Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

LGD-1033 POWDER: Τα πλεονεκτήματα της σκόνης LGD-4033

LGD-1033 POWDER: Τα πλεονεκτήματα της σκόνης LGD-4033


LGD-4033 σκόνη


Η κόνις LGD-4033, που ονομάζεται επίσης Ligandrol ή VK5211 , είναι ένα από τα καλύτερα μελετημένα SARM. Έχει περάσει από πολλαπλές ανθρώπινες δοκιμές, με ενδιαφέροντα αποτελέσματα:


Οι υγιείς άντρες που έλαβαν σκόνη LGD-4033 για 21 ημέρες είδαν σημαντική αύξηση της άπαχης μάζας σώματος. Η μόνη ανεπιθύμητη ενέργεια ήταν η βραχυπρόθεσμη καταστολή της τεστοστερόνης (περισσότερο σε αυτό σε ένα δευτερόλεπτο). Ένα χιλιοστόγραμμο την ημέρα ήταν αρκετό για να προκαλέσει σημαντική μυϊκή ανάπτυξη. Όσο μεγαλύτερη είναι η δόση, τόσο περισσότεροι συμμετέχουν στους μυς. Σε άλλη δοκιμή, οι συμμετέχοντες έλαβαν δόσεις τόσο υψηλές όσο 22 mg / ημέρα χωρίς παρενέργειες ή θέματα ασφάλειας. Σε αρουραίους η LGD-4033 πούδρα αυξάνει την πυκνότητα των οστών, τη μυϊκή μάζα και το φύλο οδηγείτε, χωρίς να καταστρέφετε τον προστάτη ή τον ιστό του ήπατος.


Η σκόνη LGD-4033 δεν φαίνεται να διεγείρει την απώλεια λίπους, οπότε αν το παίρνετε μόνη της, δεν θα σας κάνει πιο φτωχό - μόνο περισσότερο μυκήκα.

Δόση δόσης LGD-4033


Η σκόνη LGD-4033 έχει χρόνο ημιζωής 24-36 ώρες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να το πάρετε μία φορά την ημέρα και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για οποιοδήποτε περίπλοκο πρωτόκολλο ποδηλασίας εντός εβδομάδας, όπως κάνετε με άλλα SARM (όπως το Andarine , ένα άλλο δημοφιλές SARM). Μπορείτε επίσης να το πάρετε είτε με άδειο είτε με πλήρη στομάχι και να έχετε τα ίδια αποτελέσματα. Το ποσό της σκόνης LGD-4033 που πρέπει να πάρετε θα διαφέρει ανάλογα με τους στόχους σας.


Ακολουθούν οι οδηγίες δοσολογίας για την πούδρα LGD-4033 που βασίζονται σε παραδείγματα δημοφιλών στόχων γυμναστικής: Στόχος αύξησης όγκου (Muscle Gain) - λαμβάνετε 5 έως 10mg ημερησίως για 8 εβδομάδες. Και σηκώστε τα βαριά πράγματα. Κοπή (απώλεια λίπους) Στόχος - πάρτε 3 έως 5mg την ημέρα για 8 εβδομάδες. Εάν θέλετε να στοιβάζετε το LGD-4033 σε σκόνη με άλλα SARMs για να φτάσετε στο στόχο σας, τότε η Andarine, η Cardarine και / ή η Ostarine είναι οι καλύτερες επιλογές σας. Στην πραγματικότητα, το LGD-4033 σκόνη πρέπει πραγματικά να ληφθεί με το Cardarine (λεπτομέρειες σχετικά με το SARM παρακάτω) εάν ψάχνετε να χάσετε βάρος. Η σκόνη LGD-4033 με Cardarine είναι ίσως το καλύτερο duo στον κόσμο SARM για γρήγορο αποτέλεσμα. Φυσικά, πρέπει επίσης να ενσωματώσετε πρωτόκολλα άσκησης και διατροφής όπως αυτό ταυτόχρονα με τη χρήση των SARM σας. Ανασύσταση (Μυϊκή αύξηση και απώλεια λίπους) Στόχος - πάρτε 5-8mg την ημέρα για 8 εβδομάδες. Εάν θέλετε να στοιβάζετε με άλλο SARM για να βελτιώσετε τα αποτελέσματά σας, το Cardarine είναι και πάλι η καλύτερη επιλογή σας. Η προσθήκη μυών και η απώλεια λίπους ταυτόχρονα επιταχύνεται σημαντικά με το συνδυασμό Cardardine και LGD-4033 σε σκόνη. Αλλά θα θέλετε επίσης να διατηρήσετε μια σωστή διατροφή και βεβαιωθείτε ότι κάνετε τόσο κατάρτιση βάρους και καρδιο για να πάρετε αυτά τα αποτελέσματα. Το συνιστώμενο χρονικό διάστημα για τη χρήση σκόνης LGD-4033 είναι μεταξύ 8 και 12 εβδομάδων.


Μην νομίζετε ότι μπορείτε να συνεχίσετε να το χρησιμοποιείτε μετά από 12 εβδομάδες για να αυξήσετε τα αποτελέσματά σας. Τα θετικά οφέλη μειώνονται αφού το χρησιμοποιήσετε για περίπου 12 εβδομάδες, επομένως θα χρειαστεί να δώσετε στο σώμα σας ένα διάλειμμα και να το χρησιμοποιήσετε ξανά αργότερα για να συνεχίσετε να έχετε θετικά αποτελέσματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα πάρετε οπουδήποτε από 4 έως 12 εβδομάδες μακριά αφού το έχετε χρησιμοποιήσει.

Ποια είναι τα οφέλη της σκόνης LGD 4033 ;


Όταν πρόκειται για παροχές,   Παρασκευάζεται LGD 4033 σε σκόνη . Είναι πάντα σοφό να παίρνετε αυτό το φάρμακο σε σύγκριση με τα στεροειδή, καθώς είναι πολύ ασφαλέστερα. Μερικά εξαιρετικά οφέλη από αυτό το φάρμακο είναι:


  • Αποτρέπει την καχεξία του καρκίνου

Η καχεξία είναι συχνή στους ασθενείς με καρκίνο. Αλλά όχι μόνο επειδή εκείνοι οι άνθρωποι που πάσχουν από AIDS και νεφρικές παθήσεις επίσης αλιεύουν καχεξία επίσης. Η βοήθεια της σκόνης LGD 4033 αποτρέπει την εμφάνιση καχεξίας.


  • Αποτρέπει την οστεοπόρωση

Η οστεοπόρωση κάνει πολλούς ανθρώπους να ανησυχούν. Είναι επειδή οι λαοί που υποφέρουν από αυτό δεν μπορούν πλέον να λειτουργούν σωστά. Η οστεοπόρωση επηρεάζει τα οστά που είναι αδύναμα.


  • Αυξάνει τη μυϊκή δύναμη

Η σκόνη LGD 4033 αποτρέπει την απώλεια μυών, η οποία είναι η κοινή αιτία της οστεοπόρωσης. Αυτό που κάνει αυτό το φάρμακο είναι ότι ενισχύει τα οστά και ακόμα αυξάνει το επίπεδο ενέργειας.


  • Βοηθά στην απώλεια βάρους

Ένα κοινό πρόβλημα που συνήθως βρίσκουν οι αθλητές είναι η αύξηση του σωματικού βάρους. Και με αυτό, πρέπει να εξαλείψουν όλα αυτά τα περιττά λίπη. Για να απαλλαγούμε από αυτά τα λίπη, η βοήθεια της LGD 4033 σε σκόνη απαντά σαφώς εδώ. Λόγω του πώς λειτουργεί στη βελτίωση της μυϊκής δύναμης, δηλαδή όταν οι θερμίδες σας καίγονται.

Πού να αγοράσετε το LGD-4033 σκόνη ;


Εάν θέλετε να δοκιμάσετε ένα ή και τα δύο αυτά SARMs, μπορείτε να τα αγοράσετε αρκετά προσιτά από αξιόπιστους προμηθευτές από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο διαδίκτυο. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι καλή ιδέα να αγοράσετε από ιστότοπους των ΗΠΑ, καθώς το επίπεδο καθαρότητας και η ποιότητα μπορεί να είναι υψηλότερες. Ο συνιστώμενος πόρος μου για ποιοτικά SARMs είναι η SARMs Warehouse. Δεν είστε πεπεισμένοι ότι θα πρέπει να προσπαθείτε SARMs πάνω από στεροειδή;


Διαβάστε το άρθρο μου σχετικά με ασφαλείς εναλλακτικές λύσεις στα στεροειδή για περισσότερες πληροφορίες και για να σας βοηθήσουμε να λάβετε πιο ενημερωμένη απόφαση. Και σοβαρά, αν θέλετε να κρατήσετε όλα νόμιμα, το κύριο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για τα SARMs είναι ότι, αντίθετα με τα στεροειδή, είναι απολύτως νόμιμο να καταναλώνουν και να ταξιδεύουν με - αν δεν είστε αθλητής που ανταγωνίζεται σε ένα USADA ή WADA που έχει εγκριθεί άθλημα. Τέλος, όσο μπορείτε να ψάχνετε για το χρυσό δοχείο κάτω από το ουράνιο τόξο ή για το μυθικό, μαγικό μονόκερο που θα σας επιτρέψει απλώς να πιπιλίζετε τους γίγαντες χυμούς Jamba, να τρώτε μαύρες σοκολάτες και να καθίσετε για μεγάλο χρονικό διάστημα στο γραφείο σας ή καναπέ, πρέπει να γνωρίζετε ότι το SARMS μπορεί να το κάνει μόνο για εσάς χωρίς διατροφή και άσκηση. Πρέπει ακόμα να βάζετε το χρόνο και την προσπάθεια, εάν θέλετε να μεγιστοποιήσετε πραγματικά τα αποτελέσματα που σας προσφέρουν αυτές οι ενώσεις.

Περισσότερα για την LGD-4033 σκόνη:


Πώς λειτουργεί η κόνις LGD-4033;

Τι είναι ο κύκλος της σκόνης LGD-4033 ;

Τι είναι η παρενέργεια της σκόνης LGD-4033;

Αγοράστε το LGD-4033 online σε σκόνη

Είναι νόμιμοι οι SARMs;

Πρέπει να πάρετε ένα ποσοστό μετά από SARMs;