Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Προστατευτική σκόνη τεστοστερόνης για bodybuilding --- Γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι το αγαπούν;


Προστατευτική σκόνη τεστοστερόνης για bodybuilding --- Γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι το αγαπούν;

Τι είναι η προπιονική τεστοστερόνη;

Η προπιονική τεστοστερόνη είναι μια μορφή της πιο συνηθισμένης ορμόνης τεστοστερόνης, άλλες όπως η τενονστερόνη τεστοστερόνης, η κυτταρινική τεστοστερόνη, χρησιμοποιούνται επίσης ευρέως στους άνδρες χρήστες. Ως κύρια αρσενική σεξουαλική ορμόνη , είναι η συντομότερη εστεροποιημένη μορφή των αναβολικών στεροειδών (AS) η κύρια λειτουργία του είναι να ελέγχει τα αρσενικά φυσικά χαρακτηριστικά. Συμβάλλει επίσης στη μυϊκή μάζα, την ανάπτυξη των τριχών, τη διατήρηση της οστικής πυκνότητας, την παραγωγή ερυθρών αιμοσφαιρίων και τη συναισθηματική υγεία. Τόσοι πολλοί bodybuilders χρησιμοποιούν επίσης τεστοστερόνη για bodybuilding.


Τι είναι η σκόνη προπιονικής τεστοστερόνης;

Τι είναι η σκόνη προπιονικής τεστοστερόνης; Η σκόνη προπιονικής τεστοστερόνης είναι η πρώτη ύλη της προπιονικής τεστοστερόνης, σε αντίθεση με αυτό που είδαμε στην ένεση από την αγορά, είναι ένα είδος λευκής ή υπόλευκης κρυσταλλικής σκόνης, CAS: 57-85-2, μοριακός τύπος: C22H32O3, μοριακό βάρος: 344,4877

Σημείο τήξης: 118 ℃, Θερμοκρασία αποθήκευσης: RT.Σύμφωνα με πολλές λίστα προμηθειών τεστοστερόνης προμηθευτή σκόνης στον ιστοχώρο τους, η προπιονική σκόνη τεστοστερόνης είναι συνήθως ο καυτός πωλητής list.Yeah, οι περισσότεροι προμηθευτές προϊόντων στεροειδή αγοράζουν αυτό το είδος σκόνης σε απευθείας σύνδεση, τότε κάντε την σε τελική προπιονική τεστοστερόνη, όπως η ένεση προπιονική τεστοστερόνη.Στην αγορά, η ποιότητα της προπιονικής τεστοστερόνης είναι διαφορετική, κυμαινόταν από 70% -99% .Τα περισσότερα από αυτά, μπορείτε εύκολα να το αγοράσετε σε χαμηλή τιμή, αλλά μερικές φορές ίσως χαμηλή καθαρότητα.Πώς να αγοράσετε υψηλή σκόνη προπιονικής τεστοστερόνης online; θα μιλήσουμε αργότερα.


Πώς λειτουργεί η προπιονική σκόνη τεστοστερόνης;

Μηχανισμός δράσης : Η ενδογενής τεστοστερόνη είναι υπεύθυνη για τη σεξουαλική ωρίμανση σε όλα τα στάδια ανάπτυξης σε όλη τη ζωή. Συνθετικά, παρασκευάζεται από χοληστερόλη. Η λειτουργία των ανδρογόνων στην αρσενική ανάπτυξη αρχίζει στο έμβρυο, είναι κρίσιμη κατά την εφηβεία και συνεχίζει να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στον ενήλικα άνδρα. Οι γυναίκες επίσης εκκρίνουν μικρές ποσότητες τεστοστερόνης από τις ωοθήκες. Η έκκριση ανδρογόνων από το φλοιό των επινεφριδίων είναι ανεπαρκής για τη διατήρηση της αρσενικής σεξουαλικότητας.

Αυξημένες συγκεντρώσεις ανδρογόνου στο πλάσμα καταστέλλουν την ορμόνη απελευθέρωσης γοναδοτροπίνης (μείωση της ενδογενούς τεστοστερόνης), την ωχρινοτρόπο ορμόνη και την ορμόνη διέγερσης των ωοθυλακίων με μηχανισμό αρνητικής ανάδρασης. Η τεστοστερόνη επηρεάζει επίσης τον σχηματισμό της ερυθροποιητίνης, της ισορροπίας του ασβεστίου και της γλυκόζης του αίματος. Τα ανδρογόνα έχουν υψηλή διαλυτότητα στα λιπίδια, επιτρέποντάς τους να εισέλθουν ταχέως κύτταρα κυττάρων-στόχων. Εντός των κυττάρων, η τεστοστερόνη υποβάλλεται σε ενζυματική μετατροπή σε 5-άλφα-διυδροτεστοστερόνη και σχηματίζει ένα χαλαρά συνδεδεμένο σύμπλοκο με κυστεϊκούς υποδοχείς. Η ανδρογόνο δράση προκύπτει από την έναρξη μεταγραφής και κυτταρικών μεταβολών στον πυρήνα που προκαλείται από αυτό το σύμπλοκο στεροειδούς-υποδοχέα.

Κανονικά, τα ενδογενή ανδρογόνα διεγείρουν την πολυμεράση RNA, με αποτέλεσμα την αυξημένη παραγωγή πρωτεϊνών. Αυτές οι πρωτεΐνες είναι υπεύθυνες για την φυσιολογική ανδρική σεξουαλική ανάπτυξη, συμπεριλαμβανομένης της ανάπτυξης και της ωρίμανσης του προστάτη, του σπερματικού κυστιδίου, του πέους και του οσχέου. Κατά την εφηβεία, τα ανδρογόνα προκαλούν απότομη αύξηση της ανάπτυξης και ανάπτυξης των μυών, με ανακατανομή του σωματικού λίπους. Οι αλλαγές επίσης λαμβάνουν χώρα στο λάρυγγα και τα φωνητικά σχοινιά, εμβαθύνοντας τη φωνή. Η εφηβεία συμπληρώνεται με ανάπτυξη γενειάδας και ανάπτυξη τριχών. Η σύντηξη των επιφύσεων και ο τερματισμός της ανάπτυξης διέπονται επίσης από τα ανδρογόνα, όπως και η διατήρηση της σπερματογένεσης. Όταν τα ενδογενή ανδρογόνα δεν είναι διαθέσιμα, η χρήση εξωγενών ανδρογόνων είναι απαραίτητη για την κανονική αρσενική ανάπτυξη και ανάπτυξη.

Φαρμακοκινητική : Η τεστοστερόνη χορηγείται ενδομυϊκά (IM). μέσω υποδόριας ένεσης. στο δέρμα ως τοπική γέλη, διάλυμα, αλοιφή ή διαδερμικά συστήματα για διαδερμική απορρόφηση. με εμφύτευση σφαιριδίων μακράς δράσης, ή μέσω παρειακών συστημάτων.

Στον ορό, η τεστοστερόνη δεσμεύεται με πρωτεΐνη. Έχει υψηλή συγγένεια για τη σφαιρίνη σύνδεσης ορμόνης φύλου (SHBG) και χαμηλή συγγένεια για τη λευκωματίνη. Το δεσμευμένο σε αλβουμίνη τμήμα διασπάται ελεύθερα. Η συγγένεια για το SHBG αλλάζει καθ 'όλη τη διάρκεια της ζωής. Είναι υψηλό κατά τη διάρκεια της προπμπέρτιδας, μειώνεται κατά την εφηβεία και την ενήλικη ζωή, και στη συνέχεια αυξάνεται και πάλι σε γηρατειά. Ο δραστικός μεταβολίτης DHT έχει μεγαλύτερη συγγένεια για το SHBG από ότι η τεστοστερόνη. Η ημιζωή αποβολής είναι 10-100 λεπτά και εξαρτάται από την ποσότητα ελεύθερης τεστοστερόνης στο πλάσμα.

Η τεστοστερόνη μεταβολίζεται κυρίως στο ήπαρ σε διάφορα 17-κετο στεροειδή. Είναι ένα υπόστρωμα για ισοένζυμο ηπατικού κυτοχρώματος P450 (CYP) 3Α4.1 Οι οιστραδιόλη και η διυδροτεστοστερόνη (DHT) είναι οι κύριοι δραστικοί μεταβολίτες και η DHT υφίσταται περαιτέρω μεταβολισμό. Η δραστικότητα της τεστοστερόνης φαίνεται να εξαρτάται από το σχηματισμό της DHT, η οποία δεσμεύεται με τις πρωτεΐνες του υποδοχέα κυτοσόλης. Ο περαιτέρω μεταβολισμός της DHT λαμβάνει χώρα στους αναπαραγωγικούς ιστούς. Περίπου το 90% της ενδομυϊκής δόσης τεστοστερόνης απεκκρίνεται στα ούρα ως συζεύγματα γλυκουρονικών και θειικών οξέων. Περίπου το 6% απεκκρίνεται στα κόπρανα, σε μεγάλο βαθμό μη συζευγμένο. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές στον χρόνο ημιζωής της τεστοστερόνης όπως αναφέρεται στη βιβλιογραφία, που κυμαίνεται από 10 έως 100 λεπτά.

Οφέλη της προπιονικής τεστοστερόνης

Οφέλη της προπιονικής τεστοστερόνης για τους άνδρες:

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η προπιονική τεστοστερόνη χρησιμοποιείται συνήθως για τη θεραπεία της χαμηλής τεστοστερόνης. Ένας άνθρωπος που υποφέρει από μια σοβαρή μείωση των επιπέδων τεστοστερόνης θα χρειαστεί άμεση θεραπεία. Εκεί τα οφέλη της προπιονικής τεστοστερόνης για τους άνδρες. Η προπιονική τεστοστερόνη λειτουργεί αποφεύγοντας τη λίμπιντο, την ενέργειά σας και τη ζωή σας. Η θεραπεία με τεστοστερόνη για τους άνδρες μπορεί να βελτιώσει τα επίπεδα ενέργειας, τη χαμηλή λίμπιντο και τα προβλήματα στύσης. Η θεραπεία με τεστοστερόνη μπορεί επίσης να βελτιώσει τη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα σε διαβητικούς ασθενείς. Λόγω του μικρότερου εστέρα της, η προπιονική τεστοστερόνη απορροφάται εύκολα και χρησιμοποιείται από το σώμα, συνήθως μέσα σε 24 έως 36 ώρες. Δυστυχώς, τόσο γρήγορα όσο πηγαίνει να δουλέψει, έχει φύγει. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι γιατροί μερικές φορές στοιβάζουν θεραπείες τεστοστερόνης στην αρχή για έναν άνδρα με εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα τεστοστερόνης.

Εδώ είναι τα άλλα επιθυμητά οφέλη της προπιονικής τεστοστερόνης για τους άνδρες:

Υπάρχουν κυρίως δύο επιθυμητές επιδράσεις της προπιονικής τεστοστερόνης:

 • βελτίωση σωματικής / αθλητικής απόδοσης (αντοχή, δύναμη, ταχύτερη αναγέννηση)

 • βελτίωση της σωματικής διάπλασης (συσσώρευση μυών, απώλεια λίπους)

 • Τα υπόλοιπα επιθυμητά αποτελέσματα τεστοστερόνης που ένα άτομο μπορεί να παρουσιάσουν κατά τη διάρκεια του στεροειδούς κύκλου, περιλαμβάνουν:

 • αύξηση της σύνθεσης κολλαγόνου και περιεκτικότητα ορυκτών οστών. Το κολλαγόνο είναι το κατασκευαστικό υλικό με βάση την πρωτεΐνη για τους συνδετικούς ιστούς σε όλο το σώμα (τους συνδέσμους, τους τένοντες, τους χόνδρους, τους αρθρώσεις και τα οστά).

 • αυξημένη αυτοεκτίμηση

 • βαθύτερη (ανδρική) φωνή

 • σκουρόχρωμα και πύκνωση των μαλλιών του σώματος

 • αύξηση των επιπέδων ορμονών IGF-1 και MGF (οι οποίες επίσης προάγουν την ανάπτυξη μυών)

 • αυξημένη αιμοσφαιρίνη (αριθμός ερυθρών αιμοσφαιρίων)

 • αντι-καταβολική δράση στους μυϊκούς ιστούς μέσω δράσης ως αντι-γλυκοκορτικοειδές


Οφέλη της προπιονικής τεστοστερόνης για τις γυναίκες:

Μέσω της διεξαγόμενης έρευνας, η ιατρική κοινότητα μαθαίνει ότι η τεστοστερόνη εξυπηρετεί πολλούς σκοπούς, που κυμαίνονται από τις κοινώς κατανοητές σεξουαλικές λειτουργίες έως τα εκπληκτικά ευρήματα ότι μπορεί να βοηθήσει στον έλεγχο του σακχάρου στο αίμα και μπορεί επίσης να έχει αντιπηκτικό αποτέλεσμα. Επιπλέον, ο γνωστός ρόλος της τεστοστερόνης στην οικοδόμηση μυών και οστών είναι ιδιαίτερα σημαντικός για γυναίκες που αντιμετωπίζουν διαταραχές που σχετίζονται με την ηλικία, όπως οστεοπόρωση και καρδιαγγειακές παθήσεις.

Επίσης υπάρχουν και άλλα οφέλη προπιονικής τεστοστερόνης για τις γυναίκες:

 • Βελτιώσεις στη σεξουαλική κίνηση, την ανταπόκριση, τις φαντασιώσεις, τη συχνότητα και την ευχαρίστηση

 • Μειώνει τα επίπεδα της LDL (κακής) χοληστερόλης

 • Βελτιώνει την κυκλοφορία και την παραγωγή ερυθροκυττάρων για την αντιμετώπιση της αναιμίας

 • Ενισχύει τα οστά και προστατεύει από την οστεοπόρωση

 • Βελτιώνει τον μυϊκό τόνο και μπορεί ακόμη και να βοηθήσει στην αποφυγή διαρροών ουροδόχου κύστης

 • Μείωση ή διακοπή των συμπτωμάτων της εμμηνόπαυσης, συμπεριλαμβανομένων των εξάψεων και των νυχτερινών ιδρώτων

 • Βοηθά στην απώλεια βάρους και βελτιώνει τις μεταβολικές λειτουργίες

 • Βοηθά στην ενίσχυση της μνήμης και των γνωστικών επιδόσεων

 • Προωθεί τον βαθύτερο, πιο ξεκούραστο ύπνο

Όμως για πολλούς αναβολικούς στεροειδείς γυναίκες, δεν συνιστούμε προπιονικό τεστοστερόνη για bodybuilding, γιατί είναι πολύ σπάνιο, οι ισχυρές αρσενικές ορμόνες όπως η τεστοστερόνη μπορούν να κάνουν το αρσενικό σύμπτωμα πολύ ισχυρό.


Γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι αγοράζουν σκόνη προπιονικού τεστοστερόνης;

αγοράστε σκόνη προπιονικού τεστοστερόνης Η προπιονική τεστοστερόνη έχει σύντομη δραστική ζωή 2-3 ημερών. Έχει σύντομη ημιζωή και ενεργοποιείται στο σύστημα μόνο μία ημέρα μετά την ένεση. Το προπιονικό είναι ένα από τα συστατικά του τεσσάρων τεσσάρων τεστοστερόνη μείγμα sustanon, και, μαζί με phenylpropionate, είναι ο λόγος για τον οποίο απαιτούνται συχνότερες ενέσεις με sustanon (για να επωφεληθούν πλήρως από όλους τους εστέρες στο μείγμα). Το προπιονικό έχει τα ίδια οφέλη από κάθε άλλη τεστοστερόνη μαζί με το πλεονέκτημα της γρήγορης δράσης. Ένα άλλο πλεονέκτημα του προπιονικού σε σύγκριση με άλλα στεροειδή είναι ότι το επίπεδο κατακράτησης νερού και κέρδους που βασίζονται στο νερό στον κύκλο είναι χαμηλότερα σε σύγκριση με τα αντίστοιχα, όπως το enanthate τεστοστερόνης ή το cypionate τεστοστερόνης. Τα οφέλη της τεστοστερόνης, όπως οι βελτιωμένες αντλίες μυών, μπορούν να παρατηρηθούν πολύ σύντομα μετά την χορήγηση του προπιονικού, λόγω του μικρού χρόνου ημίσειας ζωής και του σχετικού μήκους ενεργοποίησης.

Το προπιονικό οξύ έχει ένα υψηλό ποσοστό αρωματοποίησης, παρόμοιο με οποιοδήποτε άλλο τεστοστερόνη, και ως εκ τούτου, τα βοηθητικά φάρμακα όπως το nolvadex ή το ασθενέστερο clomid του αντισώματος πρέπει να διατηρούνται στο χέρι κατά τη διάρκεια ενός κύκλου όπου περιλαμβάνεται το propionate για να σταματήσει το gyno.


Τυπικό κόστος της σκόνης προπιονικής τεστοστερόνης

Ανθρώπινη σκόνη προπιονικού τεστοστερόνη μπορεί να είναι pruchase στο τοπικό κατάστημα, αλλά μπορεί επίσης να προέρχεται από το εξωτερικό. Ωστόσο, η πολύ πιο κοινή διαδρομή για την αγορά προπιονικού τεστοστερόνης είναι η αγορά από έναν υπόγειο προμηθευτή.

Η τεστοστερόνη προς πώληση από νόμιμες πηγές είναι πολύ πιο ακριβή, κοστίζοντας έως και 10 φορές περισσότερο από ό, τι στη μαύρη αγορά. Μπορείτε να αγοράσετε σκόνη προπιονικής τεστοστερόνης online, για καθαρότητα πάνω από 90%, η τιμή της σκόνης προπιονικής τεστοστερόνης είναι συνήθως μεταξύ 600USD, για φαρμακευτική ποιότητα σκόνης προπιονικού τεστοστερόνης, τιμή συνήθως γύρω στα $ 650 / 1kg. Η τιμή εξαρτάται συνήθως από την ποιότητα, τη δύναμη και την τοπική διαθεσιμότητα .


Αγοράστε σκόνη προπιονικής τεστοστερόνης σε απευθείας σύνδεση

Είστε έτοιμοι να αγοράσετε σκόνη προπιονικής τεστοστερόνης για τον εαυτό σας ή να το μεταπωλήσετε; Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποφασίσετε μια για πάντα εάν αυτό είναι κάτι που θέλετε να κάνετε για να βελτιώσετε τη ζωή σας, ανεξάρτητα από την επιχείρηση ή την καθημερινή ζωή. Ευτυχώς, είναι πραγματικά εύκολο να παραγγείλετε online σκόνη προπιονικής τεστοστερόνης, επιπλέον, υψηλής καθαρότητας προπιονικό τεστοστερόνη σκόνη. Μόλις αγοράσετε σκόνη προπιονικής τεστοστερόνης στο διαδίκτυο και αρχίσετε να τα φτιάχνετε σε τελειωμένο, θα διαπιστώσετε ότι μπορείτε να παράγετε φάρμακο χύμα λόγω υψηλής καθαρότητας, όταν οι πελάτες σας τις παίρνουν σε καθημερινή βάση, θα είναι σε θέση να πει εάν είναι πραγματικά τόσο σπουδαίοι γνωστικοί ενισχυτές, όπως έχουν ήδη πει τόσοι πολλοί άνθρωποι. Εάν θέλετε πραγματικά μια αξία, ίσως να θέλετε να κάνετε αποθέματα πάνω από την προμήθεια ενός μήνα. Πως να παραγγείλετε; επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας: www.ok-biotech.com