. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά πολύτιμο όφελος για όσους πάσχουν από μυϊκές σπατάλες, εξαιτίας του ότι έχουν αποδειχθεί ότι το SARM δεν έχει αντίκτυπο στους μη σκελετικούς μύες.


Οστάρνημα


Ως SARM, το Ostarine δεσμεύεται άμεσα στους υποδοχείς ανδρογόνων. Ενώ τα αναβολικά στεροειδή συνδέονται επίσης με τους υποδοχείς ανδρογόνων, τα SARM δεν μπορούν να μετατραπούν σε DHT ή οιστρογόνα. Ουσιαστικά ανήκει σε μια ομάδα φαρμάκων, το Ligand, ο μόνος σκοπός του MK 2866 είναι η άμεση αναβολική δραστηριότητα. Αυτό το SARM μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάπτυξη των μυών ή τη διατήρηση των μυών (εξαρτώμενη από τη διατροφή).


Δοκιμή 600x Το Ostarine, όπως τα αναβολικά στεροειδή, θα αυξήσει την πρωτεϊνική σύνθεση καθώς και την κατακράτηση αζώτου. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα αναβολικά στεροειδή, θα το κάνει χωρίς οποιαδήποτε μετατροπή DHT (διυδροτεστοστερόνη) ή οιστρογόνο. Ενώ δεν υπάρχει άμεση μετατροπή οιστρογόνου από την άποψη της δραστικότητας αρωματάσης, έχουν δειχθεί ήπιες αυξήσεις στα επίπεδα οιστρογόνου. Αυτό ίσως να έχει αποδειχθεί ότι το Ostarine είναι καλό για κοινή υγεία και θεραπεία. Το οιστρογόνο παίρνει συχνά ένα κακό περιτύλιγμα, αλλά μερικά χρειάζονται για καλή υγεία και σωματική απόδοση. Είναι, ωστόσο, η άμεση δέσμευση στον υποδοχέα που είναι πιο σημαντική καθώς δεν προάγει μόνον αναβολισμό, μεταβάλλει την αλληλουχία γονιδίου απευθείας στο σημείο υποδοχέα, στην πραγματικότητα, είναι ιδιαίτερα ιστός ειδικό, μυ και οστό.


Το MK 2866 έχει χρόνο ημιζωής περίπου 24 ωρών.


Επιδράσεις του Ostarine


Το Ostarine μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κερδίσει καθώς και για τη διατήρηση της μυϊκής μάζας. Για τον αθλητή, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε φάσεις κοπής όσο και σε όγκους. Ο χρήστης μπορεί να αναμένει σημαντικά κέρδη στην άλιπη σωματική μάζα χωρίς ανεπιθύμητη κατακράτηση νερού ή φόβο γυναικομαστίας που συχνά σχετίζεται με αναβολικά στεροειδή. Το άτομο είναι απίθανο να κερδίσει τόσο πολύ βάρος όσο θα κάναμε από έναν κύκλο Dianabol ή Anadrol. Ωστόσο, τα κέρδη θα είναι καθαρότερα και ευκολότερα θα διατηρηθούν μετά τη χρήση. Είναι πολύ κοινό για το άτομο να συσχετίζει όλο το κέρδος βάρους με θετικά οφέλη όταν χρησιμοποιεί ορισμένα στεροειδή, αλλά τα άπαχα μυϊκά κέρδη είναι τα μόνα που μετράνε.


Το Ostarine μπορεί επίσης να είναι πολύ χρήσιμο κατά τη διάρκεια της φάσης κοπής ή δίαιτας. Αυτός μπορεί να είναι ο καλύτερος χρόνος για να χρησιμοποιήσετε το SARM για τις ιδιότητες προστασίας του μυός του. Για να χάσετε σωματικό λίπος, πρέπει να κάψετε περισσότερες θερμίδες από όσες καταναλώνετε. Όντας σε ένα έλλειμμα θερμίδων θέτει άπαχο μυϊκή μάζα σε κίνδυνο, κάποια απώλεια θα συμβεί. Αν μπορούμε να προστατέψουμε τη μυϊκή μας μάζα κατά τη διάρκεια μιας δίαιτας, δεν φαίνουμε μόνο καλύτερα αν συνεχίσουμε να καίγουμε λίπος. Μια απώλεια μυϊκής μάζας θα εμποδίσει το μεταβολισμό που καθιστά την απώλεια λίπους δύσκολη. Προστατέψτε τη μυϊκή μάζα και προστατεύετε τον μεταβολισμό. Το Ostarine θα προσφέρει επίσης σημαντική θεραπεία και επισκευή των αρθρώσεων, η οποία είναι ανεκτίμητη όταν γίνεται δίαιτα. Η σκληρή ή σκληρή δίαιτα μπορεί συχνά να οδηγήσει σε κοινή ενόχληση. Εάν μπορούμε να προστατέψουμε τις αρθρώσεις μας, καθώς επίσης να αυξήσουμε την αντοχή των τενόντων και των συνδέσμων, τη σύνθεση κολλαγόνου και να βελτιώσουμε το περιεχόμενο ορυκτών οστών, μπορούμε να συνεχίσουμε να εκπαιδεύουμε και να εκπαιδεύουμε σκληρότερα. Οι επιδράσεις του MK 2866 με αυτόν τον τρόπο είναι πραγματικά ωφέλιμες σε μια φάση κοπής ή κοπής, αλλά τυπικά θα ξεχωρίζουν περισσότερο κατά τη φάση κοπής. Οι επιδράσεις του Ostarine από αυτή την άποψη είναι τόσο ισχυρά δεδομένα που έδειξαν ότι μπορεί να θεραπεύσει άμεσα τους τραυματισμούς και όχι ένα συγκαλυμμένο σενάριο όπως με τα φάρμακα του πόνου αλλά την πραγματική επούλωση των αρθρώσεων, των συνδέσμων, των τενόντων και των οστών.


Παρενέργειες του Ostarine


Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Ostarine είναι περιορισμένες καθώς φαίνεται ότι είναι ένα φιλικό φάρμακο σχετικής παρενέργειας. Πολλές από τις ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με αναβολικά στεροειδή δεν θα υπάρχουν με αυτό το SARM. Ωστόσο, μερικοί θα, αν και ήπια.


Οιστρογονικές: Οι παρενέργειες του Ostarine δεν πρέπει να περιλαμβάνουν αυτές της οιστρογονικής φύσης καθώς το SARM δεν αρωματοποιεί. Δεν υπάρχει μετατροπή της τεστοστερόνης σε οιστρογόνο που σχετίζεται με αυτό το φάρμακο. Δεν μπορεί να συμβεί κατακράτηση νερού, φούσκωμα, γυναικομαστία ή υψηλή αρτηριακή πίεση λόγω κατακράτησης νερού. Ωστόσο, τα δεδομένα δείχνουν ότι μπορεί να εμφανιστούν κάποιες αυξήσεις στο υπάρχον οιστρογόνο, αλλά θα πρέπει να είναι πολύ ήπια και να μην επαρκούν για να δικαιολογηθεί η χρήση αντι-οιστρογόνου. Εάν αυτή η πολύ μικρή αύξηση αφορά, εάν χρησιμοποιείται αντι-οιστρογόνο, μπορείτε εύκολα να ξεπεράσετε τα επίπεδα των οιστρογόνων σας, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε πολλές ορμονικές ανισορροπίες και συναφείς επιδράσεις.


Ανδρογόνο: Οι ανδρογονικές παρενέργειες του Ostarine, παρότι επηρεάζουν άμεσα τον υποδοχέα ανδρογόνων, δεν θα πρέπει να υπάρχουν. Αυτή η ένωση δεν μετατρέπεται σε DHT. η ακμή και η απώλεια μαλλιών δεν μπορούν να συμβούν. Οι ανδρογονικές παρενέργειες που σχετίζονται με τη φθορά σε γυναίκες είναι επίσης αδύνατες. Καθώς δεν υπάρχει άμεση ανδρογενετική δραστηριότητα που σχετίζεται με την DHT, τα προβλήματα του προστάτη θα πρέπει επίσης να είναι ανύπαρκτα.


Καρδιαγγειακά: Οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Ostarine πρέπει να παρουσιάζουν ελάχιστο καρδιαγγειακό κίνδυνο. Τα επίπεδα HDL και LDL μπορεί να μειωθούν, αλλά όλα τα δεδομένα δείχνουν ελάχιστες έως ασήμαντες μειώσεις.


Καταστολή τεστοστερόνης: Συχνά λέγεται ότι η SARM δεν θα καταστείλει την φυσική παραγωγή τεστοστερόνης και είναι αλήθεια ότι δεν θα συγκριθούν με τα αναβολικά στεροειδή. Ωστόσο, είναι δυνατή κάποια καταστολή, αλλά η πλήρης καταστολή δεν είναι. Ένα συμπλήρωμα που ενισχύει την τεστοστερόνη μπορεί να δικαιολογείται κατά τη χρήση του MK 2866. Τα δεδομένα μετά την κυκλοφορία (PCT) είναι κάπως ασαφή ως προς το αν αυτό απαιτείται. Μερικοί άνδρες φαίνεται να έχουν μεγαλύτερα επίπεδα καταστολής τεστοστερόνης από άλλους.


Ηπατοτοξικότητα: Παρά το γεγονός ότι χορηγούνται από το στόμα, οι ανεπιθύμητες ενέργειες του Ostarine δεν περιλαμβάνουν ηπατική τοξικότητα. Το MK 2866 δεν ανήκει στην κατηγορία C17-άλφα αλκυλιωμένων (C17-aa) φαρμάκων όπως πολλά στοματικά αναβολικά στεροειδή. Δεν αντικατοπτρίζει τον μεταβολίτη ΜΙ που σχετίζεται με το SARM S4 που δίδει στο συγκεκριμένο SARM κάποια ηπατική δραστηριότητα.


Διοίκηση του Ostarine


Το MK 2866 είναι ένα στοματικά χορηγούμενο SARM. Για τους σκοπούς της διατήρησης των μυών όταν γίνεται δίαιτα, συνήθως λαμβάνεται τουλάχιστον 15 mg ημερησίως. Για να ωθηθεί η ανάπτυξη, οι περισσότεροι χρήστες θα βρουν 20-25mg την ημέρα για να είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Κάποια βαρύτερα άτομα μπορεί να βρουν 30mg την ημέρα για να είναι απαραίτητα, αλλά τα περισσότερα δεδομένα δείχνουν ότι τέτοιες δόσεις συχνά κάνουν μικρή διαφορά σε σύγκριση με τις κλίμακες 20-25mg στους περισσότερους άνδρες. Η συνολική χρήση θα διαρκεί κανονικά 6-8 εβδομάδες με 4 εβδομάδες χωρίς χρήση του SARM όταν ολοκληρωθεί ένας κύκλος Ostarine. Παρόλο που η καταστολή της τεστοστερόνης μπορεί να μην είναι βαριά, η PCT μπορεί να είναι ή να μην είναι απαραίτητη. Ωστόσο, θα υπάρξει κάποια καταστολή και είναι καλύτερο να δοθεί στο σώμα η ευκαιρία να ομαλοποιηθεί. Το MK 2866 έχει χρόνο ημιζωής περίπου 24 ωρών. μία φορά ημερησίως είναι επαρκής η δοσολογία. Δεν υπάρχει πλεονέκτημα για πολλαπλές δόσεις ανά ημέρα.


Διαθεσιμότητα του MK Ostarine


Το Ostarine είναι ευρέως διαθέσιμο και μπορεί να βρεθεί μέσω των περισσότερων εταιρειών έρευνας σε απευθείας σύνδεση χημικές ουσίες που προσφέρουν βοηθητικά βοηθήματα, πεπτίδια και άλλα μη στεροειδή και μη ελεγχόμενα φάρμακα που έχουν σημανθεί με ουσίες. Η τιμολόγηση θα ποικίλλει ανάλογα με πολλούς παράγοντες, στους οποίους περιλαμβάνεται ο κατασκευαστής, η δοσολογία, το υγρό ή η κάψουλα. Το True SARM, όπως το MK 2866, θα βρεθεί κανονικά μέσω ερευνητικών χημικών εταιρειών.


Αγοράστε το Ostarine Online


Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι οι μόνες αγορές που μπορούν να γίνουν για αυτό το φάρμακο. Η εξαίρεση θα ήταν μια αγορά από έναν φίλο ή φίλο φίλη γυμναστήριο, η οποία θα αυξήσει μόνο το κόστος. Παρά το γεγονός ότι είναι άμεσα διαθέσιμα, μια προμήθεια τεσσάρων εβδομάδων που αγοράστηκε στο διαδίκτυο θα κοστίσει $ 100 - $ 200 στις περισσότερες περιπτώσεις. Δεν είναι εξαιρετικά υψηλή τιμή, αλλά υψηλότερη από ό, τι θα περίμενε κανείς με τόσο μεγάλο ανταγωνισμό. Αν γίνει μια τέτοια αγορά, όταν αγοράζετε το Ostarine online, το κάνετε αυτό μέσα από μια γκρίζα περιοχή του νόμου, ένα κενό. Οι χημικές ουσίες όπως το SARM μπορούν να αγοραστούν νόμιμα μόνο για ερευνητικούς σκοπούς, όχι για προσωπική χρήση. Είναι μια γκρίζα περιοχή που σίγουρα δεν θα υπάρχει πάντα και τεχνικά θα μπορούσε να είναι ένα ζήτημα για πολλούς ανθρώπους, αν οι αστυνομικοί επιλέξουν να το κάνουν ένα.


Αξιολογήσεις Ostarine


Το MK 2866 είναι ένα αποτελεσματικό φάρμακο για την παροχή σημαντικής αναβολικής ώθησης. Οι προσωπικές κριτικές πολλών ατόμων σε απευθείας σύνδεση αναμειγνύονται με τα περισσότερα αρνητικά σχόλια που φαίνεται να βασίζονται σε παρεξήγηση. Αυτό το SARM δεν πρόκειται να συσκευάσει σε βάρος 30lbs σε λίγες εβδομάδες, όπως το στεροειδές Anadrol, και δεν πρόκειται να προσφέρει ένα επίπεδο σκληρότητας συγκρίσιμο με το συνδυασμό Trenbolone και Masteron. Για να εκτιμήσουμε κάθε φάρμακο που χρησιμοποιείται για αναβολικούς σκοπούς, πρέπει πρώτα να καταλάβουμε τι είναι ικανό και τι δεν είναι. Το Ostarine μπορεί να είναι μια σταθερή εναλλακτική λύση έναντι των αναβολικών στεροειδών, μια καλή γέφυρα μεταξύ των στεροειδών κύκλων (υποθέτοντας ότι δεν ανησυχείτε για την πλήρη φυσική ανάκαμψη των ορμονών εκείνη τη στιγμή) ή μια καλή προσθήκη σε μια συνολική στοίβα άλλων αντικειμένων. Πρέπει επίσης να σκεφτείτε πού παίρνετε το προϊόν. Οι περισσότερες αγορές θα γίνουν από ερευνητικές χημικές εταιρείες, και υπάρχουν μερικοί κατασκευαστές κατώτερου προϊόντος. Ωστόσο, με πολυάριθμα εργαστήρια υψηλής ποιότητας στην αγορά, οι περισσότεροι από τους φτωχούς σπάνια παραμένουν στην επιχείρηση πολύ καιρό.