Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Κύκλος σκόνης Enanthate τεστοστερόνης

Κύκλος σκόνης ενανθικού τεστοστερόνης


Τι είναι η πρωτεύουσα σκόνη Enanthate τεστοστερόνης;


Η σκόνη enanthate τεστοστερόνης εισήχθη για πρώτη φορά το 1952. Σήμερα, με την εμπορική ονομασία Delatestryl μεταξύ των τεσσάρων, η enanthate τεστοστερόνης διατίθεται στο εμπόριο κυρίως με το εμπορικό σήμα Delatestryl. Είναι ή έχει κυκλοφορήσει στο εμπόριο με διάφορα άλλα εμπορικά σήματα όπως Andro LA, Andropository, Depandro, Durathate, Everone, Testrin, Testostroval και Testro LA μεταξύ άλλων. Η τεστοστερόνη Enanthate είναι ένα ανδρογόνο και αναβολικό στεροειδές. Είναι ένας συνθετικός εστέρας ανδρογόνου ο οποίος δρα ως προφάρμακο τεστοστερόνης και επομένως θεωρείται φυσική και βιογενής μορφή τεστοστερόνης.


Μαζί με την κυπιονική τεστοστερόνη, την προπιονική τεστοστερόνη και την ενδεκανοϊκή τεστοστερόνη, η enanthate τεστοστερόνης είναι ένας από τους πιο ευρέως χρησιμοποιούμενους εστέρες τεστοστερόνης. Το enanthate της τεστοστερόνης είναι ένα προφάρμακο της τεστοστερόνης και είναι ένα ανδρογόνο και το αναβολικοανδρογόνο στεροειδές (AAS). Δηλαδή, είναι ένας αγωνιστής του υποδοχέα ανδρογόνων (AR).

Η enanthate τεστοστερόνης χρησιμοποιείται στη θεραπεία αντικατάστασης ανδρογόνων. Είναι η πιο διαδεδομένη μορφή τεστοστερόνης στη θεραπεία αντικατάστασης ανδρογόνου. Η enanthate της τεστοστερόνης είναι διαθέσιμη στις Ηνωμένες Πολιτείες και ευρέως σε άλλα μέρη του κόσμου. Η τεστοστερόνη Enanthate είναι ένα από τα παλαιότερα και ίσως το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο αναβολικό στεροειδές όλων των εποχών. Η τενονστερόνη Enanthate είναι μια μορφή απελευθέρωσης αργής δράσης της ορμόνης τεστοστερόνης και θα είναι η πρώτη μεγάλη / μακρά μορφή τεστοστερόνης εστέρα που χρησιμοποιείται.
Enanthate σκόνη τεστοστερόνης Προδιαγραφές


Όνομα: Ενανθική σκόνη τεστοστερόνης

Εμφάνιση: Λευκή κρυσταλλική σκόνη

Cas: 315-37-7

Δοκιμασία: ≥99,2%

Διαλυτότητα: Διαλυτό σε αιθανόλη (17,3 mg / ml) ή νερό (<0,5 mg=""> Διαλυτότητα σε 45%

υδατική (β. / ο.) 2-υδροξυπροπυλ-β-κυκλοδεξτρίνη (αρ. Η-107): 4 mg / ml.

Απώλεια κατά την ξήρανση: ≤0,5%

Heavy Metal: ≤10ppm

Δοσολογία: 50-400 mg

Χρόνος έναρξης: 30 λεπτά

Βαθμός: Φαρμακευτικός βαθμόςαγοράστε σκόνη enanthate τεστοστερόνης από την SZOB

Πώς να χρησιμοποιήσετε σκόνη Enanthate τεστοστερόνης;


Enanthate Injection τεστοστερόνης , το USP παρέχει την τενονστερόνη Enanthate, USP, ένα παράγωγο της πρωτογενούς ενδογενούς ανδρογόνου τεστοστερόνης, για ενδομυϊκή χορήγηση. Στην ενεργό μορφή τους, τα ανδρογόνα έχουν μια ομάδα 17-βήτα-υδροξυλίου. Η εστεροποίηση της 17-βήτα-υδροξυ ομάδας αυξάνει τη διάρκεια της δράσης της τεστοστερόνης. η υδρόλυση στην ελεύθερη τεστοστερόνη συμβαίνει ίη νίνο.


Η σκόνη enanthate τεστοστερόνης έχει χρόνο ημιζωής απομάκρυνσης 4,5 ημέρες και μέσο χρόνο παραμονής 8,5 ημερών όταν χρησιμοποιείται ως ενδομυϊκή ένεση αποθέματος. Χρειάζεται συχνή χορήγηση περίπου μία φορά την εβδομάδα, με αποτέλεσμα μεγάλες διακυμάνσεις στα επίπεδα τεστοστερόνης, με επίπεδα αρχικά ανυψωμένο και υπερφυσιολογικό.
Χρήσεις Εγχύσεως Enanthate τεστοστερόνης:


Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού στις γυναίκες.

Χρησιμοποιείται για τη θεραπεία χαμηλών επιπέδων τεστοστερόνης .

Χρησιμοποιείται σε ορισμένα παιδιά όταν καθυστερεί η εφηβεία.

Μπορεί να σας δοθεί για άλλους λόγους. Μιλήστε με το γιατρό.
Κύκλος σκόνης ενανθικού τεστοστερόνης


Ο κύκλος της σκόνης enanthate τεστοστερόνης λαμβάνεται για 10 εβδομάδες σε δόση 250, 350 ή 500 mg την εβδομάδα. Σύμφωνα με τις οδηγίες, οι ενέσεις του φαρμάκου γίνονται μία φορά την εβδομάδα. Το φάρμακο δεν συνιστάται για αρχάριους.


Παρόλα αυτά, για να βελτιωθεί το αποτέλεσμα, οι αθλητές παίρνουν συχνά τον εναπομείναντα κύκλο σκόνης enanthate τεστοστερόνης . Πρώτον, θα βελτιώσει το αναβολικό αποτέλεσμα και, δεύτερον, οι χημικές συνθέσεις των φαρμάκων αλληλοσυμπληρώνονται, γεγονός που αυξάνει σημαντικά το αποτέλεσμα μετά την ολοκλήρωση του κύκλου.

Οι επαγγελματίες πιστεύουν ότι είναι απαραίτητο να ακολουθήσουμε την αρχή "τριών φαλαινών". Αυτό σημαίνει ένα συνδυασμό στεροειδών, για παράδειγμα, τεστοστερόνη boldenone, ινσουλίνη και αυξητική ορμόνη. Αλλά, είναι επίσης δυνατό να δοκιμάσετε μια ατομική πορεία συνδυάζοντας μερικά αναβολικά σε αυτό, για παράδειγμα, τεστοστερόνη σόλο και Deca ή μεθάνιο τεστοστερόνης + Deca κύκλο.


Για παράδειγμα, πολλοί αθλητές λαμβάνουν τον ακόλουθο κύκλο:

1. Πρώτη εβδομάδα: 250 χιλιοστόγραμμα enanthate + 30 χιλιοστόγραμμα μεθανίου.

2. Δεύτερη εβδομάδα: 250 χιλιοστόγραμμα Deca + 200 χιλιοστόγραμμα τεστοστερόνης + 30 mg μεθανδροστενολόνης.

3. Τρίτη εβδομάδα: σόλο τεστοστερόνη 200 χιλιοστόγραμμα + Deca + μεθάνιο.


Το μεθάνιο είναι το συντομευμένο όνομα "slangy" για τη μεθανδενόνη . Είναι ένα αναβολικό στεροειδές, το οποίο χρησιμοποιείται στην ιατρική για την επισκευή ιστών μετά από θερμικά και χημικά εγκαύματα. Στον αθλητισμό, το μεθάνιο χρησιμοποιείται για την αύξηση των μυϊκών κερδών. Αυτό το φάρμακο δεν συνιστάται για λήψη περισσότερο από 14 ημέρες.

Το Deca ή η νανδρολόνη είναι ένα αναβολικό που μπορεί να συντίθεται φυσικά στο ανθρώπινο σώμα κατά τη διάρκεια ενός παιδιού ή εντατικής εκπαίδευσης. Η ουσία του Deca είναι διαφορετική από την τεστοστερόνη από τη μοριακή της δομή. Ως αποτέλεσμα, μειώνονται οι ανδρογόνοι ιδιότητές του.

Η νανδρολόνη χρησιμοποιείται όχι μόνο για αθλητικούς σκοπούς αλλά και στην ιατρική ως φάρμακο για την ενίσχυση των οστών (πρόληψη της οστεοπόρωσης), σε άτομα που έχουν μολυνθεί από τον ιό HIV ως ανοσοδιεγερτικό, για αύξηση των μυϊκών κερδών (έως 8 κιλά την εβδομάδα) χειρουργικές επεμβάσεις.


Είναι σημαντικό: η χρήση ενός στεροειδούς για να αποκτήσετε μυϊκή μάζα μπορεί να είναι επιβλαβής για την υγεία σας. Μην το κάνετε αυτό εάν είστε επαγγελματίας αθλητής. Εάν εξακολουθείτε να αποφασίζετε να ξεκινήσετε ένα σόλο ή συνδυασμένο κύκλο, το κάνετε αυτό μόνο αφού κάνετε ορμονικές δοκιμές και συμβουλευτείτε έναν εξειδικευμένο ειδικό. Enanthate τεστοστερόνης, Drostanolone, Winstrol προς πώληση , Dianabol και άλλα στεροειδή φάρμακα μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στην υγεία σας.


Η σκόνη enanthate τεστοστερόνης χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού στις γυναίκες και για τη θεραπεία χαμηλών επιπέδων τεστοστερόνης. Θα είναι μια καλή βοήθεια από Κύκλος σκόνης enanthate τεστοστερόνης.

Enanthate σκόνη τεστοστερόνης προς πώληση - σχόλια σχετικά με τη μορφή σκόνης


Ένας μεγάλος αριθμός αθλητών είναι ικανοποιημένοι με τη μυϊκή μάζα που κερδίζει. Ωστόσο, περισσότερα από πενήντα τοις εκατό σημειώνουν ένα ισχυρό φαινόμενο επαναφοράς, το οποίο αποτελεί σημαντικό μειονέκτημα. Είναι αδύνατο να διατηρηθεί πλήρως το κέρδος όγκου μετά την απόσυρση στεροειδών. Μια τρίτη, και μερικές φορές περισσότερη, μάζα πηγαίνει μακριά. Σημειώστε ότι το φαινόμενο της ανάκρουσης ενός ή του άλλου βαθμού είναι χαρακτηριστικό όλων των τύπων αναβολικών στεροειδών .


Το γεγονός αυτό, φυσικά, θεωρείται σημαντικό μειονέκτημα, αλλά δεν μειώνει την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου στο σύνολό του. Αυτό το στεροειδές είναι πολύ δημοφιλές. Τόσο οι ξένες όσο και οι εγχώριες φαρμακολογικές ανησυχίες το παράγουν Στα φόρουμ της φαρμακολογίας του αθλητισμού, μπορείτε να βρείτε σχόλια σχετικά με τα νόμιμα στεροειδή φάρμακα οποιουδήποτε εμπορικού σήματος.