Σπίτι > Γνώση > Περιεχόμενο

Τα οφέλη της LGD-4033 σκόνη

ΣΚΌΝΗ LGD-1033: Τα οφέλη της LGD-4033 σκόνη


LGD-4033 σκόνη


LGD-4033 σκόνη, που ονομάζεται επίσης Ligandrol ήVK5211, είναι ένα από τα καλύτερα μελετημένα SARMs. Έχει μέσα από πολλαπλές ανθρώπινες δοκιμές, με ενδιαφέροντα αποτελέσματα:


Υγιών ανδρών που έλαβε LGD-4033 κόνις για 21 ημέρες είδα μια σημαντική αύξηση της άλιπης μάζας σώματος. Η μόνη παρενέργεια ήταν βραχυπρόθεσμη καταστολή της τεστοστερόνης (περισσότερα για αυτό σε μια δεύτερη). Ένα χιλιοστόγραμμο ανά ημέρα ήταν αρκετή για να προκαλέσει σημαντική μυϊκή ανάπτυξη. Όσο υψηλότερη είναι η δόση, η περισσότερους συμμετέχοντες μυών τεθεί σε. Σε μια άλλη μελέτη, συμμετέχοντες έλαβαν δόσεις τόσο υψηλές όσο 22 mg/ημέρα χωρίς παρενέργειες ή θέματα ασφάλειας. Σε αρουραίους,LGD-4033σκόνηοστική πυκνότητα αυξάνει, μυϊκή μάζα, και σεξουαλική ορμή, χωρίς να καταστρέφει το ιστό του προστάτη ή το συκώτι.


LGD-4033 σκόνη δεν εμφανίζεται για την τόνωση της απώλεια λίπους, έτσι εάν το παίρνετε στην δική του, δεν θα σας κάνει να πιο λιτή – ακριβώς περισσότερο muscuclar.
LGD-4033δοσολογία σε σκόνη


LGD-4033 σκόνη έχει ένα χρόνο ημίσειας ζωής 24-36 ωρών, που σημαίνει ότι μπορείτε να το πάρετε μια φορά την ημέρα και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για οποιαδήποτε περίπλοκη ενδο-εβδομάδα ποδηλασίας πρωτόκολλο όπως κάνετε με άλλες SARMs (όπως Andarine, ένα άλλο δημοφιλές ΕΙΔΙΚΟ). Επίσης, μπορείτε να πάρετε είτε ένα κενό ή πλήρες στομάχι και να πάρετε τα ίδια αποτελέσματα. Το ποσό της LGD-4033 σκόνη θα πρέπει να πάρετε θα ποικίλλουν ανάλογα με τους στόχους σας.


Εδώ είναι το δοσολογικές οδηγίες για LGD-4033 σκόνη βάσει παραδείγματα από δημοφιλή fitness στόχους: διογκωτικό (κέρδος μυών) στόχος – Πάρτε 5 έως 10mg ανά ημέρα για 8 εβδομάδες. Και να άρει βαριά πράγματα. Κοπή (απώλεια λίπους) στόχος – Πάρτε 3 έως 5mg ανά ημέρα για 8 εβδομάδες. Αν θέλετε να στοιβάξετε LGD-4033 σκόνη με άλλους SARMs να φτάσετε το στόχο σας κοπής και, στη συνέχεια, Andarine,Cardarine, ή Ostarine είναι οι καλύτερες επιλογές σας. Στην πραγματικότητα, το LGD-4033 σκόνη πραγματικά πρέπει να λαμβάνεται με Cardarine (λεπτομέρειες σχετικά με το ΕΙΔΙΚΟ παρακάτω) Εάν θέλετε να χάσετε βάρος. LGD-4033 σκόνη με Cardarine είναι πιθανώς το καλύτερο δύναμη-δίδυμο στον κόσμο ΕΙΔΙΚΟ για γρήγορα αποτελέσματα. Φυσικά, πρέπει να ενσωματώσετε επίσης άσκηση και δίαιτα πρωτόκολλα όπως αυτό ταυτόχρονη χρήση SARMs σας.


Ανασυγκρότησή (κέρδος μυών και απώλεια λίπους) στόχος – Πάρτε 5-8mg ανά ημέρα για 8 εβδομάδες. Αν θέλετε να την στοίβα με άλλο ΕΙΔΙΚΟ για να βελτιώσετε τα αποτελέσματά σας, Cardarine και πάλι είναι η καλύτερη επιλογή σας. Προσθήκη των μυών και απώλεια λίπους, ενώ παράλληλα επιταχύνεται σημαντικά με το συνδυασμό των Cardarine και των LGD-4033 σκόνη. Αλλά επίσης θα πάμε να θέλουν να διατηρήσουν μια σωστή διατροφή και να βεβαιωθείτε ότι κάνετε τόσο βάρος κατάρτισης και της Καρδιο να πάρει αυτά τα αποτελέσματα. Η συνιστώμενη διάρκεια για τη χρήση του LGD-4033 σκόνη είναι μεταξύ 8 και 12 εβδομάδων.


Δεν νομίζω ότι μπορείτε ακριβώς να συνεχίσετε να χρησιμοποιούν πέρα 12 εβδομάδες για να αυξήσουν τα αποτελέσματα σας. Τα θετικά οφέλη μειώνονται αφού έχετε χρησιμοποιήσει αυτό για περίπου 12 εβδομάδες, έτσι θα πρέπει να δώσετε στο σώμα σας ένα διάλειμμα και να το χρησιμοποιήσετε ξανά σε μια μεταγενέστερη ημερομηνία για να συνεχίσει να βιώνει θετικά αποτελέσματα. Στις περισσότερες περιπτώσεις, σας θα απογειωθεί οπουδήποτε από 4 να 12 εβδομάδες αφού έχετε χρησιμοποιήσει το.


Ποια είναι τα οφέλη της LGD 4033σκόνη?


Όταν πρόκειται για οφέλη, LGD 4033σκόνηλαμβάνει αυτό. Είναι πάντα σοφό να λάβει αυτό το φάρμακο σε σύγκριση με στεροειδή, δεδομένου ότι είναι πολύ ασφαλέστερο. Κάποια εξαιρετική οφέλη αυτού του φαρμάκου είναι:


  • Αυτό αποτρέπει την καχεξία του καρκίνου

Καχεξία είναι κοινή μεταξύ των ασθενών με καρκίνο. Αλλά όχι μόνο αυτά από αυτές οι λαοί που πάσχουν από AIDS και παθήσεις των νεφρών επίσης αλιευμάτων καθώς και καχεξία. Τη βοήθεια του LGD 4033 σκόνη εμποδίζει την εμφάνιση των καχεξία.


  • Εμποδίζει την οστεοπόρωση

Η οστεοπόρωση κάνει πολλοί άνθρωποι ανησυχούν. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι οι λαοί που υποφέρουν από αυτό να δεν λειτουργούν πλέον σωστά. Η οστεοπόρωση επηρεάζει τα οστά που βγαίνει να είναι αδύναμη.


  • Αυξάνει την μυϊκή δύναμη

LGD 4033 σκόνη αποτρέπει την απώλεια μυών που είναι η κοινή αιτία της οστεοπόρωσης. Τι κάνει αυτό το φάρμακο είναι δυναμώνει τα οστά και αυξάνει ακόμη και το επίπεδο ενέργειας.


  • Βοηθά με την απώλεια βάρους

Ένα κοινό πρόβλημα που αθλητές βρίσκουν συνήθως είναι αύξηση του σωματικού βάρους. Και με αυτό, θα πρέπει να εξαλειφθούν όλα τα περιττά λίπη. Για να απαλλαγούμε από αυτά τα λίπη, τη βοήθεια του LGD 4033 σκόνη απαντήσεις εδώ ξεκάθαρα. Λόγω πώς λειτουργεί για τη βελτίωση της μυϊκής δύναμης, δηλαδή όταν σας θερμίδες καίγονται.
Πού ναΑγοράστε LGD-4033σκόνη?


Αν θέλετε να δώσετε ένα ή και τα δύο από αυτά τα SARMs μια δοκιμή, μπορείτε να τα αγοράσετε αρκετά, σε λογική τιμή από αξιόπιστους προμηθευτές Ηνωμένες Πολιτείες σε απευθείας σύνδεση. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι μια καλή ιδέα να αγοράσετε από ΕΜΆΣ δικτυακούς τόπους όπως το επίπεδο καθαρότητας και ποιότητας μπορεί να είναι υψηλότερη. Μου συνιστώμενη πηγή για SARMs ποιότητας είναι SARMs αποθήκης. Δεν έπεισε ότι θα πρέπει να προσπαθούν SARMs πάνω από στεροειδή;


Διαβάστε το άρθρο μου σχετικά με τις ασφαλείς εναλλακτικές λύσεις σταστεροειδήγια περισσότερες πληροφορίες και να σας βοηθήσει να πάρετε μια πιο εμπεριστατωμένη απόφαση. Και σοβαρά, αν θέλετε απλά να κρατήσει τα πάντα νομικά, το κύριο πράγμα που ξέρει για SARMs είναι ότι, σε αντίθεση με στεροειδή, είναι απολύτως νόμιμο να καταναλώνουν και να ταξιδέψετε μαζί – εκτός αν είστε ένας αθλητής ανταγωνίζονται σε USADA ή WADA κυρώσεις άθλημα. Τέλος, όσο μπορεί να ψάχνετε για το δοχείο του χρυσού κάτω από το ουράνιο τόξο ή το μυθικό, μαγικό μονόκερος που θα σας επιτρέψει να απλά πιπιλίζουν κάτω γίγαντας χυμών Jamba, τρώνε oodles από σκούρα σοκολάτα και κάθεται για μεγάλα χρονικά διαστήματα στο γραφείο ή τον καναπέ σας , θα πρέπει να γνωρίζετε ότι SARMS μπορεί να κάνει μόνο τόσο πολύ για σας χωρίς δίαιτα και άσκηση. Έχετε ακόμα να βάλει το χρόνο και την προσπάθεια, αν θέλετε να πραγματικά να μεγιστοποιηθούν τα αποτελέσματα που αυτές οι ενώσεις παρέχουν για σας.

Περισσότερες σκέψης σχετικά με το LGD-4033 σκόνη:


Πώς LGD-4033 σκόνη λειτουργεί

Τι είναι ηκύκλο της LGD-4033 σκόνη

Τι είναι η παρενέργεια της LGD-4033 σκόνη;

Αγοράστε LGD-4033 σκόνη σε απευθείας σύνδεση

SARMs είναι νόμιμες;

Έχετε να πάρει ένα pct μετά SARMs;