Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Κύκλος σκόνης Enanthate τεστοστερόνης

Κύκλος σκόνης Enanthate τεστοστερόνης


Η σκόνη Enanthate τεστοστερόνης


Η σκόνη Enanthate τεστοστερόνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κύκλους κοπής, κύκλους άπαχου μάζας και κύκλους πλήρωσης, εξίσου επιτυχείς. Όταν ενοχλεί, η σκόνη Enanthate της τεστοστερόνης συνδυάζεται με άλλα δύο πολύ δημοφιλή αναβολικά στεροειδή για να δημιουργήσει τη συνηθέστερη και δημοφιλέστερη στοίβα κύκλων του αναβολικού στεροειδούς που είναι γνωστή ποτέ. Αυτή είναι η στοίβα τεστοστερόνης Enanthate / Dianabol / Nandrolone. Αρχικά σχεδιασμένο και δημοφιλές από τους bodybuilders της χρυσής εποχής της δεκαετίας του 1960 και της δεκαετίας του '70, ο Arnold Schwarzenegger και πολλοί από τους bodybuilding cohorts δήλωσαν ότι έχουν καταστήσει αυτό το stack βασικό σε μαζικές και δυναμικές φάσεις. Είναι επίσης η πιο δημοφιλής στοίβα μεταξύ των τριών κατηγοριών των αναβολικών χρηστών στεροειδών σήμερα (αρχάριος, ενδιάμεσος και προηγμένος). Πρόκειται για μια στοίβα που εξυπηρετεί το στόχο της αύξησης του όγκου και της απόδοσης που κερδίζει σχεδόν αποκλειστικά και γι 'αυτό είναι μια τόσο ελκυστική και ευρέως χρησιμοποιούμενη στοίβα μεταξύ όλων των τύπων χρηστών αναβολικών στεροειδών.


Οι κύκλοι σκόνης Enanthate τεστοστερόνης με σκοπό τον τεμαχισμό στο μυαλό είναι επίσης πράγματι δυνατοί, αν και η χρήση ενός αναστολέα αρωματάσης είναι πράγματι απαραίτητη για τον έλεγχο της κατακράτησης ύδατος και της φούσκας που είναι υπεύθυνη για την παροχή μαλακής και πρησμένης εμφάνισης που είναι πολύ ανεπιθύμητη όταν μια σκληρή και λεπτή σωματική εμφάνιση είναι επιθυμητή. Όταν η απώλεια λίπους και οι κύκλοι κοπής είναι ο στόχος, η σκόνη Enanthate τεστοστερόνης δεν χρειάζεται να εκτελείται σε υψηλές δόσεις και οι χαμηλότερες δόσεις είναι συχνά αρκετές, δεδομένου ότι η χρήση αναβολικών στεροειδών σε έναν κύκλο κοπής χρησιμοποιείται απλά για τους σκοπούς της διατήρησης της άλιπης μάζας κατά τη διάρκεια μια κατάσταση περιορισμού και έλλειψης θερμίδων παρά την προσθήκη μυϊκής μάζας.


Η σκόνη Enanthate τεστοστερόνης, που είναι βραδεία απελευθέρωση αναβολικού στεροειδούς με μεγαλύτερο χρόνο ημιζωής 10 ημερών, απαιτεί την ανάγκη για μεγαλύτερους κύκλους σκόνης Enanthate τεστοστερόνης από 10 έως 12 εβδομάδες. Λόγω του μεγαλύτερου χρόνου που απαιτείται για την επίτευξη των βέλτιστων μέγιστων επιπέδων πλάσματος στο αίμα. Ως εκ τούτου, η περίοδος εισαγωγής εμφανίζεται σε μεταγενέστερη ημερομηνία (περίπου 4-6 εβδομάδες στον κύκλο) από ότι τα βραχυχρόνια ερεθισμένα ταχέως απελευθερώνοντας αναβολικά στεροειδή (2 - 4 εβδομάδες σε έναν κύκλο).

Ένας κύκλος σκόνης Enanthate τεστοστερόνης για άνδρες


Οι πιο προηγμένοι κύκλοι για άνδρες διαρκούν 12 έως 16 εβδομάδες. Ο κύκλος των 12 εβδομάδων είναι συνήθως αρκετός, αλλά αν είστε έτοιμοι για μια απόδοση ή έναν προηγμένο bodybuilder, 12 εβδομάδες δεν θα είναι επαρκείς και θα απαιτηθούν 16 εβδομάδες.


Είτε πρόκειται για 12 ή 16 εβδομάδες, οι πιο προηγμένοι κύκλοι έχουν δόσεις 600 mg έως 1000 mg. Η περιοχή των 600 mg μπορεί να φαίνεται υψηλή για έναν αρχάριο και είναι, αλλά αν είστε ενδιάμεσος ή προηγμένος χρήστης, η δόση πρέπει να είναι δεν παρουσιάζουν προβλήματα, καθώς θα είστε σε θέση να το ανεχτείτε καλά. Το 1996, η New England Journal of Medicine δημοσίευσε μια μελέτη που αποδεικνύει ότι οι άνδρες μπορούν να χειριστούν 600 mg σκόνης Enanthate τεστοστερόνης.


Όταν η δόση υπερβαίνει τα 600 mg, υπάρχει όμως μεγαλύτερη πιθανότητα να αισθανθείτε τις παρενέργειες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πάρετε 750 ή 1000 mg σκόνης Enanthate τεστοστερόνης: πολλοί άνδρες το κάνουν μόνο όταν η δόση φτάσει σε αυτό επίπεδο υπάρχει μια ισχυρότερη πιθανότητα θα αισθανθείτε τις παρενέργειες.


Μπορείτε να πάρετε τη σκόνη Enanthate τεστοστερόνης μόνο ή να το στοιβάζετε με άλλα αναβολικά στεροειδή όπως το dianabol, το winstrol, την trenbolone και το anadrol. Η επιλογή του εάν πρέπει να στοιβάζονται ή όχι εξαρτάται από το στόχο και τους στόχους σας. Για να κρατάτε τα πράγματα απλά: δοκιμάσατε τον κύκλο των αρχαρίων και το ολοκληρώσατε χωρίς να αισθανθείτε παρενέργειες.


201801161559291236736.jpg


Αν μπορούσατε να το κάνετε αυτό και θέλετε να επεκτείνετε τους στόχους σας, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε τον προηγμένο κύκλο. Εάν 1000 mg είναι λίγο υπερβολικά υψηλά για εσάς, αλλά τα 250 mg είναι πολύ χαμηλά, μπορείτε να δοκιμάσετε το ενδιάμεσο επίπεδο των 500 mg την εβδομάδα . Ορισμένοι λάτρεις της γυμναστικής θεωρούν ότι αυτό είναι το κανονικό επίπεδο για την επίτευξη ώθησης της απόδοσης. Η πρόσληψη 500 mg την εβδομάδα είναι αυτό που κάνουν οι περισσότεροι bodybuilders, αλλά είναι δυνατό να ληφθούν 250 mg ανά πέντε ημέρες, αλλά η εβδομαδιαία δοσολογία είναι αυτό που προτιμούν οι περισσότεροι άντρες.


Πριν   αγοράζοντας τον κύκλο σκόνης Enanthate της τεστοστερόνης για την πώληση, λάβετε υπόψη ότι το μήκος κύκλου για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες είναι συνήθως το ίδιο, δηλαδή τουλάχιστον 8 εβδομάδες και 16 εβδομάδες κατ 'ανώτατο όριο. Δεν έχει σημασία το μήκος του κύκλου, θα πρέπει να το ολοκληρώσετε με θεραπεία Post Cycle Therapy . Μόλις τελειώσετε με τον κύκλο, ξεκινήστε το PCT εδώ μερικές εβδομάδες μετά την πρώτη ένεση ή τη δοσολογία σας. Όπως η σκόνη Enanthate τεστοστερόνης είναι μια μακρά τεστοστερόνη με βάση εστέρα, το PCT σας πρέπει να περιλαμβάνει Clomid, Nolva ή hCG.

Κύκλος σκόνης Enanthate τεστοστερόνης για εφήβους και νεαρούς άνδρες


Πριν προσπαθήσετε   anavar και τεστοστερόνη Enanthate σκόνη κύκλος θα ήταν καλύτερα να ξεκινήσετε με μια χαμηλή δόση.Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους εφήβους που μπορεί να χρησιμοποιούν τεστοστερόνη Enanthate σκόνη για πρώτη φορά.


Εάν συμβαίνει αυτό τότε θα πρέπει να αρχίσετε στο επίπεδο θεραπείας αντικατάστασης τεστοστερόνης (TRT), που σημαίνει ότι η δόση σας θα είναι στην περιοχή των 100 έως 200 mg κάθε εβδομάδα για 4 ή 8 εβδομάδες. Οκτώ εβδομάδες είναι ο κανόνας, αλλά αν θέλετε παίζετε πραγματικά ασφαλές, πηγαίνετε για 4 εβδομάδες και αν δεν συμβεί τίποτα, επεκτείνετε μέχρι οκτώ στον επόμενο κύκλο.


Δεδομένου ότι η σκόνη Enanthate της τεστοστερόνης συνήθως έρχεται σε ενέσιμη μορφή, η δοσολογία χορηγείται μέσω ενέσεων δύο φορές την εβδομάδα (50 έως 100 mg ανά ένεση ανάλογα με το τι επιλέξατε). Αν δοκιμάσατε τη δόση που δόθηκε παραπάνω και δεν αισθανθήκατε παρενέργειες, μπορείτε αυξήστε τη δοσολογία στον επόμενο κύκλο στα 200 έως 250 mg την εβδομάδα. Αυτή η δόση θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε με ασφάλεια και αν χρησιμοποιείτε διανάλιμπολ ή τρενβολόνη, η δόση των 250 mg θα επαρκεί για να διατηρηθεί το επίπεδο τεστοστερόνης σας υψηλό.


Δεν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο για τη χρήση αυτού του στεροειδούς. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε σκόνη Enanthate τεστοστερόνης για κύκλους 8 έως 16 εβδομάδων για όσο χρονικό διάστημα θέλετε. Τι σημαντικό είναι ότι ακολουθείτε τη δοσολογία και το μήκος κύκλου που δίνονται εδώ, ώστε το σώμα σας να έχει αρκετό χρόνο για να συνηθίσει αλλαγές και προσαρμογές.
συμπέρασμα


Η enanthate τεστοστερόνης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ενισχυτές Τ, επειδή έχει αποδειχθεί ξανά και ξανά για εργασία. Ωστόσο, τα οφέλη θα είναι εμφανή μόνο εάν χρησιμοποιήσετε το σωστό ποσό. όπως δείχνουν οι παραπάνω πληροφορίες, η σκόνη enanthate τεστοστερόνης δεν είναι κάτι που παίρνετε καθημερινά: υπάρχουν δόσεις και κύκλοι που πρέπει να λάβετε για βέλτιστα αποτελέσματα.